תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בהמלצת הפורום, אני משתמש בתוכנה SPYBOT כבר למעלה משנה. פעם בשבוע אני מקפיד לבצע עדכונים וסריקה למציאת בעיות. במשך כל התקופה הזו, משך זמן הסריקה היה לפחות חצי שעה. לעומת זאת בזמן האחרון, התוכנה מסיימת את הסריקה תוך 2 דקות, אולי אפילו פחות. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם משהו השתבש? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מניח שהשאלה אותה אני מציג כאן, כבר נשאלה כאן בעבר, ובכל זאת בכמה חיפושים שערכתי (מילות מפתח - 'מדיה', 'הקלטה', 'streaming'..), לא נמצאו תוצאות. האם קיימת תוכנה המאפשרת להקליט לדיסק הקשיח מדיה זורמת? הכוונה היא לצליל מושמע מתחנות רדיו באמצעות נגן המדיה של חלונות. אם נושא זה נדון כאן לאחרונה, אנא הפנו אותי לשם. תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה במחשב החדש ועקב זאת נגרם לי כל יום מסך כחול. אני מסיר אותה-הכל מסתדר. שאלה: איזו תוכנה אחרת יכולה לתפקד כמו ה Netlimiter ז"א שאוכל לשלוט ב Upload שלי במחשב ?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התקנתי אותו אכשיו איך אני יודע שהוא מגן על ה CONNECTIONS שלי?? כי אני לא רואה שהם מסומנים במנעול..... הורדתי את WINDOWS FIREWALL
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצות על תוכנות קלילות שירוצו בכיף על הנטבוק שלי(ASUS 1000HE) ולא יכבידו יותר מידי. נגן מוזיקה נגן סרטים אנטי וירוס כיווץ ופריסה מנהל קבצים(כמו TOTAL COMMANDER - יכול להיות שהוא המתאים ביותר?) אם למישהו יש רעיונות לתכונות שלא רשמתי כאן, אשמח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר את כל היומנים שיצרתי ב- google calendar ל- remember the milk ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
הצלצול של הפלאפון מקפיץ אותי לפעמים אז אני מעוניין להנמיך את ההתחלה של הצלצול שהוא יתחיל חלש ואחרי כמה שניות יתגבר לווליום המקורי שלו יש אפשרות לעשות את זה בNero WaveEditor? ואם כן איך... אם לא איזה תוכנה צריך? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האקספלורר בכלל, מלא דברים פתאום לא עובדים, כל מיני תפריטים וכאלה. למשל הפורומים של תפוז לא נפתחים לי בכלל אני רואה רק את הכותרת אבל הפורום לא נפתח. לא עשיתי כלום פשוט זה קרה ככה באמצע הגלישה...ממש מוזר...
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי קולקציית פורנו רחבה ביותר, ועד כמה שהחיפוש החדש של ויסטה נוח הוא כל הזמן מוצא אותה. האם יש דרך נוחה לעשות אותה בלתי ניתנת לאיתור ע"י החיפוש של WINDOWS. ולשים גישה עם סיסמה בלבד?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי פיפוקס גירסא 1.5.0.4 כל פעם שאני עושה ריסט למחשב כל המועדפים נמחקים כל הסרגל כלים וההגדות.. יש למישהו פיתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה חדשה שצצה במחשב לאחרונה מפרט המחשב: AMD ATHLON 3000+ 64BIT ASUS K8V SE DELUXE KINGSTON 512MB DDR RAM MAXTOR 80GB 7200RPM PNY GEFORCE 6800NU WINDOWS XP,SERVICE PACK2 [NORTON ANTIVIRUS 2005+NORTON INTERNET PROTECTION+NORTON GHOST] לפני כמה ימים המחשב התחיל להגיב באופן משונה...חשדתי שמדובר בוירוס,ולכן הרצתי כמה וכמה תוכנות לבדיקה. במהלך הסריקה של SPYBOT-SEARCH&DESTROY הוא זיהה שני קובצי ספייוואר בשם: "system security disable" ו"antivirus security overide" בלי הרבה השקעת מחשבה-מחקתי את שני הקבצים האלה... מאוחר יותר הפעלתי את המחשב מחדש... וכשהפעלתי אותו,הווינדוס פתח עבורי את ההודעה הבאה: "there is no antivirus software installed on your co…
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עלתה לי תוכנת חיפוש אוטומטית על הרגסטר ובכל פעם שאני רושם כתובת בשורת כתובות אני מקבל הודעה שהדף לא זמין איך אני מתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הוא פשוט מאמץ את המעבד, ושומעים כאילו עוד שניה המאוורר שלו מתפרק. למה זה? במנהל משימות הוא מופיע כשהוא לוקח מהמעבד 70 ולפעמים יש קפיצות על 80 ומהזיכרון הוא לוקח 255800K
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה להעתיק קבצי ISO וכונן נייד והודעת השגיאה שהוא רושם לי היא "שאין מספיק מקום לאחסון" וזה מוזר נורא כי הוא חדש ואין עליו כלום מותקן (חוץ מתוכנות הגיבוי שמגיעים איתו),נפחו 320G ובגודל 2.5". עם קבצים אחרים אין לו שום בעיה. יש לציין כי לא ניסיתי לגבות עם התוכנה שמגיעה עם הHDD ואם אפשר פיתרון או דרך לעניין אודה לכם. מדובר בכונן SAMSUNG 320G חיצוני.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מחדש את WINXP, ובכל פעם שאני מנסה לצפות בסרטים, ישנם קיטועים בקול מדי פעם (לא כל הזמן), למעשה כל דקה בערך יש קיטועים למשך 10 שניות. זה מאוד מפריע, מן הסתם. לסרטים שאני מנסה לצפות בהם יש Audio Stream של MP3 (עם AC3 אין לי בעיות). ניסיתי כל מני Codec-ים של MP3, בין היתר של Fraunhofer ו-FFD, אך התופעה נשארת. למעשה, ניסיתי להסיר את כל הקודקים של הוידאו על מנת לראות אם יש קשר בין הקודק של הוידאו לבעייה, אך אפילו כשאין שום תצוגה של וידאו, התופעה קיימת. מעולם לא הייתה לי התופעה הזו, ואני לא מצליח לגלות מה גורם לה. ניסיתי גם להוריד את ה-Hardware acceleration ב-WMP, אבל זה לא עזר. גם ניסיתי כמה נגנים אחרים, ביניהם BSPlayer המעולה, והתופעה נראית לא קשורה לאיזה נגן א…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני בא לשמוע שיר מסויים פתאום הוא אומר לי שאני צריך להוריד רישיון כשאני בא להוריד רישיון הוא אומר לי שהירישיון הורד כבר 10 פעמים ולא אוכל להוריד את הרישיון, ואני לא יכול לשמוע את השיר עד היום כשנתקלתי בבעיה שזה היה נדיר הורדתי את הרישיון והייתי יכול לשמוע.. עכשיו הוא קיבל קריזה ואומר שאני לא יכול להוריד את הרישיון הנה תמונה צילמתי http://www.siz.co.il/my.php?i=jmlndjihhmo4.bmp תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איזה תוכנת צריבה לדעתכם עדיפה נרו או אלכוהול 120%???
