עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Alexkmr,

יש לי מספר תוכנות עריכת סאונד בין היתר: Cool Edit Pro 2.1, Audacity, GoldWave. אני עושה פתח לשיר מסויים(מוזיקה), ואיך אני מקליט אליו שיר?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by bears,

ניסיתי באקספלורר 7,ב8,בפיירפוקס,לא עובד ג'אווה מותקנת,גירסה אחרונה של סאן.. כשאני פותח את הצ'ט הוא מבקשר אישור ,אני בוחר בRUN,אחר כך מופיעה שגיאה שצריך להתקין ג'אווה..אבל יש לי כבר

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by RS4,

כאשר אני שולח קובץ להדפסה זה פותח לי חלון שמבקש ממני לשמור את הקובץ במקום להדפיס אותו למה זה קורה? המדפסת מחוברת והדרייבר מעודכן המחשב ואותו דבר גם לגבי הכתבן של ה-WINDOWS כל פעם כאשר אני בא להדפיס זה קורה...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. Started by likantrop,

התקנתי ARES LITE,ומשום מה כשאני מפעיל אותו,הוא כל הזמן נמצא במצב של CONNECTING. אני משתמש בFIREWALL של WINXP וברור שביטלתי את אופציית החסימה של ARES ועדיין,כלום. אולי זה בגלל הפורט...?אני מתחבר עם הפורט שהתוכנה נותנת 24822,אולי אני צריך פורט אחר?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by overload,

2 הסגנונות הסגנונות הפופולריים של המאה הזאת: לקשקש על המונה ליסה. ולעשות מכל דבר פרסומת לIPOD ;D

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by maverick,

איך אני מוסיף את שורת ה-BCC (עותק מוסתר) באופן קבוע להודעות שלי באאוטלוק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. היי. אני עד היום השתמשתי בשומר סיסמאות בשם lastpass ,אבל משומה אני לא מצליח להתקין אותו בכרום אז החלטתי לנסות את רובופורם.כמו כן,אשמח להסבר איך להשתמש בתוכנה,איך לשים את כול הסיסמאות שיהיו שמה ושכרום יסוכרן איתם בקיצר אשמח להסבר. תודה מראש. שבת שלום. :party0023::beerchug:

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Night,

אני לא יכול להאזין לדיסקים מקוריים במחשב, שיש בהם "בונוסים" (מצגת שעולה כשמכניסים תדיסק למחשב, עם תמונות וקליפים...). גם כשאני נכנס לכונן של הדיסק, אני רואה את הקבצים של המצגת והקליפים אבל לא את הקבצים של השירים. קניתי דיסקים מקוריים ואין לי בידיוק איך לשמוע אותם אין לי מערכת סטריאו (מי שומע במערכת היום? יש תמחשב..) וכרגע אני שומע בדיסקמן שחיברתי לרמקולים ~_~ לא שומעים משהו. יש תוכנה שמאפשרת לשמוע מהדיסק? אני לא רוצה להעביר את השירים (ripping).

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ymss69,

עברתי על הפורום קצת וראיתי המלצות על התוכנה הזאת אבל אני מוריד בה והיא פשוט לא זזה (הדאונלוד הכללי לא עובד את ה3 ק"ב) מישהו יודע איך אני מסדר את זה? ולמה זה קורה לי (האפלוד עומד על בערך 12 ק"ב)

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Shaharrr,

שלום, אני מנסה להפעיל את נגן הרדיו באתר www.91fm.co.il זה נותן לי להוריד קובץ ASF, שאני לא מצליח לטעון. האם אני צריך סוג של CODEC מסוים? מה אפשר לעשות על-מנת לתקן את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by yossi051,

שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכם, רציתי לשאול שאלה עד לפני כמה הפוקר בפייסבוק עבד לי חלק בלי שום בעיות ומשום מה פתאום לפני כמה ימים הוא פתאום קופא לי באמצע משחק ואז אני חייב לסגור את הדפדפן ולהיכנס מחדש לאתר וככה כל פעם ואני לא יכול לשחק בכלל.. עד היום שיחקתי באקספלורר 6 (לא אוהב את 7 ו-8 מבחינת עיצוב והסדר תפריטים) וכמובן הורדתי את הדפדפן של גוגל ופיירפוקס וגם שם הוא קופא. מה עליי לעשות ? תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו שבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. למי שלא מכיר, התוכנה Ad Muncher חוסמת (בעיקר) פרסומות וחלונות קופצים באינטרנט. (תוכנה חובה אגב) אני מאד מרוצה ממנה, אבל יש לי בעיה קלה: בעת גלישה באתר של YNET (גם ב-FF וגם ב-IE), כשיש לינק שבנוי כסקריפט (תמונה מצורפת) - הלינק לא עובד. רק אם אני מבטל/סוגר את התוכנה הלינקים הנ"ל עובדים. יש בתוכנה הגדרות של פילטרים עבור כל דף אבל לא הצלחתי לאפשר ריצת סקריפטים בדף מסויים (למשל של YNET). מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור? אגב, קישור לדף התוכנה למי שרוצה לנסות: http://www.admuncher.com/index.shtml [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. לפני כמה ימים,עוד במחשב הישן שהיה מחובר באותו כבל כמו החדש לאינטרנט,היה מותקן XP SP3 החלפתי למחשב חדש מתקדם יותר עם מערכת הפעלה וינדווס 7 עם 64 ביט. משום מה התוכנה יוטורנט מורידה לי נורא לאט בהשוואה למחשב הקודם(לא הגיוני כי הם היו מחוברים באותו הכבל). האם יש משמעות לדבר שאני מוריד את הקבצים לדיסק נשלף חיצוני ולא לדיסק הקשיח המצוי במחשב עצמו? סתם לשם השוואה,במחשב הקודם ירדו לי אותן ההורדות במהירות של כ 1178 ק"ב ממוצע להורדה אחת. ועכשיו אני ממש מגרד את ה 200 ק"ב באותה ההורדה.. האם יש למישהו הסבר לכך או תשובה לשאלתי ממקודם. אשמח לקבל עזרה. בברכת שבת שלום,רועי.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by shaithebest,

