עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם השאלה שלי היא האם יצאה גרסא רשמית למסנג'ר 8 או שזה עדיין בטא? בכל מקרה-אפשר לינק להורדה של הגרסא הכי חדשה שיש? תודה מראש, אבי.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by davidz85,

אני אחרי התקנה נקיה של ויסטה, לא שזה קשור אבל בכל אופן... כשאני מנסה לפתוח חלון שיחה, המסנג'ר קופא, ואני חייב לסגור את התהליך שלו כדי לשחרר את המחשב. זה כל פעם עם משתמש אחר ברשימה, כאילו התוכנה בוחרת רנדומלית מתי להיתקע. מישהו יכול להציע פיתרון? :s05:

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  3. שלום, ניסיתי כל גרסה של מסנג'ר, וששולחים לי הודעות, אין צליל של ההודעה. בהגדרות הכל מסומן שכן יהיה צליל, אבל עדיין אין. הצלילים פעלו לפני הפרמוט האחרון. מה עושים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. בעיה מוזרה שהתגלתה לי היום ...קורה גם אצלי בבית בגרסא העדכנית ביותר וגם מהמחשב של העבודה כאשר אני במסנג'ר (התחיל בשעה 15:00 היום) אני מקבל את ההודעה הנ"ל כל הזמן (תמונה) מה גם שלא התקנתי בשום מקום אחר מסנג'ר ככה שזה לא הגיוני שבאמת זה נכנס במקום אחר זה א. ב.כולם אומרים לי שאני שולח כל מיניי לינקים (מאוף ליין) של פרסומות ואתרים מוזרים ... משהו מוכר ? איך מטפלים בזה ? תודה . [attachment deleted by admin]

5. Started by maverick,

כאשר אני מבצע שיחה במסנג'ר ומשתף וידאו אין לי בעיה עם הפיירוול. אך כאשר אני רוצה להוסיף קול לשיחה אני לא יכול לעשות את זה מבלי לסגור את הפיירוול. יש למישהו מושג איך אפשר להתגבר על זה. ובאותה נשימה אני רוצה לשאול איך פותחים פורט ספציפי ב-zone alarm. אשמח אם תעזרו לי.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by Kidney_stonE,

אהלן, יש לי WIN XP PRO, כשהתקנתי אותו לפני כמה חודשים (אגב, הוא חוקי לחלוטין) , אז הורדתי את כל מה שלא הייתי צריך, והצלחתי לפי הוראות, להוריד גם את ה מסנג'ר שבא איתו (היו שניים, אחד WINDOWS ואחד MSN, אין לי מושג למה, ומה ההבדל) הפכתי את ה XP שלי שייראה הכי רחוק מ XP שאפשר - הוא נראה כמו WIN98, והתקנתי MSN מסנג'ר 5.0 , אחרי שהבנתי שיש לי חברים שמשתמשים בזה. יש כמה פיצ'רים שלא הצלחתי להשתמש בהם, כמו הלוח ציור או שיתוף יישומים, אז רציתי להתקין מחדש את המסנג'ר בדרך גיליתי באתר עדכון של מיקרוסופט שחסרים לי בערך 32 מגה של עדכוני אבטחה ופאצ'ים שונים, שאני מתכנן להוריד כשיהיה לי זמן (אני על מודם 56K..) בכל מקרה, התקנתי את MSN EXPLORER מתוך הדיסק של XP, כדי שהוא בתורו, יתקין לי את…

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by liav12,

שלום, מישהו נתקל בבעיה הזו היומיים האחרונים? התוכנה לא מוכנה לעלות ואומרת כל הזמן כי ייתכן ויש תקלה..עושים את הדבר המטומטם של מסנג'ר שכולל בתוכו "תיקון" ועדיין לא עולה.. עוד מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. יש לי מסנג'ר 9 ווינדוס ויסטה. המסנג'ר בתקופה האחרונה לא מפסיק להתנתק, חברים שלי מתחילים לראות אותי פתאום כלא מחובר ואני עדיין מסוגל להגיב ואז פתאום זה מתנתק. כשאני הולך לכלים---> חיבור זה כותב שהחיבור לא יציב, הנה תמונה: http://i28.tinypic.com/28v4xe9.jpg מה אני עושה? אני סובל פה מהתנתקויות וזה עולה על העצבים.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  9. אז ככה, התקנתי ויסטה ומאז לא עובד המסנג'ר. כרגע מותקן ל י מסנג'ר גירסאת 2008 (מהאתר של מייקרו$ופס) והוא פשוט לא מתחבר (עם כל שם משתמש וסיסמא.) בהתחלה חשבתי שזה אוליי התאריך והשעה אז שיניתי וסידרתי ועדיין לא מתחבר. מספר התקלה 81000306 . התקלה עצמה אומרת שמדובר בבעיות ברשת בעוד שבכל המחשבים בבית עובד המסנג'ר (אולם בכולם יש XP ). מישהו נתקל בזה? תודה רבה מראש! עריכה- אפשרות לתקלה היא התקנה של service pack 1 ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אז ככה, מקור הנייד שלי מגיע עם ויסטה.. לאחר שינמוך לXP והתקנת כל הדרייברים.. מאתרים שונים ברשת... אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר.. הודעת שגיאה מצורפת. בתודה, דור. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by JHONLEV,

