עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:58:28, on 17/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\sy…

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by shon,

אהלן חברה, עד עכשיו הכל היה סבבה באימיול. הורדתי ממש מהר והתחברתי לאיזה שרת שרציתי. עכשיו האימיול מהרגע שאני פותח אותו לא מצליח להתחבר לשרת בכלל. הוא כותב "מתחבר" ועם זאת מוריד ממש לאט מאיזשהו שרת שהוא אפילו לא אומר לי את שמו. מוזר.... מה עושים???? תודה!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by rbeny10,

מדובר בקובץ VIDEO CLIP ,באורך 15 שנ'(ניתן להרצה גם ב:MV2 , MEDIA PLAYER . ברצוני לערוך את הסרט,כלומר: לטשטש דמויות. איך עושים זאת ? (אם ציינתם שם תכנה, נא לציין איך משיגים). תודה,בני.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. ותמליצו לי על תוכנה שעושה זאת . תודה ח'ברס

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by BeN CoHeN,

אהלן , אני אשמח עם תעזרו לי בבקשה אחרי הדלקת המחשב הכל עולה ואז שאני סוגר תוכנה שנקראת iolo antivirus פתאום יש לי מסך כחול ואין לי גם אפשרות למחוק אותה כי אם אני יוצא אז המסך הכחול בא עכשיו עשיתי חיפושים באינטרנט ומצאתי תוכנה שמוצאת מה בעצם פגום או שצריך לעדכן תדרייברים כאילו מה עובד טוב ומה לא בקיצור עכשיו אני לא יודע מה לעשות מופיע לי בתוכנה ide ata/atapi בקרי שהוא מופיע שיש בו בעיה ובקרי אפיק טורי אוניברסלי ,בקרי קול וידאו ומשחק, ןהתקני מערכת, עכשיו כל זה מופיע לי באיקס ואני צריך שכל זה יופיעו לי בוי עכשיו מה אני עושה כדי להשלים את זה ולעשות את זה תקין כי שאני נכנס מאפיינים על המחשב שלי וחומרה אין סימני שאלה הכל תקין אבל בעצם אני צריך להשלים את זה כי ככה התוכנה מ…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by אלון פ,

היי, יש לי בעיה בתוכנה CUBASE SX. יש לי בקובץ אחד גם ערוץ קול וגם ערוץ מידי, ואני רוצה ליצא את שניהם ביחד. ניסתי לעשות export, אבל לא משנה מה אני מגדיר זה מיצא לי רק את הקובץ שהקלטתי (ערוץ קול) איך אני יכול ליצא את שניהם ביחד.

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by yossi_gr,

היי שלום מה קורה? יש לי שאלה כללית שבטוח מישהו יודע מה התושבה או שיוכלו להפנות אותי כמו שכולם מכירים אפשר להתקשר מה skype לכל טלפון בארץ וזה ממש מגניב אבל אם אני רוצה להתקשר מטלפון קווי רגיל של בזק לskype האם זה אפשרי? או שאני חייב לקנות מכשיר מתאם?

8. מחפש תוכנה כמו סקייפ רק שתומכת במעבד SAMSUNG32442 זה מעבד למחשבי כף יד... אני צריך שהיא תתמוך בIPAQRX5915, כאשר יהיה אפשר לעשות איתה שיחות לטלפון, בעלות כמו סקייפ...

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by intel suck,

היי קיבלתי פרוייקט מבית הספר לבנות אתר ב-HTML ASP וכו' האתר אמור להיות קשור לחיל השיריון אני אמור לבנות עיצוב לוגו+תפריט אבל אין לי ממש מושג איך לעשות את זה בפוטושופ אני אשמח למדריך ואם מישהו יכין לי עיצוב אני אודה לו מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by the kon,

שלום. יש לי את התוכנה real flow גרסה 4. איך אני יכול לקחת אוביקט שעשיתי בMAX ולפתוח אותו בתוכנה? וגם איך אני לוקח את מה שעשיתי בתוכנה ופותח בMAX. משום מה כאשר אני פותח קובץ 3DS או כל קובץ תלת מימד זה או אומר שאין את הקובץ או שיש בעיה. מה אני יכול לעשות ובכלל האם יש תוכנה אחרת שעושה את אותו הדבר? תודה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by ביל,

שלום רב . יש לי בעיה במחשב, לאחר התקנה מחדש. כל נסיון להשתמש ב + שבצד ימין פותח על המסך סרגל volume המאפשר להגביר את עוצמת הקול ברמקולים בעזרת המקלדת. זה מאוד מפריע בעיקר בעבודה באקסל. בעבר סילקתי את זה אך אינני זוכר איך אולי מישהו יודע איך לעשות זאת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by ShayN,

יש לי שני מחשבים.. אחד נייח ואחד נייד בנייח יש לי XP ובנייד VISTA ... שניהם בעברית. ערכתי סרט בwindows movie maker בנייח וכשהעברתי את הפרוייקט לנייד אז השתנה הצד של הכתב... כל מה שהיה כתוב בצד ימין עבר לצד שמאל.. הכל נמצא בצד שמאל בנייד, אפילו הכיוון של העוצמה בתוכנה הוא הפוך... אני צריך להחזיר את הכל לצד ימין. הנה דוגמא: http://img12.imageshack.us/img12/183/53500817.jpg השורה הכחולה אמורה להיות בצד ימין... בתמונה זה בצד שמאל בVISTA בנייד וזה לא טוב... אני צריך שזה יהיה בצד ימין כמו בXP בנייח... אשמח לקבל עזרה כי זה ממש דחוף לי לעכשיו...

