עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! סייעו לי בבקשה מציאת דרייבר לסורק :SIMPLEX PP66M למערכת XP תודה

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by Suliman,

שלום! אני חדש פה.... התקנתי לפני כמה זמן את איסיקיו 6, ואני לא מרוצה ממנו. לכן התקנתי חזרה את 5.1. אז כשאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי שקיימת גירסא חדשה ועל מנת להישתמש באיסיקיו אני חייב להשתמש בה. ניסיתי למחוק את שניהם והתקין מחדש רק את 5.1, אך אותה בעיה קפצה שוב לא ניסיתי מחיקה מלאה (שמוחקת גם את ההיסטורי, כי אני רוצה לשמור עליו) יש איזה פיתרון? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  3. למי שלא יודע למה אני מתכוון זה כאילו שאני אראה בתלת מימד עם משקפיים..

4. Started by FARKASH7,

פירמטתי מחשב ישן בבית והתקנתי עליו את המשחק המדובר בגירסת 1.6 כאשר אני מפעיל את המשחק מיד קופץ לי חלון שמודיע את ההודעה הבאה: The instruction at "0x5ed2aed8" refrenced memory at "0x00000564" , the memory could not be "read" . לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזו בעיה שנתקלו בה לא מעט אנשים, אבל לא הצלחתי להבין את הפתרון. המחשב מבוסס על כרטיס מסך רדאון 9600 ומערכת הפעלה XP PRO SP3, כולל דריוור עדכני לכרטיס המסך. תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by idofr,

הייייייייייייי ממצב?! חג שמייח לכולם אז ככה סבא שלי מחפש תוכנה לניהול כספים וחשבונות בייתיים צריך משו פשוט וידידותי למשתמש ו..............זהו אז המלצות בבקשה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  6. שלום רבותיי, נמאס לי מקאזה- ההורדות הולכות לללאאאטטט... והרבה פעמים עד שאני מוריד משהו זה או בכלל לא מה שביקשתי או שזה מלא ברעשים צורמים ומעצבנים. eXeem בהחלט תוכנה חביבה, כיוון שהיא מוצאת לי אלובמים שלמים אבל נדיר שאני מוריד משהו במהירות נורמלית. הבנתי שה"שחקנים" העיקריים פה זה האימיול, לא? פעם הורדתי את האימיול ורוב הדברים הלכו לי לאט.. מה פשר כל האתרים ש"מסביב" לאימיול כמו donkey2000 ו-warezfaw וכל מיני דברים שאני שומע עליהם כל הזמן? האם ניתן להוריד אלובמים שלמים של מוזיקה/סרטים באמצעות המיול, ומהר? תודה רבה! נ.ב. איני מעודד פיראטיות ו/או הפרת זכויות יוצרים, נא לשמור על הדיון במסגרת מגבלות תקנון הפורום.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. Started by BHXHO2,

קניתי את המחש הנהל עם ויסטה אבל לא היסתדרתי איתה אז עשיתי פירמוט והתקנתי xp אני מחפש דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי ועוד כמה התקנים שלא שהxp לא זיהתה אותם איפה אני יכול להשיג את הדרייברים הנה"ל בתודה רבה ניסים

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. Started by shlomo1441,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם הארד דיסק SATA. התקנתי עליו WIN XP הכל עבד טוב ויפה. בטעות מחקתי את הקובץ NTLDR יש לי 2 מחיצות. C,D . בכונן D: נישארו 250 גיגה עם מידע. עכשיו אני בא להתקין WIN מעלה את דיסק ההתקנה מהBOOT CD. בהתקנה הוא כותב לי שיש HD 500 GB אבל יש לי רק כונן D שהוא UNPARTITIONED והוא מחייב אותי לפרמט את כל הארד דיסק. הוספתי HD עם 20 גיגה למחשב התקנתי עליו XP ורציתי לבדוק אם אני מצליח לראות מה יש בכונן של ה500GB דרך ה20GB. הוא כותב לי שהכונן לא מפורמט שזהו כונן D: במקור. ואת כונן C: הוא לא מראה בכלל. כל הכוננים על NTFS. בHDTUNE הוא כותב לי שהHDD 500 GIGA הוא בקובץ מערכת של FAT 16 (ראו בתמונות). עם איזה תוכנה אני יכול לשחזר את הקבצים???.עם WINDOWS RECOVERY אני לא ר…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. היי לכולם יש לי בעייה בגלישה לאינטרנט. פעם בחצי שעה מופיע לי הודעת שגיאה מאת מייקרוספט ואז מופיע לי 2 אופציות "שלח דו''ח שגיאות..." או "אל תשלח" כשאני בוחר " אל תשלח" הוא מייד סוגר לי את דף האינטרנט בו הייתי גולש. בהקשר לזה גם מופיעי לי מדיי פעם ההודעה הזאת: ההוראה ב "0x24c813d9" ביצעה הפניה לזכרון ב-"0x025e2300" לזכרון לא הייתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. יש למישהו מושג מה עושים?? זה פשוט מטריף אותי. אם נניח אני אמחוק את האינטרנט אקספולרר ואתקין במקומו נניח אינטרנט אקספולרר גירסה אחרת יותר חדשה האם זה יעזור? או שפשוט צריך לפרמט את כל ה-XP מחדש? ממה נובעת הבעיה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  10. Started by LIOR42,

