תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול להשיג את התוכנה ולמי שיש אודה לו אם ישלח לי.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש עם כונן BR והוא קנה כמה סרטים איך רואים את הסרטים במחשב על הטלוויזיה - סרטי 3D ? עם איזו תוכנה ? מה הפורמט של הסרטים ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. אני עד היום השתמשתי בשומר סיסמאות בשם lastpass ,אבל משומה אני לא מצליח להתקין אותו בכרום אז החלטתי לנסות את רובופורם.כמו כן,אשמח להסבר איך להשתמש בתוכנה,איך לשים את כול הסיסמאות שיהיו שמה ושכרום יסוכרן איתם בקיצר אשמח להסבר. תודה מראש. שבת שלום. :party0023::beerchug:
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בקניית wacom והבנתי שמאד משתלם להזמין מחול. מישהו עשה את זה? מאיפה אפשר להזמין? זה בעייתי מבחינת אחריות בארץ? אני מתעניין ספציפית בintuos4 A6. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב עם חלונות 7 ואני מעוניין להשתמש במצלמת הוידאו שלי לצורך העברת סרטים למחשב ועריכתם. לצערי מערכת ההפעלה אינה מזהה את המצלמה. אני משתמש בחלונות 7 גירסת 64 BIT ודגם המצלמה הוא: DCR-HC24E של סוני. למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור בעיה זו? אודה על תשובתכם והתיחסותכם. איציק.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי SD CRUZER 8GB של סאנדיסק והוא מפורמט ב FAT32. אני רוצה לפרמט אתו ל NTFS ע"מ שאוכל להעתיק קבצים גדולים מ 4GB. הכיצד ?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פשוט באוניברסיטה אצלנו מעלים מצגות בפורמט PDF כנראה בשביל שלא יעתיקו מהם, ואיאפשר לכתוב על המצגת בצורה נוחה עם אקרובט רידר... יש למישהו המלצות מעבר לתוכנה של אופיס של המחברת? (יש לה לפעמים בעיה שהיא לא שומרת את מה שכותבים בה)
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה למיקסוס מוזיקה לדיג'יי מתחיל..!!! על מה אתם ממליצים? אני דיג'יי מתחיל שרוצה להיכנס לסצנה ואני מחפש תוכנה טובה לערייכת שירים וכדומה...
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לעשות חיפוש בטבלה ארוכה ע"יפונקציה ורגע שאני לוחץ על נתון שהוא יראה לי איפה זה מצא מקווה שהגדרתי את מה שאני רוצה נכון
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני כבר חודש מחפש פיתרון אך ללא הצחלה. יש לי Outlook 2007 עם SP2 וכאשר אני עושה REPLY או FORWARD למיילים שהם בפורמט HTML אני רוצה שהם יעשו המרה אוטומטית ל-RICHTEXT. אני יודע שאפשר לגשת ל-OPTION ולשנות שם את הפורמט, הבעיה היא שאני מתעסק עם המון מיילים שאני צריך להמיר אותם ולפעמים אני מפספס. מישהו מכיר איזה דרך לעשות זאת? תודה, צחי.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי ARES LITE,ומשום מה כשאני מפעיל אותו,הוא כל הזמן נמצא במצב של CONNECTING. אני משתמש בFIREWALL של WINXP וברור שביטלתי את אופציית החסימה של ARES ועדיין,כלום. אולי זה בגלל הפורט...?אני מתחבר עם הפורט שהתוכנה נותנת 24822,אולי אני צריך פורט אחר?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה קרה לאתר ההורדות הגדול www.torrentleech.org 2. יש תוכנה שנותנת הרשמה לאתר www.torrentbyte.net?... אם יש תנו שם או קישור 3. אילו דרכים יש עוד לזייוף ratio יחס כלומר העלאה?..................... אני מזייף עם ratio maker אבל קצת כדי שלא יעלו עלי אבל אני הכי צריך אני לא מוצא את המוד של אזוארס שמזייף רטיו איך קוראים לו וקישור
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי באקספלורר 7,ב8,בפיירפוקס,לא עובד ג'אווה מותקנת,גירסה אחרונה של סאן.. כשאני פותח את הצ'ט הוא מבקשר אישור ,אני בוחר בRUN,אחר כך מופיעה שגיאה שצריך להתקין ג'אווה..אבל יש לי כבר
