עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by daniel0089,

היי, זה דיי דחוף. 1) איך אני יכול להגדיר באוטלוק שהשפת כתיבה (ברירת מחדל) תיהיה אנגלית ואני לא אצטרך לשנות כל פעם? 2) למה יש בעיות בכתיבה באנגלית לתוכנה? (נגיד אני רוצה לשים bullets אז זה עושה כאילו אני כותב בעברית וזה עושה בלאגן שלם..) 3) אם אני אעדכן את האוטלוק, האימייל וכל ההגדרות נשמרות? תודה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by wooper,

הי אני תרגמתי מסמך בעזרת google translate מאנגלית לעברית מה שקורה זה שאם אני מדפיס זה מדפיס רק את העמוד הראשון לכן ניסיתי שיטה אחרת לעתיק את כל מה שתרגם לוורד אבל בהדפסה מופיע גם המילים באנגלית וגם התרגום שלהם בעברית הצעות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by Oranili,

שלום לכולם , כאשר מזמינים אותי לועידה של 20 אנשי ם הסמן של העכבר כל הזמן חושב והמקלדת נתקעת ... בשיחה לא יודע למה , לא נראה לי שאצל אחרים זה קורה.. ואין לי כלום ברקע שמעמיס... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by The Dom,

^^ ואני לא מצליח לשחזר אותה. ז"א יש לי את כול הסימניות תחת "סימניות" בתפריט אבל אני לא יכול לשים אותם בשורה...

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by K0sTa,

אני מחפש תוכנה שאפשר באזרתה להקליט קול תוך כדי שאתה צופה בסירטון לדוגמא לקחת את הסירטון למחוק ממנו את הקול שלו ולהקליט קול חדש תוך כדי שרואים את הסירטון יש תוכנה כזאת ?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by yariv2007,

שלום חברים יקרים וחברי הצוות הנהדר ! אני שומר קבצים ומסמכים בתקיה גדולה המאוחסנת בכונן נפרד ,כונן E , אם אני מוריד נניח קובץ מסמך או כל שטות אני דואג לאחסן בתקיה x בכונן E . מאחר ואני עובד הרבה עם האינטרנט. לאחרונה ניסיתי לפתוח תקיה זו (גודלה 1.9 גיגה מלא) ואז הופיע הודעה : " EXPLORER.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר . אנו מתנצלים על אי נוחות." וכאשר סגרתי תהודעה התוכניות כולם נסגרו ולרגע לא רואים שום איקון על המסך מעין קריסה כאילו סגרתי מתוך אילוץ את התקיה .ולכן ביצעתי בדיקת מאוורים,סריקת וירוסים במצב בטוח עם נורטון 2005 (יש לי אקספי פרו sp2),סריקת ad-aware גם כן,שיחזור מערכת וקבלתי לא בוצעו שינויים לאחרונה,בדיקת כוננים c ו-e עם western digital ז"א diagnostics של יצרנית הכוננ…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. שלום רב, יש לי מערכת של ווינדוס XP במחשב, ו-2 חיבורים לאינטרנט: האחד עם פיירוול והשני בלי. כשאני מתחבר עם הפיירוול (הפיירוול המובנה של WinXP שנמצא באפשרות Advanced של החייגן) הכל עובד כמו שצריך והגלישה זורמת. אבל אם אני מתחבר ללא הפיירוול (למשל בכדי שאנשים יוכלו לשלוח לי קבצים ב- ICQ, ועוד דברים אחרים) האינטרנט מתנתק לאחר מס' דקות ומציג הודעה ש "LSA Shell" (משהו כזה) צריך להיסגר ולאחר מכן ישנו Countdown (מונה לאחור) של דקה עד לכיבוי טוטאלי של המחשב. -אני יודע שהתופעה הזו דומה לווירוסים Sasser ו- Blaster, אבל הורדתי את כל העדכונים של ה NAV ואפילו ביצעתי סריקות דרך אתרים אחרים (MCAfee + PandaSoftware) וכל הבדיקות הראו שמחשבי נקי מווירוסים. -מה תוכלו להציע לי לעשות וכיצד לפת…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by Catalize,

