עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם הבעיה שלי היא כזאת... אני משתמש בתוכנה שבודקת בין השאר חומרה ותקינות\התאמה בין חומרה לדרייברים.(Sandra למי שמכיר). בכל מקרה, הנה השורה על הצ'יפסט- On-board Devices Intel® Extreme Graphics 3 Controller : Video Adapter (Disabled) Intel ® 82562 Ethernet Device : Ethernet Adapter (Enabled) Intel® Azalia Audio Device : Sound Adapter (Enabled) משהו היה נראה לי לא בסדר לגבי השורה הראשונה אז חיפשתי את הדרייבר המתאים באתר של אינטל. אחרי הרבה מאוד חיפושים הגעתי לדרייבר המתאים(Intel® 82946GZ Graphics Controller) הבעיה היא שכשאני מנסה להתקין את הדרייבר, אני מקבל את ההודעה הבאה: "מערכת זו אינה עונה על דרישות המינימום להתקנת התוכנה. תוכנית ההתקנה תיסגר" לפי מה שרשום …

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by IG,

אני צריך קובץ cw3220mt.dll כדי להריץ תוכנות שכתבתי בC... ואני לא מצליח למצוא אותו בשום מקום מישהו יכול לשלוח לי אותו לדוא"ל igal_galper@walla.co.il תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. יש לי תוכנה (וזה לא חייב להיות דווקא לא חוקי) שמותקנת במחשב אך אני כדי שהיא תפעל אני צריך לצרוב אותה על דיסק ולהכניס את הדיסק כול פעם שאני ארצה להפעיל אותה (לא CRACK)... איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  4. אהלן אנשים! איך אני עושה שהסרט יהיה 4:3 או 16:9 וכו'... תתנו לי טיפ, מדריך או תוכנה כדי לפתור את הבעיה--- הכל.... בבקשה מכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by Banana-Man,

הורדתי שני משחקים ג'י טי איי סאן אנדראס וג'י טי איי 3 אני מנסה להפעיל אותם הוא מביא לי הודעה האם אני רוצה לשלוח דו"ח שגיאות. פעם הייתי משחק במשחקים האלה במחשב הזה לפני מלא זמן אבל לפני שנה+ איך אני מתפטר מזה? יש לי מחשב באמת ישן אבל המשחקים האלה היו מותקנים לי פעם במחשב ועכשיו הורדתי אותם שוב. Geforce 2 mx 440 intel p4 1.8 256 ddr זה המפרט פחות או יותר. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

אני משתמש באימיול במוד Hebmule ויש שם פילטר של ליצ'רים אז אני רוצה שתראו את הלוג ותקחו לתשומת לב. 10/01/2005 10:32:53: Initialized hebMule 'AntiLeech' and loaded known leecher list. 10/01/2005 10:34:20: hebMule detected a leecher mod 'L!ONetwork eMule v4.2' used by 'elf(lh.2y.net): [L!0Network.Net]'. (Avi3k) 10/01/2005 10:34:24: hebMule detected a leecher mod 'L!ONetwork eMule v4.2' used by 'cow [lh.2y.net] [L!0Network.Net]'. (Avi3k) 10/01/2005 10:35:03: hebMule detected a leecher mod 'L!ONetwork eMule v4.2' used by 'http://Www.L!0Network.Net [lh.2y.net] [L!0Network.'. (Avi3k) 10/01/2005 10:35:06: hebMule detected a leecher mod 'L!ONetwork eMule v4.2' used by 'http://Www…

• 60 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. Started by kisin,

שלום, יש לי אתר שבו אני מציג סרטונים קצרים לגולשים. כרגע הסרטונים מוצגים באתר באמצעות תגי HTML פשוטים. שמתי לב בזמן האחרון שהרבה אתרים עוברים להצגת סרטונים באתר בעזרת פלאש. הסרטון מופיע בתוך נגן פלאש שרץ בתוך האתר. חיפשתי מידע איך ניתן ליצור כזה דבר והכי רחוק שהגעתי זה שמדובר בקבצי FLV (אני מקווה שאני לא טועה) ובפלאש 8. האם יש למישהו TUTORIAL טוב לבניית נגן פלאש כזה? אולי תוכלו לכוון אותי למידע טוב בנושא הזה? אם אני רוצה ליצור כזה נגן באתר אז אני צריך להמיר את כל הסרטונים שלי (AVI,MPEG) לקבצי FLV? אני צריך למעשה להחזיק לאותו סרטון שני קבצים? FLV להצגה באתר ואת הקובץ המקורי כדי לאפשר הורדה של הקובץ? תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי...

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. שלום אני מנסה להכנס לשרת ה FTP שלי דרך פיירפוקס (2.0.0.2) והוא לא מצליח להראות את תוכן השרת אבל במקביל אני רואה נסיון כניסה בשרת שלי השרת מזהה את הכניסה אבל למעשה פיירפוקס לא מראה את התוכן.... אני מניח שזה קשור להגדרות פנימיות של פיירפוקס.... משהו יודע איך להתגבר על התקלה ולשנות את ההגדרות הפנימיות או שמקור התקלה הוא אחר... אשמח לקבל עיצות לפתרון הבעיה אגב ליתר בטחון הפסקתי את חומת האש של ווינדוס (למרות שמוגדר שם שיש לפיירפוקס הרשאה)

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by StorM FighteR,

יש לי את התוכנה פוטושופ 8 בעברית.. אני צריך שמישהו יסביר לי איך אני משתמש בסגנון על תמונה כלשהי..

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  10. שלום התקנתי מחשב (אבל זה קורה גם אצלי בבית) לאנשים מבוגרים ואני רוצה לשנות גודל גופן ולא תמיד זה מצליח, אפילו ב-YNET זה לא משנה באתרים אחרים זה לפעמים כן לפעמים לא מה הסיבה....? תודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  11. פרמטתי את המחשב התקנתי את כל הדריבירים במנהל התקנים הוא מראה לי שהכרטיס קול(מובנה) מותקן במלואו אבל אין לי את האיקון של הרמקול בסרגל ליד השעון ואני לא יכול לשמוע כלום במנהל התקנים מסומן לי בצהוב שלא הותקנו - "התקנים אחרים- PCI" שאני מנסה להתקין דרך הדיסק דריברים המקורי של הלוח הוא נותן לי הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הדריבר מה לעזעל קורה פה תודה!!

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by creed111,

מותקן לי xp sp2 עם office2003(hebrew. עשיתי את כל העדכונים האפשרים מהאתר של מיקרוסופט. הבעיה היא שכשאני עובד עם מסמך וורד, הוא לא מדפיס בעברית. אחרי שאני לוחץ על הספייס-בר, פתאום כן אפשר להתחיל לכתוב בעברית. עם אנגלית אין את הבעיה הזו.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  13. (לא יודעת אם זה בנושא הנכון אם לא תעבירו) היי חבר'ה! כל פעם שאני מנסה לראות סרטונים בYoutube צריך לחכות המון זמן עד שהסרטון עולה, אבל שהוא עולה הוא רץ חלק הוא כאילו עושה בפר לחלק מהסרטון ואז מריץ אותו, אפשר לבטל את זה? יש לי את flash player הכי מעודכן יש לי פס של 4 מגה עד 400 העלאה אין סיבה שהאינטרנט יהיה איטי בדברים האלה. מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? תודה לעוזרים!! מורן

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. אני משתמש ב - Norton Internet Security גרסת 2003 כבר דיי הרבה זמן. היום כשניסיתי לגלוש באינטרנט (בדפדפן) לא הצלחתי עד שסגרתי את Norton Internet Security. בהורדה ושליחת דוא"ל לא הייתה לי בעיה. בדקתי וראיתי שהפורט לאינטרנט (80) פתוח והדפדפן שלי מורשה ליצור קשר עם הרשת. מה יכול, בתוכנה, למנוע ממני לגלוש באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  15. יש לי קובץ שהפכתי לקובץ אייקון. זו תמונה של הנגן שלי (IAUDIO) עלמנת לשים את זה בנגן ואז שכשאני מחבר אותו למחשב אני רואה את הכונן שנפתח עם התמונה של הנגן. איך אני חותך את האייקון או את התמונה שאני עומד להפוך לקובץ אייקון בדיוק לפי הקווים (זה לא ממש ישר כי בתמונה רואים שהנגן עומד באלכסון).

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by fibola,

מחפש תוכנה לביצוע surface scan. מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזו ? תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  17. Started by HaVoC_850,

הרסו את הBSPLAYER ודחפו לו את התוכנת SAVE הזאת אני לא יודע מה היא עושה בדיוק אבל אני מעדיף לא להתעסק איתה יש לכם אולי הצעה לתחליף לתוכנה המעולה הזאת במקרה?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by Vidati,

אני משתמש בתוכנה כבר הרבה זמן ומרוצה ממה, מוריד לי על 30-70 ככה וזה סיפק אותי. לאחר מכן גיליתי שכמות IN-BOUND CONNECTIONS שלי על 30 וכמו כן הOUT-BOUND גם כן. החלטתי לשחק קצת עם ההגדרות ויצא שההגדרות ששמתי הם 300\1500 (300 לIN ו1500לOUT) לפתע בהורדות פופולריות מספר המקורות קפץ ל1000 (בכל אופן ככה הוא כותב לי בPEERS, וכמות הSSEED גם גדלה בהתאם). אבל עדיין משום מה יש לי הגבלה במקורות (מצורפת תמונה). בחלון של המקורות אין 1000 ומשהו מקרות אלה סך הכול 100+ (לא עובר את ה200). השאלה שלי היא: איך אני יכול לבטל את ההגבלה הזאות? אני חייב לציין שהמהרות גדלה בעיקבות זה עכשיו היא כמעט תמיד מתייצבת על 100 לאחר שעה בערך.. תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. Started by odi,

האם הגרסה של deep freeze xp מתאימה גם ל win 7 ? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by maverick,

למישהו יש רשמים על האיציק החדש שיצא? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3042825,00.html

• 46 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. שלום אני מחפש תוכנה שתדע להסיר תוכנות שאני אגיד לה, באופן מלא !!!! שלא ישאר שום זכר לתוכנה, כלומר שתמחוק את כל הערכים של הרג'יסטרי + הקבצים שבתקיה של התוכנה + כל קובץ אחר שהתוכנה התקינה בהתקנה שלה ההוספה הסרה של הווינדווס לא עושה את זה, הוא מסיר רק את הקבצים שבתוך התקיה המוגדרת של התוכנה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. הבעיה היא שרק רמקול אחד אפשר להאריך ב-ATP3 ואני לא יכול למקם אותם ימין מאל כמו שצריך רק ההפך... האם יש דרך תוכנתית (בדרייבר של רילטק אולי) להפוך בינהם? תודה רבה רבה!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by igal_nazar,

קיבלתי הודעה בעת לחיצה על כפתור setup ( ההודעה נמצאת בקישור http://www.mytempdir.com/635183 ) סגרתי את כל התוכנות ( ממש הכול!!) לפי הנדרש, בדקתי את חיבור האינטרנט, וכמובן שמחקתי את הקבצים הזמניים דרך הEXPLORER. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי למה בכל זאת לא הצלחתי להמשיך את התקנה זו. תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by isra1222,

שלום לכם, האיי סי קיו לא מתחבר לי במחשב הזה. הוא נמצא ברשימת החריגים בפיירוול, אני לא מבין מה הבעיה, הוא עולה והכל, אבל הוא פשוט נשאר תקוע על "מתחבר" אם מישהו יודע מה הבעיה אני אודה לו מאוד . תודה.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.