זה מה שזה רושם: 80048820 קוד שגיאה: משהו יודע מה זה ? ואיך פותרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by Shoko,

ניסיתי לתקן . ניסיתי למחוק ולהתקין שוב . זה נותן לי את השגיאה הבאה :

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  13. Started by HardGore,

היי, ברשותי מסנג'ר לייב 8.1 ההכי חדש. זמן רב הוא עבד לי עד יום אחד שהוא נתקע ואז "סיימתי משימה" ומאז הכל התפקשש.. כשאני לוחץ על האייקון על מנת להפעילו , הוא מופיע רק בtask manager, ואיני רואה דבר חוץ משמה.. ניסיתי להפעיל את גרסת 8 גם..הוא עולה אחרי כמה שניות, נתקע ואז חייב לסיים את המשימה..(לפעמים 8 הוא עבד לי איזה פעם פעמיים..) כנל עם 7.5 גם שניסיתי ניסיתי הסרות והתקנות מחדש.. נעזרתי גם בadaware,spybot,סריקה כללית של וירוסים וכו, system mechanic , אך לשוא.. האם מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לקבל עזרה תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by Screw_Master,

אני מנסה לשלוח הודעות לאנשים שונים, ומקבל הודעה שלא ניתן להעביר את ההודעה לכל הנמענים. ניסיתי ריסטרט לתוכנה, וניסיתי גם להתקין אותה מחדש. לא עובד. מה עוד אפשר לעשות? למחוק שרידים שלה מהרג'יסטרי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מידי פעם כשאני כותב הודעה למישהו במסנג'ר, החלון של המסנג'ר קופא ולא זז ואיאפשר לכתוב. לאחר כדקה בערך זה מסתדר. התופעה הזאת קוראת לעיתים תכופות יחסית ומאוד מקשה את השימוש בתוכנה. אותה בעיה בדיוק הייתה לי במחשב הקודם שלי אבל הייתי בטוח שזה בגלל שהמחשב ישן. אבל עכשיו אני עם מחשב חדש (המפרט שלו נמצא בחתימה) המחשב עובד לי ממש טוב, כל התוכנות עובדות מעולה ומהיר, המעבד בקושי מתאמץ, גם כאשר המסנג'ר קופא המעבד על 20% סך הכל ובעמודת משאבים של תוכנות אני לא רואה שמסנג'ר לוקח הרבה משאבים. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת? בתודה מאש לכל העונים !

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by KoM,

הבעיייה היא כזאת, יש לי מסנג'ר ומספר מחשבים בבית שלפעמים אני מתחבר דרכם למסנג'ר, בגרסא האחרונה הוא לוקח את התמונה לפי ה-LIVEID ומשנה אוטומאט לא משנה איזה מחשב אני מתחבר לאותה תמונה ולאותו כיתוב תחתון. איך אני יכול לבטל את השינוי האוטומאטי ככה שבכל מחשב יהיה התמונה משלו ? נשמע קטנוני אבל זה מאד מעצבן...

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. Started by Or94,

לפני שבוע או כמה ימים אני לא זוכר בדיוק היה עידכון למסנג'ר במחשב שלי. התקנתי את העידכון ומאז כל פעם שאני מדבר במסנג'ר עם חברים או עם כל אחד המסנג'ר מתנתק כל כמה דקות וכל פעם מתחבר מחדש. אני לא מבין מה הבעיה. לא ניסיתי להתקין מחדש.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום חברים אנשי קשר שלי במסנג'ר מתלוננים על זה שאני שולח להם לינקים לפרסומות אינטרנט שהם וירוסים אני לא מתחבר בכלל והם אומרים שהם מקבלים ב4 בבוקר וירוסים ממני איך יכול להיות שיש לי סוס טרויני או תוכנות ריגול?? יש לי פאקין קספרסקי הרוסי המעצבן הזה טעות שרכשתי אותו וגם לפני שבוע פירמטטי את המחשב לא יכול להיות שיש לי תוכנות ריגול אני עושה סריקות עם תוכנה טובה ADAWARE איך מתקנים את זה ככה שהוא לא ישלח יותר פרסומות לאנשי קשר שלי במסנג'ר? תודה וכל הכבוד לצה"ל