ולהוספת תמונה לאלבום בשביל הנגן שיראה את התמונה, בתודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. יש לי בעיה של תקיעות וקפיצות בלתי נסבלות בסאונד שיוצא מהכרטיס קול (לא משנה מאיזה תוכנה\פורמט צליל) כאשר Azureus פתוח ומעלה קבצים. לא מצליח להבין למה Azureus (ורק התוכנה הזאת) גורמת לתקלה הזאת! והנא חלק מהדברים שכבר ניסיתי זה לא הדרייבר - השתמשתי בדרייברים של Youp-Pax והם לא עשו כל בעיה מיוחדת לפני כן אך בכל זאת מחקתי אותם לגמרי (השתמשתי גם בתוכנה "Driver Cleaner Pro" כדי להסיר) וכרגע אני משתמש בדרייברים שמגיעים עם חלונות - לא עוזר. אין כל קשר לעומס על המעבד - הבאתי לנגן עדיפות Realtime וזה לא עוזר בגרוש. זה לא הנגן - ניסיתי את WMP, BSPlayer, Winamp בכולם אותו בעיה. זה לא codec - התקלה מתרחשת בעת נגינת כל פורמט לא משנה איזה WAV/OGG/MP3 וגם בסרטים. ניסיתי למחוק לגמרי את Azu…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. קנייתי נייד חדש, עם 80 גיגה. רציתי לחלק אותו ל 2, 60 ו 20. הפעלתי את הרטישין מגיק 8, וחילקתי. נתקלתי בבעיה- הכונן שחולק, רואים רק את C, וE השני במצב "מוחבא". ניסיתי להפוך אותו לזמין אך ללא הצלחה, אולי בגלל חוזסר הידע שלי בתוכנה הזו ספציפית... ניסיתי להפוך ביניהם, כלומר מה יהיה מוחבר ולא לא, אתחלתי ועכשיו ה XP לא עולה בכלל! מה אני עושה? זקוק לעזרה דחופה למי שיכול לעזור עוד עכשיו... תודה רבה. בד"כ אני מחלק דיסקים רגילים ע"י כלי ניהול של המערכת, ע"י חיבור הדיסק קשיח למחשב אחר. פה זה נייד וזה שונה...

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  11. אם אני קונה את הפלאש 8 פרו לכמה יוזרים אני יכול להתקין אותו? או שזה רק למחשב אחד?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by FromHell,

אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת שעכשיו שאני נכנס למחשב יש לי שתי אפשרויות. הבקשה שלי היא בקיצור איך לתקן גם את 1 וגם 2, תודה לעוזרים. נ.ב מערכת הפעלה windows xp ואם יש צור…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. http://lifehacker.com/software/skype/go-hires-with-skype-video-calls-235443.php

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by yaloner,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי בה עד כה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... במהלך ניסיון הרשמה לאתר מסחר מסוים (doba.com) דרך הקישור הבא: https://www.doba.com/join/75/signup1.html? מתקבל אצלי חלון שבמרכזו, איפה שאמור להיות טופס ההרשמה, יש ריבוע לבן ריק (צירפתי תמונה כדי שיהיה ברור). פניתי לתמיכה של האתר, מה שהם אמרו לי זה שאו שאני חוסם cookies או שזה נחסם ע"י antivirus או antispyware כלשהו. בינתיים ניסיתי להכנס דרך ie ודרך ff בארבעה מחשבים שונים שעליהם תוכנות שונות והגדרות שונות. בכולם יש את אותו חלון לבן. יש למישהו הצעה או פתרון ? ------------------ עריכה: גם אם אין לכם פתרון, אשמח שתכתבו לי אם הדף עולה לכם נורמלי או לא... תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  15. שלום..יש לי דיסק קשיח של 40 GB במחשב של אבא שלי..בטעות התקנתי לו את הXP על מחיצה של 6GB (איכשהו זה קרה ולא שמתי לב במהלך ההתקנה) בקיצור יש בכונן D בערך 30GB 20 מתוכנם פנויים...ויש עוד 5GB שסתם יושבים ולא בשום מחיצה (רואים בניהול מחשב) יש דרך להגדיל את הנפח של כונן C? בדרך כולשהי? שמעתי על התוכנה.: פרטישן מג'יק..או משהו כזה...יש אפשרות להוריד אותה בצורה חינמית או משהו? אפשר לעשות בלי התוכנה?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by ofeky1,

