תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. צצה לי בעיה בזיהוי ה HUB USB של המסך שלי - iiyama 454pro החומרה מופיעה כ unknown device ואני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים. הבעיה בערך חודש אך רק היום שמתי לב אליה (מצלמה שמחוברת למסך לא מזוהה בווינדוס) יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה? הכבל שבין ה HUB למחשב תקין אגב. תודה אלעד.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מחפש ריפר/קונברטור חינמי לMP3, רצוי מכל שאר הפורמטים אבל הכי חשוב מWMA.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! היום קיבלתי את המחשב החדש, שאמור להיות מאוד חזק!: מעבד quad 9550 לוח אם ep43 ds3l כרטיס מסך ati hd4850 4 ג'יגה זיכרון 800. התקנתי ויסטה 64, ומשום מה, המחשב עובד דיי לאט, לוקח לו יחסית הרבה זמן לגשת למקומות, הוא לפעמים תקוע מאוד כשאני משתמש בwinrar למשל, או כשאני מתקין תוכנה מסויימת... אני משער שלפחות אחת משתי הסיבות האלה הן הגורמים: 1. ההארד דיסק איטי מדיי ומונע מהמחשב לרוץ 2. הויסטה מקרטע כי הוא לא יציב אני לא מבין, המחשב אמור לטוס!... למה זה קורה??? תודה רבה אשמח לקבל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, ה-IE עושה לי בעיות ולא מעלה אתרים כמו שצריך, החזרתי הכל לברירת מחדל וניסיתי הרבה דברים ללא הועיל. רציתי לדעת איך אני יכול להסיר את IE לחלוטין ולאחר מכן להתקין אותו מחדש. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
האם יש דיסק כזה שמעדכן את הגוק ? תיאור הבעיה יש לדוד שלי פליסטיישן 2 הוא נפל לו מגובה של 40 סמ' בערך והוא לא קרוא חלק מהדיסקים מה הבעיה ?? גם צרובים וגם מקוריים. ועוד שאלה קטנה איפה מורכב הג'וק שנותן אפשרות לקרוא דיסקים צרובים??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
הורדתי אתמול את התוכנה הזאת HijackThis . עשיתי סריקה בסדר מצא הרבה . עשיתי וי על הכל עשיתי FIX תיקון . הוא אמר לי להפעיל מחדש את המחשב . ופיתאום האנטי וירוס לא עובד לי עכשיו. סרגלי כלים של הדפדפן לא נמצאים מלא דברים חסרים לי פתאום מה קרה איך מחזירים אחורה. אזה בלאגן עם התוכנה הזאת. תעזרוו לי ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי, עד היום היה לי כרטיס של ATI, ובדרייברים שלהם היה ממש קל לחבר את הטלויזיה שלי ולהעביר אליה תמונה ברזולוציה של 1280X720, עכשיו יש לי NVIDIA 8800GT ובNVIDIA CONTROL PANEL אני לא מצליח לשלוח לטלוויזיה תמונה ברזולוציה מעבר ל1024X768. פשוט בCHANGE RESOLUTION אין לטלויזיה אפשרות לרזולוציה מעבר ל1024X768. הטלויזיה שלי מחוברת עם RGB שמחובר עם מתאם DVI(בטלויזיה יש חיבור RGB), זה אותו חיבור בו השתמשתי בכרטיס הקודם של ATI... אשמח לעזרה..
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הווינאמפ, אני מנסה לפתוח אותו ואת התוצאה אתם יכולים לראות בפרינטסקרין. שלחתי דו"ח שגיאות כמה פעמים ולא עזר בינתיים, סגרתי תוכנות, הורדתי את הגרסה האחרונה ועדיין הווינאמפ מסרב להפתח. למישהו יש פיתרון? בבקשה, אני נואש, אני נאלץ להשתמש במדיה פלייר :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי אני מחפש SERVER חופשי (חינם) של קבוצות דיון הסרבר שיש ל ISP שלי (בזק בינל) לא מכיל את הקבוצות שאני מחפש תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי ויסטה ואת ה3DMAX משום מה אני לא יכול לראות יותר את קבצי המקס כאיקונים כמו שרואים תמונה מקדימה של קובץ תמונה רגיל היתי רואה איקונים של קובץ התלת מימד חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כיצד לשחזר זאת אם למישהו יש מושג כיצד לשייך קובץ לתוכנה מסוימת או כול פתרון אחר אני אשמח לשמוע אני מזכיר אני תקוע עם ויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש אפשרות כשאני מפעיל תוכנה הווינדוס יחשוב שהרזולציה גבוה יותר או הDPI גבוהה יותר והכל יראה כאילו קטן יותר ויהיה לי יותר מקום לעבוד במסך? שהכל יראה קטן יותר כאילו הרזולציה ממש גבוהה מעלה למפרט של המסך עצמו <?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
איך ניתן למצוא בתיקיה של קבצי word, קובץ או קבצים המכילים מחרוזת מסוימת?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם הדחופה. שלחו לי (מחברת ביטוח) טופס למייל שלי. אני משתמש באופיס אאוטלוק 2003. המייל הגיע אבל התוכנה לא מאפשרת לי לפתוח את הקובץ המצורף. מופיע כיתוב ש"אאוטלוק חסם את הגישה לקבצים המצורפים הבאים העשויים להיות לא בטוחים". להקליק על הפס הזה בכותרת לא מניב כל תוצאה. האם ואיך ישנה דרך לפתוח את הקובץ? זה מאד חשוב ומאד דחוף לי! תודה.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי פליסטיישן 2 עם גו'ק והורדתי midnight club 3 DUB ואני לא יודע איך לצרוב אותו עם מישהו יודע על תוכנה לצריבת משחקים לפליסטיישן בבקשה שיגיב. ויש לי צורב דיוידי תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני צריך אנטי ווירוס טוב וחינמי שלא עושה בעיות,נפטרתי מהנורטון.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך להתקין JDK+ECLIPSE על 20 מחשבים מחוברים ברשת...יש דרך לקצר את התהליך? לא בא לי לבלות על זה יותר מדי זמן...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי בעיה, התקנתי לאחרונה רשת מחשבים בבית ואני לא מצליח לראות את שאר החברים ברשת אלא אם אני מכבה את הFIREWALL תהיתי אם מישהו יודע כיצד אני מגדיר את הפורט של המחשבים האחרים בFIREWALL, ואם כן אם אפשר בבקשה לקבל הסבר מפורט של שלב אחר שלב כדי לחסוך לי טרחה, בתודה מראש ALDRON
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
זה ממש מעצבן כל פעם אני ניכנס ואני רואה שמישהו אחר באנשי קשר שלי מסומן כחסום ואני מבטל את זה למה זה קורה??? יש לזה פיתרון? הגירסה שיש לי זה מסנג'ר לייב 2009 (V14.0.8117.416) מערכת הפעלה XP SP3 מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה ניסיתי לחפש וירוסים בAVIRA אבל לא מצא משהו גםSPYBOT לא וגם Advanced SystemCare לא נ.ב :אני לא יודע אז זה קשור אבל גם בימים האחרונים משום מה לא עובד לי הסיוע מרחוק במסנג'ר שגם לא הצלחתי להבין למה וגם התחילה בעיה שהעכבר של המייקרוסופט מחליט שאני נותן לחיצה אחת על הכפתור השמאלי אז זה נותן לי 2 וזה משגע אותי....(במיוחד שאתה פותח 2 חלונות ו2 על מסך מלא וסוגר אחד על הX וזה מהלחיצה הזאת סוגר את שניהם... מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה אלי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לסרבר על מנת שהתוכנה תתחיל לפעול. מופיעה לי הודעה: Error2250: server unavailable will try contacting server again in 60 minutes.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו הלוח של אופיס שניתן לצבור בו את העתקות/גזירות שאני עושה במחשב ושאוכל להשתמש בהם לא רק באופיס גם בדפדפן ובעוד כמה תוכנות . האם מישהו מכיר משהו כזה אשמח לעזרה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עבדתי עם ויסטה 64ביט שבא היה כונן c מחיצה ראשית וכונן d. פירמטתי (רק את כונן c) ושמתי ויסטה 32 ביט לאחר שהווינדוס עלה אין לי גישה להיכנס לכונן d ומופיעה שגיאה "גישה נדחתה" בבקשה אם מישהו יכול לעזור כל החומר שלי שמור על המחיצה הזאת זה מאד דחוף....
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה ש THE PRINT SPOOLER SERVIS IS NOT RUNING מה זה אומר??? אני אעריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי דיסק קשיח של חברת IOMEGA 3.5" 2TB וברצוני להוריד מאתר היצרן תוכנות גיבוי או כל תוכנה שתועיל לעבודה עם הדיסק. נרשמתי באתר היצרן ואך הנני מתקשה למצוא ולהוריד תוכנות מתאימות. אבקש את עזרתכם להדריך אותי כיצד לבצע את ההורדות. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכם. מבקש לדעת איפה נמצאים הנתונים של ICQ ושל MESSENGER ואיך לגבות אותם לפני פירמוט המחשב והתקנת WINDOWS מחדש במיוחד רשימת האנשים המוכרים לי, ככה שאני לא אצטרך להגדיר הכל מחדש, או לאבד חלק מהם. צריך תשובה גם ל-ICQ וגם ל-MESSENGER תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אילו רכיבי מחשב קיימים אצלי. לאחר שהורדתי את התוכנה הבאה לדסקטופ http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=3〈=en חילצתי אותה מתוך ה zip ואז הופיעו המון אייקונים על הדסקטופ איזה מהם צריך להפעיל ?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-