תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי על שלושה מחשבים שונים שהם מחוברים לספקים שונים ניסיתי לשנות את הטווח של הפורטים, ביטלתי את הפאייר ואלל! שום דבר לא עוזר! זה תמיד מוצא איזה פורט שהוא חסום! מישהו פה יודע למה? יש מישהו שמצליח להתחבר לשרת הזה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כל כמה שניות קופצות לי מלא פרסומות בוינדווס וזה לא נראה לי הסרביס מסנג'ר הזה.. כי הוא בדיסאייבל... הפרסומות מגיעות בכתובת http://ad.yieldmanager.com למישהו יש מושג מה אפשר לעשות..? עכשיו גם התחילו פרסומות של myfunmouse או משהו כזה..
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום,אני לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אך אני מבקשת עזרה! אמממ הורדתי פוטו שופ שבע מנענע וכשבאתי להשתמש בזה אז נפתח לי חלון כתוב באנגלית(אני מפרשת)נסה,מידה,ויציאה..אז ניסיתי ללחוץ נסה אבל זה אפור שאי אפשר ללחוץ מישהו יודע למה אני מתכוונת?זה כבר קרה לי.. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנת אנטי-וירוס,נוחה,טובה ובעלת יכולת זיהוי וירוסים ומחיקתם בצורה מושלמת שלא תחסום דבר,וחשוב שגם התוכנה לא תתפוס הרבה משאבים ותתנו המלצה לתוכנה שאתם הייתם לוקחים במקומי מכל הלב. או שעדיף להישאר עם Norton Internet Security 2005??? נ.ב:צריך תוכנה לשימוש יומיומי קלה ונוחה עם ממשק מובן לא כמו NOD32 שצריכה מלא הגדרות והממשק שלה מסובך
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שניתן באמצעותה לכתוב הודעה והתוכנה תוציא מענה קולי . כל חופשת חגים אנחנו מחפשים מישהי שתקליט את עצמה , אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה... ואם ניתן יהיה להכניס רק את התאריכים כל פעם זה בכלל יהיה מצוין. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה שוב... יש לי DVD R סרט. עכשיו יש לי 5 קבצי VOB ובנוסף היה עם זה עןד קובץ RAR שמכיל BUF ו IFO ו עוד VOB אבל קטנים יותר.. כשאני מנסה להכניס את כל הקבצים לתיקיה של VIDEO TS את 5 הקבצים הגדולים שהם בעצם הסרט הוא לא נותו להכניס ל תיקיה הזאת ואת ה VOB שהיו שם ב קובץ RAR שהם קטנים יותר הוא נותן להכניס... מה צריך לעשות פה במקרה זה?! תודה
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחובר ברשת עם ראוטר SpeedTouch 570. אני מחובר אל הראוטר עם כבל ויש עוד מחשב שמחובר אליו אלחוטית בחדר אחר. עכשיו אני מחפש דרך, כנראה תוכנה, שאני יוכל לקבוע את המהירות של המחשב השני כאילו של האינטרנט למשל כמו NetLimiter אבל משהו שאני יכול להתקין במחשב שלי ולא במחשב השני. תוכנה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה. תודה עריכה: למחשב השני יש windows 200 pro ולי יש windows XP pro
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,דוד שלי קנה לי ליום ההולדת את Kaspersky (היה לי יום הולדת לפני חודש,אבל הוא גר בחו''ל,אז הביא לי היום),ובעיקרון איך האנטי-וירוס? טוב או שיהיה לי מלא וירוסים?
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב אז זוכרים שהבאתי עיצוב מזעזע בצבעים של ירוק זוהר ושחור טוב החלטתי שאני לא מוכן להמשיך הלאה עם העיצוב ההוא ועיצבתי משהו חדש.. טוב אז זהו העיצוב החדש.. הרמקולים בצד ימין למעלה נראים לכם מוכרים?? ארתור נראה לי שהניק שלו זה AR6_N הכין לי אותם תודה לך!!! כל השאר זה אני הכנתי לא להעיר בקשה על החלק הריק במרכז כי אני מודע לבעיה וכנראה שיש לזה פתרון זוהי גירסה נראה לי כמעט סופית של העיצוב תהנו... אההה ולפני שאנשים "חכמים" יעירו השם שלי זה קרידיט ובשביל שלא יעתיקו אז אני מבקש... אל תעירו הערות חכמות... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ אותו על מחשב אחרי התקנה נקייה של WIN2000 עם SP4 הוא אומר שהוא לא מצליח להתקין עקב root cetificate? במחשב עם WINXP הוא מותקן ללא בעיה אשמח אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני מעוניין להמיר קובץ PDF לקובץ WORD, DOC. עם איזו תוכנה עושים זאת ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה אין לי שמץ מאיזה חברה הוא אני רק יודע שקוראים לו ST TV AV Capture וכן - חיפשתי בגוגל ורק מצאתי אתרים ברוסית... אגב מישהו יודע אם מופיע על זה מידע בתוכנות כמו Everest או Aida32?