עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yossi051,

שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. היי, השאלה בכותרת + האם ישנו תאריך מדויק? תודה רבה מאוד מראש...

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by vigdor r,

רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעשויה לשפר ביצועי המחשב. כשאני מפעיל את AVAST הוא מראה לי שיש הרבה דברים לא תקינים.למשל: פריטי רישום שבורים, תוכניות שמאיטות את המחשב ועוד. אין לי בעיה לשלם על תוכנה אבל אני לא רוצה לעשות חשבון חודשי אלא לשלם פעם אחת וזהו. (ב AVAST אתה משלם כל חודש לעד...). אם יש תוכנה טובה חינמית, או בתשלום אשמח לשמוע. דרך אגב יש לי את CCLEANER ועדיין היא לא פתרה לי את מה ש AVAST הראה שעדיין יש לתקן במחשב תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. עיצבתי פלייר בפוטושופ באיכות גבוה מאוד (גודל 21\15 רזולוציה 300) ושלחתי לבית הדפוס להדפסה ושם זה יוצא להם על הפנים ואני לא מצליח להבין למה, שמרתי את זה באיכות הכי גבוה שיש זה שוקל כמעט 10 מגה וזה סה"כ כיתוב ועוד כמה תמונות, שום דבר מורכב מדי... למישהו יש רעיון מה התקלה?!? אשמח לעזרה מהירה כי אני חייב להדפיס את הפליירים השבוע! תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Night,

אני לא יכול להאזין לדיסקים מקוריים במחשב, שיש בהם "בונוסים" (מצגת שעולה כשמכניסים תדיסק למחשב, עם תמונות וקליפים...). גם כשאני נכנס לכונן של הדיסק, אני רואה את הקבצים של המצגת והקליפים אבל לא את הקבצים של השירים. קניתי דיסקים מקוריים ואין לי בידיוק איך לשמוע אותם אין לי מערכת סטריאו (מי שומע במערכת היום? יש תמחשב..) וכרגע אני שומע בדיסקמן שחיברתי לרמקולים ~_~ לא שומעים משהו. יש תוכנה שמאפשרת לשמוע מהדיסק? אני לא רוצה להעביר את השירים (ripping).

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הגדרתי ב-Excel כמה דברים קטנים, שמחשבים הוצאה יומית של באסטה קטנה. כאשר היא לוקחת את הכמות היומית, מכפילה בעלות המוצר, ומסכמת את עלות ההוצאות לאותו יום. -הקובץ הועלה על מנת לספק המחשה- מה שאני מעוניין לעשות, זה בעצם ליצור כל יום טבלה יומית, שתסכם את הוצאות היום - ובסוף החודש יהיה תא שבו תצויין סה"כ ההוצאה הדרושה. ידוע לי שאפשר לקשר בין דפי עבודה שונים בקובץ Excel יחיד, אבל זה נראה לי די מסורבל לעשות קובץ אחד, שבו 30 דפים, כאשר כל דף מתאר יום. - יש פיתרון יותר נוח ? אולי תוכנה כלשהי שלא שמעתי עליה ? - יש לכם הצעות איך ליעל את התיכנון הזה ? - ושאלה אחרוה, אם אני מעוניין שהתאריך ירוץ אוטומית, כמו לוח שנה, איך אפשר לעשות את זה ? רעיונות, הצעות, פיתרונות, טיפים וכל דבר אחר, ית…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ybe,

אני מעונין לחסום את מספר ה-IP בזמן הגלישה באינטרנט, אני מחובר בADSL. איזה תוכנה מומלצת לכך?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by dovik,

יש לי פנקס רשימות (notepad) עם ממשק ברוסית. כתבתי טקסט בעברית, ושמרתי בדיסק און קי וגם בקשיח. בזמן זה היתה הודעה שהאמת לא קראתי בעיון, אך הופיע שם משהו באנגלית על קידוד.. כאשר פתחתי בקשיח, זה הוציא לי סימני שאלה. 1. אם אני אגש עם המסמך ב-DOK למחשב בעברית, זה יהיה קריא? 2. איך אפשר לתקן את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=3 זה מה שכבר הורדתי- לא עוזר, לצערי. הדברים כתובים בעברית ולא מצליחים להיקרא בוורד 2010 שמותקן על חלונות 7. הקבצים הומצאו בוורד 2003, כשעוד עבדתי עם חלונות XP. מקווה שיהיה פתרון, מאחר ויש לי המון כאלו ויש גם מידע אוניברסיטאי חשוב שם. תודה ויום מקסים (:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by ellell,

שלום . במקרה פתחתי את פתיחת תוכניות "הפעלה" ומצאתי את הקובץ הזה . C:\WINDOWS\system32\mslatest_updt.exe מסומן ב-V מה זה ומה תפקידו? תודה למסייעים.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by shahar75,

החלפתי מחשב לאחרונה. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. ניסיתי לבצע לכידה ממלצת הוידאו באמצעות Roxio 2011, Adobe CS5, Windows Movie Maker. התוצאה אינה טובה. האם מדובר במקודד חסר ללכידה? במחשב הקודם השתמשתי ב-Klite שטרםהתקנתי במחשב החדש (לאור אזהרות באתר זה).

