עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eyahalom,

שלום, כשאני פותח קובץ MDF/MDS, עולה מסך הפתיחה ושם נתקע.. הדבר חוזר על עצמו כשפותחים את הקבצים עם אלכוהול120. במחשב אחר הקבצים נפתחים כמו שצריך. מישהו נתקל בתופעה?

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  2. Started by emperor,

שלום לכולם!! לפני כחודש הורדתי את גירסת הניסיון האחרונה של alcohol 120. לפני כיומיים תקופת הניסיון נגמרה. אני רוצה להמשיך להשתמש בה ולהכניס את הKEY, אבל התוכנה לא נותנת לי בכלל אפשרות. בכל פעם שאני נכנס אליה היא פשוט מודיעה לי שתקופת הניסיון נגמרה ואני צריך לרכוש אותה וזהו אין מקום להזין את הKEY. ניסיתי לעשות UNINSTAL ולהתקין מחדש בעבר זה עבד לי אבל עכשיו כבר לא? אאיך ניתן למחוק את הקובץ שהוא התקין ברגיסטרי של תקופת הניסיון? מה לעשות ??

3. Started by Yellow,

1.מהם ההגדרות הארשוניות הכי מומלצות שיש להגדיר לאנטי-וירוס NOD32 (אני לא מבין כל כך טוב אנגלית)? 2.אני כרגע עובד עם KAV,האם NOD32 טוב ממנו? 3.עכשיו לי KAV,אני יסיר אותו ויתקין את NOD32,יש מצב שיקרה משהו למחשב שלי (כרגע בעבר שהתקנתי PANDA)

4. יש לי וינדוס אקס פי ושמעתי שבמקוםם לפרמט כל פעם ניתן להכין דיסק גוסט וככה כל פעם במקום לפרמט פשוט מעתיקים את הקבצים... יש לי את הגוסט של נורטון אבל איך אני עושה את הדיסק גוסט הזה עכשיו???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Loui1410,

אם נכנסים למאפיינים של קובץ כלשהו נתן לראות את תאריך הגישה האחרון שלו... האם יש אפשרות או תוכנה כלשהי המראה את כל התארכים שבה היה גישה לקובץ מסוים? תודה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by poltergeits,

אני יודע שלא נהוג לבקש ץץץ אבל אני מאוד מתקשה למצוא את הפילטר ואודה למי שיוכל לכוון אותי

7. Started by x-pac,

הייתי רוצה לדעת איך להגיע למהירות גבוה בAzureus בגירסה2.3.0.4

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by iakovl,

יש לי בעיה יש לי כרגע גלריה של 7.5 גיג'ה (אל תשאלו) אבל יש לי פה ושם תמונות כפולות אני רוצה למצוא תוכנה שתחפש בגלריה שלי ותמצא כפולים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by MYST,

אני מחפש תוכנה שהתפרסמה באתר הזה לפני זמן רב כלומר מישהו דיבר עליה פה אבל אני לא יודע איפה ואפילו חיפשתי פה ובגוגל אבל לא מצאתי תוכנה ששולחת SMS אוטומטים לטלפון בקשר לעידכוני חדשות אימייל RSS והכי חשוב הוא אמר שהיא מדוחת לו על הודעות חדשות ב GMAIL אומנם אפשר לגלוש מהפלאפון לGMAIL אבל מה עושה מישהו עם עוד חשבונות דואר במקומות אחרים אנא עיזרו לי אם ראיתם אותה :-\ המוצא הישר מתבקש לדווח לתחנת המשטרה הקרובה תודה !!!!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by Dano,

אני כיום משתמש בZonealarm ותאמת שהיא די עושה לי בעיות בכל הקטע של התוכנות ופורטים וכאלה אז אני מחפש עכשיו תוכנת פיירוול יותר טובה או טובה כמוה..יש לכם המלצות?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by kipi25,

שלום, אני מחפש את קובץ ההתקנה של המסנג'ר , אבל בגירסא 7.5.0299 באנגלית. הפכתי את גוגל ומצאתי קישורים רק לגירסא האחרונה - 7.5.0306. בבקשה תעזרו לי.... :-\

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. אימיול הרגיל. עריכה: אם למישהו יש את קובץ ההתקנה של אימיול האחרון של ליונטוורק אז בבקשה תוסיפו אותי לאיסי, כי אני לא מוצא את קובץ ההתקנה בשום מקום :-X 227655462

13. Started by roeiw,

:s05:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. לא שהן כאלה משנות, אבל ממש מעצבן אותי לקבל את ההודעות המיותרות מכל מיני משתמשים, כך שאם ישנה דרך לבטל/לחסום באופן כללי, ולא לפי שם, אודה מאוד על המידע הזה!

