תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
באמת שאני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים, אבל הניחוש שלי הוא שזה תוכנתי ולא חומרתי, ואני דיי בטוח שזה לא וירוס. מה שקורה זה שכל מיני מקשים פשוט לא עושים את מה שהם אמורים לעשות. End לא עושה כלום לדוגמא, וכל המספרים שמתחת ל8 כותבים את האות v. כשאני משתמש בshift לעומת זאת, אין בעיה לכתוב את הסימנים המיוחדים (!@#$, etc.) חוץ מזה, עושה רושם שגם insert לא ממש עובד. המספרים בnum pad כן עובדים זה פחות או יותר כל מה שאני מצליח לזהות כרגע. מישהו יכול לנסות למצוא את הבעיה? תודה מראש גיא
-
- 8 תגובות
- 12k צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם עכבר אלחוטי במרחק עם המסך. לרוב האפליקציות אין לי צורך במקלדת, אבל פה ושם אני צריך לכתוב משהו ואין לי כוח להסתובב עם המקלדת שהיא אמנם גם אלחוטית אבל זה סתם מסורבל. אז, לענייננו, אני מחפש תוכנה שבלחיצת כפתור (או משהו) תפתח לי מקלדת וירטואלית שאוכל לכתוב בעזרת העכבר. (כמובן שצריך תמיכה בעברית). האם קיים כזה דבר? האירוני....
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב מקלדת לא מגיבה לא כותבת רק בתוכנת וורד. בכול שאר התוכנות היא עובדת (לגוגמא בכתיבה זו). מה עושים? החלפתי מקלדת החלפתי חיבור USB\PS2 אנא עזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז ככה המחשב חזר מתיקון לפני כמה זמן זמן ועכשיו בכל משחק שאני מעלה המקלדת לא עובדת....אשמח לתשובות.....
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות את המקלדת לעורכי וידיאו באוויד (avid) ששמה bella 3.0 אך לצערי אני לא מוצא אותה בשום מקום בארץ לקנייה יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג אותה? (בארץ) תודה לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת הזאת ואני לא מצליח למצוא את הדרייבר החדש באתר של אייביאם מישהו יכול לעזור??? תודה... המקלדת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4856
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היייי שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לייצא עבודה במקס לפוטושופ כשכול אובייקט יהיה "לייר"? עריכה : אוקי רק כדי שלכול מי שמתעניין יהיה בעתיד תשובה... מצאתי תוכנה כזאת היא אפילו ממש ממש לא רעה קוראים לה PSD MANAGER והיא פלאגאין לMAX ואני ממש מרוצה ממנה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום, אני עובד על מקסטון, ואולי מבינכם המשתמשים שם לב לתופעה שקיצור המקשים ALT + SHIFT (המעבר לאנגלית/עברית) אינו עובד כראוי או שהוא לא מחליף כלל או אחרי כמה פעמים של לחיצות הוא מצליח... המקלדת שלי תקינה, בדקתי 2 מקלדות ליתר ביטחון. וגם בשאר היישומים האחרים זה עובד פיקס. למה זה ? מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה איך ניתן לשנות בגרסה 3 של מקסטון,ממצב אקספלורר לwebkit .יש שם מעבר מאולטרא לרטרו והפוך אבל ברטרו איו כלום.איפה זה נמצא?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני יודע שיש תמיכה בעברית למקסטון כלומר לשנות את כל התפריטים לעברית! אם משהו יכול להפנות אותי ללינק אשמח בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש גרפיקאי\ת לביצוע הפעולות הבאות: - שיחזור תמונה (מדובר על תמונה אנלוגית שנסרקה ואינה ברמה טובה) - הפיכת תמונה משחור לבן לצבעוני - תיקון תמונה קרועה שנסרקה למחשב מדובר על עבודה לאורך זמן עם אפשרות לעבודה מהבית. למעוניינים 052-8368358. המשך שבוע טוב, דייב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי מיקרופון, חיברתי אותו למחשב והוא לא עובד כמו שצריך. הוא עובד רק בצורה כזאת שהמחשב יכול להשמיע מה שאתה אומר, אבל לא להקליט, יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, קניתי מקלדת חדשה וברצוני להגדיר את מקש ה- EMAIL כנתב ל- GMAIL. לאחר שהגדרתי זאת בתוכנה של המקלדת, כשאני לוחצת על המקש - כתובה לי הודעת השגיאה הבאה:"לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו. צור שיוך ב'אפשרויות תיקיה' בלוח הבקרה." אחרי שאני לוחצת ENTER על חלון- השגיאה נפתח לי חלון של GMAIL. למרות שבסוף זה עובד, עדיין מציק לי חלון השגיאה. איך מתקנים זאת?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם יש אפשרות ליצור short-key (מקשי קיצור במקלדת) לסימניות שיש לי בכרום באיזושהי דרך. אני זוכר שפעם מצאתי דרך... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה בחלון המרכזי של ה WINAMP (MAIN WINDOW) הוא לא מגיב ללחצני המקלדת א"א ךהעביר שירים לעצור או להתחיל נגינה, ניסיתי הסרה והתקנה מחדש ולא עזר, יש למישהו רעיון ?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בע''ה שלום, בכמה משחקי מחשב אני נכנס לCONTROL אולם המקשים לא מופיעים/כתובים בג'יבריש - אולם הם עובדים ומתפקדים היטב בתוך המשחק וכן בכל פעולת כתיבה אחרת במחשב. יכול להיות שקיימת בעיית שפה במחשב?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בזמן האחרון מקורא משוהא מוזר-לפעמים פשוט מקש "נתקע"-למשל שאני כותב בתיבות טקסט באתרים זה קופץ לי לשורת הכתובות,זה לא נותן לי לפתוח את "התחל" כיוון ששניה אח"כ הוא נסגר,הוא עושה מקפיץ כול 15 שניות את השמירה בשם כאשר משתמשים באקסל וכ"ו. עשיתי סריקת וירוסים אם AVG 8.5 ולא מצא כלום והדבר הכי מוזר-הבעייה הזאת פשוט קמה ומופיעה. זה יכול להיות תקין במשך כמה שעות ואז לקמה שעות וזה פשוט מחרפן אותי. המקלדת בסדר גמור-ניתקתי אותה וראיתי שזה עדיין "לוחץ" תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הממ התקנתי שני תוכנות מהמומלצים של הפורום. iconpackager - תוכנה כזו שמשנה את האייקונים במחשב ליותר יפים. ותוכנה בשם xp repair pro שהנליצו עליה במומלצים גם. תוכנה שסורקת את הווינדוס ומסירה דברים מיותרים. בכל מקרה את התוכנה של האייקונים הסרתי כי בסוף לא רציתי אותה. בכל מקרה מאז שעשיתי את המהלך הזה וריסט - המראה של המחשב נהיה מכוער כזה. כל הגופנים נראים מוזרים. כל המראה של הטקסט במחשב נהיה שונה ומכוער כזה. מה עושים כדי להחזיר את זה בחזרה ? נכנסתי למאפייניים - system - advanced- performance options - visual effects וסימנתי שם הכל בוי בחזרה. וזה לא עוזר..מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, בתקיה "המחשב שלי" זה מראה לי שיש לי את כונן C וD [ביחד 250 גיגה] ופתאום הוא מראה לי גם כונן נוסף בשם Z שיש בוא אותו מקום כמו בכונן C ואותו שימוש במקום כמו כונן C, בקיצור הכל כמו כונן C רק שהתוכן של הכונן שונה. הנה שתי תמונות על מנת להמחיש: http://img508.imageshack.us/img508/1747/untitledkq0.jpg http://img266.imageshack.us/img266/5127/untitled1ft4.jpg
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מרגיש שהמחשב טוען אפליקציות קצת יותר לאט וחשבתי לעשות לו טיפול תקופתי. אילו תוכנות מומלצות לניקוי הרג'יסטרי וכו' ? האם מומלץ לעשות איחוי דיסק?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני מזיז את העכבר בתוכנת autocad 2015 ( רשיון סטודנטים) הסמן של העכבר משאיר סימנים ונמרח. (ראו תמונה מצורפת). כאשר אני מבצע פעולה הסימנים נעלמים, וכשאני מסיים הסימנים מתחילים מחדש. כל הדייברים של הכרטיס מסך מעודכנים, WIn 8.1.. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לבעיה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת בתוכנה שתאפשר לי למרקר ולכתוב הערות בעברית בתוך קובץ הPDF. יש לי את הפוקסיט רידר אך איתו אני לא יכולה למרקר קבצי PDF שהם בעצם סריקות של מאמרים ובשני המקרים לא ניתן לכתוב בעברית. האם יש תוכנה קיימת שמשלבת את כל מה שאני רוצה? תודה. *במידה וזה חשוב יש לי אופיס 2010
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הפיירפוקס בתקופה האחרונה התחיל לקחת יותר מדי משאבים. בקושי פתוחים 20 לשוניות, והוא לוקח 370 מגה(!!) זיכרון. אתרים רגילים.. YNET, כמה פורמים. לא 20 לשוניות של מייספייס. (כידוע הרבה לשוניות של אתר תוקעות את הדפדפן קליל) אני זוכר שעבדתי פעם עם שלושה דפדפנים פותחים בנפרד, עם 40 לשוניות בכל דפדפן ובקושי הדפדפן לקח MB500-600.. גג 700MB אבל זה שפתוח כבר כ300 לשוניות ומעלה.. (בכמה דפדפנים שונים) ועוד עבד בסדר ולא כל כך נתקע... רק מדי פעם. (כן כן, אני מטורף עם הדפדפן ומגיע לכמויות עצומות ) כמו כן יש גם לפעמים אחוזים מאוד מוגזמים בסיפיו לפעמים עד 90-95%... ובקושי פתוח משהו. אני לא מבין מאיפה זה בא.. יש לי גירסה אחרונה.. מותקנים כ30 תוספים.. (ראיתי כאלה שיש להם הרבה י…