תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפי דעתי יש לי בעיה עם הזיכרונות או עם הHD ואני צריך תוכנה/ות שתאפשר ל לבדוק אותם מתוך ווינדוס. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
מנהלים, אין מה לדאוג, אני לא מפרסם שום אתר, רק העלתי לשרת. www.calm.off.co.il/adiso/index.html www.calm.off.co.il/adiso/nikuy.html אשמח לשמוע מכם תגובות.
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כשאני אומר שהוא מתנתק,אני לא מתכוון התנתקות רגילה כשהאייקון של החיבור נעלם וצריך פשוט ללחוץ על אייקון ההתחברות עוד הפעם. אני מתכוון שהכל נראה כרגיל והמחשב מראה שהוא מחובר ,אבל הכל מנותק,והדרך היחידה להתחבר חזרה,היא לעשות ריסטרט. אגב יש לי NEOMULE,אבל אני זוכר שפעם דבר דומה קרה גם לאזוראוס שלי(פעם זאת אומרת כשהשתמשתי בו.אני בטוח שאם אני אחזור אליו,זה ימשיך לקרות).
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגבות ב-MSN MESSENGER את רשימת אנשי הקשר שלי והיסטוריית השיחות שלי איתם וכן את האייקונים השונים אם כן אשמח לדעת איך עושים זאת בתדוה מראש ZIK
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש ל רשימת אנשים בCONTACTS והכנסתי את תאריך היום הולדת של כולם. עכשיו, הבעיה היא שבלוח שנה רשום לי רק שיש להם יום הולדת ולא יום הולדת כמה כלומר: רשום לי שיש לבחור X היום יום הולדת אבל לא רשום שיש היום לבחור X יום הולדת, נגיד, 25. מישהו יודע אם קיימת האפשרות הזו בכלל?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ידוע לי על איזו תוכנה שיודעת להסיר דרייברים של כרטיסי מסך וכו ושכחתי את שמה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב קובץ BIN יחד עם קובץ נוסף שלא נמצא בתוך האימג', באמצעות NERO? איך אני יכול לצרוב קובץ MDF יחד עם קובץ נוסף שלא נמצא בתוך האימג', באמצעות Alcohol 120%? **אני לא רוצה להשתמש בתוכנות כמו UltraISO בגלל סיבות מסויימות, וגם בגלל שאני זוכר שפעם הצלחתי לעשות את מה שאני מבקש (רק לא זוכר איך) תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ראיתי תופעה מוזרה במספר מחשבים שלוחצים במחשב שלי על מאפיינים המצגת 2 שורות תחתונות רשום סוג מעבד והמהירות ושורה למטה רשום גודל הזיכרון ולידו גם מהירות המעבד שלא תואם לקיים בשורה מעליו לדוגמא: cpu 3.00 ghz ram 480 2.00ghz דוגמא שנייה: p-4 cpu 3.00ghz ram 1000 2.80ghz מישהו יודע מה זה אומר אני זוכר במקרה אצלי לפני 3חודש שהמחשב היה חדש הנתונים היו תואמים השנוי המוזר הוא מס, ghz בשורה ליד גודל הזיכרון ?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד משהו גדול מביטורנט של כמה גי'גות חייב תמיד להיות לפחות קובץ אחד פגום שם... ניסתי כמה מודים של ביטורנט ובהכל זה חוזר הבעיה היא שאני לא יכול להוריד שוב רק את הקובץ הפגום אלה את הכל מחדש [ד"א יש מקום שאני יכול להוריד חלק ספציפי ולא תמיד את הכל ?( חוץ מ FTP)] ואני עוד מוריד את זה מאתרים סגורים ... באימיול היה לוקח יותר זמן אבל לפחות היתי יודע שזה יעבוד בסופו של דבר למישהו יש מושג איפה הבעיה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הורדתי קובץ NRG וניסיתי לפתוח אותו עם הנרו דרך אופציית ה-BURN IMAGE אבל משום מה קיבלתי חלון שנקרא FOREIGN IMAGE SETTINGS מכיוון שאני לא מכיר את החלון הזה לחצתי OK ואז נפתח לי חלון נוסף שכותרתו היייתה FOREIGN IMAGE FILE ואז הייתי צריך לבחור בין CORRECT ל IGNORE .אז לחצתי IGNORE וכשהגעתי לחלון הצריבה עצמו ראיתי שהקובץ חורג מהקיבולת של הדיסק(עובר את הקו האדום) ואכן לא יכולתי לצרוב בשל כך אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או לפחות להסביר לי מה קורה פה!!!! מצורפות התמונות בתודה מראש ZIK [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בגי מייל אני מצליח להכנס דרך האתר באקספלורר ולראות את המיילים אך משום מה דרך אאוטלוק!זה לא מצליח להשלים את התהליך למרות שעקבתי אחר המדריך אחד לאחד! הנה כמה תמונות שצירפתי אולי תוכלו לומר לי מה לא תקין! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
איך אני יכול להשיג את התוכנה Windows Blinds 5 ? לא הבנתי מה נסגר איתה! יצאה, לא יצאה.
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בNOD32 בגרסאת הבטא ותמיד יכלתי לעדכן את התוכנה אבל עכשיו גיליתי שהתוכנה לא מסוגלת להתחבר לסרבר של האתר... אני רואה בתוכנה שהיא עוברת מסרבר לסרבר ואז בסוף יש לי הודעה "Faliure to open socket" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
הכל בכותרת.. אני צריך המלצה לתוכנת טורנט שתהיה מהירה ונוחה לשימוש... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סרטון וידיאו AVI במחשב בסרטון הזה למעלה יש לוגו גדול ומעצבן, אני רוצה לחתוך אותו ושיהיה לי את הסרטון הזה בלי הלוגו שנמצא למעלה. אפשר לעשות את זה עם WIONDOWS MOVIE MAKER או צריך תוכנה מיוחדת?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחבר ווינקים או WINKS למסנגר ואין לי מושג היכן עלי לשים את הקבצים הסיומת שלהם זה mco למישהו יש מושג היכן אני שם את זה?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ברצוני להשתמש באפשרות MAKE DVD כמו שמצויין בתמונה אבל אין את האפשרות הזאת במחשב שלי יש לי NeroVision Express 3.1.0.16 ו Nero-6.6.0.16 זאת הגירסה האחרונה. מה הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, האם אני יכול לפתוח אותם עם DAEMON TOOLS? או שצורבים אותם? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/TechnologyGuide/TechnologyGuide_97.htm
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מיקרוסופט הוציאה 2 עדכונים חדשים לווינדוס XP! אחד מהם הוא שיפור של מסנן הדואר של אאוטלוק 2003 ואחד הוא הOffice SP2,משום מה לא הצלחתי להתקין את שניהם כי זה כותב שיש שגיאה (כל העידכונים שהם הוציאו בעבר הצלחתי להתקין),איך לפתור את הבעיה שאוכל להתקין את העידכונים? נ.ב: אני לא משתמש באאוטלוק!
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אני מחפש אנטי וירוס אבל אני לא אוהב את נורטון . יש לי מחשב חזק P4 3.0Ghz כך שזה לא בעיה מבחינת דרישות מערכת. אשמח לשמוע המלצות גם על תוכנות חינמיות אך גם על כאלה שלא אבהל ממש טובות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
רוצה את ההמלצה שלכם לתוכנה כזאת, אבל לא של DR DIVX
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמרת סרטים מפורמט DIVX לפורמט DVD כך שיהיה ניתן לצרוב את הקובץ המומר לדיסק דיוידי ולצפות בו במכשיר DVD....
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום! שי לי בעיה ב גי-מייל החלפתי היום סיסמה דרך האתר אך משום מה באוטלוק 03 זה מבקש את הסיסמה שוב ושוב למרות שאני משנה אותה הוא טוען כאילו הסיסמה לא תקינה!
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-