תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, ניסיתי להסיר את 621.0.NOD 3.0 ובאמצע יש שגיאה שמפסיקה את ההסרה . גם כשאני מנסה להסיר דרך התוכנה וגם דרך ווינדוס. השגיאה היא: נסיתי להסיר במצב בטוח וכאשר המחשב מנותק מהאנטרנט וכלום לא עזר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
הנה כל הסאגה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.msg2863515 ניסיתי כבר להסיר ולהתקין מחדש דרייברים, להסיר ולהתקין דרייברים ידנית, אוטומטית, בפעם האחורנה יש שיפור כי המשחק לא מתרסק במהירות (התרסק אחרי שעתיים וחצי משחק), ועדיין אחרי שהוא מתרסק, או שאני יוצא ידנית, אז אי אפשר להכנס למשחקים לאחר מכן.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שבוע טוב! יש לי הארדיסק של 80GB, שהיה מחולק ל3 מחיצות, כולן היו בNTFS: כונן C עם 50GB, וכוננים D ו-E עם 10GB כל אחת. היום התקנתי מחדש את winXP. את מה שרציתי לשמור מ-C גיביתי במחשב אחר. D ו-E היו עמוסים בקבצים, והתכוונתי להשאיר אותם ולפרמט רק את כונן C. לפני ההתקנה, במסך שרואים את המחיצות הקיימות, מחקתי בטעות את כולן, וחילקתי את ההארדיסק מחדש ל 2 - כונן C עם 10GB, וכונן D עם 70GB. בחרתי להתקין את XP על כונן C. הוא פירמט אותו והתקין מחדש (fresh copy). (לא הגעתי בהתקנה למסך שבוחרים מתוך האפשרויות אם לפרמט את הכונן בNTFS/FAT, Quick/Full. הוא פירמט את הכונן כחלק מההתקנה) רק אחרי שהוא סיים את ההתקנה ונכנסתי לmy computer, הבנתי את גודל האסון - הלכו 20 GB! עכשיו הוא מראה את 2 הכו…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , אח שלי הקטן מחק לי 4 cull of duty והיו לי שמה שמירות חשובות , עכשיו ניסיתי עם תוכנה ואף אחת לא עושה את העבודה כמו שצריך , איזה תוכנות טובות אתם ממליצים לשחזור פיילים ? תודה רבה לכם , חג שמח !
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
הWINDOWS אומר כי יש שגיאה בהסרה ולא מסיר אותה כיצד ניתן להסיר אותה בכל מקרה?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
התקנתי Vista ועדכנתי אותו לSP1, הדבר הכי מאכזב בכל הסיפור כאן, זה שמייקרוסופט עדיין שמו את ההגבלה על הmax half open connections שלהם ל400. יש למישהו קובץ פרוץ שנותן את האופציה להגדיל את מספר החיבורים לאיזה 50,000 ? אני צריך קובץ שמותאם ספציפית לSP1, כי כל מה שחיפשתי באינטרנט נותן לי מסך כחול בהעלאה של החלונות.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה לייצירת RAM Drive הדרישה שלי היא די פשוטה: ליצור כונן בזיכרון שלא מכיל כלום כל פעם שמפעילים את המחשב. אין צורך לשמור/לטעון מקובץ או משהו כזה. בנתיים ניסיתי את FarStone Ram Drive Pro - עובד אבל טוען את הכונן מתוך image (לא מצאתי איך לבטל את זה) וגם מראה תמיד עוד כונן של DVD. SuperSpeed RamDisk - עושה לי המון בעיות. הממשק לא תמיד נפתח, לפעמים הכונן לא עולה. בקיצור כל מני בעיות. יש עוד תוכנות מומלצות ? מדובר במערכת הפעלה Windows XP Pro
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם.! יש לי בבית תריסים חשמלים והם עובדים אם שלט או מתג ורציתי לשאל משהו יש את הקופסה של השלט ורציתי לדעת אם איזה שהוא תוכנה שאני יכול להוריד או לעלות את התריס דריך המחשב.? (אינפרא אדום) תודה לעוזרים.! וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לייצר מסמר PDF ואין שום מושג איך. האם יש תוכנה/תוכנות בשביל זה (אם יש, אז אחת שיהיה קל לעבוד איתה לפחות) המסמך שאני רוצה לייצר זה נוסחאון לפיסיקה, אז יהיו בה הרבה נוסחות מתמטיות (יש לי את MATHTYPE) תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מקווה שתהנו 100% פוטושופ. http://vi9ati.deviantart.com/art/Sunset-at-the-Moon-83665114
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
ממש מעצבן אותי שהוא כל פעם מתנתק לי מהשרת ואני צריך להתחבר מחדש.. כן, זה ללחוץ 2 כפתורים, אבל כל 2 דקות לעשות את זה זה ממש מעצבן.. סימתי לו בהגדרות שלא יתנתק, אבל הוא ממשיך להתנתק.. איך מפסיקים את ההתנתקויות האלו? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
http://inforall.net/Test/index.php מה אתם אומרים? צריך איזה שינוי או משהו? זה רק נסיון של עיצוב, אני מתלבט אם לעשות את האתר ככה, או להשאיר אותו עם מערכת מוכנה (JOOMLA) רוב הסיכויים שאני אשאיר את העיצוב הזה כי המערכת של JOOMLA לא מתאימה לי ממש..
