תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לת'רד שפתחתי הפתרון: להריץ בCMD את הפקודה net localgroup "Administrators" "NT Authority\Network Service" /add כמה שמיקרוסופט מסבכים לפעמים... הפכתי את המחשב בשביל לסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
זו תוכנה מצויינת עושה את כל מה שסנדרה עושה אך ביתר קלות ומהירות AIDA 32
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
Rapidown זהו שמה! האמת, לא הבנתי איך היא עושה את זה. זה כאילו מנהל הורדות רגיל(וראיתי הרבה כאלה) אבל כשעושים COPY של קישור מ RAPIDSHARED היא מצליחה להוריד אותו. כשאני מדפיק ב GIGAGET או FLASHGET הם לא מצליחים. יש למישהו רעיון למה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התוכנה עובדת בצורה מאוד פשוטה והיא מאפשרת לכם לראות מה לוקח מקום בכונן וכמה אחוזים,אותו הדבר ניתן לעשות לתיקיות ולפ סיומות קבצים. מאוד שימושית,היא מאפשרת לך לדעת מה למחוק כדי לפנות מקום בכנון. ועוד פלוס גדול - אין צורך להתקין אותה. http://www.webattack.com/get/disktective.html שימושית להפליא.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם למה שאני מנסה לכפות מצב hdtv על המסך המשני שלי אני מקבל את הסרט כשהוא בצבע ירוק???
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלוויזיה דרך S VIDEO ואני על מצב DUAL VIEW כל קובץ שאני פותח נפתח במסך המחשב חוץ ממצגות של פאוור פוינט. אם אני סתם פותח את פאוור פוינט אז הוא נפתח על מסך המחשב אבל כשאני עושה דאבל קליק על מצגת היא נפתחת בטלוויזיה ... בכל חלון שנפתח יש בד"כ אפשרות להעביר אותו בין הצגים במצגות הוא לא נותן לי ... אני משתמש בXP סרוויס פאק 3 והמסך מחשב מוגדר אצלי כראשי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338026.new#new
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום! במחשב של אחי המצגות לא נפתחות בפאוורפוינט, הוא מציג שגיאה שטוענת שהאנטי וירוס חוסם, אז ניטרלתי את האנטי וירוס, ועדיין לא נפתח. הוא על windows 7 rc 64bit, אנטי וירוס avira, ואופיס 2007.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי מצגת של power point אני מעוניין לשלוח את המצגת למספר אנשים על גבי cdrom עכשיו 1. אם אני שומר את המצגת כקובץpowerpoint show האם הם צריכים שעל המחשב שלהם יותקן powerpoint על מנת לראות את המצגת על המחשב שלהם אם כן האם יש תוכנה שמבטלת את הצורך בתוכנה. 2.העברתי את הקובץ מהמחשב הנייח לנייד אבל אז הסרטים שבמצגת לא פעלו כיצד אני שומר גם את הסרטים כך שיופעלו גם כאשר המצגת תיצרב לcdroms זהובתודה מראש Urich
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצלחתי לעשות מצגת עם תמונות וידיאו הכל טוב אבל איך אני מוסיף עוד שיר ( אני מסמן 2 שירים אך הוא מפעיל לי רק שיר אחד, וברגע שהשיר הראשון נגמר השיר השני לא מתחיל )
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
התחלתי לילמוד בכוחות עצמי בניית באנרים פירסומות מצגות וחולי... (זה כסף טוב ) http://img108.imageshack.us/my.php?image=movie2qq9.swf מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עוד כשבועיים אנחנו עושים יום הולדת 50 לאבא שלי ואני רוצה לערוך לו איזה קליפ יפה באיזו תוכנת לעריכת וידאו כדאי להשתמש? חשבתי כבר על ה Windows Movie Maker
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
עוד כשבועיים אנחנו עושים יום הולדת 50 לאבא שלי ואני רוצה לערוך לו איזה קליפ יפה באיזו תוכנת לעריכת וידאו כדאי להשתמש? חשבתי כבר על ה Windows Movie Maker
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
?KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E? הכי מעודכן שיש בבקשה תסבירו לי גם איך אני מוצא אותו באתר כי אני לא הכי מבין בזה... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי לייזר עם מטען ואין לי את הדריבר שלו הדגם שלו הוא- m6881w teac אם מישהו יכול למצוא או שיש לו את הדריבר הזה יבורך ![br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 19:15:25 מישהו ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ראיתי את התוכנה VersionTracker Pro עכשיו לחבר שלי יש מחשב והוא לא יודע מה הרכיבים שיש לו והוא רוצה לפרמט. השאלה שלי היא אם VersionTracker Pro עובדת גם על מחשב שעדין לא הותקן עליו דרייברים(אני רוצה לחסוך לי זמן לגילוי הרכיבים שיש לו ולחפש לו לבד דרייבים לכולם) כי ראיתי שבפרטים לדרייביר היא נותן מיקום שלו בתיקית הWIN. בקיצור אם ישר אחרי פירמוט אני יכול להשתמש בתוכנה בלי בעיות תודה מראש מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמת minicam, של חברת soligor דגם mc-40 vga חיפשתי באתר שלהם, חיפשתי בגוגל, חיפשתי דרך ת'ראד הדרייברים כאן, ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. יש דרך אחרת להפעיל את המצלמה?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי לוח אם דיי ישן S 478 הלוח הוצא ממחשב של אייבורי אין לי את הדרייבר של הכרטיס קול ואני לא מצליח למצוא אותו ברשת אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו הדגם המדוייק: v845dx
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מערכת XP PRO וכרטיס מסך INNOVISION GEFORCE 4 MX 440 64MB הגירסה של הדרייבר לכרטיס היא 27.20 ואני רוצה לעדכן את הדרייבר. מצאתי את המקום ממנו מעדכנים אך איני יודע איזו גירסה להוריד מהרשימה של הדרייברים. אודה לכם אם תעזרו לי בעניין זה. רשימת הדרייברים:http://www.ivmm.com/download_inno3d.html
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס רשת מסוג PCI Atheros 802.11g Wireless Adapter למחשב נייד של IBM.. חיפשתי בגוגל וגם באתר שלהם ואין... מישהו יכול לעזור לי למצוא ולהסביר לי איך להתקין ? נאבדו לי הדרייברים.. ומתחברים אליו כבל רשת וכבל טלפון תודה. :]
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם. הוצאתי מהמחסן מחשב משנת 2007 ששימש לגיימינג בעבר הרחוק, פירמטתי אותו וכעת ברצוני להוריד לו דרייברים ללוח אם וכו', האם יש תוכנה שמזהה איזה רכיבים יש במחשב או שפשוט צריך לפרק ולקוות שכתוב שם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך לפרמט את אחד המחשבים שבירשותי הביאו לי דיסק של ווינדוס xp המחשב לא חדיש אך נתונים סבירים , אני מפחד להיסתבך עם הדרייברים . יש אפשרות להוריד את הדרייברים כעת מהמחשב לפני הפירמוט? אם לא איך אני יכול לדעת איזה דרייברים יש לי? איך בודקים את זה?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם ... נכון שאני מדבר עם מישהו בicq החדש שזה מראה שאתה מחובר גם בפייסבוק אז אני יכול ללחוץ עליו ולעשות הצג היסטוריית שיחה עם אותו בנאדם ואז נפתח לי חלון עם כל ההודעות שכתבנו אחד לשני ? עכשיו ההדעות נשמרות אפהשהוא במחשב בתור איזשהוא קובץ בתוך איזה תיקייה של ה-icq ..איך אני מגיע לקבצים של אלה שאני מדבר איתם ? שאני אוכל לקרוא את השיחות אבל בתוך קובץ טקסט שנשמר במחשב ? אני יודע שזה נשמר ב-historydb אבל אני לא מוצא את זה ...ביטלתי שאני אוכל לראות קבצים מוסתרים ונכנסתי ל- C:\Documents and Settings\user\Application Data\ICQ ואין שם historydb ועשיתי חיפוש במחשב history וזה לא מצא את מה שאני מחפש ... בתוך התייקיה יש עוד 2 תיקיות אחד bart והשני את המספר משתמש ובתוך התיקייה …
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום ותודה לקוראים ולעונים ;D אני מפרמט היום את המחשב אבל אני לא מוצא את המועדפים שלי זה של chrome.google חיפשתי במסמכים שלי לא מצאתי(מצאתי רק את האינטרנט אקספלור) אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אוכל להגיע עליהם אם מעודפים חשובים לי
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך למצוא את מפתח המוצר של אופיס 2010 שמותקן אצל מישהי בעבודה שלי כדי להתקין אותו שוב על מחשב חדש... חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר שעובד - במקרה הטוב מצאתי תוכנות שנותנות את ה5 ספרות האחרונות של המפתח למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-