תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מנהל הורדות ומעוניין לשמוע מה אתם ממליצים, ובנוסף אני מעוניין באתרים עם ביקורות של המנהלי הורדות הטובים ביותר. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מחפש תכנת שיתוף קבצים מומלצת להורדת שירים. אשמח לקבל המלצות עם קישור וגם בלי.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת. עוד כמה דברים שאני רוצה להוסיף: *אני מעוניין בנגן קליל ופשוט לשימוש (בסגנון Real Player) *אני מעוניין בנגן שקורא את רוב הפורמטים בוידאו ובצליל (אם לא את כולם). *אני מעוניין בנגן שאינו נקרא WMP10. תודה לעוזרים, עמית
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת. הכי חשוב לי מהתוכנה שתהיה קלילה מבחינת צריכת המשאבים ושתתמוך ברוב (אם לא בכל) הפורמטים של התמונות. בנוסף, אני מעוניין בתוכנה פשוטה לעיצוב (בסגנון Paint Shop Pro אבל קלילה יותר בצריכת המשאבי מערכת) ועריכת תמונות. תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אוקיי, אני התחלתי לעבוד עם התוכנות הנ"ל. Traktor DJ - עם התוכנה הזאת הבנתי שאפשר להוציא את מוזיקת הרקע משיר, אפשר לדעת איך אני עושה זאת בדיוק? CuBase - איתה אני צריך הסבר כללי שיסביר לי קצת את הבסיס על התוכנה. בעיקר את הדברים הבסיסיים שאני צריך לדעת בה. FruityLoops - הבנתי שבתוכנה הזאת אני יכול להוציא את הסמפלים(יש לה מאגר סמפלים), איך אני עושה זאת+ הייתי מעוניין בהסבר כללי עליה. אם למישהו יש סבלנות לעזור לי, אפילו בקצת, אני אשמח. ואם מישהו מכיר מדריכים טובים שמפרטים את הבסיס על כל תוכנה, גם זה יהיה נחמד מאוד. *הדבר שהכי חשוב לי לדעת - איך אני מוציא את מוזיקת הרקע מהשירים בתוכנה טרקטור די ג'יי? תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום קיימת ברשותי תוכנה בשם PCBOOK שע"י תמונות בליווי קטעי הסבר מסבירה על חלקי המחשב . התוכנה מאוד טובה ומעניקה לי ידע רב אך תוכנה זאת מעודכנת למעבדים של 400 מגה הרץ ולזכרונות SDRAM מה שמעיד בהחלט על התישנותה של התוכנה. השאלה שלי היא האם אתם מכירים תוכנה/אתר/מצגת מהסוג הזה שהיא יותר מעודכנת אשמח מאוד לקבל מכם תשובות חיוביות. אני מעוניין כמובן בתוכנות חינמיות כך שאל יעלה על דעתכם לתת לי משהו שאינו חוקי.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
תוכנה אמינה נוחה לעבודה מול מחשב כף יד . אם בעברית יותר טוב . מי מכיר ? מי יודע ? תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה ויש לי הרבה תהליכים שאני מעוניין לסיים ולא מצליח לי. אני לוחץ על סיים תהליך ואז המערכת הפעלה מנסה במשך יותר מכנה שעות לכבות את התהליך. מדובר בתהליכים פשוטים כמו פיירפוקס ואימיול שכנראה לא עובדים ממש טוב עם ויסטה. אני מחפש תוכנה שתחסל את התהליכים האלו. השתמשתי בkill process אבל זה לא עובד במקרה הנ"ל ולא מספק לי פיתרון. תודה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מתעסק בתחום הצילום ועריכת סרטים ואני צריך לצרוב כמויות גדולות של דיסקים אני מעוניין בתוכנה שיודעת לעבוד מול 4 צורבים שמותקנים אצלי בתוך המחשב ואת הקובץ וידאו שנמצא ע"ג ההארד דיסק הפנימי ישלח בו זמנית ל- 4 הצורבים וכך בעצם יש לי משכפל של 1 ל- 4 DVD :kopfpatsch: מבקש את עזרתכם בדחיפות אודה על כל פנייה תודה רבה רבה נ"ב שהנרו 8 לא מצליחה לבצע את הפעולה הזו!!
