תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אין לי ספק שהנושא אינו חדש, יחד עם זאת , אשמח לקבל המלצות וחוות דעת על תוכנות אבטחה (וירוסים,רוגלות,תולעים ורושעות בכלל) על מנת לחסוך את החוויה של פירמוט והתקנת הכל מחדש. תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את תוכנת הסורק והורדתי את הדרייבר מהאתר של זירוקס וההתקנה מתחילה אבל בסיום לא מתקבל icon של תוכנת הסריקה אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד נועם
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצותיכם לתוכנה שתמנע כניסת כל מיני מרעין בישין כמו תולעים,סוסים, חיות אחרות וכל מיני רוגלות וכאלה ושיהיו גם חינמיות תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מה זה פתאום אני מדליק תמחשב ואני רואה שאין מקום בכונן C שלפני כן היה מלא מקום כמה ג'יגה מחקתי כמה דברים והיה שם איזה 2 ג'יגה ואחרי כמה דקות זה שוב מודיע שאין מקוםם ואני לא מוריד כלום ניסיתי אחר כך למחור משהו ששוקל 700 מגה ואני שם לב שלאט לאט המקום יורד בלי שאני יגע בכלום... מה זה הדבר הזה?.? וזה מגיע ל 0 זה עושה מלא שגיאות כאילו מוזרות ותוקע תמחשב עזרה דחוףף
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום כולם! בערך לפני חודש וחצי קניתי לפטופ אסוס F3SC כאמור, דגם מצויין, קניתי את הגירסא עם מעבד T7300, מרוצה מאוד ממנו הבעיה היחידה שלי זה שאני לא מצליח למצוא דרייברים או כל פריט עידכון כלשהו לחומרה, מכוון שאני לא מעודכן אני פונה עליכם האם לא נהוג לכרטיסי מסך של לפטופים שיצא עידכון מהחחברה המייצרת? ז"א יש לי כרטיס מסך G FORCE 8400M אני בכלל לא מוצא אותו ברשימת דרייברים של אנוידיה, אותו דבר עידכונים לביוס או לצ'יפסט וזה באתר אסוס, האם בלפטופ כללי המשחק משתנים? ואם כן אז איפה אני כן יכול למצוא עידכונים? בתודה מראש, לירן
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מצלמת רשת ההתקנה נעצרה באמצע עם הודעה שהדריבר המצורף לא מתאים לSP2 בכל רחבי הרשת לא מצאתי דרייבר למצלמה נא עזרתכם פניתי גם לחנות אני מניח שפה אקבל תשובה מהירה יותר TEAC MX-6 מצלמה 1.3 מגה פיקסל AMD 5200 , 2GB, 250GB, ASUS M2N-X WIN XP SP2 PROFESSIONAL
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
איזה תוכנה מומלצת להורדת סירטוניים מאתר : http://youtube.com
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבעקרון תראה בכמה אנחנו מנצלים תספק כח שבמחשב. יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שמכיל קבצים מסויימים (ידוע לי איזה קבצים) מחשב (ידוע לי איזה מחשב ויש לי גישה אליו) ודיסק און קי נוסף אני רוצה לבדוק אם קבצים מדיסק און קי א הועברו לדיסק און קי ב ששניהם היו על המחשב (העתקתי ישירות מדיסק אחד לשני) באותה מדיה במקום דיסק ב זה יכול להיות סתם תקליטור או שאני רוצה לבדוק אם הקבצים מהדיסק און קי נצפו על המחשב מבחינה טכנית אני בטוח שזה אפשרי השאלה איך עושים את זה? אין לי מושג אפילו מה לכתוב בגוגל בשביל לקבל רקע כללי
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון יש לי בעיה קשה מאוד של פופ אפים שמופיעים שאני מפעיל את האקספלורר,כנראה איזו רוגלה או איך שלא יקראו לזה הושתלה במחשב שלי ואני לא מצליח למצוא ולהוריד אותה באמצעות האנוי וירוס שלי. בכל מקרה זה לא רק שקופצים לי חלונות של פירסומות הם גם תוקעים לי את האינטרנט ואני לא מצליח לסגור אותם בלי שימוש במנהל המשימות. אם למישהו יש רעיון איך לחסום אותם או איך למצוא את התוכנה האחראית לזה אני יותר מאשמח. אגב חוסם הפריטים המוקפצים של האקספלורר מופעל אבל החלונות הקופצים לא ממש מתרגשים מזה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
לא יודע אם כאן זה המקום אבל איך אני עושה את זה? לא הצלחתי להוריד את קובץ ה-swf למחשב כדי לנסות דרך תוכנה כלשהי, ודרך תוכנות שאמורות להקליט stream גם לא הצלחתי. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי וינדוז ויסטה והתקנתי את התוכנה DEAMON TOOLS 3.47 בשביל משחק... פתאום שביקש ממני להפעיל מחדש את המחשב אחרי התוכנה אז המחשב לא מעלה את הוינדוז כל הזמן עושה ריסטרט לבד.. מה אני עושה??? [br]פורסם בתאריך: 2.05.2008 בשעה 17:20:07 טוב לא משנה תודה בכל מקרה הצלחתי להעלות את המחשב דרך אחד האפשרויות אחרי שלא עלה לי ב SAFE MODEאבל אני פוחד להתקין את הדימון שלא יעשה לי בעיות..
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
יש חלונות שנפתחים בגוד מינימלי או משונה אני רוצה שהחלון של ה IE או כל דבר אחר יפתח תמיד בגודל מלא מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מתקבלת הודעת שגיאה: "MAXIVISTA COULD NOT INITIALIZE VGA DRIVER..." קראתי קצת באתר שלהם והבנתי שזו בעיה ידועה אבל לא כ"כ הבנתי אם יש פתרון...
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב עם סקינים לVS? רצוי סקינים שנוטים לצד השחור
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
דרייבר: IDT High Definition Audio CODEC מערכת הפעלה: Windows XP home Edition מבקש לינק ישיר לדרייבר זה, תודה =]
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
"זיהוי מאובטח הופסק - CRYPTOKEYS נכשל באיתחול." ואחר כך עולה הדף של אימיול אבל אני לא מצליח להוריד כלום. אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי דבר ראשון עשיתי חיפוש לשאלה וההודעות היחידות שמצאתי היו משנה שעבר אז לא נראה לי שזה ממש רלוונתי אז אני קונה מחשב חדש מעבד אינטל 2 או 4 ליבות מהדור החדש וגם 4GB זכרון אני חושב לקנות ויסטה אבל לא יודע אם 64 או 32 נראה לי הכי הגיוני ללכת על ה64 בגלל ה4GB זכרון אבל אני מפחד מחוסר תאימות של תוכנות ודריברים ובעיות בכללי מה דעתכם בנושא? אני עד היום היתי עם XP 32 תודה רבה חברים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים אחד 40G ואחד 80G חילקתי אותם ל 4 חלקים ולפני שפירמטתי גיביתי את הקבצים שלי באחת המחיצות הבעיה שבטעות פירמטתי את כל המחיצות ומחקתי אותם ועכשיו יש לי 2 מחיצות אחת לכל כונן יש אפשרות לשחזר את הקבצים?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני עובד על 3DMAX9 . בבי"ס מותקנת 3DMAX 7 . איך אני יכול לשמור פרוייקטים עם תאימות לאחור לגרסא 7? -ברוב התוכנות תמיד יש אפשרות שמירה עם תאימות לאחור (וכן אני מבין שיש אפקטים וכו' שזה מבטל-אבל אנחנו עדיין במטלות מאוד בסיסיות כך שאני גם ככה לא מגיע אליהם) - מוזר לי שבתוכנה כזאת לא מצאתי אפשרות לשמור פרוייקט עם תאימות אחורה. עזרה מישהו פליזזזז???
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה פשוטה לגישה לצפייה מצלמות שמחוברות למחשב עם מספר אפשריות: *הקלטה *אפשרות צפייה באינטרנט חינם דרך התוכנה. *אפשרות צפייה דרך הפלאפון (שמבחינתי זה חשוב) *אפשרות צילום והקפאה של התמונה בזמן גילוי תזוזה. *אפשרות של עד 4 מצלמות מחוברות. *תוכנה חופשית אני מעדיף, אני יסתכל כרגע על כל תוכנה שתציעו לי כרגע. *אפשרות חיוג חירום למספר נייד עם גילוי התזוזה. תודה רבה אני ישמח לשמוע על כל תוכנה שתציעו לי כרגע מאוד חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני עובד איתה ,היא ממוצאת ומוצאת, אבל נראה כאילו היא באמת עושה משהו, עוד שאלה ,לאחר הסריקה מגיע השלב של repair ו backup ,רצוי לעשות backup קודם ואז repair או שלא צריך לגבות? בקיצור, היא טובה לניקוי רגיסטרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD שעליו צרובים סרטי DIVX , משום מה שאני מכניס אותו למחשב, המחשב לא מזהה שיש לו דיסק בכונן . זה הדיסק השני שזה קורה לי בו, התופעה קורה גם שאני מכניס את הדיסק למכשיר DVD או למחשב אחר. לדעתי זה נובע מכך שבצריבה כנראה לא נעלו אותו, יש תוכנה חינמית שיכולה אולי לחלץ קבצים כאלו?. תודה מראש, אסף
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת קצת מידע באופן כללי והמלצה לתוכנה מתאימה? מדובר בlightscribe החדש של אסוס תודה!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
כל Realtek AC97 זה דריבר אחד או שיש כמה סוגים של Realtek AC97 ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-