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ScuNdc9Li5Q אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה. ואל תשכחו לתת בלייק
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בשביל ליצור שכפול מדויק של מה שהורדתי מהאינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לא משנה איזה שתהיה פשוטה לעבודה שאני יכול ישר לשים תמונות ולעשות סרטון אם קובץ מוזיקה ןלשמור אותו מישהו מכיר כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול שאלה עד לפני כמה הפוקר בפייסבוק עבד לי חלק בלי שום בעיות ומשום מה פתאום לפני כמה ימים הוא פתאום קופא לי באמצע משחק ואז אני חייב לסגור את הדפדפן ולהיכנס מחדש לאתר וככה כל פעם ואני לא יכול לשחק בכלל.. עד היום שיחקתי באקספלורר 6 (לא אוהב את 7 ו-8 מבחינת עיצוב והסדר תפריטים) וכמובן הורדתי את הדפדפן של גוגל ופיירפוקס וגם שם הוא קופא. מה עליי לעשות ? תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו שבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יכול להאזין לדיסקים מקוריים במחשב, שיש בהם "בונוסים" (מצגת שעולה כשמכניסים תדיסק למחשב, עם תמונות וקליפים...). גם כשאני נכנס לכונן של הדיסק, אני רואה את הקבצים של המצגת והקליפים אבל לא את הקבצים של השירים. קניתי דיסקים מקוריים ואין לי בידיוק איך לשמוע אותם אין לי מערכת סטריאו (מי שומע במערכת היום? יש תמחשב..) וכרגע אני שומע בדיסקמן שחיברתי לרמקולים ~_~ לא שומעים משהו. יש תוכנה שמאפשרת לשמוע מהדיסק? אני לא רוצה להעביר את השירים (ripping).
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L יש לו שתי יציאות USB קדמיות ויציאת אזניות וכניסת מיקרופון קדמיות. משום מה כל היציאות והכניסות הקדמיות לא עובדות למרות שבדקתי בפנים שהכל מחובר למקומות הנכונים. יש לציין שככה זה הגיע מהחנות ופשוט אף פעם לא טרחתי לבדוק את הנושא. יש פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מספר תוכנות עריכת סאונד בין היתר: Cool Edit Pro 2.1, Audacity, GoldWave. אני עושה פתח לשיר מסויים(מוזיקה), ואיך אני מקליט אליו שיר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים,עוד במחשב הישן שהיה מחובר באותו כבל כמו החדש לאינטרנט,היה מותקן XP SP3 החלפתי למחשב חדש מתקדם יותר עם מערכת הפעלה וינדווס 7 עם 64 ביט. משום מה התוכנה יוטורנט מורידה לי נורא לאט בהשוואה למחשב הקודם(לא הגיוני כי הם היו מחוברים באותו הכבל). האם יש משמעות לדבר שאני מוריד את הקבצים לדיסק נשלף חיצוני ולא לדיסק הקשיח המצוי במחשב עצמו? סתם לשם השוואה,במחשב הקודם ירדו לי אותן ההורדות במהירות של כ 1178 ק"ב ממוצע להורדה אחת. ועכשיו אני ממש מגרד את ה 200 ק"ב באותה ההורדה.. האם יש למישהו הסבר לכך או תשובה לשאלתי ממקודם. אשמח לקבל עזרה. בברכת שבת שלום,רועי.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני חייב להחליף דפדפן האקספלוור משגע אותי אני מחפש דפדפן חדש אפשר המלצות עם פירוט???
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי פנקס רשימות (notepad) עם ממשק ברוסית. כתבתי טקסט בעברית, ושמרתי בדיסק און קי וגם בקשיח. בזמן זה היתה הודעה שהאמת לא קראתי בעיון, אך הופיע שם משהו באנגלית על קידוד.. כאשר פתחתי בקשיח, זה הוציא לי סימני שאלה. 1. אם אני אגש עם המסמך ב-DOK למחשב בעברית, זה יהיה קריא? 2. איך אפשר לתקן את זה? תודה
-
הסרתי אנטי וירוס AVG ומשום מה כאשר אני מנסה להתקין כל אנטי וירוס אחר , אני מקבל הודעת שגיאה שAVG עדיין מותקנת ולכן לא ניתן להתקין . חיפשתי שרידים של ה AVG אך לא מצאתי. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את הAVG הארור הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-