עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dyn,

שלום, ביצעתי סריקה בתוכנה registry booster 2 ומצאתי קובץ אחד של registry שהוא לא תקין. לחצתי REPAIR בתוכנה, עשיתי ריסט ולאחר מכן בסריקה חוזרת הוא עדיין מוצא לי את אותו הקובץ שוב ושוב. אני יודע שיש פקודה או משהו שאיתה אפשר לתקן regsitry, אם משהו יודע איך אני אודה לו מאוד. תמונה מצורפת למטה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. Started by gforce,

שלום לכולם, אני זקוק לתכנה שסורקת מסמכים ותמונות. אני חייב שהיא תיהיה מאוד פשוטה . (זה לאבא שלי). אשמח לשמוע הצעות. צביקה

3. Started by solo53,

שלום מחפש אתר שבו אוכל להוריד קובץ גדול לצורך בדיקת הורדה.

4. Started by The Dom,

אני מנסה להויד מוד לHALF LIFE 2 וסטים מעדכן על 2 KB לשנייה. זה על 96 אחוז ואין לי כוח להיגרר עם זה שבועיים. בדקתי בSTEAM SUPPORT בנושא שמה קורה שהורדה נתקעת באמצע (כן, לפעמים זה נתקע) ועשיתי את כול מה שהיה כתוב. מה עוד אני יכול לעשות כדי להוריד יותר מהר? אני ב014 חבילת 1.5 MB ו512KB הלאה.

5. Started by morx,

מה עושים ? זה לא מעלות בדוק... מעבד 30 וכרטיס מסך 50 וכל השאר לא עוברים את 40 ... יש לי ויסטה x64 ultimate ntoskrnl.exe תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kobiatti,

חבר שלי הכין רשימה של מאות מספרי טלפון באקסל. הוא רוצה להוסיף 0 בתחילת כל מספר ובנוסף להוסיף מקף אחרי שלושת הספרות הראשונות. כיצד ניתן לעשות זאת ?

7. Started by אנדי,

כל מי שעושה שימוש ב'אימיול', יודע שהמכסה המירבית המומלצת של רוחב פס להעלאה, הוא בערך 3/4 ממה שמאפשרת חבילת הגלישה של המנוי. לדוגמא - אם חבילת הגלישה מאפשרת עד 16KB/S 'חזור', מגדירים את 'אימיול' למכסימום 12KB/S. עכשיו צפו בתמונה המצורפת ותאמרו לי באיזה מקום בעולם משווקים חבילות גלישה שמאפשרות העלאה לאדם אחד (אני במקרה הזה) במהירות מטורפת שכזו! תארו לעצמכם איזה קצבי הורדה מטורפים יש לו... מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

8. Started by gimdy,

יש לי אנטי וירוס קספרסקי 7 שהתקנתי והכנסתי לו מספר שהוא קיבל אך כעת הוא מראה לי שאני צריך להכניס עוד פעם key "your key as been blacklisted...." ושאני בוחר את הkey שהשתמשתי בו הוא אומר לי שאני לא יכול הלשתמש בו כי הוא כבר בשימוש. כמו כן איזו עוד תוכנת הגנה מומלץ להריץ במחשב לצד תוכנות אנטיוירוס למינהם ?

9. שלום עקב בלאגן עם האופיס שלי, עברתי לאופן אופיס, יש לי עבודה לעשות, ואני צריך הכניס ערכים שהם 0.00XX, הבעיה שהוא מראה לי בתא רק שתי ספרות, איך אני גורם לכך שהוא יראה לי יותר משתי ספרות? (עדיף כמה שיותר ושלא יעגל לי). נ.ב אם מישהו יודע איך אני מוסיף קו מגמה אני אשמח..

10. Started by nononinette,

יש לי נורטון גרסת 2007, וב SETTINGS כאשר ההגנה נגד תולעים באינטרנט (INTERNET WORM PROTECTION) מופעלת, אני לא יכולה להתחבר לאינטרנט. (הכוונה לחיבור ממש ולא רק גלישה אחרי החיבור). דיברתי עם נטוויז'ן שלא יכלו לספק לי פיתרון, והפנו אותי לתמיכה של סימנטק, רק שעוד לא הצלחתי לדבר איתם, זה אכשהו תמיד חוזר לנטוויז'ן. בקיצור קצת נשבר לי, בנתיים ההגנה נגד תולעים מכובה ואני גולשת רגיל. השאלה שלי היא האם יש למישהו פיתרון לזה? האם זה נורא שההגנה לא פועלת? מה לעשות? תודה

11. חבר שלי אמר לי שהוא וחבר שלו היו ליד הבית שלי וניסו לתפוס גל על הראוטר להתחבר לאינטרט שלי דרך הIPOD שלו והוא אמר לי שגם היה רשום את השם משתמש שלי ב IPOD שלו אצלי בבית הראוטר הוא לא אלחוטי הוא עם כבלים רגיל וגם יש סיסמא לאינטרנט יש סיבה לחשוש שנכנס איזה שהוא קובץ למחשב או משהו ?

12. Started by דני זוקו,

יש לי 9800gtx ו vista ultimate 32 bit כבר הרבה זמן שאני מנסה להתקין דרייברים ולא מצליח. ניסיתי להתקין עכשיו את ה 180.24 החדש והוא רושם כרגיל שהמערכת לא הצליחה להתאים את עצמה או משהו. תודה לכל העוזרים.

