עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by coorva,

מבקש עזרה בקישור ללינק ששם ניתן להוריד את macromedia stand alone flash player 8 תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by abo,

אהלן אנשים טובים אז ככה. היום ישבתי וחשבתי על זה שיש לי בלוטוט במחשב ויש לי מקלט ובטוח גם משדר IR. עכשיו עשיתי גוגל וניסיתי ממש הרבה לחפש אם אפשר להשתמש בהתקן הבלוטוט במחשב שלי בתור דיבורית בלוטוט- מבחינה רעיונית, מה כבר צריך, מיקרופון? (יש לי מובנה בלפטופ) ורמקול ? (יש לי מובנה בלפטופ גם כן...) בקיצור מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה??? דבר שני, התקלקל לי השלט למערכת סטריאו, שעובד על IR, ויש לי משדר IR במחשב, אז אולי יש גם איזשהי תוכנה שיודעת ליצור במחשב שלט רחוק שישדר למערכת?????? יש לי HP TX2510US. תודה!!!! יאללה תעשו חיל!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. מישהו יודע ויכול לעזור לי בנושא ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by Axel Foley,

שלום לכולם יש ברשותי שישה MINI DVD שאני רוצה לאחד לכמה שפחות DVD רגיל. איזה תוכנה מומלצת למטרה זו?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. עשיתי אקספורט לקובץ Comma Separated Values ב Outlook וכאשר עשיתי אימפורט בOutlook Express בספר כתובות קיבלתי רק שמות בלי דואר אלקטרוני ,בלי מספרי טלפון,בלי כתובות.אבל באימפורט עשיתי "map text fields in the .csv file to appropiate address book fields" תעזרו לי,בבקשה!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by idonimni,

אני רוצה ליצור גיבוי של המערכת הפעלה +דרייברים+תוכנות+הגדרות (אם הבנתי נכון זה נקרא IMAGE) אבל שלא יכלול את הקבצים- תמונות,שירים,וידאו,מסמכים וכו'. אם הבנתי נכון, גיבוי כזה אמור להיכנס בדיסק CD ואז אני רוצה שאם חס וחלילה המחשב ידבק בוירוס או משהו כזה- אני פשוט אכניס את הדיסק למחשב,אגדיר בBIOS בFIRST BOOT DEVICE את הCDROM ואז זה כבר יתקין לי את המערכת הפעלה+תוכנות+דרייברים+הגדרות. הדבר השני שאני רוצה לגבות הוא את הקבצים-תמונות,שירים,וידאו,מסמכים וכו'. (הבנתי שכדאי להפריד בין 2 הגיבויים ולא לגבות את שניהם יחד). הגיבוי הזה אמור לשקול הרבה לפי מה שהבנתי, אז אני רוצה שהוא ישמר על ההארד דיסק החיצוני שלי. כמו כן, אני רוצה שהוא יהיה גיבוי מתעדכן, כלומר כל קובץ שנוסף במחשב או השתנ…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. האם קיימות כאלו תוכנת שבודקות לדוגמא את המעבד כץמסך וכו'.. כמו שMEMTEST בודק את הזיכרון? אם כן מה הן?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by st0m,

שלום לכולם ... הורדתי את גירסת הבטא של אינטרנט אקספלורר 7 ואני רוצה למחוק אותה ולהתקין מחדש את גירסה 6 איך אני עושה את זה לעזאזל ?!?!?!?!?!?! תעזרו לי מהררררר תודה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by zam,

אי משתמש היום עם ה- Kaspersky ומאוד מרוצה אבל אני מעוניין בעוד אחד. הבעיה שלא מצאתי כזה שלא יתנגש עם ה- Kaspersky יש למישהו המלצה?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. היי, אחרי הפסקת חשמל בזמן שה-Firefox היה פתוח, הפעלתי אותו עכשיו ופתאום כל ההגדרות שלו חזרו לברירת מחדל, כולל כל ההגדרות של כל התוספים. הפרופיל לא נהרס, הכל עובד, הכל קיים (execption rules ב-adblock, כל ה-bookmarks, וכו') - אבל כל ההגדרות חזרו לברירת מחדל: 1. ה-homepage השתנה מ-blank לדף הבית של ff 2. כל ההגדרות ב-google toolbar התאפסו 3. ה-adblock plus למשל הופיע רק למעלה ולא ב-status bar 4. ה-Google browser sync הפעיל לי את החלון של ההפעלה הראשונה (כמו שגם ה-google toolbar עשה) 5. ההגדרה של "לאן לשמור קבצים" חזרה ל-desktop במקום "always ask" 6. ה-FF שאל אותי כמו בהפעלה הראשונה אם אני רוצה להשתמש ב-session restore המובנה שלו 7. כל ההגדרות של tab mix plus התאפסו.. וכו' וכ…

11. העברתי סרט ממסרטת וידיאו למחשב והוא כולה רבע שעה עם 1 ג'יגה.איך אני מקטין אותו? הקובץ הוא MPEG

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  12. Started by avivlevy,

כשאני מנסה לקבל נקוודות זה מה שזה עושה לי (תמונה) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  13. שלום, כל מייל שמגיע אליי מסומן כאילו שקראתי אותו כבר יש למישהו רעיון למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by mega1234,

מישהו יכול למליץ על שילוב יותר טוב ? האם שימוש בפיירוול של XP ובאנטיווירוס של מקאפי לדוגמא יתן זמן BOOT וכיבוי קצר יותר ? פשוט מאז שהתקנתי אותם המחשב מרגיש ממש כבד.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. גם כל ההמרה היתה באיכות גרועה (ההגדרות היו בסדר)

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. בוקר טוב לכולם איך אני מיבא את אנשי הקשר מהGMAIL לאוטלוק 2007 שמרתי תקובץ עם הסיומת CSV ולאן אני אמור להכניס אותו?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by maverick,

ניסיתי להפעיל את התוכנה. היא נפתחת אך כאשר אני לוחץ על לחצן browse הוא פשוט נתקע. קרה למישהו? יש פיתרון? ניסיתי להוריד עוד הפעם את התוכנה אך הבעיה חוזרת.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by night-fire,

אממ מישהו פה יכול לאמר לי איזה מקודד דריך בשביל קבצי mpeg כי כל קובץ שאני מוריד לא עובד (יש סדרות אנימה להורדה ,כן כן יש גם הורדות חוקיות!!!) תודה רבה... נ.ב בגלל שהסדרה נגמרה שמו אותה באינטרנט... ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  19. אהלן לכולם, סימנתי בטעות פה באתר משהו, מה שגרם לכך שעכשיו נעלמה התמונה של הבורג, שאהבתי. עכשיו, שמתי לב שמכיוון שפעם השתמשתי בתמונה של הבורג גם למסנג'ר, היא עדיין שם, ומופיעה תחת "אפשרויות->תמונת תצוגה". השאלה היא - אתם יודעים אולי איך אני יכול להוציא אותה לקובץ תמונה ולשמור אותה? הקשיח שעליו היא הייתה מת, ואני מחפש נואשות איך לשחזר אותה. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by Burkey,

שאלה קטנה לי אליכם, האם ניתן להתקין אנטי וירוס על זכרון נייד ( disk on key ) במטרה למנוע ממנו להידבק בוירוסים כאשר מחברים אותו למחשבים במקומות ציבוריים כגון אוניברסיטה. האם יש פתרון אחר ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. Started by idofr,

חלחח טוב אז לא באמת ידעתי איך לקורא לבעיה אבל כול פעם שאני לוחץ על הגלגת בעכבר במקום לגלגל אותה מייד אחרי שאני עוזב את הכפתור מופיע לי כול פעם אתר אחר והרבה פעמים זה גם אתרים מסויימים ש.....בוא נגיד שהבגדים באתרים האלא נופלים הרבה פעמים (לא נעים שאבא משתמש הרבה במחשב ואין לי כוח למחוק את ההיסטורי כול פעם) הקיצר אם למישו יש מושג מזה ואיך אני יכול לטפל בזה העזרה תתקבל בברכה רבה טוב אני עפתי תודה מראש עידו

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. ניסיתי עכשיו להתחבר לאיסיקיו עם הסיסמא שלי, ופתאום אני לא מצליח, כאילו מישהו שינה לי את הסיסמא. אולי יש איזו בעיה בשרתים של החברה עכשיו בDATABASE שלהם? מישהו נתקל במשהו דומה בשעות האחרונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  23. נעלם לי האפשרות של "מחיקת" דיסקים מתוך תוכנת הצריבה שלי תוכנת הצריבה שאני משתמש בה היא ULEAD..... מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by semi-t,

עבור הפלאפון שלי.. מישהו מכיר תוכנה חינמית ופשוטה? תודה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

היי לכולם, אני מחפש תוכנה שתוכל להמיר לי קבצי סאונד (MP3,WMV[את הסאונד שלו] וכ"ד...). לWMA. חשוב שהיא תתמוך בריבוי ערוצים, כלומר סראונד. מישהוא מכיר כזו תוכנה? תודה רבה!!!, יאיר.

דיונים חדשים בפורומים