תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז AOL הוציאה לא מזמן את האנטי וירוס "שלה", שהוא בעצם Kaspersky Anti-Virus קצת מוגבל וחסר פיטצ'רים ליד הגרסה הרגילה, אבל ניתן לקבלו בחינם עם רשיון לשנה. בשביל להתחיל להנות מהשירות, יש להכנס לאתר הזה ולהרשם (מותנה רק בנתינת כתובת אימייל, שום דבר אחר מלבד הכתובת). יש אנשים שזה יתאים להם יותר (אנשים שאין להם תקציב לגרסה המלאה, או אנשים שלא מוכנים להשקיע כסף), ויש אנשים שפחות (חוסר פיטצ'רים (ראו ביקורות בהמשך), חוסר אפשרויות ועוד כמה דברים מזעריים). מצאתי ביקורת ארוכה וטובה ב-Download.com של בנאדם שמציג את היתרונות והחסרונות בצורה טובה: http://www.download.com/AOL-Active-Virus-Shield/3640-2239_4-10568703.html?tag=tab_ur אני מאמין שיש עוד כמה ביקורות טובות ומפורטות (…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מחשב חדש. הותקן נורטון מה עוד מומלץ להתקין כדי להגן עליו. אשמח לקבל הסברים על ההבדלים ביון וירוסים לרוגולות ולכל שאר הטפילים תודה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אלה ההגדרות עם התוסף Tab Mix Plus. כשאני לוחץ על הטאב פעמיים רצוף הוא פותח לי חדש, כמו שנעשה בלחיצה כפולה על הבאר. מה הבעיה פה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מופיעי לי פעמיים trueimageMonitor.exe - תחת היוזר ניים שלי מה זה בכלל ? צריך את זה ? איך אפשר להעיף את זה ? מה זה schedlhlp.exe ?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול כאן שאלה לגבי תפעול של אימיול, ולא לדבר על תכנים לא חוקיים. אז ככה, הורדתי מאימיול קובץ מסויים ובטעות דרסתי אותו. עכשיו, עשיתי באימיול חיפוש מחדש ומצאתי את הקובץ הזה שוב, אבל הוא מסומן באדום ואני לא יכול להוריד אותו שוב. איך אני יכול להוריד את הקובץ מחדש (אני לא רוצה למחוק את הזיכרון שלו לגבי כל הדברים הקודמים שהורדתי)?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מדובר בקובץ VIDEO CLIP ,באורך 15 שנ'(ניתן להרצה גם ב:MV2 , MEDIA PLAYER . ברצוני לערוך את הסרט,כלומר: לטשטש דמויות. איך עושים זאת ? (אם ציינתם שם תכנה, נא לציין איך משיגים). תודה,בני.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
The black screen appears as soon as the desktop up. The graphic card is the reason for all that because i just installed the newest driver. i downloaded from nVidia site so i don't understand why there is a problem. I'm talking right now from safe mode so i can't write in Hebrew. thanks
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מנסה להסיר תוכנות מהמחשב אך ללא הצלחה, וההודעה שאני מקבל כל הזמן היא זו: תמונה של ההודעה שאני מקבל * התמונה היא כאשר אני מנסה למחר תוכנה בשם hide ip, בלי שום קשר אל התוכנה זה עושה לי את הבעיה עם עוד תוכנות עם אותה הודעה בדיוק רק נתיב שונה. אשמח לתשובה.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הדוידי שלי לא תומך בפורמט mpg ואני מעוניין להמיר סרטים מmpg ל avi ניסיתי עם כמה תוכנות וגם עם winavi וזה לא הלך זה תקוע מאוד . יש תוכנה שתמיר את זה בצורה חלקה בלי בעיות ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת האם יש תוכנה שמריצה סריקה על התהליכים ב task manager ומפסיקה את מה שלא צריך ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות סרטים באנטרנט על שרתים וכאלה עכשיו התקשרתי למוקד תמיכה של בזק בין לאומי וגילינו שהבעיה היא בדפדפן (כי דרך המחשב שלי זה מצליח ודרך האקספולרר לא) השאלה היא מה עדיף לי לעשות או להתקין מחדש את ההקספלורר או להוריד דפדפן חדש?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היה לי את התוכנה מבית נורטון . והיא עשתה לי פלאים במחשב עכשיו שהרצתי אחוי לכל הארדיסק אני רוצה לעשות עוד פעם אבל אין לי נורטון מאיפה אפשר להורידתוכנה אחרת שעושה איכוי דיסק ומאיצה ???? דרך ה windwos זה סתם תודה .