13. שלום , כמו שרשום למעלה אני מחפש תוכנה שאפשר לפתוח איתה קובץ בסיומת ‫קובץ TAO (.tao) . תודה רבה.

14. Started by trman,

הבבילון לא עובד טוב ומזהה מילים לא נכון או כ ג'יבריש. מה עושים?

15. ניסיתי להתקין את Haali Matroska Splitter ו-FFDShow (בנפרד) תוך סימון האופציה לנגן קבצי MP4, ועדיין נגן המדיה לא מסכים לזהות או לנגן את הסרטון. VLC מנגן את הקובץ אבל הממשק שלו לא מאוד ידידותי (אליי, לפחות). התקנת 3vix פותרת את הבעיה אך רק לחודש (גרסת ניסיון) ולאחר מכן אין קול. נ.ב Win XP SP3 עם WMP 11

16. במהלך נסיוני להתמקצע קצת במהלך השירות הצבאי חשבתי על לנסות ולגשת לבחינות בMSCE של מייקרוסופט. היות ומבחינת המפקד שלי קורסים זו אפילו לא מילה, ואני אפילו לא מדברים על כאלה מטעם הצבא, אני מניח שאנסה ללמוד את החומר בעצמי. בעיה קטנה: אין לי חוות שרתים בבית. אנסה ליצור אחת על המחשב שלי עם virtual machine, אך הבחירה היא עצומה והידע שלי בנושא הזה בקנטים. ניסיתי לחקור קצת באינטרנט ולרגע אפילו חשבתי שהבנתי משהו אבל אז זה ברח לי. האם VMWARE WORKSTATION יתאים למשימה פחות מVMWARE SERVER, והאם VIRTUALBOX בכלל שווה את ההורדה? ואם אני כבר מנג'ס לקצת ידע, האם מישהו יודע על מדריכים שמסתובבים ברשת אשר יוכלו לעזור לי קצת בקינפוג של התוכנה, במידה ואמצע אחת מתאימה? בתודה מראש, ג'ין.

17. Started by ely2001,

יש לי גירסה 3.0.3. כול פעם שאני לוחץ על לינק חדש הוא נשמר לי בשורת הכתובות. בעבר זה לא היה ככה. כמו כן בעבר יכולתי למחוק כתובת בעזרת כפתור דליט כנ"ל לעכשיו אבל ברגע שמחקתי זה חוזר לעצמו. איך אני מטפל בבעיה הזאת תודה לכול מי שיעזור.

18. Started by mcmcc,

יש לי בעיה בזמן שאני מתקין את המשחק Bully: scholarship edition בתמונה אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור ודברים אחרים מותקנים אז אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה

19. Started by TscR,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס טלוויזיה WinTV-PVR-150 ואני רוצה להקליט ממנו. רק עם המדיה סנטר של הויסטה הצלחתי להקליט כמו שצריך. אבל מכיוון שאין לי יותר ויסטה אין לי איך להקליט. ניסיתי את התוכנות הבאות: windvr 3 intervideo home theater segatv ואפילו עם התוכנה של הכרטיס זה עושה לי שגיאה כזאת. אפשר עזרה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  20. היי, יש לי בעיה נורא מציקה, המקשים שמוגדרים אצלי בכל המשחקים מופיעים באותיות מוזרות ולא מוכרות, אני לא יכול לשנות אותן לאותיות באנגלית, רציתי לדעת ממה זה נובע, והאם אפשר לתקן את זה? אי אפשר לשחק בצורה כזאת, אני לא מכיר את האותיות שמופיעות ואני לא יכול גם לשנות אותן לאותיות באנגלית. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק, אבל עכשיו התקנתי FARCRY2 וגם במשחק הזה האותיות המוזרות הופיעו. הינה תמונה שתבינו על מה אני מדבר: אני אשמח לקבל עזרה לבעיה המציקה הזאת, תודה רבה.

21. Started by DJ_Yaniv,

כשאני מפעיל כל מיני סירטונים באינטרנט אז אין קול. אבל כשאני שומע שירים במחשב יש קול. מישהו יודע אולי מה הבעייה.? היתקנתי את כל הדרייברים של הכרטיס קול. (אני רוצה לציין שפירמטתי את המחשב לפני כמה ימים)

22. Started by איתמר,

שאני רוצה למחוק את הדריבר שלי דרך ההוספה או הסרה תוכניות הוא נותן לי 3 אופציות איך למחוק איזה מהם לבחור

23. Started by ofer1928,

אני מנסה לעזור לידידה שלי במשהו במחשב שלה אבל בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה.. שהיא מכניסה שם משתמש וסיסמא לאימייל שלה ולמקושרים שלה ועושה "התחבר" זה פשוט עושה REFRESH לאותו דף.. ולא נכנס לאתר! האתר היחידי שכן נכנס לה זה פייסבוק מישהו יודע מה זה? אם יש פתרון לזה?

24. Started by GOLAN.DHO,

שלום ברצוני לדעת כיצד ניתן לשחזר את האיקון של הסל מחזור לDESKTOP אם נמחק ע"י DEL. בברכה, גולן :

25. Started by liav25,

האם זה נכון שרוב גרסאות התוכנה החדשות (נניח הגרסא השלישית של פיירפוקס או השמינית של נרו וכו', או סתם תוכנות שפותחו לקראת אמצע-סוף 2008) תומכות ב2 ליבות ? האם ווינדוס XP (לא משנה איזה SP) תומכת בריבוי ליבות ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.