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  15. אז כמו שאפשר להיו מהכותרת יש לי Firefox 1.5 Beta 2. כשאני מנסה להיכנס לאתרים שמוגנים עם סיסמא (אחרי שאני מכניס את) הסיסמא אני מקבל את ההועדה "HTTP/1.1 405 Method not allowed" אני לא מבין מה זה אומר. שמתי לב ש'השועל' לא מציד לי Java בחלק מהאתרים (יכול להיות שזה קשור ) ממתין לתשובה...

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by tigerex,

שלום לכולם! מלא אנשים אמרו לי שפה יש קהילה שבאמת מבינה בתחום הגרפיקה. אני עובד כבר חודש על 3ds max 7 , וניסיתי וחיפשתי ולא מצאתי אף tutorial שמסביר איך לעשות עיניים כמו שצריך, אז רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי בקשר לכך!!!!!! (תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!!!!).

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. אני צריך תוכנה באיכות גבוהה שתעתיק לי שירים באיכות גבוההה למחשב תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. התוכנה מנדנדת לי לחדש את האנטי וירוס והבעיה שצריך לזה איזשהי סיסמא, איך אני משיג אותה? הינה החלון:

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by kobibo,

יש לי אימג' של 5.5GB ועל תקליטור DVD לא ניתן לצרוב אותו, כיצד ניתן לצרוב ואו לחלק את האימג' כידי לצרוב אותו ? במידה ומחלקים את האימג' לשתיים האם לאחר התקנת הדיסק הראשון ההתקנה תבקש גם את הדיסק השני ?

20. שלום יש ל PHOTOSHOP CS2 איך אני יכול לבחור לעשות כך השתמונה תיהיה בשחור לבן ורק אובייקט בודד בתמונה יהיה בצבעוני? תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by saar2,

אני רוצה לשכפל דיסק sata לדיסק sata אחר , כמובן את מערכת ההפעלה ושאר המחיצות הקיימות . ניסתי בעזרת גוסט 2003 וכאשר עלה המסך של הדוס הוא ניתקע ולא הסכים להעתיק . בעזרת איזה גוסט ממולץ לבצע את העתקה ? ויש לכם מושג למה הוא ניתקע ? לפעמים גם כאשר אני מנסה לבצע בעזרתו גיבוי הוא ניתקע . כמובן התוכנה חוקית , אולי להשתמש בגוסט יותר ישן שמתאים לדוס ? עוד שאלה קטנה , האם מותר לשכפל דיסק sata ל ide ? רעיונות בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by Dawn,

יש לי את המירנדה הזו אבל אין עיברית... אנשים כותבים לי ואני רואה כתב מוזר... צריך עזרה בבקשה איך אני מסדר את זה

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  23. Started by liiight,

כשאני מפעיל את הEMULE, אז מדי פעם הראוטר עושה מעין חצי ריסט כזה. כלומר, כתוב לי שהכבל רשת מנותק, ואז הוא חוזר להיות מחובר ומקבל IP, אבל החיבור לאינטרנט לא מתנתק. עבדתי בהתחלה עם WAREZFAW ועברתי לגרסה הרגילה של EMULE PROJECT. הורדתי את מס' החיבורים ל100 וזה עדיין עושה את זה. זה עבד לי במשך כמה חודשים טובים כשהחיבורים היו על 2000 בלי בעיות שכאלו. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  24. Started by SHAY951,

אני שואל בשביל חבר ....הוא רוצה תכנה שתקח סרטון קצר ותהפוך אותו לאנימציה בקובץ GIF. יש חיה כזאת?

25. Started by ori24,

התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים