עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך תוכנה שמקליטה את המסך בזמן עבודה שיוצרת את זה כקובץ ויצאו שבעצם בוא רואים את העבודה שעשיתי זה לצורך הדרכה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. שלום לכל הגולשים. אני מעוניין להתחיל ליצור סרטוני אנימציה 2D ובשביל זה אני מתחיל אוטוטו ללמוד תוכנות אדובי באופן עצמאי (אוטודידקט) הדמויות בסרטונים שאני מעוניין ליצור צריכות להיראות באופן מושקע אבל לא יתר על המידה בשביל לחסוך בזמן - משהו בסגנון "סלבס", "סאות פארק" וכו' האם יספיק לי לצורך העניין ללמוד רק פלאש או שכדאי לי ללמוד ולהיעזר גם באילוסטרטור? האם יספיק לי בתור התחלה להשתמש רק בעכבר ומאוחר יותר לקנות לוח דיגיטלי או שצריך כבר עכשיו לקנות ולהשתמש בזה? בתודה מראש לכל מי שעוזר. חתימה טובה לכולכם

3. Started by GiDo,

יש לי שרת FTP צנוע על המחשב שלי... עד אתמול עבד מצויין. אתמול צצה בעיה מוזרה מאוד: כחצי שעה - אולי יותר מרגע פתיחת השרת, אין יותר אפשרות להיכנס אליו. מי שבפנים ממשיך להוריד כרגיל, מי שלא, לא יכול להיכנס - גם אם יש מקום פנוי... הבעיה צצה לאחר שהתקנתי DNS2GO אבל מחקתי את התוכנה , אפילו פירמטתי את המחשב וכלום לא עוזר.. למישהו יש עצה?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  4. הכי חשוב לי זה עטיפת הדיסק עצמו = והיכולת להכין ע"ג העטיפה הציבעונית גם רשימת שירים האם נכון שאפשר לעשות את זה בנרו? או תוכנה ידידותית ויעודית יותר? יש תוכנה שנותנת טמפלייטים מוכנים עם תמונה? או כאלו שאפשר להוסיף תמונה? וגם = אם אני רוצה שגם הדיסק עצמו יהיה ציבעוני = איך עושים את זה? ( יש מדבקות מוכנות?) מי עוזר לי עם האינפורמצייה ה"בסיסית" בודאי לחלק מיכם....? פשוט אף פעם לא עשיתי את זה THX

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. היי אני לא מצליח לראוות את הפרקים המלאים של האח הגדול וגם לא את הדוח היומי במחשב.יש לי k lite האחרון מותקן ןגם פלש 10 האחרון. גם במחשב הנייד וגם במחב הנייח אותה בעייה. מה עושים בבקשה? את השידור של ה 24 שעות החי אני כן מצליח לראות וגם יו טיוב. מה הבעייה?אני לוחץ על פליי ונהייה לי ארור

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  6. Started by golans1,

הורדתי את הסדרה 24 והפכתי את הקבצים לפורמט VCD איך אני צורב מספר פרקים לדיסק אחד כדי שיעבוד לי ב DVD ? -- ניסיתי לצרוב את קבצי ה VCD כDATA עם NERO אך ללא הצלחה .

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  7. שלום לכולם. לאחרונה הותקפתי באחמדינאג'אד חדש שטוחן לי את המעבד על 100% ואינו מניח לי לעבוד עד שאני מעלה task manager וסוגר את ה-service. אני מודע לעובדה שהתהליכים שנקראים svchost (ויש לי 4-5 תהליכים כאלה בו זמנית) הם תהליכים של מעאכת ההפעלה וחיוניים למערכת, אבל עד שאני לא מכבה בברוטליות את השירות אינני יכול להמשיך בעבודה. מותקן אצלי כדרך קבע אנטי וירוס NOD-32 מעודכן, כמו כן הייתי מחובר לפיירוול של windows עד שקיבלתי הודעה (מצ"ב קובץ תמונה). כמו כן הרצתי אין ספור פעמים avg anty spywear ו- search & destroy ולא נמצא שם ממצא מחשיד. הרצתי גם סריקות מאתרים און-ליין ונאדה. גם מעקב אחרי תהליכים ב- msconfig ו-regedit לא העלו ממצאים מלבד אולי הקובץ נווידיה nvcpl.dll ש…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  8. Started by yot,

שלום, אחרי חודש של מסכים כחולים ואין ספור פתרונות שלא פתרו כלום, בדקתי את ה-bootlog בעזרת התוכנה והיא הצביע על ntoskrnl.exe כאשם בקריסות. לצערי לא מצאתי את הקובץ הזה לא בחיפוש בגוגל להורדה ולא בדיסק של winxp שלי. לכן אני אשמח מאוד אם משהו (עדיף עם winxp sp2) יעלה את הקובץ הזה לאתר (הוא נמצא בתקיית system32). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. הכרטיס שלי (RADEON 9000 PRO) ,אני לא מצליח להפעיל איתו שום דבר ב-OPENGL לא קאונטר סטרייק , לא RTCW (שסתם ניסיתי לראות איך זה יילך בהשוואה לMX400 שהיה לי....) פשוט אי אפשר ! מה עושים ? התקנתי דרייברים אחרונים מATI וזה לא עזר !