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה האימיול לא מצליח למצוא לי מקורות לקבצים ולא משנה איזה קובץ אני מחפש? התוכנה מצליחה להתחבר לשרת לפי מה שרשום לי, אבל זה לא מוצא כלום. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אולי אחד, ורציתי לבדוק איך אני מעבירים סרטים... האם זה מסובך/קשה או אפילו קל.... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
או הגדרה לכל קונטקט האם להציג את התמונה שלי או לא. מישהו מכיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, יש לי פיירוול של סימנטק 2004, אחרי שהתקנתי אותו (סיימתי פירמוט) , כל פעם שאני נכנס אליו (לוחץ פעמיים על סימן כדור הארץ בפינה), הוא פותח לי חלון ל4 שניות ונסגר, גם אם אני מתחיל עדכון, אחרי 4 שניות הכל נסגר. מישהוא מכיר את התופעה? מישהוא יכול לעזור??? תודה רבה!!!.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה המחשב שלי לא מוכן להפעיל את התוכנה nikon capture nx2 : http://img99.imageshack.us/img99/7841/63448071id4.jpg ניסיתי להתקין אותה מחדש והבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שבמחשב אחר בבייתי התוכנה עובדת כראוי. למישהו יש פתרון ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את הfirefox אז מופיעה לי ההודעה הבאה http://img106.echo.cx/my.php?image=148915061497149214891491150814.png ניסיתי למחוק אותו ולהתקין מחדש איך עדיין הבעיה לא נפתרה גם יש לי בעיה בחלק העליון של הדפדפן בשורת החיפוש (גוגל ויקפדיה) נעלמו לי הסימנים של גוגל וויקפדיה ושאר מנועי החיפוש ונשאר לי רק סמל של זכוכית מגדלת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לאח שלי יש נורטון (מה לעשות אני מנסה לשכנע אותו לעבור לקספרסקי אבל הוא לא רוצה....), ובמנהל המשימות של החלונות (2000), כתוב שהנורטון צורך רק 1.2 מגה בייט....אצלי, כתוב שקספרסקי צורך 860 קיי....זה בכלל יכול להיות? תמיד חשבתי שהאנטי-וירוסים צורכים כמות רבה יותר של זיכרון....אז איך יכול להיות שנורטון צורך רק 1 מגה?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שואל בשביל אחותי. היא רוצה ללמוד שפת C ו-VISUAL BASIC דרך ספרי לימוד טובים, יש משהו מומלץ? בשפה העברית. תודה . עריכה: בטעות שאלתי פה במקום פורום תכנות, בכל מקרה פתחתי שם הודעה, תתעלמו מזאת.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
את הכרטיס קול. הוינדוס מזהה את הכרטיס אני מנסה להתקין את הדרייבר בטא שהיה באתר של קריאטיב אבל משום מה זה לא עובד ומקבל שכאילו אני צריך להתקין מחדש את הדרייבר עם סימן קריאה. מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד ?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לבדוק תקינות של ארדיסק ,לא לתקן רק לבדוק באד סקטורים ?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בכל פעם שאני לוחץ על איזשהוא כפתור כגון דף הבית הקודם או רושם כתובת אינטרנט מופיעה לי הודעה שהיישום לא נמצא אין לי מושג למה איך אני מתקן את זה?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אני מחפש תוכנה או יומן שאוכל להכניס בו את כתובות הדואר עם אפשרות להוסיף גם את התמונה של הלקוח בשום תוכנת דואר אין את זה לא באאוטלוק ולא בטנדרבירד יש את זה רק באופיס ואין לי במחשב ערכתי חיפוש ולא מצאתי אולי רק בתוכנה של הדואר פגסוס יש את זה אבל היא מסורבלת ובאנגלית אני מחפש בעברית תודה רבה וכל טוב ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שאני בפורום הנכון אם לא מצטער לבן דוד שלי יש בעיה כשהוא נכנס לאינטרנט אקספלורר מופיע לו ההודעה הזאת ואם הוא ממשיך לגלוש תוך כמה שניות הוא חוזר אוטומטית לאתר הבית מדובר בוינדוס XP חוקי כמובן והדפדפן הוא של IE פעולות שעשיתי 1 איפסתי את הדפדפן 2 ניקיתי temp וקוקיז 3 הרצתי אנטי וירוס במצב בטוח 4 עשיתי שחזור מערכת 5 הורדתי את סרגלים בadd ons אני חושד שזה איזשהי תוכנה שהוא התקין במחשב אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-