הצלצול של הפלאפון מקפיץ אותי לפעמים אז אני מעוניין להנמיך את ההתחלה של הצלצול שהוא יתחיל חלש ואחרי כמה שניות יתגבר לווליום המקורי שלו יש אפשרות לעשות את זה בNero WaveEditor? ואם כן איך... אם לא איזה תוכנה צריך? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by TimoTy,

טוב יש לי AUZARUS 2.02 והורדתי את כל התוספות אבל זה עדיין לא עולה לי מעל 30K ........ אני מוריד טורנט טוב עם הרבה SEEDS והמהירות לא עולה.... יש לי 1.5 CABLE ומודם של MOTOROLA SURFBOARD איך אני מעלה את מהירות ההורדה??

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  18. איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by itayrada,

בס"ד עקב החלפת ד.קשיח אולצתי לפרמט ולהתקין מחדש ווינדווס 7 אולטימייט 64 ביט. לאחר כל ההתקנות של התוכנות הסטנדרתיות הדרושות בכל מחשב גם התקנתי ביטורנט. כל הורדה שאני מוסיף לביטורנט הוא מוריד לכמה שניות הראשונות ואח"כ מודיע על "שגיאה: הגישה נדחתה" למעט הורדה אחת שזכתה לרדת עד הסוף. למישהו יש פתרון??? דרך אגב יש לי אנטיוירוס של AVG הגירסה החינמית מהאתר הרשמי.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. כאשר נוצר קובץ מתוכנת WINDVR איני יכול לפותחו בתוכנת פינקל סטודיו 9,מדוע? יש פטנט כלשהו? בדקתי עם תוכנת GSPOT לראות במה מקודד הקובץ וזה מה שהופיע: MPEG-2 Demultiplexer מדוע לא ניתן לפתוח קובץ MPEG?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by PsyGhost,

קורה לי לא פעם שהווינדוס מגיע למצב שהוא פשוט מסרב לעלות בכל דרך ומה שנותר לעשות זה להתקין מחדש. הבעיה היא בהוצאת המידע מהדיסק הקשיח במקרה כזה. ב98 אפשר היה לעלות עם הדיסקטים של הבוט ולהעתיק הכל למחיצה אחרת, אבל עכשיו הכלי היחיד שידוע לי עליו שיודע לכתוב ל NTFS זה ה recovery console שלא בדיוק מציעה פתרונות גיבוי טובים (היא לא תומכת בהעתקה של יותר מקובץ אחד בו זמנית) מה שעד עכשיו הייתי עושה זה לעלות עם LIVE של לינוקס ולהעתיק את הקבצים למחשב אחר ברשת, אבל הייתי שמח לדעת אם יש איזשהו כלי נורמלי שלא דורש יותר מדי משאבים שיכול להעתיק לי את המידע לתוך מחיצה אחרת של NTFS (עדיפות לCD כי אין לי פלופי על המחשב) אני יודע שאולי הגירסה החדשה של norton ghost יכולה לעשות את זה אבל היא צר…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה אני בקורס מחשבים והמורה שלי אמר לי שאפשר בעזרת מדריך להוריד על 150-200 ב bitcomet האם זה אפשרי ? אם כן תביאו לי את המדריך!

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by chinchi,

האם התופעה הזאת היא יזומה ע"י מפתחי התוכנה על-מנת למנוע מהווירוס stration להמשיך לתקוף ? אם לא, מהו הפתרון, תודה!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. מחפש תוכנה ששומרת כקובץ וידאו (כולל אודיו) את מה שקורה על מסך המחשב (אם זה חשוב זה לא ישומש לשמירת ישומיי 3D). צריך משהו נוח שיעבוד על WIN XP. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים