תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
3 שאלות לי אליכם... מאיפה אפשר להוריד פונטים בעברית לפוטושופ 7 ואיך אני יכול להשתמש בהם? יש לי בבית פוטושופ אבל אני לא יכול לכתוב בעברית בכלל, למה? למה כשאני כותב בעברית, מספר אחרי אות המספרים מתבלבלים? ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היה לי פעם ואין לי מושג איפה היא. אני רוצה לפתוח 2 אי סי קיו ביחד באי סי קיו 5 ! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אלבום שלם בקובץ mp3 אחד, אני מחפש תוכנה לפיצול הקובץ להרבה קבצים קטנים (לכל שיר קובץ משלו) מישהו מכיר תוכנה טובה? (ופשוטה)
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
-
איך אני יכול בנרו לצרוב קובץ ape.* כך שהוא יפתח לי ואני יראה את כל המידע שבתוכו?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
1.מהם ההגדרות הארשוניות הכי מומלצות שיש להגדיר לאנטי-וירוס NOD32 (אני לא מבין כל כך טוב אנגלית)? 2.אני כרגע עובד עם KAV,האם NOD32 טוב ממנו? 3.עכשיו לי KAV,אני יסיר אותו ויתקין את NOD32,יש מצב שיקרה משהו למחשב שלי (כרגע בעבר שהתקנתי PANDA)
-
- 74 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
-
אהלן, האם אני יכול לפתוח אותם עם DAEMON TOOLS? או שצורבים אותם? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי סרטון וידיאו AVI במחשב בסרטון הזה למעלה יש לוגו גדול ומעצבן, אני רוצה לחתוך אותו ושיהיה לי את הסרטון הזה בלי הלוגו שנמצא למעלה. אפשר לעשות את זה עם WIONDOWS MOVIE MAKER או צריך תוכנה מיוחדת?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ברצוני להוריד תוכנת ביטורנט כלשהי,ומכיוון ואני חדש בתחום של ביטורנטים,אין לי מושג איזה תוכנה מומלצת עזרה בקשה? בתודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הWindows AntiSpyware הוא טוב וכדי להתקין ואפשר בבקשה לקבל קישור ישיר של ההורדה כי אני לא מצליח להוריד דרך האתר של Windows תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום אני חושד שיש לי מזיקים במחשב . בכל פעם שאני מפעיל תוכנה לבדיקת הרג'יסטרי היא נתקעת ויוצאת מכלל פעולה. אני מדבר על תוכנות כמו AD-AWARE או Ace Utilities. האם אתם יודעים למה זה קורה ? ומה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.nu2.nu/pebuilder למה צריכים את זה? או - שימושים מקוריים שתוכלו לחשוב עליהם עם הכלי ? בעיקרון, לא כל כך ברור לי יעודו של הכלי.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ממש קשה להשיג מידה על המצלמה שלא נדבר על אתר לחברה אולי למישהו פה יש אותה , זה נראה כיאלו היא נמכרת רק בארץ LOL היא גם נקראת iCam 140 תודה
-
- 0 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אחרי ששאלו אותי מספר פעמים איך לשפר את ביצועי הBITCOMET החלטתי לפרסם קצת מידע (לקוח מהפורום הרשמי של התוכנה) קודם כל תורידו את הגירסה החדשה ביותר, נכון להרגע 0.60 אפשר מפה אחרי זה, במידה והביצועים שלכם גרועים ממש (פחות מ20 קילובייט לשניה) בצעו את ההוראות בעמוד http://www.p2pforums.com/viewtopic.php?p=69695#69695 אבל אני גם רוצה להגיד שחשוב להסיר את המגבלה של החיבורי TCP (שהבררת מחדל היא 10) את זה ניתן להשיג בעזרת תוכנות רבות, אני ממליץ על הפאטץ' שניתן להשיג ב http://www.lvllord.de/
-
- 75 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
לכבוד החג YNET פתחו את האינצקלופדיה שלהם לכולם לזמן מוגבל. בגלל זה אני חייב דחוף תוכנה שמעתיקה דפי אינטרנט ואת הקישורים שלהם שאני אסמן. אין לי כוח להעתיק דף דף אחד אחד, אז זה צריך להיות העתקה בכמויות לפי קישורים שאני בוחר. ואל תטיפו לי בקשר לחוקיות. בתודה tamir.fri
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתעשה כאילו אני לא משתמש בכונן וירטואלי תודה
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חג שמח אנשים אני צריך להעביר קלטת ווידאו אל המחשב יש לי כרטיס טלוויזיה והכל אבל הקובץ שיש לי על המחשב הוא בגודל של 4 GB !!!! (הסרט באורך 20 דקות . .. ) איך אני יכול להוריד אותו לנפח קצת יותר הגיוני ... . ?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום מה שלומכם ? אני חדש לפה לא מזמן הורדתי תוכנה BitComet_0.60_setup הכול יפה התקנה עבד .. אני אני רוצה להוריד משחקים למשל פיפא תמיד מוריד לי בסביבות 6 קיי גם אימול לחברים שלי הם מורדים בסביבות 100 קיי איך עובד להם , בקיצר תוכנה שיתוף הכול מוריד איטי אני לא מבין מה לא בסדר אולי אני חושב בעיה ראוטר לא ? יש לי מודם רשת הוא Alcatel שמחובר ל3 מחשבים .. תודה חג שמח (: אם לא הבנת אותי נכון תשאלו אותי
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בכל פעם שהמחשב עולה ה-AVG מתחיל בסריקה אוטומטית של וירוסים. רציתי לדעת איך מבטלים את האופציה הזו. לאחר שנברתי באפשריות התכנה לא מצאתי משהו מתאים ולכן אני פונה אליכם.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
מה המצב רציתי לדעת עם למישהו יש המלצות על CONFIG מסויים בשביל BITCOMET בשביל ניצול יותר יעיל של התוכנה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי להכין אנימציה בתכנה -3d max , כשאני מייצא אותה לקובץ avi ,מה שאני רואה זה רק את הפריים הראשון, מישהו יודע איך אני יוכל להוציא את כל האנימצייה שעשיתי לקובץ avi כך שאני יוכל לראות את כל האנימצייה בסרטון?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-