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by oren778,

:'( לא מצליח להיכנס למסנג'ר במחשב , קוד שגיאה 8e5e05f6 , ניסיתי לעשות מה שכתבו לי כאן לפני זמן מה וללא הצלחה. ביטלתי גם את החומת אש וללא הצלחה ואם אני ניכנס לחשבון אחר במחשב שלי , המסנג'ר כן עובד ... מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  20. ערב טוב לכולם כשאני נכנס למסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהסיסמה או המייל שגויים. לחצתי על "שכחתה את סיסמתך?" הוא פותח לי חלון ששם אני צריך לרשום את "הוינדוס לייב ID " שלי.. רשמתי את הכתובת מייל שאיתה הסיסמה (למרות שאין לי גישה למייל כבר-עברתי ל014),וקיבלתי שגיאה כזאת : למה זה ככה ?!? הדבר היותר בעייתי שביגלל זה נכנסתי לסלט הזה,זה בגלל ההודעה הקופצת המחורבנת שמבקשת "לאמת את כתובת דואר האלקטרוני ב"וינדוס לייב". הכנסתי לשם את הפרטים לעידכון,וקבלתי נדה !!! חיפשתי כמה שעות משהו בנושא לפתור את הבעיה דרך האתר שלהם,ושם דבר לא קבלתי.. איפה אני יכול לשלוח מייל לתמיכה ? אני לא מצליח להכנס ואני חייב את העזרה שלכם,יש לי שם אנשים חשובים ! כל השימוש שלי במחשב זה מסנג'ר,…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by dorviper,

לא זוכר איך עשיתי אבל הפונט שלי במסנג'ר היה משתנה בהתאם למי שדיברתי איתו...יענו הפונט שלי היה כמו של הפונט של מי שאני מדבר איתו שיניתי תפונט כדי להראות משו לחבר שלי ואני לא זוכר איך לעשות בחזרה שהפונט יהיה כמו של מי שאני מדבר איתו יש למישו מושג איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. Started by barlevi123,

שלום לכם . נתקלתי בבעייה ברישום אל התוכנה מסנג'ר. רציתי לשאול אותכם איך אני יכול להירשם למסנג'ר (הכוונה ליצור חשבון חדש). בתודה מראש בר לוי!!!

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by Kenny,

היי.. אין לי מושג למה או איך , המסנגר מסרב להתחבר.. כותב שהוא לא מצליח לחבר אותי.. הפעלתי את המחשב מחדש התקנתי את התוכנה מחדש... אין פייר וול (גם לא של הווינודס) אין אנטי וירוס. למישהו יש איזה מושג? זה כבר כמה שעות ככה. *איפסתי את הביוס , לא נראה לי שיש לזה קשר. * איסיקיו\אינטרנט וכל שאר הדברי עובדים בסדר גמור.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  24. Started by Kenny,

היי , יש לי בעיה מוזרה , המסנגר לא מצליח להתחבר. ניסיתי להתקין מחדש , לא עזר הורדתי את כל תוכנות הפיירוול וכל תוכנה ש יכולה להשפיע , ועדיין הוא אומר שהוא לא מצליח להכניס אותי. בצעד נואש , עשיתי אתחול מלא למחשב , התקנתי מחדש מערכת הפעלה , דרייבר של לוח אם + כרטיס מסך , וזהו. ואז התקנתי את המסנגר ושוב לא עובד. (הפייוול של Nvidia שמובנה על הלוח , לא הותקן כלל) כשאני מקיש לו סיסמא שגוייה בכוונה ,הוא אומר שהסיסמא לא נכונה , זאת אומרת שהוא כן מנסה להתחבר. אבל כשאני מקיש סיסמא נכונה , כרגיל , לא מתחבר. (התאריך של המחשב מעודכן , הבנתי שאם התאריך לא מעדוכן , אז הוא לא מתחבר...) מה שמוזר , שממחשב אחר , בעבודה , אני כן מצליח להתחבר. יש למישהו מושג? מה זה יכול להיות? המסנגר עבד כל הז…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  25. בזמן האחרון המסנגר נתקע לי כלומר " not respond" אבל המחשב עובד כשורה , איך אני יכול לדעת מה הבעיה ? תודה עריכה: זה היה אוברקלוק לא יציב

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.