תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני חייב להקליט איזה נאום, ויש לי את הוידאו שלו... אבל אין לי מושג איך להפוך את הסאונד עצמו לקובץ נפרד ניסיתי כל מני דרכים פרמיטיביות אבל אף אחת לא עבדה. יש איזו תוכנה שתעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפורטים, בנוסף לכך שהאימיול עובד לאט כל פעם שאני מעלה אותו הוא אומר את המשפטים הבאים ביומן השרת: 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5662 (TCP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול אין לי מושג איך לפתור את זה, הקטע הוא שאני גם לא משתמש בפיירוואל במחשב הנ"ל, כך שאין לי פתרון לכך, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לפני המון זמן השתמשתי ב XILISOFT שחשבתי שזו תוכנה טובה אבל היא מכווצת שירים על איכות נמוכה (128KB) עד שהבנתי שאפשר גם להפוך עם הITUNES את השירים ל MP3 וזה איכות יותר גבוהה (190KB). אני עכשיו מחפש תוכנה שתהפוך לי את השירים לאיכות יותר טובה מ 190KB ... תודה לעוזרים (ד"א OGG מבחינת סאונד יותר טוב מ MP3? יש לי IAUDIO X5L )
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כאילו איך אני מבצע בו שינויים אשמח מאוד לדעת עם איזו תוכנה תודה רבה לעוזרים גיא
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
גם כל ההמרה היתה באיכות גרועה (ההגדרות היו בסדר)
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מותקן אצלי icq 5.1, עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור את כל קבצי ההיסטוריה של ההודעות, אז רציתי לדעת איפה זה נמצא במחשב, קובץ מסויים או משהו? תודה מראש,מתן.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט האם להתקין ווינדוס xp או ווינדוס vista. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור ופחות במשחקים. בכלל מה ההבדל בין גירסא ביתית לגרסא מקצועית?, והאם כדאי ללכת על 32bit או על 64bit?. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
התקנתי נרו 7 והוא הוסיף לי תקייה חדשה ב"מחשב שלי" שנקראת nero scout. יש דרך להעיף את החרא הזה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הייייי בנתיים זה רק הגוף למה ניראה לי לא יאהבו את זה פה ממש אם אני יפרסם תמונות שלה ערומה... שיהיו בגדים יהיה גם תמונות של הגוף תהנו וכרגיל תגיבוו חג שמח היייי אז ככה סיימתי אותה אבל לא הייתי מרוצה מהיד אז עשיתי יד חדשה ואז מהרגע שבאתי לחבר אותה הכול התחיל ליפול בגלל בעיות של אי התאמת פולינומים אחד לשני עכשיו אפשר לסדר את זה אבל זה יקח לפחות 3-4 שעות ולפחות גיגה של ראם ואת שינהם יש לי מה גם שהמטרה הייתה ללמוד לעצב גוף אנושי כמו שצריך ואני בהחלט יכול להגיד שאני יודע לעשות את זה עכשיו... בכול מיקרה אז ככה אין לה עיניים כי שוב המטרה הייתה למדל גוף אין לה שיער כי זה דורש המון ראם אז אין לי כוח לעשות את זה בסתם עבודה כדי ללמוד ויש לה חתך באמצע שוב בגלל חוסר זמן…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכל קהילת HW. אני מחפש תוכנה ליצירת התקנות, לא משהו מסובך מדיי, אבל שיכיל את הפונקציה של ה Features ואני אסביר: נניח אני מכניס כמה סוגים של דברים לאותה ההתקנה, עכשיו יכול להיות שלאותו משתמש יהיו כבר חלק מן הדברים, ולכן הוא יוכל להוריד אותם מרשימת ההתקנות. נו אתם בטח מכירים שמסמנים V על DX9 או על איזו תוכנה למשחק ברשת... אני צריך אופציה כזו דומה. ניסיתי בעבר ליצור התקנה עם InstallShield, אבל זה סיפור מההפטרה בעיקר בגלל הקטע שיש שפת תכנות שנקראת InstallScript שצריך להשתמש בה ואני לא מבין בזה בגרוש. אני אשמח לקבל מכם המלצות, לתוכנות חינמיות או בתשלום אפילו אם אין אופציה אחרת. תודה, Daglas.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל משחק בוואלה אבל הוא אמר שיש בעיה בנגן של SHOCKWAVEחסר קובץ אז הסרתי את הנגן וכשניסיתי להתקין את החדש הוא לא נתן להוריד אותו מישהו יודע למה?????????.. :screwy:
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
רציתי לברר אם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה מעבירה בתודה מראש שוקי
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר למספר שלי כתוב לי שגיאה 0401 "ההתחברות נכשלה. נא בדוק את הגדרות ההתקשרות שלך ונסה שנית מאוחר יותר." עושה לי את הפרח הצהוב הזה. חיכיתי כמה זמן וניסיתי להתחבר ועדיין לא עוזר מישהו יכול לעזור לי?? תודה מראש עומרי
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תראו מאז ומתמיד היתה לי בעיה באקספלורר כל פעם שאני נכנס אליו או שאני רושם לו כתובת להיכנס הוא רושם לי "הגדרות האבטה הנוכחיות אינן מתירות הפעלת פקדי activex בדף זה. כתוצאה מכך יתכן שהדף לא יוצג כראוי" זה כבר ממש מעצבן ולא הצלחתי לסדר אותו הלכתי להגדרות שם ועשיתי ברירת מחדל ועדין לא עוזר יש למשהו פתרון??? תוודה!!
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שאני מתחבר לתיבת הדואר אלקטרוני(של נענע- www.nana.co.il) דרך ה- Outlook אז מה שקורה ה- Outlook מוריד ושומר את הודעות האימייל במחשב אבל מוחק את ההודעה המקורית מהתיבה ככה שאם אני רוצה לבדוק את ההודעות דרך מחשב אחר אז ההודעה לא מופיעה בגלל שמשכתי את ההודעה דרך ה- Outlook במחשב שלי בבית איך גורמים ל- Outlook לא למחוק את ההודעות מהתיבה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
תגידו לי אם זה פסדר... כי לא נראה לי שזה הולך לרדת לי היום... שימו לב לאחוזים ולמגהבייט שירדו כבר... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנת צריבה (אפשרי גם לא חינמיות) שאפשרי באמצעותה לצרוב סרט בפורמט XVID או DIVX בעל הפעלה אוטומטית? כלומר, אני צריך תוכנת צריבה שבעזרתה אני אוכל להוסיף לדיסק הנצרב עוד תוכנה קטנה שמאפשרת לנגן את הסרט בעזרתה בצורה אוטומטית (בלי קשר לתוכנות המותקנות/לא מותקנות במחשב אחד ספציפי), אני מכיר תוכנות שכאלה לצריבת VCD או SVCD אבל לא DIVX וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מקרה של רשת בייתית עם מחשב נייד ששייך לאחותי. אחותי כל הזמן מזמינה דרכו דברים באינטרנט ואין אפשרות לעצור אותה או לדעת מהי מזמינה ומתי ואמא שלי תמיד מתעצבנת עליה בגלל זה. לכן אני מחפש תוכנת ריגול שתתן לי מידע בLIVE מהמסך שלה ואפשרות לשלוט על המחשב שלה מהמחשב שלי...(כאמור המחשבים ברשת ביתית) השליטה שאני מחפש היא משהו בסיגנון שליטה על העכבר דברים כאלו... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעייה במסנג'ר גירסה 7.0 בטא, שמשום מה פתאום ככה סתם אני מנסה להתחבר וישר זה נותן לי הודעה שיש גירסה חדשה בלה בלה בלה ובשביל להפעיל את המסנג'ר חייבים להוריד את הגירסה החדשה ולהתקין אותה, הקטע הוא שה-7.0 בטא זאת הגירסה הכי חדשה ושאני מנסה כאילו להתקין את הגירסה הכי חדשה על ה-7.0 שמותקנת לי במחשב זה מוביל אותי לעמוד ההורדה של מסנג'ר 6.2 בעברית וזה כמובן לא מסכים להתקין כי אי אפשר להתקין גירסה ישנה על חדשה. חשוב לציין שזה עבד לי כמה ימים בצורה טובה מאוד ובלי בעיות ופתאום ככה סתם זה לא רוצה לפעול, כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אולי 50 פעם וזה לא עזר... אולי למישהו יש פיתרון לבעייה המעצבנת הזאת? בתודה מראש, דודי הסטלן
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לאחר שמדברים בתוכנה פעם ראשונה היא שואלת אם אני רוצה לשמור את ההיסטוריה ואמרתי שלא אבל אני יודע שכל דבר שעושים במחשב נשמר בהארד דיסק. השאלה שלי היא האם אני יכול להגיע אליה גם אם לא שמרתי אותה ואיך כמובן (אם זה אפשרי). תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
זקוק לאתרים בישראל הקשורים ל Emule תודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-