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
חג שמח לכולם. אני מעוניין לבצע סריקה של כמה מסמכים באמצעות סורק ביתי ולאחר מכן למזג את כל הסריקות לקובץ pdf אחד. בתוכנת הסריקה של המדפסת שלי קיימת אפשרות ליצור קובץ pdf. שאלתי היא: כיצד אני מבצע מיזוג? בכל סריקה אני צריך לבצע שמירה בפורמט pdf, ולכן אני נאלץ ליצור קובץ לכל מסמך ומסמך. אני מעוניין שכל המסמכים יהיו בקובץ אחד. אין לי תוכנה ליצירת pdf מלבד התוכנה של הסורק, ויש לי את Acrobat Reader החינמי.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה המקום המתאים שפתחתי בו את הנושא אבל אני עושב בדיקות על כול מיני אנטי וירוסים ואנטי ספי אני מחפש קובץ שיש בו הרבה וירוסים וגם קובץ שיש בו הרבה רוגלות לשם השווה בין חברות אני וירוס ורוגלות מישהו יכו לתת לי לינק להורדת קבצים כאלו
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP בעברית. ויש לי ICQ 6 בעברית. השארתי ICQ שלי מחובר לתמיד. ופתאום תוך שנייה קופצת לי הודעה. וליבחור "אל תישלח" או "תישלח" בסוף לחצתי "אל תישלח" אני הסרתי לגמרי ICQ לגמרי הסרה מלאה. והיתקנתי שוב ICQ מחדש. ועכשיו בסדר גמור אחרי 5 דקות שוב אני מקבל אותו הודעה שגיאה "אל תישלח" או "תישלח" שוב היתקנתי מחדש ICQ ושוב חוזרת על הבעיה הזאת אותו דבר. אני צריך קובץ של ICQ הסרה נקייה ויסודי. יש דבר כזה? אפשר לקבל כתובת האתר להוריד קובץ ICQ תוכנה הסרה ניקייה ויסודי... מיכאל
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב לפני כמה ימים הוא עלה אבל הוא לא מתפקד אני לוחץ על האייקונים ואז המחשב נתקע אם אני לא לוחץ על האייקונים השעון עובד. האייקונים בצד לא עולים אשמח אם תעזרו לי לפתור נ.ב כאשר אני עושה סייף מוד ונכנס לאדמיניסטריטור הוא מבקש קוד
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
ערב טוב! יש בעיה בדמון טולס.. זה מתקין חלק 1 וירטואלי ובהתקנה של החלק השני זה כותב UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES. מה לעשות?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לראות את ההבל בין צילום של MINI DV ביתי למצלמה מקצועית, למישהו יש הדגמה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
הכול נעשה בפוטו: http://vi9ati.deviantart.com/art/Different-Perspective-83863901
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי את כל הדרייברים חוץ מהדריבר של הכרטיס קול עכשיו שאני בא להתקין אותו אז ההתקנה נכשלת והוא אומר שיש עוד תוכנית שפועלת חוץ מההתקנה ואין שום דבר פתוח גם לא על כלום על הסרגל מה אני צריך לעשות??????? הדגם של הכרטיס קול הוא: intel 82801 gb ich7 - high definition audio controller REALTEK הכטיס מובנה בלוח אם.
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
תראו פירמטתי את המחשב.התקנתי וינדוס ויסטס 32. התקנתי את אימיול.עכשיו שאני בא להפעיל אותו יש לי את ההודעה הזאת. זיהוי מאובטח מופסק CRYPTOKEYS ניכשל באיתחול של.האימיול שאני משתמש בוא זה TLN eMule בוסטר 7.3 ואז האימיול עולה.אבל שאני עושה חיפוש ורוצה להוריד משהו. זה פשוט לא לוקח את ההורדה שעשיתי ומעביר אותה להעברה. אני לוחץ מאה פעמיים על אותו קובץ בחיפוש.שאני מגיע להעברה כלום לא שם. אין שם שום קובץ.בבקשה תעזרו לי. נב.למנהל אני מצטער אני לא ממש יודע מה לרשום כדי לא לקבל אזהרות. אז אם עשיתי שום פעם איזה משהו לא נכון.אז אל תחסום אותי בבקשה. כי אני בעצמי לא מבין אם זה נכון או לא פה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
הדרייברים: Intel® Chipest Software Intel Graphics Media Acceletor Intel Proset Network Driver מערכת הפעלה: Windows XP home edition לוח אם: Intel E210882 מי שעוזר לי מקבל לוגו\חתימה המסן שלי - ShowDesign@live.com
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
נפל בחלקי קובץ וידיאו 3G2. היסיתי להפעל אותו עם כל מה שיש לי על המחשב(WMP REAL VLC WMPC ועוד) שום תוכנה שהורדתי לא הפכה אותו לפורמט אחר ושמרה על האודיו. HELP PLZ
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית שמפצלת לפי נקודות זמן קבצי mp3 תודה
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-