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. שלום, אני בבעייה קשה - יש לי קובץ לצרוב על דיסק של 8 ג'יגה אבל הקובץ גדול במאה מגה ממה שהדיסק מציע ואני חייב לצרוב את הקובץ, הבנתי שאפשר לעשות משהו דרך תוכנת CLONE CD אבל אין לי ממש מושג איך דוחסים את הקובץ לדיסק, מישהו יודע או יכול להמליץ על תוכנה? זה מאוד חשוב לי לצרוב את הקובץ על הדיסק, תודה לכולם

11. Started by TimoTy,

טוב יש לי שאלה אחת בקשר ל-eXeem וזה איך אני יכול להוריד בה קבצי BT ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא מדריך בעיברית לExel תודה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. איך עושים את זה? להעביר את כל ההודעות אני כבר יודע איך אני מעביר גם את כל הגדרות אוטלוק אקספרס 1. כתובות דואר 2. הגדרות של סינון דואר וניתוב הודעותאוטומטי לתקיות? 3. חשבונות דואר מישהו אמר לי שאם אני מתקין את אותה מערכת הפעלה/גירסה של OE אני יכול להעתיק את כל התיקייה של OE מהמחשב הישן >>> וזה יעבוד האם נכון? או מה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  13. מה המצב? אוקי קורה לי בכמה וכמה פורומים וזה די מציק.. נגיד אני גולש בזון מתחבר למשתמש ואחרי שאני עושה ריסטרט הוא דורש ממני להתחבר שוב..וקורה לי בכול הפורומים שאני צריך להתחבר כול פעם מחדש לא קורה רק אחרי ריסטרט גם אחרי כמה זמן על המחשב זה מתנתק לי מהמשתמש למישהו יש פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. אז ככה.. כול עשר איזה עשר דקות ב "עוצמת שמיעה" הקובץ Wave מתנמך ל 0 תמונה : ועשיתי ריסט למחשב וכלום. וזה משגע כול פעם ללכת ולהגביר מחדש..

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. נורטון פיירוול\אנטיוירוס\ספאם לא מצליח להסיר את החבילה של נורטון !!! ב-UNINSTALL הוא שם לי באג מעצבן של EROOR עם ג'יבריש לא מובן ניסיתי הכל פשוט אי אפשר להסיר אותו !! : חשבתי לנסות כאן לפני שהעצבים שלי משתלטים עליי ל-פורמט ! :pissed: ?

16. בסה"כ המטרה שלי היא לגזור חלקים מסוימים מכמה סרטים שצולמו ולצרף הכל לסרט אחד רצוף. אני מחפש תוכנה פשוטה מאוד שתוכל לעשות את זה, לא צריך שום עריכה נוספת מעבר לזה. ככל שיהיה פשוט יותר - כך טוב.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. Started by zakko,

שלום יש לי בעיה בכניסה למייל, אני נכנס מגוגל ללינק של הGMAIL והוא כותב לי שגיאת אבטחה, מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  19. אני מחפש תוכנה שאפשר לשלוח איתה פקסים דרך מודם או דרך האינטרט... ואני רוצה תוכנה ולא אתר בבקשה. עזרו לי עם זה בתודה stinger גיא.מ

20. Started by Shuli_,

אני יכול לשמוע מוזיקה בwindows media player ובדפדפן אינטרנט אני לא יכול לשמוע וכל הפונקציות ביו טיוב בגובה בסדר וגם הסאונד במחשב בסדר ורק באינטרנט כשאני מגביר את הוויליום של הרמקולים שומעים ממש חלש איך אני יכול לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  21. Started by p_q,

תודה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  22. Started by shoval,

כשאני מרנדר על HDTV התכנה נופלת אחרי כמה פריימים בהודעה שאין מספיק זיכרון להמשיך. מישהו מכיר את הבעיה או שזה רק אצלי? ברינדורים"פשוטים" כמו PAL הכל זורם טוב אני עובד על MAX9 VRAY1.5, ברינדורים אין אפקטים כבדים רק טקסטורות ואנימציה.... ולא רק זה... בז\מן רינדור אני מקבל הודעות שגיאה של RAYTRACER,ואני לא משתמש בזה בכלל, והרינדור נופל אחרי כמה פריימים, במקרה הטוב או שהתכנה נופלת במקרה הרע, וגם קיבלתי הודעה שיש שגיאה ברישיון ועוד כמה ימים הוא נגמר.... יש למישהו פיתרון????

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  23. Started by wewe1,

מחפש תוכנה להורדה בכדי שאוכל לראות סרטים ב WMP

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  24. יש לי כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 שמחובר לממיר כבלים THOMSON אפור באמצעות כבל SCART ל-S-Video. אני רוצה להקליט וידאו באמצעות התוכנה Ulead VideoStudio 11 Plus (הכוונה שלי היא לחבר את הכרטיס טלוויזיה למכשיר וידאו, לצורך המרת קלטות וידאו ל-DVD). הבעיה היא שאני רואה את הוידאו ב-Preview של התוכנה בצורה מגומגמת (וידאו ואודיו מקוטעים). ב-Media Center של Windows Vista דווקא רואים בסדר גמור. מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם ההגדרות של התוכנה?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  25. כשפרמטתי את המחשב הגדרתי את כונן C ככונן מערכת בעל 50GB ואת כונן D ככונן לכל שאר השטויות,הורדות,סרטים,התקנות למיניהן וכו' מה שקורה עכשיו זה שבכונן C נשארו לי 2GB בקושי ואפילו פחות. אני רוצה להעביר קצת נפח מD לC כדי שהמחשב ירוץ יותר בקלות כי הוא קצת מקרטע.. משום מה זכורה לי בראש תוכנה בשם PARTITION MAGIC שאיתה אפשר להעביר נפח מכונן אחד לשני. יש תוכנות יותר פשוטות ומומלצות? אולי משהו עם מדריך (כי זה פעם ראשונה שאני עושה את זה) יש דרישות מסויימות שצריכות להיות? (אולי מקום פנוי בכונן שממנו אני לוקח?) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.