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח למצוא באתר של אינטל עדכון לRAID CONTROLLER, יש לי ICH9R,עם לוח מצ'יפסט X38 ודגם P5E של אסוס. אם אפשר שמישהו ינסה למצוא לי באתר את העדכון אודה לו מאוד, תודה רבה! *בבקשה,לא לתת לי לינק לחיפוש או משהו,שעות חיפשתי אחרי הדבר הזה ומצאתי רק את הRAID MANAGER שבתוך הווינדוס, אני צריך עדכון לשבב RAID עצמו!
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לעזאזל.... כל פעם שאני מנסה לעדכן את המשחק משהו משתבש. הורדתי את כל הפאצ'ים: 1.1,1.2,1.3,1.2-1.4. אלה כל הפאצ'ים שיש. לאחר שהתקנתי את שלושת הפאצ'ים הראשונים, נאורו עיני בתקווה שבאמת אוכל לשחק, אך כשהגעתי לפאצ' האחרון 1.2-1.4 (זה השם שלו) נתקלתי בשגיאה ( ) 1603 שייעצה לי להתייעץ עם ה windows installer manager או משהו כזה. היה כתוב גם שאין מספיק מקום בדיסק , ובמחשב יש לי מספיק מקום פנוי. איך לעזאזל אני מתקין את הפאצ' האחרון?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחר שימוש חד פעמי ב-Modem Booster, ה-ICQ לא מצליח להתחבר. האינטרנט עובד כרגיל. ה-ICQ הוא הבעיה היחידה (לפחות כרגע). מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אמרו לי כבר מספר אנשים וגם הגיע אליי לינק לוירוס אשר מפיץ עצמו ע"י הכתובת: hometown.aol.com.au/miralafoto/foto.exe המשתמש אפילו לא יודע על כך שנשלחת מחשבונו הודעה שבה מופץ הלינק שהוא וירוס. עכשיו גם ישנו עוד לינק: www.tinyurl.com/89afj ליתר ביטחון תיזהרו. עריכה: הלינק השני זוהי מתיחה של דני (Chevy) אז אפשר להירגע.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני עומד לעשות את הפורמט התקופתי שלי למחשב ואני רוצה לבדוק איזה תוכנות טובות יש לאנשים שאני יכול להפעיל אצלי בנוסף פשוט להכין נבחרת תוכנות שכל החברה משתמשים בה אני מעדיף שאנשים יתעצמו קצת ויכינו רשימה כמו זו (הרשימה שלי) אנטי וירוס : NOD32 ניגון וידיאו: Zoom Player , VideoLAN , ניגון אודיו : Winamp צריבה : NERO הורדה: BITCOMET, UTORRENT מסמכים: microsoft office צפיה בתמונות: IrfanView תוכנת מסרים: ICQ דפדפן: FIREFOX ניהול רקעים: Wallpaper Master חבילת מקודדים: cccp-pack קריאת טמפ': SpeedFan ניקוי: CCLEANER שונות:jv16 PowerTools 2006 - Google SketchUp - Total Commander 32 כיווץ : WinRAR ניהול סיסמאות: Password Safe המרה: dBpowerAMP Music Converter מסנן IP: ה PeerGuardian…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי כמה תמונות שבאות כקובץ PDF שעל כל אחת מהם אני רוצה לכתוב איזה משפט אבל אני רוצה לעשות את זה באלכסון ואם אפשר ככותרת כזו כמו ב-WORD.. אני רוצה לכתוב משפט שהמילוי שלו בצבע אחר והמסגרת שלו בצבע אחר. אני פשוט לא מבין איך מתעסקים עם התוכנה הזאת. אם עוזר יש לי פוטושופ CS3 בעברית. לאחר מכן אני רוצה לעשות עוד תמונה אשר תורכב מ-4 תמונות שונות שאותם אני רוצה לחבר ושהאיכות לא תרד כי כל התמונות שאני מדבר עליהם פה הולכות להגדלה והדפסה. בבקשה עזרה מהר זה ממש חשוב עכשיו... תודה ממש ענקית לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן!! תראו גמרתי להוריד קובץ וסגרתי את התוכנה(BitTornado) עכשיו איך אני יכול להעלות ( to upload) את מה שהורדתיבעזרת BitTornado?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-