עזרה דחופה בבקשה: לא מצליח לפתוח את כל התוכניות במחשב אפילו לעשות שחזור מערכת לכל התוכניות נעשה סיומת LNK ונפתח חלון של הורדות. לא יודע מה זה אומר. בבקשה בבקשה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. Started by a556,

מה אם התוכנה הזאת? היא עובדת אופ-ליין?????? יש לה תוכנות ריגול? יש מתחרות טובות יותר?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by rino,

הסרתי אנטי וירוס AVG ומשום מה כאשר אני מנסה להתקין כל אנטי וירוס אחר , אני מקבל הודעת שגיאה שAVG עדיין מותקנת ולכן לא ניתן להתקין . חיפשתי שרידים של ה AVG אך לא מצאתי. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את הAVG הארור הזה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכולם, האם יש איזשהי תוכנה טובה יותר מאימיול להורדת/שיתוף קבצים? שסוף כל סוף לא תהיה תלויה במקורות (או משהו בסגנון), שאני אלחץ על הקובץ והוא יוריד לי אותו.... תודה מראש על התגובות.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by telzur,

אני חייב להחליף דפדפן האקספלוור משגע אותי אני מחפש דפדפן חדש אפשר המלצות עם פירוט???

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. ראיתי פרסום בחדשות גוגל על אתר שנותן דילים לקראת סוף שנה, של באנדלים של אופיס ווינדוס. https://g-rafa.co.il/דיל-סוף-שנה-אזרחית-קנו-office-pro-וקבלו-חינם-windows-10/ אז רכשתי דרך האתר הזה, באנדל של אופיס 365 פרו עם קבלת ווינדוס 10 פרו מתנה (מפתח אקטיבציה) הם מסרו לי את המפתח של הוינדוס 10 פרו במייל וכתבו לי שאפשר לשדרג מגרסה אחרת או להתקין התקנה נקייה. כרגע מותקן לי במחשב נייד וינדוס 10 הום, כששמתי את המפתח שרכשתי באשף ההפעלה, כביכול על מנת לשדרג לפרו, קיבלתי הודעת שגיאה: The product key you entered didn't work. Check the product key and try again, or enter a different one. (0xc004f050) כשפניתי לתמיכה…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by dovik,

יש לי פנקס רשימות (notepad) עם ממשק ברוסית. כתבתי טקסט בעברית, ושמרתי בדיסק און קי וגם בקשיח. בזמן זה היתה הודעה שהאמת לא קראתי בעיון, אך הופיע שם משהו באנגלית על קידוד.. כאשר פתחתי בקשיח, זה הוציא לי סימני שאלה. 1. אם אני אגש עם המסמך ב-DOK למחשב בעברית, זה יהיה קריא? 2. איך אפשר לתקן את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by m1ke,

למצטרפים חדשים ולישנים שעדין לא משתמשים בpremium ורוצים. מומלץ

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. צריך להתקין דרייבר למסך Samsung חדש או שאין צורך? קניתי מסך סמדונג 24 אינטצ למחשב, האם צריך להתקין את הדריבר לווינדוס 10 או שהווינדוס כבר ידע לזהות אותו?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by overload,

נאמס לי מווקטורים פוטושופ יותר מעניין. לקחתי את התמונה המקורית והתחלתי לצבוע עליה בשביל הצורה הכללית ואז עם מברשות קטנות מאוד ומריחות המשכתי לצייר. לקחתי קצת מהטקסטורה של העור בתמונה והכנסתי לציור כדי שיראה יותר אמיתי באזורים מסוימים, טכניקה חדשה שלמדתי. את השעיר צירתי עם מברשת בגודל 1 (:-X) והרבה מריחות. בערך 10 שעות~ תלחצו שוב לגודל מלא אחרי הפתיחה. (נערך) תמונה מקורית http://img276.imageshack.us/img276/3280/adrianalimasanpaulo2002076ra.jpg רק אל תקשרו גם את זה לכל הוויכוח על הבנות בפורום כללי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. יש איזה משהו שמתקן את הקושי הזה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.