יש לי קובץ בתקיה SYSTEM32 ב-WINXP שנראה לי שזה ווירוס ואני רוצה למחוק אותו אבל היא לא נמחקת כל הזמן כתוב לי שהקובץ נמצא בשימוש אני נכנס למנהל משימות ומנסה לכבות אותו מישם ואז למחוק אותו ואז מופיע לי שעון של דקה ונכבה לי המחשב מה אני עושה בכדי למחוק את זה

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by Andrey22,

גם אצלכם זה ככה עכשיו או שרק אצלי?

12. Started by Tal14,

יש לי אנטי וירוס Nod32 מעודכן וסיטייג פרסונל פירוול מעודכן הם טובים ? ואם לא אז מה מומלץ ? תודה

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך GeForce 6200 TurboCache של nVidia ואני מחפש התקנים חדשים בשבילו ולא מצאתי... (הגירסה שלי היא 7.1.2.4) עזרו לי בבקשה. תודה לעוזרים, מודן.

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by גד :),

מכירים את זה שמנסים להכנס לאתר ואז כתוב "דף אינטרנט בו אתה צופה מנסה לסגור את עצמו האם ברצונך לסגור את החלון" וכמובן לוחצים על "לא" כי תכלס אנחנו רוצים להכנס . השאלה היא איך מבטלים את זה מראש? ??? שלא תופיע ההודעה!

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  15. יש לי מסך 22 אינץ ואני רוצה להציד עמוד אחד במקום שני עמודים תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by night-fire,

שלום, התקנתי וויסטה על המחשב שלי וניסיתי להתחבר לשרת וונטרילו . הצלחתי להתחבר אך האנשים "קופאים" לאחר שאני רואה אותם (כנראה אחרי שהם מדברים). יש פתרון לבעיה? אוליי יש וונטרילו מיוחד לויסטה או משהו למרות שאין באתר של הונטרילו? תודה רבה מראש !

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by tdknight,

יש תוכנה כלשהי שמשמשת לצילום הפעולות שלי על המחשב? ואני מדבר על צילום כסרט ולא על סקרין שוט.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  18. Started by ורד2010,

היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MP4, AVI ובין היתר גם MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצי MPG פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? או אולי ישנה תוכנה בסגנון הMOVIE MAKER שתומכת בקבצים מסוג MPG? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. טוב, הכותרת כבר אמרה הכל ה ICQ השתלט לי על החיפוש שהאקספלורר/FF עושה כרושמים משהו ב Adress Bar ולוחצים אנטר מחקתי כבר ממזמן את ה tool bar שלו.. איך מגדירים את זה? ועוד שאלה איך קובעים שיפתח אתר קבוע בכל פעם שפותחים TAB חדש ctrl+t :o

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  20. צריך תוכנה טובה לבדיקה של תקינות ספק כח

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by LRa,

שלום, אני מנסה להאזין לרשת ג' דרך אתר האינטרנט(http://www.iba.org.il/gimmel/) שלהם עם פיירפוקס 3. כשאני לוחץ על גימל חי נפתח לי חלון שמבקש ממני להתקין plugin. התקנתי וזה עדיין אל עובד. ניסיתי גם להתקין את זה: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx אבל גם זה לא פתח את הבעיה. מה הסוד?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  22. יש את החלון הודעות כשכותבים הודעה ולמטה יש פירסומות מעצבנות כאלה שמשגעות לי את השכל!!! אפשר להעיף אותם איכשהו?? לימחוק איזה קובץ, להתקין איזו תוכנה שמעיפה אותם??? או משהו דומה... בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by SmurFin,

אני משתמש ב Subtitle Workshop היא קצת מסורבלת כל פעם שאני צריך שורה חדשה צריך ללחוץ על העכבר להוסיף אני מחפש משהו אחר, אולי עם קיצור דרך למקלדת מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. אני משתשמש בnero ואני רוצה לצרוב שתי משחקי PS2 שהפכתי לimage בדיסק אחד, אפשרי?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. הנורטון עושה לי בעיות הוא לא פועל... השאלה היא האם אני יכול להתקין את ה- kaspersky ושהנורטון העדיין על המחשב... הם לא יפעלו במקביל, הנורטון שלי לא עובד...

• 3 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים