תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קורה לי משהו מוזר: כאשר אני עורך שיחות עם עוד משתמש אחד הכל מצויין ואני לא חווה שום תקלות. אבל כאשר השיחה לפחות משולשת... כלומר אני ולפחות עוד שנים אז לאחר כדקה או שתיים אני אעזוב את השיחה... לא אתנתק מהשירות אלא רק אעזוב את השיחה. הערות טכניות: *התקלה מתרחשת בשני מחשבים שונים על אותה רשת אלחוטית ושניהם אחרי פרמוט, אחד עם ויסטה והשני עם XP. *אני משתמש כרגע בגרסה העדכנית ביותר (8.5) וזה קרה גם בגרסא הקודמת *אני חושב... וכמעט בטוח שהכל החל כשהתחלתי לגלוש ברשת אלחוטית, אני כמעט בטוח שעם המודם זה לא היה קורה. *כמו שציינתי אני לא חווה שום בעיות בשירות... אין ניתוקים, ואין בעיה בהעברת קבצים. *עשיתי port forwarding לפורטים הבאים(וגם זה לא עזר): 1863-1863 5190-5190 6891-6900 690…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נעלמה לי השורה התחתונה בדפדפן האקספלורר. שורה המציגה את המפתח הבטוח, התקדמות העלאת אתר, שמירת "עוגיות" במחשב ועוד. אשמח לעזרה כדי להחזיר את השורה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
רוצה לשנות ל-xp לא מוצא את כל הדריברים הכל סימני שאלה במנהל התקנים
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי נייד Dell XPS M1710 והתקנתי עליו vista. הבעיה היא שבתוכנה bsplayer לא רואים וידאו אבל כן שומעים ובמדיה פלייר וגם ב- mv2player רואים ושומעים תקין אבל אני לא אוהב לעבוד איתם ואני גם לא אוהב לא לפתור בעיות. הקודקים שניסיתי להתקין הם:[/FFDShow MPEG-4 DivX 6.6 Koepi's XviD Codec DivX Free XP Codec Pack Codec Pack All in 1 K-Lite Codec Pack K-Lite Mega Codec Elecard MPEG decoder power dvd 7 אני מקווה שיש יש למישהו רעיון כי אני די מיציתי את הידע שלי בנושא. תודה מראש למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב קבצי avi שאני רוצה להמיר אותם למפאג כדי לצפות בטלוויזיה וניסיתי לעשות את זה אם התוכנהtmpegen ולא הצלחתי אתם מכירים איזה תוכנה או דרך אחרות לעשות את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
אני מקבל את ה EROR הבא: DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders. על איזה דקודרים מדובר???
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
על המחשב מותקן הארדיסק של SAMSUNG HD160JJ ACSI אני צריך את הדרייבר של הכונן בשביל לטעון אותו כשאני מתחיל את הפירמוט, ואני כבר קרוב לשבוע מחפש את הדרייבר ברשת. אני כבר מיואש.. :-\
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
זקוק לאתרים בישראל הקשורים ל Emule תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יצא פלאגין שמתקן את הסימני שאלה שרואים באוואי של האנשים שמשתמשים באייסי 4 ................ ועוד שאלה (הדבר הכי מציק לי נניח ויש לי 5 אנשים ששהכינוי שלהם מתחיל באות א' אז אני לורץ ברשימת אנשים על א וזה בא לי נניח ל"אהרון" אני לוחץ עוד פעם זה עובר ל"אדיר" ונהיה באג של צבע צהוב בסוף השם אדיר .. באג נוסף באותו עניין הוא שאם אני לוחץ עוד פעם הוא חוץ ל"אהרון" ולא לכינוי הבא באות א' ... התוכל לענות לי בבקשה על 3 השאלות..תודה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ב OUTLOOK יש לי BLOCK SENDER איך אני עושה את זה ב GMAIL ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי חבר'ה! מאתמול יש לי בעיה במסנג'ר, הבעיה לא מונעת מהמסנג'ר להיפתח ולתפקד כרגיל אבל עדיין מפריעה. כל פעם שאני פותחת את המסנג'ר מופיעה לי הודעה שיש בעיה עם המפתח, אין הרשאות, משהו כזה. לא יודעת למה זה התחיל להופיע פתאום, ניסיתי לקרוא על זה אבל לא מצאתי פתרון. אודה לכם אם תצליחו לעזור לי. בנוסף גם אין אפשרות למחוק את המסנג'ר ולהתקין מחדש כי הוא רושם את ההודעה הזאת גם בהסרה. (ההודעה בתמונה המצורפת) תודה לכל העוזרים! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי את הגרסה הרשמית שלהם (לא איזה מוד) 0.47a ויש את החלון הקטן שמופיע מעל הTASK BAR (מצורפת תמונה) איפה מגדירים שלא יראה אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
עדיף מMOV אבל גם מAVI יהיה טוב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי את הפורט אבל השאלה היא אם לסמן אותו כTCP או UDP בראוטר?? ואיך להגדיר אותו בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 כ local port וזהו?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני כרגע מפנה מקום מהמחשב שלי ורציתי לגבות מספר סרטים..... אז היה לי סרט בגודל 715,000 KB מה שאומר פחות מ700 מגה. השתמשתי בNERO BURNING ROM 5 על צריבה של DATA עכשיו שהתחלתי את הצריבה הופיעה לי הודעה שאין מקום אם אני רוצה FINALIZE (משהו כזה). אישרתי את ההודעה הצריבה הסתיימה ואני לא מצליח לראות את הסרט מהדיסק. מה אני צריך לעשות כי אני לא מבין למה הוא אומר שאין מקום בדיסק...
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה במחשב החדש שלי וקיבלתי ציון של כמעט 15000. 1 איך הציון ומה זה אומר? 2 האם כדאי לי להוריד 2003 או שזה אותו הדבר.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בחלק מהסרטים אני שומע את הקול של הדיבור לא של הרקע ממש חלש!!! זה קרה לי עד כה בDEJA VU ובSHOOTER עכשיו יש לי את K-LITE MEGA CODEC PACK אז עזרה בקשה... :]
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה הפיירפוקס גירסה 1 התקנתי את הadblock המתאים ובהתחלה הוא עבד טוב ועכשיו הוא חוסם לי הכול!!! פשוט הכול ! כדי לראות את הכפתור בפורום של ההוספת הודעה חדשה כדי לכתוב את זה הייתי צריך לנטרל אותו!!!
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית זיהוי MP4 שאני מחבר למחשב שלי את הנגן לצורך העתקת שירים, המחשב בכלל לא מזהה לי את הנגן למרות שאני מחבר מנתק כמה פעמים מה -USB, וכאשר אני מנסה את הנגן במחשב אחר הוא מזוהה ללא בעיה!. למה זה קורה? אולי חסר לי איזה עדכון ל XP שיש אותו במחשב ששם עובד MP4. בבקשה עזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר קובץ AVI ל-SVCD לצורך צפייה ב-DVD. את ה-AVI אני יוצר בלכידה מ-VCR. אם אני משתמש ב-MP3 ב-AVI אז ב-SVCD אין שום קול. אם אני משתמש ב-PCM, יש קול אבל הסינכרון בין הוידאו לאודיו בקובץ ה-SVCD משתבש קשות. את ה-SVCD אני עושה בעזרת DVD2SVCD ומקודד CCE. אני מניח שניתן אולי לסדר את בעיית הסינכרון של קובץ ה-MPEG אם כי ניסיתי MULTIPLEXING עם TMPGENC ולא עזר. VD בכלל לא מכירה ב-SVCD. מישהו יכול ליעץ בענין? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעייה במסנג'ר גירסה 7.0 בטא, שמשום מה פתאום ככה סתם אני מנסה להתחבר וישר זה נותן לי הודעה שיש גירסה חדשה בלה בלה בלה ובשביל להפעיל את המסנג'ר חייבים להוריד את הגירסה החדשה ולהתקין אותה, הקטע הוא שה-7.0 בטא זאת הגירסה הכי חדשה ושאני מנסה כאילו להתקין את הגירסה הכי חדשה על ה-7.0 שמותקנת לי במחשב זה מוביל אותי לעמוד ההורדה של מסנג'ר 6.2 בעברית וזה כמובן לא מסכים להתקין כי אי אפשר להתקין גירסה ישנה על חדשה. חשוב לציין שזה עבד לי כמה ימים בצורה טובה מאוד ובלי בעיות ופתאום ככה סתם זה לא רוצה לפעול, כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אולי 50 פעם וזה לא עזר... אולי למישהו יש פיתרון לבעייה המעצבנת הזאת? בתודה מראש, דודי הסטלן
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
תוכנה שהמחשב הראשי יכול לראות כמה זמן גלשו מחשבים אחרים ברשת.... תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלחו לי קישור לקובץ וורד שהעלו לGoogle Docs אבל כשאני לוחץ על הקישור אני מקבל את ההודעה המצ"ב. אין לי נסיון עם Google Docs אבל זכור לי שכל החוכמה היא שאפשר לשלוח את הקישורים לאנשים אחרים במקום את הקובץ עצמו. אז למה זה לא עובד? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את האימיול הוא פותח את הפורטים בעזרת UPNP ומצליח אבל לאחר זמן מסוים כאשר הוא מאבד קשר עם שרתים ומנסה להתחבר לכל השרתים אני מקבל הודעה של LOW ID ורק לאחר שאני מפעיל את האימיול מחדש זה מסתדר יש למישהו מושג למה ?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-