תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קובץ AVI כבד.. אני רוצה לקודד את זה לMPEG3 או משהו שישקול פחות.. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח למצוא את התוסף הזה שמתאים לגירסאת הבטא.. די מעצבן לעבוד בלעדיו.. אבל דבר אחד שלא אהבתי זה שלא עבד בו הקיצורים באותיות בעברית לדוגמא gg או עע שיוביל לגוגל..
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
אני צריך שתעזרו לי אני צריך מקודדים טובים למחשב כל הזמן הצבעים מסתבחים לי בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני יודע שהיו כבר שאלות על זה אבל לא הצלחתי לקבל תשובה יש לי בעיה של LOW ID באימיול וגם זה לא ממש מוריד לי משהו ב Bittorrent יש לי ICS עם Switch זה ככה רק ב Client בבקשה עזרה...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום כולם! רציתי בקשה שתמליצו לי על תכנה לעריכת קליפים. אני צריך ליצור קליפ של תמונות וחלקי וידאו - הכל דיגיטלי כמובן... (לסיכום הוויה של קורס בצבא...), ו... אני ממש מתקשה למצוא תכנה טובה שתענה על הצרכים שלי - חשבתי אתם לוודאי מכירים. אז... מה שאני צריך ממנה בעצם זה שתהיה פשוטה לשימוש - למשל אפקטי מעבר רנדומליים ויחד עם זאת מגוונים, קביעת זמן הצגת תמונות באופן גורף לכל התמונות בקליפ, כיתוביות נוחות, אפשרות לשילוב של וידאו באמצע, אפשרות לשילוב של אודיו מאחורה וכל מיני כאלה... אתם בוודאי מבינים את המשמעות/צרכים של קליפ כזה - בטח לכמה מכם זה אפילו מוכר אז... אם תוכלו בקשה להמליצ לי אז אשמח - יש לי לא מעט תמונות, קצת וידאו, ואני ממש רוצה שזה ייצא טוב ויפה המון תודה לכל מי ש…
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
משום מה אני לא רואה אנימציות FLASH אצלי בדפדפן(סמיילים בפורומים וכאלה) התקנתי את קובץ הACTIVEX ועדיין כלום במחשב השני עם דפדפן AVANT אין לי שום בעיה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
..מכל התיקיות ומכניסה אותם לתיקייה אחת ו/או אופציה כזאת בWINRAR, כי יש לי קובץ פונטים וכל פונט בתיקיה נפרדת ויש שם קרוב ל10000 פונטים ולי אישית אין כוח להיכנס ולהוציא קובץ-קובץ.. זה אמור לקחת דיי הרבה זמן אני חושב.. ( ) אז תגידו איזה תוכנות יש (אם יש) ואם יש אופציה כזאת בוינראר! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב לפני שעולה הביקורת על החוסר מוסריות או חוקיות של מה שאני מעלה, אני אסביר בקצרה אחות קטנה לפני שנה היא הצליחה להפיל את מחשב ולגרום לאובדן של מידע חשוב... מאז היה לה BAND... ונאלצה להשתמש במחשב ישן שבקושי פועל... הבעיה העלתה זה שעכשיו התחילה לימודים שיש דברים שהיא צריכה מחשב אמין כמו עבודות ואינטרנט ... אז נסגר הסכם הגבלות ופיקוח (משקיט גם את הורים שלי שגם ככה לא מתים על הדברים ששומעים על אינטרנט) אחרי כל הבלבול שכל כמה שאלות: איך התוכנה Spytech SpyAgent Professional ? הצעות לתוכנות אחרות? (יתרונות, חסרונות) כמה היא מכבידה על מחשב וזכרון ? (אגב יש אתר שמכיל מידע על כמה משאבים תופסת כל תוכנה?) קצת החוות דעת על אילו מפונקצות של תוכנה זאת ואחרות יותר מכבידות על מחשב... אני…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ גדול כשהוא מגיע לסוף ואז מוריד אותו למטה כשהוא עושה לו בדיקה הוא מחזיר אותו שוב להורדה בטענה שיש חלק פגום וצריך להוריד אותו שוב, הבעיה היא שזה חוזר על עצמו עשרות פעמים עם הרבה הורדות ויכול לקחת הרבה מאוד זמן עד שזה יסיים להוריד את הקובץ למישהו יש פתרון לבעיה הזה ? עם אימיול זה לא היה קורה לי
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב לכל משתמשי הפורום, לפני כמה ימים זאטוטים מהמשפחה נגעו לי במחשב. ככל הנראה, הם סימנו את אופציית ביטול כל רשימת הקבצים שקיימת ב-Traffic ולא איחרו ללחוץ על אופציית המחיקה... כאשר ראיתי את רקע הרשימה הלבן גדל מרגע לרגע - חשכו עיניי!! פניתי למספר אנשים שאמרו לי לחפש קבצי LOG או TMP בסביבת הקאזה, אך ללא הועיל... הינני פונה אליכם, אזרחים טובים, עיזרו לי לשחזר את הרשימה שעליה עמלתי למעלה משנתיים וממנה נקטפו כל הקבצים טרם הורדתם המוחלטת!! (למעלה מ-70...) תוכנות? קבצי-טקסט השומרים הסטורייה ותיעוד? משהו?? בתודה רבה-רבה ובהערכה, מתחילון.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אם למשהו יש את ההתקנה הזאת בבקשה ליצור קשר באי סי קיו 227651622.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמקבצת קבצי וידאו מ 700 מגע ל 150(בערך)
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
daemon tools בעיה.... ניסיתי להתקין את התוכנה אחרת כדי שאוכל להתקין משחק לבסוף המשחק לא עלה אבלזה בעיה אחרת מה שחשוב הוא שהדימון טולס אומר בהודעת שגיאה שיש שימוש כבר בשם קובץ במחשב או בכוננן או משהו כזה ...בקיצור הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ,מה אפשר לעשות??
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לשלוח לי את התקנה או למצוא קישור...כי כידוע כל האתרים ניסגרו.. ואין לי מאיפה להתקין אימיוללל תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה המראה לי את הטמפ' של המחשב(כל החלקים) ולא מזייפת תודה
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Photoshop ל-ImageReady? או יותר נכון... מה נותן לי IR שלא קיים ב-PS? התקנתי היום את IR וזה נראה במבט ראשון כמו גרסה מצומצמת של PS...
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
Prevx חבר המליץ לי עליה אני לא מכיר הוא אמר שתחליף מצוין לחומת האש והוכיח לי את זה הוא בא לבית שלי וניסה לדפוק את המכונה שלו מהחשב שלי ומה אני יגיד לכם לא ציפיתי להרבה אבל השתכנעתי האם Prevx באמת תחליף סופי לפירוול
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
גילית (שמתי לב ) למשהו מוזר כשאני מפעיל FF ביחד עם הקומט המהירות של הקומט צונחת כמו אבן (וזה לא שהFF אוכל פס כמו פרה) מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה איטונס ובזמן האחרון אני לא יכול לשמוע טוב מוזיקה יש רעשים ואני רוצה תוכנה וחשוב שיהיה בא אקוליזר בשביל להוריד את הבסים אז אם מישהו מכיר תוכנות אני ישמח לשמוע הכול חוץ מוינדוס מדיה פלייר ווינאמפ תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי סרט במחשב ששוקל בסביבות 650MB "סימה וקנין מכשפה" למי שמכיר, ואני לא מצליח לראות כולם הפעלתי אותו עם המדיה פליר של הWINDOWS כרגיל והוא לא מראה לי את הסרט אך יש קול רגיל אני שומע את מה שאומרים, כל שאר הסרטים במחשב שלי והקליפים עובדים מה אני יכול לעשות בכדי לראות את הסרט הזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני משתמש בoutlook express ומדי פעם מישהו שולח לי אימייל כשבמקום אותיות בעברית אני רואה ג'יבריש. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניתקלתי בבעיה, גודל הכתב ב WORD מסרב להשתנות ונישאר כל הזמן על 12, זה קורה כאשר הכתב הוא עברי. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
יש לי את 7 וחצי היא מתנתקת לי כל כמה דקות ואז זה כותב לי שהתוכנה תתחבר עוד כך וכך שנות ואז זה מתחבר ושוב מתנתק ומתחבר..... מה עושים למישהו יש מושג..?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-