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לכם איזה תוכנה שאפשר לשלוח SMS בלי הגבלה? אל תגידו באיי סי קיו כי יש הגבלה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שמתי תמונה, היא מתוך המחשב של חבר שלי פשוט הוא ביקש ממני לשאול כאן מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה הוא התקין את הדרייברים של הלוח אם,כולל התקנה של הדייברים מהדיסק שקיבל בשביל הכרטיס מסך ואז ניסה את החדשים שהוריד אך לא עוזר... עדיין הוא מקבל את הודעת השגיאה הזאת... יש דרך לעזור? אולי ע"י התקנת דיירקס 9? בבקשה ותודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי אימיול v0.46c ואני מוריד פיפא 2006 ונבי איי 2006 אז קיצר זה מוריד לי במהירות בין 0-5 מה לעשות למה זה כזה איטי ויש לי מחשב טוב מאוד גם שאני יודע שזה לא ממש קשור אולי בגלל האנטי וירוס נורטון 2005 או מה אפשר לעשות כדיי לשפר את המהירות אהה דרך אגב הודעה ראשונה בפורומים פה ... מקווה שתעזרו
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי ממקרופון או כל כניסה שהיא, ושלא תהיה כמו ה Sound recorder שבווינדווס שאחרי דקה הוא מספיק להקליט... שהתוכנה תקליט עד שאני אעצור אותה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה מחפש LiveCD לטכנאים, עיינתי בפורום שהוצע בת'רד ההוא ובמדריכים ליצירת LiveCD באמצעות BartPE, אבל לא הבנתי מה צריך לעשות כדי להוסיף תוכנות ל-LiveCD. אני צריך מדריך מפורט בעברית המיועד ל-n00b המסביר בצורה פשוטה עם דוגמאות איך משלבים תוכנות ל-LiveCD שנוצר באמצעות BartPE. לצורך העניין, הבסיס שלי הוא UBCD. אני רוצה שיהיו ב-LiveCD התוכנות הבאות: Anti-Virus Anti-Spyware Firewall CPUz Everest Firefox Tunderbird Partition Magic Ghost Nero Winamp WinRAR Total Commander תוכנות לצריבת ביוס לצורבים, ועוד (הצעות נוספות יתקבלו בברכה). תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך להעיף את המסנג'ר זה לא מופיע כתוכנה ב-"הוספה והסרה של תוכניות" רציתי לדעת אם יש דרך להעיף אותו מהמחשב
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן אהלן אהלן!!!! לפי בקשת הקהל הנה נושא חדש לגמרי עם פירוט מדויק אז ככה.... יש לי כרטיס טלווזיה: Zoltrix Genie TV (VP-8790 rev 2.3) כבר כמה זמן שאני מנסה למצוא לו דרייברים WDM אבל הם ממש נדירים ויעני אין לי מושג איפה למצוא אותם.... והרוב לא תומכים בXP מצאתי איזה שהוא משהו אבל עכשיו הווינדוס מודיע על חומרה חדשה אחרת שהוא מוצא.... משהו CONXENT API משהו לאדע... אבל נראה לי שהכרטיס מותקן כבר... (למרות שאני לא אתנגד לדרייבירם WDM ...) בנוסף הייתי רוצה לשאול על המלצות\קישורים לתוכנות צפייה והקלטה בטלווזיה בPC ומה בדיוק הפרוצדוה של לחבר את הכרטיס לממיר הדיגיטאלי????? ובקיצור אם משהו יכול פשוט להגיד לי איך להתקין את המדרפאקר הקטן זה יעזור מאוד! בתודה מראש, יונתן....
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רב. אני לא הייתי בטוח עם בעיה עם ויורסים שייך ותוכנה או תמיכה טכנית בחומרה אף אחד מהם לא היה מתאים אז עם יש פורום יותר מתאים מזה נא להעביר או להגיד לי, היום נכנסתי לאתר איטרנט של קראקים משהו בשביל חבר, האנטי וירוס שלי AVAST 4.7 מעודכן התריעה כל המחשב נתקע, לא יכולתי לימחוק או לתקן את הויורס הוא רשום משהו כמו אי אפשר למחוק אתצ הקובץ ואז החזיר אותי לחלון הנוכחי של האנטי ויורס שם אני בוחר מה לעשות עם הויורס, אני לא יכול לעשות איתו כלום כיביתי את המחשב בגלל שהמחשב בקושי זז, די מוזר מכיוון שבדרך כלל הAVAST פשוט מתריע ומוחק והוא אנטי וירוס ממש קל, בכול אופן עשיתי סריקת ויורסים עכשיו והוא לא מוצא כלום עידכנתי את האנטי ויורס לפני הסריקה מישהו יכול להמליץ לי על פיתרון? אני יו…
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
סליחה על הפירסום אבל זה תקוע שם אבל זה לא פורום מיתחרה (אני חושב אם כן סליחה)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את הגירסה אחי חדשה של פירפוקס דחוף!!!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עשיתי מדריך וידאו איך להכין משהו בפוטושופ והמדריך יוצא באיכות מעולה אבל וגם מתי שאני שומר אבל אחרי שאני עושה משהו באיזה תוכנת לעריכת וידאו : Camtasia Studio 3 Vegas 6.0 Windows Movie Maker ועורך או שניסיתי רק לפתוח דרך התוכנות ולשמור אז האיכות יורדת ניסיתי לשמור בכל מיני פורמטים בתוכנה Vegas ששם ערכתי בעיקר אבל זה אותו דבר שמרתי בפורמט AVI תודה מצורף חלק מהסירטון שתראו את האיכות הפגוע...... והתמונה זה מה שעשיתי לזה מדריך הורדת חלק מהסירטון http://www.rar.co.il/files/Rar-1128720336.rar למה מיועד המדריך http://www.cya.co.il/up02/05/10/08/6zer4Untitled-1.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-