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. מחיפוש בגוגל הגעתי לזה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splashtop.remote.pad.thd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kainy.client איזה מהם עדיף? יש תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות את זה? מדובר על hearthstone המשחק לא תובעני מבחינה גרפית זה משחק קלפים

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by DXT,

בשביל ליצור שכפול מדויק של מה שהורדתי מהאינטרנט.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by The UnKnown,

מה אתם אומרים יש שיפור? שווה משהו?.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by likantrop,

התקנתי ARES LITE,ומשום מה כשאני מפעיל אותו,הוא כל הזמן נמצא במצב של CONNECTING. אני משתמש בFIREWALL של WINXP וברור שביטלתי את אופציית החסימה של ARES ועדיין,כלום. אולי זה בגלל הפורט...?אני מתחבר עם הפורט שהתוכנה נותנת 24822,אולי אני צריך פורט אחר?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ^GunX^,

שלום לכולם, אני משתמש בתוכנה הזאת ורציתי לדעת אם אפשר ליצור בה ציור\שירטוט תלת מימדי..? אם אפשר מישהו יכול להסביר לי איך.? ואם לא אז אולי יש איזושהי תוכנה אחרת שבה אפשר לעשות את זה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. לקחתי תמונה X, הדבקתי אליה חלק מעננים מתמונה Y-בשכבה חדשה, סידרתי הכל במקום והתחלת למחוק את החלקים המיותרים בעזרת המחק, בטעות מחקתי חלקים שאני צריך איך אני משחזר אותם? אם אני מסמן V בERASE TO HISTORY זה לא משחזר חלקים מהתמונה Y אלה מחזיר את החלקים מתמונה X.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. Started by bennash,

שלום הקטנתי קובץ avi של fraps לm4v בXMedia Recode בגלל שקובץ avi גדול מדי כדי להיכנס ליוטיוב (MAX 60GB or 1200min) בנוסף הייתי רוצה להוסיף שיר בלופ ברקע ויצרתי קובץ mp4 בmovie maker נוסף של קרדיט לשיר ולשחקנים בBF4. פרטי קבצים: AVIגודל 88.2GBאורך 00:27:00 רזולוציה 1920x1080 ביטרייט (קצב נתונים) 449321kbps בופר 0 מצב צבע 4:2:0 12bppקצב מסגרות 120fps פורמט שמע pcm 16bit ביטרייט שמע 18432kbps סמפייל רייט (קצב דגימת שמע) 192kHzערוצי שמע 7.1 M4Vגודל 1.62GBאורך 00:27:00 רזולוציה 1920x1080 פורמט וידאו mpeg-4 avc / h.265 רמה 4.0 מצב צבע 4:2:0 12bpp ביטרייט (קצב נתונים) 7990kbps קצב מסגרות 120frs פורמט שמע ac3 32bit ביטרייט שמע 640kbps סמפייל רייט (קצב דגימת שמע) 192kHz ערוצי ש…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. הכוונה שממש ישאיר את הדקסטופ, לא רק תמונה שלו.... כלומר אני מרוצה שומר מסך שיראה לי שינויים בזמן אמת..... מצדי שכל מה שהוא יעשדה יהיה רק להפוך צבעים... בשביל לשמור על המסך.... אז נראה לכם שיש דבר כזה??

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום אני משתמש בתוכנה איטונס ובזמן האחרון אני לא יכול לשמוע טוב מוזיקה יש רעשים ואני רוצה תוכנה וחשוב שיהיה בא אקוליזר בשביל להוריד את הבסים אז אם מישהו מכיר תוכנות אני ישמח לשמוע הכול חוץ מוינדוס מדיה פלייר ווינאמפ תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. זאת מן תוכנה פשוטה כזאת שמחשבת משקלים בבייטים קילובייטים מגה בייטים וג'יגה בייטים לדוגמה כמה זה 1500 קילובייטים במגה בייטים ? אתה נגיד מסמן לתוכנה אפשרות אחת מכמה אפשרויות "מקילובייטים למגה בייטים" ואתה רושם ואתה רושם את המספרים בקטגוריה של KB אתה רושם את הקילובייטים ובקטגוריה של MB אתה רושם מגה בייטים מספר ולוחץ על כפתור "חשב" וזה מחשב וכותב לך בתיבת טקסט. ואפשר גם לבחור באפשרות אחרת: "ממגה בייטים לקילובייטים" ואתה רושם את המספרים בקטגוריות ולוחץ על חשב ורואה את המספר שיצא. רעיון טוב לא??

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by 78uuuu,

אני לא יכול לעדכן ביוס כי הביוס לא מזהה את כונן USB שבו הביוס העברתי את כל הביוס להגדרות החברה לא עזר כל האופציות ל- USB פתוחות כונני USB נראים במחשב רק לא שרוצה לעדכן ביוס הוצאתי בטריה מהלוח לא עזר שינתי לכניסות אחרות USB לא עזר הביוס מסרב להתעדכן , למה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by xtract1,

נכנסתי ל MSCONFIG ואז לSTARTUP וראיתי את nwiz.exe הזה... חיפשתי בגוגל ואמרו שזה משו של הכרטיס מסך של NVIDIA משהו בסגנון.זה נכון? והשאלה הכי חשובה..מזה בדיוק עושה והאם אני יכול לבטל אותו שיעלה על ההתחלה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. ברוב המקרים לא פועל לי ורשום לי : An error occurred, please try again later מעט מאוד מהפעמים זה מנגן לי. הבעיה רק אצלי או אצל רבים?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים