תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שיחזור מערכת לבין גיבוי בתוכנת GHOST ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי נייד Dell XPS M1710 והתקנתי עליו vista. הבעיה היא שבתוכנה bsplayer לא רואים וידאו אבל כן שומעים ובמדיה פלייר וגם ב- mv2player רואים ושומעים תקין אבל אני לא אוהב לעבוד איתם ואני גם לא אוהב לא לפתור בעיות. הקודקים שניסיתי להתקין הם:[/FFDShow MPEG-4 DivX 6.6 Koepi's XviD Codec DivX Free XP Codec Pack Codec Pack All in 1 K-Lite Codec Pack K-Lite Mega Codec Elecard MPEG decoder power dvd 7 אני מקווה שיש יש למישהו רעיון כי אני די מיציתי את הידע שלי בנושא. תודה מראש למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אוקיי אז אני רוצה לפרמט הבעייה שאיבדתי חלק גדול מהדיסקים עם הדרייורים של כל החומרה עכשיו מצאתי תוכנה בשם aida32 והיא מוצאת כל הדרייורים במחשב שלי השאלה שלי זה שעם אני ייגבה הכל שם וייצרוב את זה זה יהיה תקין על מחשב מפורמט?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתילדעת האם קיימת תוכנה אשר עוזרת לשנות את צורתם וצבען של תקיות במחשב ולסדר את שולחן העבודה באופןמגניב יותר (אני לא מחפש החלפת מעטפת יותר מידי מתסבך) תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
עד עכשיו כשהייתי לוחץ על הלינק אז היה נפתח חלון חדש של ג'ימייל. פתאום זה פסק והתחיל להיפתח חלונות של וורד. התקנתי מחדש את ג'ימייל נוטיפייר וזה הסתדר ליום-יומיים אבל שוב פעם נפתח לי דווקא וורד. מה אפשר לעשות??
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס TV במחשב ויש לי בעיה בתוכנה של בכרטיס TV כשאני נכנס לתוכנה של הכרטיס TV זה רושם לי ככה: cannot find any video capture device והכרטיס TV של winfast ((DLEADTEK דגם: winfast TV 2000 xp והיום בבוקר זה עבד לי..! תודה מראש לעוזרים...!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה אימיול+ והייתי רוצה לדעת האם היא יותר טובה מהאימיול הרגיל
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי כבר בעיה עם הIE איזה שנתיים (אני משתמש פיירפוקס זה לא כל כך מפריע אבל לפעמים יש אתרים שאני חייב להיכנס בIE) הבעיה היא שכל פעם שפותחים את הIE אז לוקח לו בערך דקה-שתיים עד שהוא נהיה זמין (במשך הדקה-2 הוא פשוט תקוע) הבעיה הזאת מופיעה גם בתוכנות ומשחקים שמשתמשים במנוע של הIE ולכן גם זה מאוד מציק שהתוכנה/משחק נתקעים עד שהוא נטען... יש הצעות לפיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
זה קורה לרוב בGTA 4 יש רעשים מעצבנים במקום הסטונד במשחק נראה לי זה בגללל שאני צריך לעדכן או להתקין שוב את הכרטיס קול(אני לא מבין חח נראה לי) אז אם אפשר תגידו לי מה הבעיה ואם צריך הורדה תביאו לי בבקשה Field Value Audio Adapter Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] זה נראה לי הכרטיס קול שלי
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי חבר'ה! מאתמול יש לי בעיה במסנג'ר, הבעיה לא מונעת מהמסנג'ר להיפתח ולתפקד כרגיל אבל עדיין מפריעה. כל פעם שאני פותחת את המסנג'ר מופיעה לי הודעה שיש בעיה עם המפתח, אין הרשאות, משהו כזה. לא יודעת למה זה התחיל להופיע פתאום, ניסיתי לקרוא על זה אבל לא מצאתי פתרון. אודה לכם אם תצליחו לעזור לי. בנוסף גם אין אפשרות למחוק את המסנג'ר ולהתקין מחדש כי הוא רושם את ההודעה הזאת גם בהסרה. (ההודעה בתמונה המצורפת) תודה לכל העוזרים! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כשאני מנסה ליראות סירטונים באתר Gametrailers.com הוא כותב לי שאלי להוריד ולהתקין את הפלאגין של WMP למרות שהוא כבר מותקן אצלי, ניסיתי להוריד ולהתקין את הפלאגין שוב אבל הבעיה חוזרת על עצמה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
תבניות של SVCD או דומה שאוכל להכניס 120 דק' על דיסק של 80 דק',מכירים משהו (איכות כמה שיותר טובה).
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר שבועות התקנתי FireFox 3, ובכל פעם שאני מפעיל את הדפדפן, לאחר מספר שניות של עבודה רציפה הוא נתקע למשך מספר שניות גדול עוד יותר. הדבר קורה במחזוריות וללא הפסקה, כך שאני מבלה יותר זמן מול מסך קפוא, מאשר מול דפדפן עובד. (יש לציין כי אני יכול להמשיך לעבוד במקביל בתוכנות אחרות. רק ה- Process של ה- FireFox קופא...) ניסיתי לבצע מספר הסרות והתקנות מחודשות, וכן התקנות בשפות שונות (עברית, אנגלית...), אבל בכל המקרים הבעיה חזרה על עצמה. גם גירסא 3.0.1 לא פתרה את הבעיה. מבחינת צריכת זיכרון RAM, אין נתונים חריגים במיוחד (50 MB +-)... מפרט המחשב: CPU: Intel Pentuim 4 3.0 GHz RAM: 512 MB DDR HD: Western Digital SATA 120 GB 7200 RPM אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי במחשב כמה סרטים בפורמטים שונים כמו AVI MPEG MOV ... רציתי לדעת האם יש תוכנה (תוכנה אחת) שאוכל בעזרתה להפוך את כל קבצי הווידאו לדיסק DVD שהיא כבר עושה הכל לבד : המרה צריבה וכל צה שצריך .. תודה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, התהליך הנ"ל התחיל פתאום לטחון לי משאבים(מעל 500 מגה, והמעבד היה קבוע על 100%) אז עשיתי לו disable דרך ה-services agent (administrative tools ->services ( עכשיו הכל בסדר, המשאבים שוחררו אבל מן הסתם אני לא מקבל את ה"שירות" ואני לא יכול לצפות בטלוויזיה יש איזושהי דרך לתקן את הספרייה לתהליך הזה ספציפית?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
אני ניסתי להפעיל סרט והתוכנה שאיתה השתמשתי כדי לעלות אותו כתבה לי שאני צריך אחד מהפילטרים האלה: ffdshow.ax (ffdshow MPGEG-4 Video Decoder) xvid.ax (XviD MPEG-4 Video Decoder) איך אני משיג אותם??
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעייה במסנג'ר גירסה 7.0 בטא, שמשום מה פתאום ככה סתם אני מנסה להתחבר וישר זה נותן לי הודעה שיש גירסה חדשה בלה בלה בלה ובשביל להפעיל את המסנג'ר חייבים להוריד את הגירסה החדשה ולהתקין אותה, הקטע הוא שה-7.0 בטא זאת הגירסה הכי חדשה ושאני מנסה כאילו להתקין את הגירסה הכי חדשה על ה-7.0 שמותקנת לי במחשב זה מוביל אותי לעמוד ההורדה של מסנג'ר 6.2 בעברית וזה כמובן לא מסכים להתקין כי אי אפשר להתקין גירסה ישנה על חדשה. חשוב לציין שזה עבד לי כמה ימים בצורה טובה מאוד ובלי בעיות ופתאום ככה סתם זה לא רוצה לפעול, כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אולי 50 פעם וזה לא עזר... אולי למישהו יש פיתרון לבעייה המעצבנת הזאת? בתודה מראש, דודי הסטלן
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
איזה תוכנת שיתוף קבצים הכי מהירה? אני מחפש תוכנת שיתוף קבצים בעיקר לסרטים, ממש בעיקר... פעם בOVERNET הייתי מוריד על 100KB\S ועכשיו אני משתמש באזוראוס על טופ 40. אז מה הכי כדאי? זרקו הצעות
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי משחקים ל- Dream Cast שזה מכשיר כמו פלסטיישן, וחלק מהמשחקים ירדו לי בקובץ cdi ואני לא יודע איך צורבים אותם. אפשר לדעת איך להמיר לקובץ image כי יותר נוח לצרוב בנרו... תודה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
האם אפשר לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית חדשה שברצוני ליצור.(ב- word 2003) ניסיתי לבחור תבניות שונות לשיקופיות אך תמיד התבנית האחרונה היא זו שמופיעה בכל השיקופיות. האם יש דרך לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר למצוא TROJAN? במחשב?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב, אז AOL הוציאה לא מזמן את האנטי וירוס "שלה", שהוא בעצם Kaspersky Anti-Virus קצת מוגבל וחסר פיטצ'רים ליד הגרסה הרגילה, אבל ניתן לקבלו בחינם עם רשיון לשנה. בשביל להתחיל להנות מהשירות, יש להכנס לאתר הזה ולהרשם (מותנה רק בנתינת כתובת אימייל, שום דבר אחר מלבד הכתובת). יש אנשים שזה יתאים להם יותר (אנשים שאין להם תקציב לגרסה המלאה, או אנשים שלא מוכנים להשקיע כסף), ויש אנשים שפחות (חוסר פיטצ'רים (ראו ביקורות בהמשך), חוסר אפשרויות ועוד כמה דברים מזעריים). מצאתי ביקורת ארוכה וטובה ב-Download.com של בנאדם שמציג את היתרונות והחסרונות בצורה טובה: http://www.download.com/AOL-Active-Virus-Shield/3640-2239_4-10568703.html?tag=tab_ur אני מאמין שיש עוד כמה ביקורות טובות ומפורטות (…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-