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לתוכנה שתעשה Image לכונן קשיח כל חודש (ותשים את ה-Image הזה על כונן קשיח אחר) יש ברשותי כבר Norton Ghost 2003, האם הוא מסוגל לעשות זאת? עריכה: שכחתי לציין, המחשב המדובר מריץ וינדוס 98 (בספרדית, אם זה מעניין מישהו) ועדיף שהתוכנה תהיה כמה שיותר Idiot Proof - כלומר שהמשתמש לא יוכל לבטל אותה ולא כלום, שמבחינתו זה יהיה שקוף. כמובן פעם בחודש הוא ישים לב שזה עושה לו גיבוי למחשב, אבל חוץ מזה שהוא לא יראה את זה בכלל, עד כמה שאפשר
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על ההתקן אבטחה החדש הזה? האם הוא עושה את העבודה ? האם הוא עדיף על פני תוכנות? http://www.yoggie.com/
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מדפסת חדשה משולבת ללא פקס ואני מעוניין בפיתרון תוכנתי טוב (שיפצה על חיסרון הפקס המדפסת) תודה על עזרתכם המהירה
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אז חזרתי מניו יורק, ויש לי מלא תמונות. כמובן שכולם בפורמט RAW או משהו כזה ולכן כל אחת תופסת 1MB פלוס מינוס. אני יודע שכשאני מכניס תמונה שכזו לפוטושופ ורק לוחץ SAVE AS בפורמט JPEG-אז התמונה נשמרת מחדש בערך ב-30-40% נפח פחות מהתמונה המקורית ועדיין איכות התמונה נשמרת כשהייתה. זה חוסך הרבה מקום בהרד דיסק. אבל לשבת וללחוץ SAVE AS על 600 ומעלה תמונות זה לא תחביב שלי בדיוק. האם ישנה אופציה לגרור את כל התמונות לפוטושופ ולעשות משהו שהתוכנה תעבור תמונה תמונה ותשמור אותה מחדש? או יש תוכנה אחרת שתוכל לעשות זאת? תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי את הAcronis הגירסא האחרונה... 1) יש את הגיבוי של ה System state. שזה כעיקרון מגבה את כונן C נכון? עכשיו אני יודע שלWindows 7 יש עוד כונן שהוא יותר של 100 מגה. מה בקשר אליו? 2) עכשיו מה ההבדל בין System State backup ל Disk and partition backup? שם אני יכול בעצם לבחור איזה כונן אני רוצה לגבות. אבל ת'אכלס מה שחשוב לי זה כונן C. ובכונן C מעבר לווינדוס והגדרותיו, מותקנים לי תוכנות ומשחקים כמו נרו דימונד טולז, BS PLAYER וכו'. האם הוא מגבה אותם בsystem backup? ומה בקשר לדרייברים של כרטיס מסך ATI CATALIST ועידכונים של הווינדוס? כעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה גיבוי נקי אחרי פירמוט. יענו להתחיל מחדש. 3) עוד שאלה... נגיד והמחשב שלי עכשיו יש עליו תוכנות ומשחקים והכל. ועכשיו אני …
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שמעתי על זה ואני לא יודע מה זה ,אמרו לי זה כמו קאזזה או משהו כזה .
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה הזו כי לא ידעתי איפה לשים את זה.. אני רוצה להעביר את כל המייל הישן שלי מ gmail למייל החדש, איך אני עושה את זה? אני מעוניין להעביר את כל המייל הנכנס והיוצא למייל אחר, תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש את חלונות. את רוב התוכנות שאני משתמש בהן אין לי בעיה להתקין מחדש. אבל יש תוכנה חינמית שאני תלוי בה שלא מופצת יותר על ידי החברה, היא חינמית רק למי שכבר הוריד מהם אותה בעבר. האם יש דרך לשמור את התוכנה על כונן חיצוני ולשחזר אותה אחרי הפירמוט? האם יש תוכנה כלשהי שעושה את השיחזור הזה?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים לדוד שלי יש את ה- N95 ויש לו המון סרטונים של הבת שלו - קבצים מסוג MP4 מעוניין לערוך אותם ע"מ שיהיה אפשר להציג אותם אחד אחרי השני רצוף ולצרוב ל-DVD ואת זה לראות ב-DVD האם יש תוכנה חינמית שאוכל לגרור אליה את כל הקבצים ולהוציא סרט אחד ארוך ? תודה רבה אף אחד לא מכיר/ניסה/משתמש ?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אבינו מלכנו.... קניתי שלט IR למחשב - RC107 התקנתי את התוכנה - אבל אני צריך להפעיל אותה כל פעם מחדש כשהווינדוס (XP) עולה. * אין שום אופציה להפעיל זאת דרך התוכנה... האם ישנה דרך אחרת להפעלה אוטומטית ? תודה....
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כאמור מעוניין להקליט סרטון טיסה של flight simulator 2004 ב- full screen יש לי במחשב walk & follow בשימוש active camera לא בשימוש כרגע ulead video studio 8 se ulead dvd movie factory 3 se כיצד ניתן בעזרתם להפיק סרטון ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח. ברשותי Walkman (כן, אני יודע שזה ישן.) , וקטלת שאני רוצה להקליט את תוכנה אל המחשב בכדי להעביר את התוכן לנגן הMP3 שלי (iAudio G3). רציתי לדעת באיזו דרך מבצעים את פעולה זו? אם זה לא מתאים לפורום זה אז תעבירו בבקשה, תודה. שבוע טוב וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מאיפה צריך להוריד V על מנת שזה לא ימחק לי סיסמאות? -מצורפת תמונה להמחשה או שבכלל הסיסמאות נשמרות במקום אחר ואין לי מה לדאוג בקשר לזה שהם ימחקו לאחר שאני מריץ פעולות תחזוקה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק כמה המחשב שלי מוציא והאם זה תקין למחשב שלי או שלא. או שאולי הוא יוציא יותר ממה שאני מצפה. הורדתי את התוכנה אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי שזה יתחיל להריץ את הבדיקה. זאת אומרת על מה ללחוץ? כמה זמן זה אמור להיערך ? אני זוכר שפעם מזמן הרצתי את התוכנה וזה כזה ניתקע בין תמונה לתמונה וזה לקח פול זמן לא היה לי כוח לחכות לסוף ועשיתי ריסט. אני רוצה לדעת גם איך אני יודע מה הטמפ' של הכרטיס בזמן הבדיקה או אחריה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אם אני מעוניין להתקין Windows 2000, Windows 2003, Windows XP ו- Windows Vista באיזה סדר אני אמור להתקין אותם? האם ליצור מחיצות לוגיות לדיסק? האם יווצר תפריט BOOT אוטומטית ואם לא איך אני יוצר אחד כזה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני משתמש ב Windows Xp 64-bit Pro ובקיצור אני מעוניין להתקין Windows Vista beta2 עכשיו יש לי שני מחיצות בויינדאוס ורציתי ליצור מחיצה חדשה כדי שאני יוכל להתקין את הויסטה ... הבעייה היא שהתוכנה PartitionMagic 8.0 לא עובדת טוב ב XP64 ואין אפשרות ליצור את המחיצה .. למישהו יש רעיונות איך אני יוכל ליצור מחיצה לא דרך Partitionmagic ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-