עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, אחרי הפסקת חשמל בזמן שה-Firefox היה פתוח, הפעלתי אותו עכשיו ופתאום כל ההגדרות שלו חזרו לברירת מחדל, כולל כל ההגדרות של כל התוספים. הפרופיל לא נהרס, הכל עובד, הכל קיים (execption rules ב-adblock, כל ה-bookmarks, וכו') - אבל כל ההגדרות חזרו לברירת מחדל: 1. ה-homepage השתנה מ-blank לדף הבית של ff 2. כל ההגדרות ב-google toolbar התאפסו 3. ה-adblock plus למשל הופיע רק למעלה ולא ב-status bar 4. ה-Google browser sync הפעיל לי את החלון של ההפעלה הראשונה (כמו שגם ה-google toolbar עשה) 5. ההגדרה של "לאן לשמור קבצים" חזרה ל-desktop במקום "always ask" 6. ה-FF שאל אותי כמו בהפעלה הראשונה אם אני רוצה להשתמש ב-session restore המובנה שלו 7. כל ההגדרות של tab mix plus התאפסו.. וכו' וכ…

2. Started by zoyaniv,

שלום בזמן האחרון יש לי בעיה קשה מאוד של פופ אפים שמופיעים שאני מפעיל את האקספלורר,כנראה איזו רוגלה או איך שלא יקראו לזה הושתלה במחשב שלי ואני לא מצליח למצוא ולהוריד אותה באמצעות האנוי וירוס שלי. בכל מקרה זה לא רק שקופצים לי חלונות של פירסומות הם גם תוקעים לי את האינטרנט ואני לא מצליח לסגור אותם בלי שימוש במנהל המשימות. אם למישהו יש רעיון איך לחסום אותם או איך למצוא את התוכנה האחראית לזה אני יותר מאשמח. אגב חוסם הפריטים המוקפצים של האקספלורר מופעל אבל החלונות הקופצים לא ממש מתרגשים מזה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. Started by GWeizman,

הבעיה היא דיי פשוטה. אם אני מחכה כמה דקות, אני יכול ממש לראות את הכונן ממלא את עצמו. מדובר על מגה פלוס מינוס כל כמה דקות. מיותר לציין ששום תוכנת הורדה לא עובדת, בדוק. הכונן הוא כונן K:\, עליו מותקנת מערכת ההפעלה הראשית Windows 7 (אם זה משנה) BitDefender טוען שאין וירוסים כרגע אני במצב דיי קריטי של 250 מגה פנויים פחות או יותר, ואני דיי בטוח שזה לא טבעי. מה יכולה ליהיות הבעיה, ואיך לפתור את זה? (חשוב לי גם לפנות את המקום שנתפס)

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by WinInc.dll,

בקשה לתוכנת שיחזור קבצים שנמחקו מפרמוט מחשב תודה.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  5. כן כן יש לי חשבון HAHA

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by Axel Foley,

השאלה הכותרת. אם מישהו מכיר את היכולות שלו אשמח לשמוע . תודה לכולם. http://www.pandasoftware.com/

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by lader,

בבדיקה של הכוננים נראה כי האנטי וירוס לא מצליח לפתוח הקרבה קבצי וינדוס, האם דבר זה תקין או לא? http://img146.imageshack.us/img146/1285/picture1ot7.jpg

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by hichkock,

אני צריך הסבר על איך אני מדפיס על מדבקות... כאילו, אני לוקח דף כזה (מוכן מראש) של מדבקות שזה מחולק ל-8 באותו גודל בדיוק. אני מכין תמונה או משהו כזה בגודל מסויים (שנכנס בתוך מלבן אחד) וצריך שזה יכנס בדיוק בתוך כל המלבים במרכז בדיוק. איך אני עושה את זה בצורה מדוייקת? בבקשה אל תגידו לי לעשות הרבה אנטרים בוורד... :-\ אני צריך את זה בצורה מדוייקת ומקצועית (עבודה שאני מתחיל.... אחד הדברים שביקשו ממני לעשות זה זה). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  9. יש לי סרט שאני רוצה להדביק לו תרגום בעברית, ז"א אני רוצה שמי שיפתח את הסרט יראה אותו עם התרגום מבלי צורך בשימוש של תוכנה אחרת כמו MV2PLAYER יש הצעות לדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by DannyBoy1904,

תגידו לי אם זה פסדר... כי לא נראה לי שזה הולך לרדת לי היום... שימו לב לאחוזים ולמגהבייט שירדו כבר... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by gabi21,

יש פקודה בשפה הזו שמעתיקה תיקיות והיא Set FSO =CreateObject("scripting.FileSystemObject") FSO.CopyFolder "\\Pta-srv\sjvwebsite\*", "c:\Backup\" ,True (זה הפוך פה) הבעיה שלי היא שאני מעביר תיקיה אני עושה את זה ברשת (שזה לא בעיה) הדבר שמפריע לי זה שבמחשב שאני שולח אליו את התיקיה הכל עובר בסדר אבל הסקריפט שלי עושה את כל זה באופן אוטומטי לכל המחשבים ולא תמיד יש למחשבים את את אותה תיקיה שבחרתי שאליה יועבר התיקיה המקורית והוא נותן לי שגיאה שהוא לא מכיר את ה PATH מישהו יכול לעזור לי מה עלי לעשות בכדי שהוא פשוט יצור את התיקיה במידע ואין שם את התיקיות?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by slimroi,

יש למישהו המלצות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  13. Started by ccc,

מישהו יודע איזה גרסה של NERO עובדת בVISTA 64 בטוח ? כל מה שאני מתקין נותן לי שגיאות וקריסות.. במיוחד 9. ואם נרו עדיין לא עובדת על ויסטה, איזה תוכנה אחרת באותה הרמה יש ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. Started by yotamoo,

תהיתי איך אני הופך סרט שבמחשב שלי לבעל צליל mp3 (כרגע gspot אומרת שיש לו ac3), מכיוון שבנתי שהתוכנה tmpgenc לא יכולה להסתדר עם צליל היקפי.... הבנתי שב-virtual dub אני בוחר באפשרות save wave ואז אני יכול להפריד את הסאונד מהסרט ולהפוך אותו ל-mp3, ומה שנחוץ לי זה תוכנה שתעשה את ההמרה... אשמח לכל עזרה, זה ממש חשוב לי... תודה בכל מקרה 8)

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. Started by night-fire,

אממ מישהו פה יכול לאמר לי איזה מקודד דריך בשביל קבצי mpeg כי כל קובץ שאני מוריד לא עובד (יש סדרות אנימה להורדה ,כן כן יש גם הורדות חוקיות!!!) תודה רבה... נ.ב בגלל שהסדרה נגמרה שמו אותה באינטרנט... ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by MarioPolo,

שלום רב יש לי סרט שממנו אני רוצה לחלץ אודיו (מוזיקה), עכשיו הבעיה היא שבסרט יש שני סוגי אודיו, ואני רוצה לבחור באודיו שאני רוצה. ישנה תוכנה שעושה את זה?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by re5pect,

שלום ;D יש לי כבלים ופייר-וול zonealarm הוא חוסם לי את הרשת אבל את המחשב שלי (המשתף) לא.. למרות ש"אישרתי" את האיי פי של ה"קליינט"

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by mostwanted,

אוקיי אז הבעיה היא כזאת לפני שבועיים ככה הSHOCKWAVE לא פעל ולא נתן להריץ משחקים ברשת אז עשיתי לו UNINSTALL כדי להוריד גירסה חדשה שתעבוד ובFIREFOX הוא פשוט לא יורד וגם דרך האתר עצמו הוא לא יורד מה לעשות אני לא יכול להתקין אותו

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by Vindicator,

איך אני מגדיר בפיירפוקס שכל הורדה שאני מבצע תהייה דרך DAP? תודה

20. Started by Cupid Me,

אהלן חברים, אני רואה סרטי HD באיכות 720P ע"ג לפטופ עם התוכנה מדיה פלייר קלאסיק בגרסתה האחרונה ובסצנות מסוימות - בעיקר חשוכות, מופיע לי מעין שלג עדין, אני לא משתמש באף קודק חיצוני והדרייבר של כרטיס המסך עדכני, אודה לעזרתכם!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  21. מדובר על עריכה בסיסית של ניגודיות ובהירות(בהיר מדי אחרי סריקה). ב-acdsee ו-infranview ניתן לעשות זאת רק לכל עמוד בנפרד, כלי העריכה של OFFICE2007 פותח רק את העמוד הראשון של הקובץ, והכלי של VISTA לא מאפשר עריכה. מחפש תוכנה שתאפשר משהו בסגנון auto contrast לכל העמודים בו זמנית. תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by benor,

אני משתמש ב- Miranda. כל משתמש שאני מדבר איתו שיש לו ICQ4/Lite4 מקבל את ההודעות שהן בעברית בג'יבריש (אני כן רואה את מה שהוא שולח בעברית). יש מה לעשות בנידון? עריכה: אוליי זה יכול לעזור : http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/20109.html#0

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  23. Started by nore0,

לא ב-EVEREST Home Edition ולא ב-EVEREST Ultimate Edition פעם הטמפ' הופיעו לי אבל אני לא זוכר באיזה גירסה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. היום, בחיפושי אחר התוכנה QBASIC הורדתי קובץ שנקרא OLDDOS.EXE (כנראה הדוס של ווינדוס 95). כשאני מפעיל נפתח חלון בו כתוב שמומלץ שהתיקייה בה נמצא הקובץ תהיה ריקה ואז אני נשאל האם ברצוני להעביר את הקבצים. אם אני לוחץ כן הם מועברים לתיקייה אחרת הם לא והחלון נסגר. בשני המקרים אי אפשר למחוק את הקובץ. נורטון INTERNET SECURITY 2005 לא מזהה את הקובץ כווירוס. למרות זאת אני מעדיף למחוק את הקובץ וגם לא מבין איך זה שהוא לא נמחק? ניסיתי גם מחיקה רגילה גם דרך SAFE MODE גם חיפשתי ב TASK MNGR יישום שיכול להיות קשור אבל כלום. מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

אני מחפש אתר טוב להורדת דריברים של מודמים כרטיסי TV כרטיסי רשת מישהו מכיר

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים