עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dor18,

שאני רוצה נגיד לשנות את התמונה שבאייסקיו מופיע לי השגיעה בתמונה המצורפת , זה מופיע בעוד כמה מקומות ואין לי מושג מה הבעיה .. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]

2. Started by most,

או ל TRUE IMAGE יש משהו טוב?? גילוי נאות: שאלתי את זה בפוסט הזה נושא: איך Norton Ghost 12.0 החדש? יותר טוב מגירסת 8 שאמרו שהיא הכי טובה שיש אתמול אך הוא נדחק אחורה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. באנטי וירוס של נוד יש אופציה של ללחוץ מקש ימיני על קובץ ושם מופיע אפשרות לסרוק את הקובץ. בחבילת אבטחה אני לא מוצא כזו אפשרות. למה?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by shaithebest,

חברים שבוע נעים, רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית \ שיתופית) טובה להמרת סרטי DVD לפורמט DIVX?! הכוונה כמובן לקבצי AVI,המופצים בP2P תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. הרצתי בדיקה למשחק ב canyourunit.com ובתוצאות נאמר לי שאני צריך לעדכן דרייברים, הנה תמונה: נכנסתי לקישור של ה FREE UPDATE DRIVER וזה נכנס לי לאתר הרישמי של NVIDIA, עשיתי חיפוש לכרטיס המסך שלי, ומסתבר שיש לי את הגרסה הכי עדכנית 175.16 ל 8600GT. ובתמונה הוא מראה לי את אותה ההודעה בקשר ל Sound שלי.. אין לי מושג מה אני אמור לעשות.. הרי יש לי את הגרסה הכי עדכנית לפי NVIDIA, האם האתר פשוט טעה? בנוסף נכנסתי גם ל Device Manager שלי ואין שם התקן בלתי מזוהה (הסימן שאלה הצהוב הזה) או משהו.. ניסיתי לעשות UPDATE לדרייברים שם וזה לא מצא כלום.. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש, אורן.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by SeaMonster,

כשאני מנסה ליראות סירטונים באתר Gametrailers.com הוא כותב לי שאלי להוריד ולהתקין את הפלאגין של WMP למרות שהוא כבר מותקן אצלי, ניסיתי להוריד ולהתקין את הפלאגין שוב אבל הבעיה חוזרת על עצמה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by Tapeworm,

אם מישהו מכיר, זו תוכנה שאיתה אפשר להמיר קבצי מדיה לכל מיני פורמטים. אני אישית משתמש בה בשביל להמיר סרטונים ל- rockbox. בכל אופן, בכל מקום כתוב שהיא תומכת ב- XP64, אבל אצלי היא עולה אבל פשוט לא עושה כלום. אשמח אם מישהו יודע מה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by xTz,

יש לי שני דיסקים את הראשון חלקתי לשני מחיצות, השני נשאר שלם יצא שאחרי התקנה של ויסטה על מחיצה C, האותיות של המחיצות של הדיסק הראשון היו C,E והדיסק השני השלם D יש אפשרות להחליף בין D ו-E בלי ששום דבר יפגע? תודה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by proview,

הנושא

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  10. Started by idang,

אתה מכירים את זה שכשמכניסים USB למחשב - במקרה הזה זיכרון נייד, בסרגל כלים הוא רושם לך USB Not Recognized משהו כזה... ובדקתי ב DISK MANAGEMENT אם הוא מזהה בכל זאת את הזיכרון הנייד והוא לא זיהה.. מה הפתרון לבעיה מהסוג הזה?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  11. בבקשה?

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by YAK33,

שלום אני לומד עיצוב גרפי ובניית אתרים. אני לא מצליח לעצב לי MENU לאתר של מאפרת.(אתר לחברה ..) :s05: עזרה תתקבל בשמחה!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  13. רוצה לשנות ל-xp לא מוצא את כל הדריברים הכל סימני שאלה במנהל התקנים

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. עד כה השתמשתי ב-MESSENGER גרסת בטה 9 והכל עבד מצוין, השתמשתי בתוכנת פוליגמי (MSN Polygamy) על מנת להפעיל 2 חשבונות מסנג'ר בו-זמנית. היום קיבלתי עדכון אוטומטי מהשרת של מיקרוסופט אודות המסנג'ר החדש (Version 2009 Build 14.0.5027.908) ולצערי אינני יכול / מוצא POLYGAMY ע"מ להפעיל את המסנג'ר החדש בו-זמנית פעמיים. (יש לציין כי ברשותי 2 חשבונות מסנג'ר שתמיד הכרחיים לפעול בו-זמנית מבחינתי). לצערי הסרתי את הגרסא החדשה של המסנג'ר וחיפשתי בכל רחבי הרשת PATCH להפעיל את המסנג'ר פעמיים ולא מצאתי דבר. אני בטוח שאולי מישהו פה יוכל לתת לי את העזרה שכל-כך נחוצה לי, תודה מראש. סופ"ש מצוין.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 02:05:10 האלן חברים יקרים.לאחר עוד קצת חפירה בגוגל מצאתי פתרון לבעיה,…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. Started by orv89,

אני צריך דריבר למחשב נייד לכרטיס רשת , לזה שאתה מחבר את הכבל בשביל איטרנט ! זה הכי דחוף בעולם את לא מבינים שנה אני מחפש ולא מוצא מוצא רק לWIRELSS יש מחשב נייד עם לוח אם Field Value Motherboard Name Hewlett-Packard Presario V6000 (RM484EA#ABU) תודה לכולם מראש !

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  16. כל פעם שאני בא להוריד HTTP ה-BitComet עולה ונותן אפשרות להוריד בתוכנה איך אני מבטל את זה ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by מאור247,

יש לי תוכנה של אנטי רוגלות והיא לא מצליחה להתעדכן לי...המחשב כותב לי את הסיבות הבאות::: Please check your Internet connection. Updating the Spyware Terminator requires an Internet connection. Please check your firewall settings, so that it does not block the update process of Spyware Terminator. Please check your proxy settings. For example: if you do not use Internet Explorer browser and your proxy is set to invalid server, the Spyware Terminator update will not work. Please check your system32 (hosts) settings. One of the following items may be modified: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\lmhosts.sam When you try to go to www.spywarete…

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה קלה ואיחוד ופיצול קליפים סרטונים סרטים וכו' ותוכנה אם יש כזאת מקצועים שאני יוכל לאחד ולפצל סרטים שהם נגיד AC3 וכו' אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה שמות

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by wooper,

היי הרבה פעמים אני מדפיס כתבות מאתרים שונים ואחרי שהמדפסת מסיימת עמוד אז בעמוד הבא רואים שורה חתוכה או אפילו שורה חסרה איך אפשר להדפיס בלי שהשורות יחתכו?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by prigat_a,

מדובר על הוירוס ששולח לך קובץ זיפ או ראר אני לא זוכר, וכתוב Wanta see my new picture before i post e ומשפטים דומים יש איזה משהו שיכול למחוק מחשב שכבר נגוע? תודה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  21. שלום לכולם!! יש לי טיפה בעיה על הסאונד במחשב....האקווליזר של REALplayer לא ממש עובד ודי נמאס לי להתאים אקווליזר של כל תוכנה כל פעם מחדש... רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול לשלוט בעזרתה על כל הסאונד שהמחשב מוציא(יש לי כרטיס קול מובנה) חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי. תודה (אם זה לא הפורום הנכון נא להעביר)

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  22. מה שתכונה זה באצם חוסמת לא את העלאת האתרים. ברגע שאני סוגר את התוכנ הזה נותן לי להעלות אתרים??? כיצד פותרים את הבעיה???[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 17:10:42 חברה תודה רבה סידרתי את זה לבד.פשוט להוריד את רמת האבטחה של חומת האש למדיום

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. שלחו לי קישור לקובץ וורד שהעלו לGoogle Docs אבל כשאני לוחץ על הקישור אני מקבל את ההודעה המצ"ב. אין לי נסיון עם Google Docs אבל זכור לי שכל החוכמה היא שאפשר לשלוח את הקישורים לאנשים אחרים במקום את הקובץ עצמו. אז למה זה לא עובד? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  24. שלום, אז ככה, צילמתי תמונות במצלמה הדיגיטלית ושמתי אותם בתיקייה במחשב, לאותה התיקייה הכנסתי תמונות נוספות עם שם זהה ואז נשאלה השאלה האם להחליף את הקיימות, בטעות לחצתי "כן" והתמונות הוחלפו. אין לי גיבוי לתמונות שהוחלפו ורציתי לשאול האם ניתן לשחזר אותן? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. אהלן לכולם, סימנתי בטעות פה באתר משהו, מה שגרם לכך שעכשיו נעלמה התמונה של הבורג, שאהבתי. עכשיו, שמתי לב שמכיוון שפעם השתמשתי בתמונה של הבורג גם למסנג'ר, היא עדיין שם, ומופיעה תחת "אפשרויות->תמונת תצוגה". השאלה היא - אתם יודעים אולי איך אני יכול להוציא אותה לקובץ תמונה ולשמור אותה? הקשיח שעליו היא הייתה מת, ואני מחפש נואשות איך לשחזר אותה. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים