עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. 1. ה Mute, והווליום ברמקולון הזה בווינדוס לא מגיב זה לא עושה כלום וזה אומר שאני לא יכול להשתמש בווליום של המקלדת גם רק הווליום מהתוכנה ומהרמקול עצמו עובד. לא של הווינדוס.. למה זה ככה ? יש לי לוח אם EPOX 8RDA3 עם כרטיס קול AC97 והתקנתי מחדש דרייבר הכל.... הכל עובד חוץ מזה. 2. יש למישהו מושג איך עושים תת קטגוריה בפלייליסט מסויים ? למשל יש לי היפ הופ אבל אני רוצה בתוך לשים בעץ כזה אלבום של טופאק... איך ? תודה

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by orlupo,

http://computers.walla.co.il/?w=/4000/796139 בנתיים סימנטק ומיקרוסופט יאכלו את הלב שאין להן תוכנות מעולות כאלו. ;D

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by stason,

שלום ובוקר טוב פורום אני חדש פו יש לי בעיה אני קניתי מזמן מזמן מצלמה USB GPT http://www.coolgear.com/images/usb-camera-tw-usb.jpg ואין לי את DRIVER של המצלמה מה אני יכול לעשות אחשב בבקשה אני צריך עזרה תודה רבה לעוזרים מראש ;D

• 5 תגובות
    • 10.9k צפיות
  4. Started by amir456,

שלום אני חדש בקהילה .... מקווה ליתרום ולהישתלב אנשים יש לי בעיה אני רוצה ליפתוח כונן דיוידי וירטואלי (אין לי דיוידי או צורב דיוידי) במחשב כדי להפעיל את ה GTA SA שלי כל פעם שאני רוצה לשחק במשחק אני צריך להכניס את הדיסק ואבל את הדיסק הבאתי לחבר שלי עכשיו את הדיסק העתקתי במלואו למחשב עכשיו איך אני יוצר כונן וידיוי וירטואלי ומכניס לשם את הדיסק שהעתקתי למחשב זה הבעיה ואני חייב לעשות שה GTA SA שהוא יבקש את הדיסק הוא יוכל ליקרוא מהכונן הוירטואלי שיצרתי ... בבקשה אנשים אני ממש צריך את זז אני חייב להמשיך לשחק ... תודה מראש ...

5. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,נשבר לי מפיירפוקס. הוא תופס לי 100% CPU ואני לא מוכן לגלוש בו רק בגלל השם. ותאמינו המחשב שלי חדש,יש לי אנטי-וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal מעודכן עם סריקות והכל ואם הגדרות מקסימום ו-Spyware Doctor מעודכן וסרוק. המחשב שלי יכול להריץ יופי את פיירפוקס אבל לא יודע מה יש לו. החלטתי לעבור לאופרה (חוץ מפורומים אוכל לגלוש בו עם כל אתר) ושאהיה בפורומים אהיה אם Internet Explorer (לא קריטי).

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by UltraWaveMUSA,

בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר. הינה הסיפור שלי : לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר! עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות ל…

7. Started by eladbu,

שלום לכולם! אבא שלי עובד עם סוליד וורקס 05 ורציתי לדעת אם יש אתרים שמאכסנים אצלם חלקים שאנ יוכל להוריד לתוכנה! כל מיני סוגי ברגים מתכות וכו למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by eladbu,

סקייפ משגעת אותי כל שניה עולה לי החלון של נורטון ומזהיר אותי על התוכנה!איך אני מבטל את זה???????

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  9. Started by kingpin,

סרט 700 מגה dvdrip כמו תמיד ניסיתי בנירו לצרוב אותו ל vcd והוא כול הזמן דווקא בסרט הזה עושה לי שגיאה ויוצא לי מהנירו התחלתי לחפש פה בפורום על הנושא הזה ראיתי באחת ההודעות ש TMPGEnc Plus 2.5 זה אחלה תוכנה שאפשר להמיר איתה באיכות יותר טובה בהרבה ואז לצרוב בנירו ואז השגתי אותה ;D איך שהוא תפעילו את הדמיון והיה שם אפשרות איך להמיר וזה היה כתוב שם משהו 70 דקות על 700 מגה הסרט שלי זה 100 דקות ויש לי דיסקים של 900 אז חשבתי שזה לא בעיה ואז התחלתי להמיר שמתי לב שכתוב שם באחת הריבועים 2300 מגה והבנתי שהוא יגדל שם לגודל הזה אז כמובן ביטלתי אז מישהו יכול להסביר אם התוכנה טובה ותהמיר לי סרט שיכנס לי ל דיסק של 900 או לא או שמישהו יכול להסביר את הבעיה בנירו .כרגע גם אני משיג נירו expr…

10. Started by assaf990,

ולמה כדאי לשנות? כרגע זה על lowest

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  11. Started by taotao,

היום אחרה שנמאס לי מהאקספלורר (הוא הגיע לשיא.. ).. התקנתי תשועל הכול היה טוב ויפה והתרשמתי לטובה אבל אחרה שיצאתי ממנו ונכנסתי אילו שוב הוא היג לי הודעה (מצורפת תמונה).. הדלקתי מחדש תמחשב לא עזר וגם התקנתי מחדש לא עזר יש למישהו מושג מה הבעיה?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הוא אומר לי שצריך להתקין Office וכבר יש לי במחשב והוא לא נותן לי להכנס לאינטרנט(Explorer)... וזה קרה בדיוק אחרי שמחקתי Norton anti virus 2003 והתקנתי KAV

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. שלום לכל המבינים\מבינות בדבר.... הבעיה שלי היא כדקלמן, נהיה לי מסך כחול (לפי דעתי אחרי חיבור לאינטרנט), במרווחי זמן לא קבועים, אך דבר אחד כן קבוע.... אין לי קבצי dump שמשחב צריך לתת לי אחרי קריסה של המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?? למרות שעזרתם לי פה בפעם האחרונה שהיו לי "מסכים כחולים", סידרתי את זה ככה שהמחשב לא יפעיל עצמו מחדש אלא לראות מה הוא כותב, מה שצלחתי להבין מכל הג'יבריש הזה הוא משהו בקשר לphycial memory מה ז"את הזיכרון שלי דפוק? אנא עיזרו לי. בתודה מראש אוריה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by rgm7,

מישהו יודע איך אני בוחר את צבע המילוי של האובייקט שהכנתי ב- 3ds max?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by rgm7,

אני התחלתי ללמוד השבוע 3ds max , ואני מבין אותו דיי מהר, רציתי לדעת כמה זמן ייקח לי לבנות משהו כזה --- [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,המון שואלים את השאלה ''אפשר המלצה ל-Anti-Spyware טוב?'' אז הדיון הזה בשבילם. כל אחד מהתוכנות שאני אומר כאן נבדקה אצלי חודש שלם עם עידכונים וסריקה פעם בשבוע ועבדו במקביל עם אנטי-וירוס KAV. מקום חמישי-Spybot - Search & Destroy,תוכנה חינמית,המאגר תוכנות-ריגול שלה מאוד גדול אך יש יותר טובים ממנה,היא מכוערת מבחינת ממשק,ולפעמים משאירה שאריות שהיא מוחכת תוכנת-ריגול. מקום רביעי-Ad-Aware SE,תוכנה חינמית (יש גירסא בתשלום שכוללת גם את Ad-Awach עם תוכנה זו),מאגר הוירוסים שלה מאוד גדול,אך אין לה הגנה בזמן אמת,מה שמהווה חיסרון גדול שהיא לא דולקת יכולים להיכנס תוכנות-ריגול,מבחינת הממשחק,הממשק מאוד חמוד. מקום שלישי-Microsoft Anti-Spyware BETA,תוכנה חינמית (הגירסא המלא…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  17. אחרי התקנת סדרת העידכונים האחרונה אין לי גישה למימשק של החלונות גם לא במצב בטוח. יש לי דיסק גבוי עם מערכת הפעלה שאיתו אני יכול לעלות לגשת ולקבצים במערכת הבעייתית אבל אני לא לא יכול לבצע אתה את תיקון המוצע במאמר של מיקרוסופט http://support.microsoft.com/kb/909444 המחשב הוא בודד עם יוזר אחד ואין לי בכלל לשונית של אבטחה וכמובן ההגדרות שאני רואה עכשיו הם של המערכת התקינה. במחיצה REGISTRATION יש שני קיבצי CLB וקובץ CRMLOG יש עצה? או אפשרות להסיר את העידכון אפילו שאני לא מחובר למערכת? גירסה WinXP Pro SP2

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני מנסה לצרוב קובץ MDF בן כ3.5 ג'יגה כDATA למדיית DVD. הנרו נותן לי הודעה שהקובץ גדול מ2 ג'יגה ולכן הוא לא יכול לצרוב.. האם למישהו מושג כיצד אני צורב קובץ כזה, כIMAGE (בלי לפתוח אותו..). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום! יש לי צורך לשלוח את אותו מכתב הרבה פעמים , כל פעם לנמען אחר. איך אני יכול לשמור את המכתב וכל פעם שצריך לשלוח-רק לשנות את כתובת הנמען? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  20. שלום אז ככה, היה לי נורטון 2002 (אני חושב) ואחרי שקראתי כאן קצת החלטתי לעבור לNOD32 ועכשיו הוורד לא עולה לי (ניסיתי להתקין אותו מחדש ולא עזר) הוא כיבול עולה אבל עם הודעת שגיאה, משהו על זה שהנורטון לא מותקן אז הוא לא יכול לבדוק את הקובץ ואז הוורד נשאר פתוח בלי המסמך. אולי אתם יכולים לעזור

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  21. יש לי בדיסק שירים CDA יש לי את התכנה audiograbber 1.83 תסבירו לי איך אני עושה rip ומקודד לmp3 בבקשה

22. Started by eladbu,

אז ככה!מוזילה-פיירפוקס הגיעו ל1000000 הורדות ואני החלטתי אחרי שנה וחצי של שימוש במקסטון המאובזר להוריד את פיירפוקס לראות על מה המהומה! הקובץ ירד לאיטו כולי ציפיה!בטח ממשק וואוו אמרתי לעצמי! מה שהתגלה מול ענינ היה ממשק 2 שורות גג 3 לא ידידותי לא קריא חסר כל מעוף אסתטי!חסר כל סרגל נאה או משהו דומה לא עברו 5 דקות והסרתי את "השועל המכוער" במיוחד שהמקסטון פשוט נראה מעולה קל לתפעול כולל 99% המדברים שאני משתמש! אני יודע שיש פה כל כך הרבה חסידים של פייר פוקס! על מה המהומה!אולי לא הבנתי את הפואנטה של הפלא!

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by :Creative:,

יש לי בעיה... התקנתי windowx xp pro sp2 והוא מבקש ממני את הדבר של ה-30 ימים... איך אני יכול להעיף את זה? תודה רבה על ההעזרה

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  24. אני רוצה לבדוק טמפרטורות של מעבד של לוח אם זיכרונות ועוד כמה חלקים איך אני עושה את זה בתוכנה הזאת תמונות יעזרו לי מאוד

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  25. Started by sherlock1212,

תודה מראש

• 2 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים