תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הפורט אבל השאלה היא אם לסמן אותו כTCP או UDP בראוטר?? ואיך להגדיר אותו בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 כ local port וזהו?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מהי הגרסא החדשה ביותר של NOD32 1. WIN 98 2.WIN XP תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
תוכנה שתדע למחוק לחלוטין את ההיסטוריה של IE ושלא ישאר גם ה Auto Complet . דרך האופציה ב IE ה History נמחק אומנם אבל במידה ומתחילים לרשום שם של אתר אז ה Auto Complet נכנס לפעולה ואני רואה את כל שם האתר שביקרתי בו .
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות CONVERT למחשב מרוחק והתוכנה זורק לי שגיאה מספר 1603 שאומרת שאני לא יכול להתקין את המחשב השני את מה שאני צריך כדי לעשות לו CONVERT ניסיתי למחוק את התוכנה מהמחשב המרוחק כולל הרג'סטרי וזה לא עזר וניסיתי לבטל את ה SIMPLE FILE SHARING וגם זה לא עזר (מצאתי את בגוגל) מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? שאלה נוספת איך אני עושה CONVERT למערכת UNIX?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש אתרים שלא תומכים כנראה או שאני צריך להתקין תוספים וכו', פשוט האתר נטען ואני לא רואה אותו במלואו כאילו חסר משהו שלא תומך באתר. תמונה: http://img150.imageshack.us/img150/2153/flashke6.jpg *אצלי הפיירפוקס בגרסא האחרונה שלהם ובעברית.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי כרגע את התוכנה moblie edit 1.97 התוכנה היתה מעלה קבצים לפלאפון בלי בעיה עד שיום אחד היא לא רוצה יותר להעלות קבצים הכל עובד חוץ מהאפשרות הזאת יש לי כרגע מוטורולה C380 אם מישהו יודע איך לסדר את זה או שיש תוכנה טובה יותר שמתאימה לפלאפון שלי שלא יתבייש לספר לי תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
זה לא בדיוק בעיה זה פשוט מציק זה קשור למסנג'ר איך שהוא..אם אני לא עושה alt ctrl del ומוריד את זה אני לא יכול להכנס למסנג'ר. כמובן שזה לא מופיע ב msconfig בהפעלה של המחשב... וגם כל מני חיפושים ב regedit לא עזרו. זה ממש מציק כל פעם לפתוח תמחשב ולהסיר את זהה... ד"א נראה לי זה הופיע מאז שהתקנתי ואח"כ הסרתי את התוספת של ה SWEETIM של המסנג'ר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 4:19:03 PM, on 1/31/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe D:\fire\smc.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\gsicon.exe C:\Program Files\GlobespanVirata\Adsl\dslagent.exe C:\WINDOWS\System32\Smtray.exe C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בבקשה באיזה תוכנה ניתן ליצצר תבנית פלאש לתמונה שאני לוחץ על התמונה בעיקרון לינק כזה עם תמונה קישור למה שאני מתכוון http://img301.imageshack.us/i/94081078.jpg/ תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
רשום לי Norton Internet Security has blocked access to this restricted site. -------------------------------------------------------------------------------- Site: http://www.durex.com/ Blocked categories: Sex Education/Advanced If you think this web site is incorrectly categorized, visit the Symantec Internet Security Center to report it.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית זיהוי MP4 שאני מחבר למחשב שלי את הנגן לצורך העתקת שירים, המחשב בכלל לא מזהה לי את הנגן למרות שאני מחבר מנתק כמה פעמים מה -USB, וכאשר אני מנסה את הנגן במחשב אחר הוא מזוהה ללא בעיה!. למה זה קורה? אולי חסר לי איזה עדכון ל XP שיש אותו במחשב ששם עובד MP4. בבקשה עזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אם היא מופיעה ב HIRENS זה אפילו עוד יותר טוב... תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי רשת פשוטה עם קבל מוצלב שתי כרטיסי רשת מחוברים מחשב למחשב אני רוצה להעביר קבצים בין המחשבים בדרך פשוטה ונוח סרטים וכדומה...ואני לא ידוע איך אני יעשה א תזה עשיתי בהתחלה באיסיקו אבל זה לא נוחחחח !
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אתמול כשניסיתי לחפש שם של בן אדם (צייר) האימיול מצא משום מה קובץ עם כ16 אלף יוזרים (לפי מה שכתוב) עם השם שחיפשתי בדיוק ואחריו "ShareAccelerator.exe" ואני יודע שזה סוג של... הפרעה ולא קובץ אמיתי כי גם בכמה שמות אחרים שחיפשתי פתאום הופיע (פעם ראשונה בחיים שלי) הקובץ הזה, גם שיניתי את האות האחרונה של השם לאות אקראית לחלוטין וזה שוב מצא את הקובץ עם מה שכתבתי ואחריו אותה המילה והסיומת כמו כן הגבלתי את החיפוש לקבצים שגודלם הוא יותר מ3 מגה כשהקובץ הזה הוא בן 2.משהו ועדיין זה מצא אותו אם אני מחפש רק סוג אחד של קבצים לדוגמא רק קבצי וידאו אז האימיול לא מוצא את זה, ניסיתי גם להגדיר לאימיול בחיפוש לא לחפש את המילא "exe" כלומר לכתוב את מה שאני מחפש ואז NOT exe ובהתחלה זה הצליח וא…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום אני פרמטתי את המשחב שלי אבל פרמטמתי אותו במחשב אחר(לקחתי רק את הארד דיסק וחיברתי למחשב אחר)אחרי הפרמטו המחשב עלה אז לקחתי את הארד דיסק למחשב שלי ושם הוא לא עלה הוא כותב dmi pool data success משהו כזה מתחיל להעביר כמה קווים ועושה ריסט וגם הארד דיסק של המחשב ששם פירמטתי את הארד דיסק שלי גם כן לא עולה הווינדוס שם הוא מגיע מעביר איזה 7 שניות את הקווים הכחולים האלה ואז גם כן עושה ריסט אם אפשר עזרה בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מישהוא עבד פעם אם התוכנה? ראיתי את התוכנה באינטרנט אבל לא הבנתי לגמרי מה היא עושה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הי האם אפשר להרשם ב RSS כאשר יש תגובות חדשות? למשל פה באתר לוחצים בפורומים על חדש ומגיעים לתגובה האחרונה אני מתכון למשל לבלוג שיש בו תגובות נוספות כל הזמן
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה אני פותח קובץ שהסיומת שלו זה HDTV או איזה קודאק יש לזה . תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
את הסרטון הבא למחשב כקובץ divx\avi ?? http://www.youtube.com/watch.php?v=cPdD0rEFmyA תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ? כי AD-AWARE לא עובד אצלי אני על ויסטה 64 והוא ניתקע =/
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
התקנתי לפני שבועיים בערך את התוכנה הזאת ולפני איזה כמה ימים ראיתי איזה קובץ לא מזוהה (קובץ טקסט) אז מחקתי אותו.. מאז אני האנטי וירוס לא עובד ואני מקבל את שתי ההודעות האלה: עכשיו כבר התקנתי אנטי וירוס פלוס פיירוול של מקפי אז אני לא צריך את Kaspersky אבל אני מעוניין למחוק אותה ועד עכשיו לא מצאתי שום דרך! אז בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני מוציא מדיסק של motherboard את הדרייבר sata הנחוץ שצריך בהתקנת ווינדוס?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
??? (אם זה חשוב אז יש לי מדיה פליר 10)
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. יש לי את התוכנה real flow גרסה 4. איך אני יכול לקחת אוביקט שעשיתי בMAX ולפתוח אותו בתוכנה? וגם איך אני לוקח את מה שעשיתי בתוכנה ופותח בMAX. משום מה כאשר אני פותח קובץ 3DS או כל קובץ תלת מימד זה או אומר שאין את הקובץ או שיש בעיה. מה אני יכול לעשות ובכלל האם יש תוכנה אחרת שעושה את אותו הדבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפורטים, בנוסף לכך שהאימיול עובד לאט כל פעם שאני מעלה אותו הוא אומר את המשפטים הבאים ביומן השרת: 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5662 (TCP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול אין לי מושג איך לפתור את זה, הקטע הוא שאני גם לא משתמש בפיירוואל במחשב הנ"ל, כך שאין לי פתרון לכך, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-