עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Cyron,

אני רוצה לעשות מין תבנית קבועה ולתוכה להזין נתונים, ראיתי את זה במסמכים בעבר אבל אני לא יודע לעשות... הכנס שם:_______________ המקום לכתוב מסומן בצבע אפור וע"י לחיצה עליו אני מכניס את הנתון. מישהו יודע ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אני צריך תוכנה שיכולה להקליט קבצי מוזיקה! ויכולה להשמיע קטע מוקלט תוך כדי הקלטה נוספת ותחבר את שני הקטעים.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. Started by The Dom,

אני פונה למומחי הפורום שיגידו לי מה למחוק

4. Started by Gold shark,

שלום אני שי ואני רוצה לדעת עם יש תוכנה כמו ווירטואל פיסי שמדמה מערחות הפעלה אל מחשבי MAC ומחשבי PC ומה זאת אומרת אני שואל עם יש תוכנה שעובדת אל WINDOWS אשר מדמה מערכת הפעלה MAC עם מישהו יכול לעזור לי ??? תודה G0LD shark

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. צריך תוכנה שתצלם את המסך נגיד שתצלם אין שאני משחק באיזה שהוא משחק נגיד

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  6. Started by MacGyver,

שלום! אני מחפש תוכנה להקלטה מליין אין של המחשב אבל אני צריך שיהיה לה טיימר..... זה די דחוף איתן איתן

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש את תוכנת Adobe Reader (התוכנה שקוראת מסמכי PDF) עם ממשק בעברית. כלומר שה Gui יהיה בעברית. אני חושב שזה תריך להיקרא Adobe Reader (edition number) ME.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שבת שלום , למיטב הבנתי , 2 התוכנות לאותה מטרה של טיפול במחשב שקרס (בעליה עם מער' הפעלה על גבי דיסק) . 1) האם ישנה אפשרות להתחבר לאינטרנט לגלישה ? ניתן להוריד חייגן להחתברות או שאפשר להגדיר חייגן מהממשק ? 2) מי מהתוכנות תומך בחיבור דיסק און קי USB לחיבור לצורך גיבוי חומר מהמחשב אל ההתקן ? 3) מי מהתוכנות תומך בצריבת חומר (כלומר למי יש תוכנת צריבה מותקנת ) ? תודה מראש למי שעוזר...מתלבט בין צריבה של שניהם בגלל הפונקציות שחשובות לי בשאלות..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי 2 מחשבים שנמצאים ב-2 רשתות שונות, הייתי רוצה לפתוח על אחד מהם FTP SERVER ועל המחשב השני FTP CLIENT כאשר מה שאני רוצה לעשות זה להעלות ולהוריד קבצים מהמחשב עליו יושב ה- FTP SERVER. איך אני יכול לעשות את זה ? (אני מחפש משהו חינמי וטוב)

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. Started by galCool,

יש לי סרט שנמצא בשני קבצים איך אני יכול לאחד אותם? קובץ AVI.. תודה!!

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  11. Started by Bebush,

שלום, הורדתי לפני שבועיים בערך את גרסת הpreview של 3.7 ואתמול מחקתי את הגרסה הזאת 3.7 ואיתה נמחקו לי כל התוספים שהיו לי ל3.6.. יש איזו שהיא דרך לשחזר את כל התוספים שהיו לי? גם סקריפטים לקוף המשומן וכו'..?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. מישהו שמע על בעיה כזאת שרוב הרשימה של אנשי הקשר במסנג'ר 8 נעלמה, וגם כשהחזרנו למסנג'ר 7.5 נשאר בלי שינוי...

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. Started by alex15,

יש לי סרט שהוא 699 MB שהוא AVI . אבל אני צריך לעשות אותו בפורמט DVD 4 GB . אצלי קורא רק DVD . אז איזו תוכנה תעשה את העבודה ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  14. Started by itaituch,

שלום לכולם! לפעמים אני לא מצליח לראות סרטון שהורדתי באימיול ובמקום להפעיל אותו כתוב לי "רוכש רשיון". מה לעשות? יש דרך לעקוף את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  15. שיצור איתי קשר באייסי : 165042626 או במסנג'ר : alik38@012.net.il

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  16. הורדתי פיפא 2008 ואני רוצה לצרוב את קובץ ה- iso (זה מה שבדרך כלל עושים לא??) אז בקיצור אני לא מוצא את קובץ ה iso . איך אפשר למצוא את הקובץ?? ,תודה מראש זה תמונה שכל מה שהוריד לי [attachment deleted by admin]

17. Started by wooper,

היי אני שומר על המחשב שלי טוב יש כמה תוכנות אנטי spyware במחשב אבל מאז התקנתי את הfirefox יש לי spyware ורק spy bot מראה לי אותם וכולם קשורים לfirefox http://img212.imageshack.us/img212/8103/spyj7eu.jpg משהו יודע מאיפה כל הspyware

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. Started by tood,

היי, אבקש לינק לתוכנת משכורות לא משנה איזו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, כיצד אוכל לדעת מה הגודל המקסימלי שניתן להדפיס/לפתח בו את התמונה מבלי שתאבד מאיכותה? קובץ תמונה שנתוניה הם: רזולוציה 4368X1065 ו-300DPI. תודה.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  20. Started by Proww,

אהלן. אני מחפש תוכנה קלילה ופשוטה לחיתוך שירים (לכל הפורמטים בערך.) יש חיה כזאת? אם כן אשמח לעזרה והצעות.

21. Started by vini,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ , התוכנה מבקשת סיסמא , וזה קורה בכל קובץ

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. הויסטה משגעת אותי, בשביל כל דבר הכי קטן, התקנה, פתיחת קובץ או סתם משהו, היא מבקשת אישור. הדבר נמאס. משיטוט שלי בתפריטים והגדרות, לא הגעתי למקום שמבטלים את המכה הזאת. למישהו יש מושג? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by zeez100,

אשמח עם מישהוא יכול לעזור לי בנושא הנ"ל איך אני יודע איזה סרבר לבחור להורדה ואיך אני יודע אם זה עובד

24. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן יש באתר שלהם שני גרסאות, ואני לא מבין מה ההבדל ביניהם. גרסת PERSONAL http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099&downlink=155629340 ועוד TRIAL PERSONAL http://www.kaspersky.com/trials?chapter=146481750 ואני בא ושואל... מה ההבדל ביניהם ??? ??? באמת שאני לא מבין... תודה מראש יניב

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.