עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moshen1169,

1.יש לי idm 6.07 והורדות מ FILESONIC נתקעות המון פעמים באמצע ההורדה כנ"ל בגירסה 6.08 beta v האם זאת בעיה בשרת או באג בתוכנה? 2.מתי שאני גורר כתובת ל IDM הקובץ מופיע לי כ RAR ולאחר כמה שניות הוא הופך HTML שאני לוחץ עליו נפתח רק דף אינטרנט? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mironm,

איזו תוכנה עדיפה ולמה???

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  3. Started by TermiNal,

יש לי אופיס 2003 עם תמיכה בעברית (הכוונה היא שיש מילון) אבל בגלל אחותי הקטנה אני רוצה גם תפריטים בעברית, זה אפשרי? או שצריך "לקנות" משהו בשביל שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  4. בס"ד שלום לכולם והמשך ש.טוב. אציג בפניכם שני בעיות מוזרות שנתקלתי בשני מחשבים חדשים שונים. הראשון המחשב הנייח, עשיתי לו פירמוט התקנה מחדש. והעכבר היואסבי שהיה מחובר כבר למחשב, הפסיק לפעול עם ההתחלה של המחשב.. כלומר הווינדוס איך שעלה בפעם הראשונה, זיהה את העכבר, זז קצת העכבר, ואז הפסיק לזוז !..הפסיק לפעול כמובן שעשיתי הסרה של העכבר ניתוקו ואז שוב התקנה אז שוב הוא זיהה אותו זז לשניה וחצי, ואז הופ הפסיק לזוז.. חיברתי כל עכבר יואסבי אחר ואותה תקלה. כאילו יש התנגשות שיחקתי הגדרות עם הביוס, הורדתי יואסבי הפעלתי הכל , ולא עזר לא היה מנוס מלפרמט מחדש, לדאוג שהעכבר לא יהיה בפנים, ואז שהווינדוס עלה, רק אז לחבר את היואסבי. במחשב השני המחשב הנייד חדש חדש נקנה לפני יומיים. יש בו ווינ…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  5. הכול נעשה בפוטו: http://vi9ati.deviantart.com/art/Different-Perspective-83863901

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by UrielZ,

ביום בהיר וצח אחד החליט וירוס שתלטני במיוחד לחדור למחשב שלי בחדר. מה שקורה בעצם זה שבכל תיקייה במחשב שנכנסים אליה יש קובץ EXE עם שם התיקייה שהאנטיוירוס מזהה כסוס טרויאני. אחרי מחיקה של הקובץ וכניסה מחדש לתייקיה הקובץ חוזר וככה זה בכל התיקיות של המחשב. מה שעוד יותר מעצבן זה שהמחשב בסלון שמחובר אל המחשב של החדר ברשת גם נדבק בזה וככה גם הנגן שלי (cowon q5w) . המחשב שלי שבחדר התחיל להיתקע ולקרוס עד שלא נותרה לי ברירה לפרמט את כונן הוינדוס מה שנראה שפתר את הבעיה במחשב. במחשב בסלון נראה כי הוירוס לא לא מפריע לתפקודו אבל בכל זאת האנטיוירוס קופץ כל הזמן וזה מטריד ואני מפחד שיהיו בעיות. יש למישהו מושג מה זה הוירוס הזה ואיך אני מעלים אותו מבלי לפרמט כי זה סיפור להחזיר את כל מה שהי…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  7. Started by efee123,

שלום, יש לי איזו בעיה בהתקנה של הAVG החינמי ונכנסתי לאתר שלהם והם אמרו להתקין C++ ממיקרוסופט. הוא מתקין ובאמצע הוא מבקש שאני יבחר מקור להתקנה.. כמו כשמוציאים דיסק של WIN באמצע! איך אפשר לסדר את זה?

8. Started by ליאו,

שלום יש לי לפטופ DELL בן שנתיים..בימים האחרונים אין סאונד.. הדרייבר ישנו והוא מעודכן.. בניתי אפילו משתמש נוסף רק כדי לבדוק . ..ואין שום צליל במערכת. (אני משתמש יחיד) WINDOWS AUDIO בתוך SERVICES פועל LOCAL SYSTEM יש לי הרגשה שהבעיה אולי בהגדרות בתוך SERVICES. מבקש עזרה ..הנושא קצת דחוף תודה וגמר חתימה טובה לכולם.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  9. Started by gshhar,

ומה זה בדיוק קוד פתוח?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. Started by daido,

קראתי על בקשות לתוכנות לנעילת המחשב, ההמלצות היו על נעילת מערכת ההפעלה עם קוד דרך ALT CTRL DEL ניסיתי, אבל ראיתי שאפשר להכנס דרכה אל המחשב. אשמח לקבל המלצה על תוכנה טובה. תודה DIDO

11. שלום. ידידה שלי כרגע עודת על מצגת ב POWERPOINT ופתאום באמצע עבודה הקובץ נתקע ורושם לה NOT RESPONDING השאלה שלי היא האם העבודה תלך לעזאזל ברגע שהיא תסגור את היישום או שהקובץ שמור בקבצים זמניים או משהו כזה ? בקיצור, האם היא יכולה להינצל או שהיא תיאלץ לסגור את היישום ולהתחיל את הכל מהתחלה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. המטרה שלי להגדיל את הגופן בטקסט בדף האינטרנט כי הוא כתוב מאוד צפוף ובאותיות מאוד קטנות לכן נורא קשה לי לקרוא. ניסיתי להעתיק לוורד אבל יוצא שהמילה בעברית כתובה משמאל לימין במקום מימין לשמאל. גם כשניסיתי להעתיק לפה את הטקסט יוצא אותו דבר. הנה דוגמא: וא בטומ תבוטל המקוהש תונמאנ .1 תונמאנ' םג הנוכמה חנומ .םשב םיבוקנ םיבטומ כלומר במקום "נאמנות" מופיע "תונמאנ " מה אתם מציעים לי לעשות? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. Started by pcmaster,

אני מחפש תוכנה שמפעילה קובץ exe בכל שעה שעתיים בערך. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

קיבלתי קבצי WMA מוגנים מפני המרה ואפילו שמיעה - אני מנסה לנגן אותם ואני מופנה לאתר של מיקרוסופט ושם אני מקבל הודעה: "תוכן זה היה בשימוש במשותף על-ידי מספר משתמשים במספר מחשבים ולא ניתן להמשיך בהעברתו" האם יש דרך להמיר את הקבצים לפורמט WAV או MP3 או האם יש איזשהיא דרך לנגן את הקבצים האלה?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  15. Started by Nir Ben Aharon,

אני רוצה לפתוח את ההיסטוריה של ההודעות של ה-icq שלי (מלפני כמה שנים), אני כמעט בטוח שזה שמור במחשב כקובץ בסיומת המסתורית qdb . יש לכם מושג איך אפשר לצפות בתוכן של הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  16. Started by stalbetman,

שלום רב, מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שבו אפשר להוריד דפדפן מולזיה בעיברית? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. Started by LIOR42,

מחפש אתרים להורדת דריברים של כל החברות

18. אהלן. אני אחד שמוסיף הרבה מועדפים. במקום הדרך הרגילה של הוספת מועדפים הייתי רוצה לדעת אולי יש איזה תוסף שכולה מוסיף כפתור קטן שכשאני ילחץ עליו , הBOOKMARK יישמר מיידית ללא שאלות. תודה רבה מראש.

19. בוקר טוב . אני צריך לקחת מספר סרטי DVD בעלי מבנה תקני , vobים , ולהמיר אותם למשהו שאפשר לעבוד איתו , בכמה שפחות אובדן איכות . עם איזו תוכנה ניתן לעשות זאת ? להוציא לAVI נקי לא מעשי , כי יתפוס יותתתררר מדי מקום , אבל לא צריכה להיות שום בעיה עד רמת 50 מגה לשנייה . הצעות , המלצות ? תודה , יאבל .

20. Started by dl25,

לא ידעתי איפה לרשום אז רשמתי פה ..אם זה לא המקום המתאים אז.. אחים שלי אני צריך את הקובץ הזה: dllmsvcr.dll תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  21. Started by tommy_g,

שלום חברים. כבר זמן רב שאני נתקל בהודעה הנ"ל (מצורף צילום מסך). למישהו יש מושג מה הבעיה? לחצתי כבר על "פתור בעיות", אבל גם זה לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש. האם אצטרך לפתוח מייל חדש? או שאולי אתקין גרסה ישנה יותר...? תודה לכם מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  22. Started by jfkk,

שבת שלום ונבורך ראתי פה בפורום שחברי הצוות ממליצים על התוכנה לבדיקה pi. כיצד משתמשים עם התוכנה הרצתי בדיקה (ראה צילום). נ.ב!יש לי בעיה עם המחשב שקופא - תודה מראש -מקווה שזה המקום הנכון [attachment deleted by admin]

23. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by ניר.,

שלום רב, אני לא מצליח להתחבר לרשת קדמליה באימיול (0.50C) וכן לא מציג את רשימת אנשי הקשר .. מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ? דחוףף .. תודה על העזרה לעונים ..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.