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. Started by motir,

הנה שאלה מעניינת: אני משתמש בדפדפן Avant Browser (שמבוסס על המנוע של Internet Explorer). ניסיתי להשתמש במוזילה אבל היו יותר מדי בעיות תאימות עם אתרים שונים, וה-Avant מאוד נחמד לשימוש. אבל: למוזילה יש פיצ'ר נחמד מאוד שנקרא Find As You Type. העסק הזה מאפשר לך, כשאתה קורא עמוד, פשוט להקיש מילה, והוא מחפש את המילה בכל העמוד ומקפיץ אותך מיד למילה שהוא מצא. לחיצה על F3 מאפשרת לחפש שוב וכו'. הוא אפילו מדגיש את המילה, שיהיה נוח.. :-) אפשרות עוד יותר נחמדה היא לחפש רק לינקים (החיפוש הרגיל ימצא גם לינק וגם טקסט רגיל שבתוך העמוד). אם מצאת לינק, אפשר להקיש על ENTER ופשוט לקפוץ לשם. והשאלה: האם מישהו מכיר פלאגין כזה ל-Explorer? תודה, מוטי.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. Started by intel suck,

בכל פעם שאני לוחץ על איזשהוא כפתור כגון דף הבית הקודם או רושם כתובת אינטרנט מופיעה לי הודעה שהיישום לא נמצא אין לי מושג למה איך אני מתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  15. איך אני מעיף את זה: [attachment deleted by admin]

16. Started by BENNY-L,

שאני רוצה לראות סרט או לשמוע מוסיקה הכול עובד אבל שאני נכנס ליוטיוב אני לא שומע כלום

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  17. איזה עוד תוכנה לשינויי מהירות המאוורר יש חוץ מ Speed Fan???

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  18. אהלן, אשמח להמלצות על תוכנות קלילות שירוצו בכיף על הנטבוק שלי(ASUS 1000HE) ולא יכבידו יותר מידי. נגן מוזיקה נגן סרטים אנטי וירוס כיווץ ופריסה מנהל קבצים(כמו TOTAL COMMANDER - יכול להיות שהוא המתאים ביותר?) אם למישהו יש רעיונות לתכונות שלא רשמתי כאן, אשמח. תודה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  19. שלום רב, חדרו למחשבי 2 וירוסים. וירוס אחד הצלחתי למחוק דרך סריקה במצב בטוח ע"י נורטון, ווירוס אחר לא רוצה להימחק בשום אופן. אני מצרף תמונה של הוירוס, אשמח לעצות. במידה ופרסמתי את ההודעה בפורום לא מתאים, קבלו את התנצלותי. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by FlyBoy,

מחפש אחד טוב...הייתי משתמש ב Download accelerator plus הידוע גם כ DAP. והוא עושה לי בעיות,אני מחפש משהו אחר..יש המלצה למישהו?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  21. שלום לכולם חג שמח קודם כל אני מחפש דריבר טוב למשחקים בעיקר כמו counter-strike שיעבוד לי חלק וטוב אם למישהוא יש אז בבקשה כרטיס מסך fx5900xt12mb(MSI כרגע משתמש בה 77.77 של nivdia

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by deso,

X Dissapointed.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

יש לי לוג של hijackthis , לפי איך שאני בדקתי אותו, אין לי כלום. בדקו לי אותו ואולי כן יש לי מזיקים: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:31:37, on 01/04/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: F:\WINDOWS\System32\smss.exe F:\WINDOWS\system32\winlogon.exe F:\WINDOWS\system32\services.exe F:\WINDOWS\system32\lsass.exe F:\WINDOWS\system32\svchost.exe F:\WINDOWS\System32\svchost.exe F:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe F:\WINDOWS\Explorer.EXE F:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe F:\Program Files\PestPatrol\PPControl.exe F:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPMemCheck.exe F:\PROGRA~1\PESTPA~1\CookiePatrol.exe F:\Pro…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by NTT,

שלום, אני לא מצליח למצוא באתר של אינטל עדכון לRAID CONTROLLER, יש לי ICH9R,עם לוח מצ'יפסט X38 ודגם P5E של אסוס. אם אפשר שמישהו ינסה למצוא לי באתר את העדכון אודה לו מאוד, תודה רבה! *בבקשה,לא לתת לי לינק לחיפוש או משהו,שעות חיפשתי אחרי הדבר הזה ומצאתי רק את הRAID MANAGER שבתוך הווינדוס, אני צריך עדכון לשבב RAID עצמו!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by atila3,

שלום רב! אני העברתי סרט וידיאו מהמצלמת וידיאו למחשב בעזרת תוכנת פינאקל במחשב הסרט עובד יפה אך כאשר אני צורב אותו ומשדר אותו בדיוידי התמונה קופצת כאילו נזרקו פריימים בדרך מה אני יכול לעשות אודה לכם על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים