תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים. רציתי לשתף אותכם בעבודה שסיימתי כרגע (לקח לי כ-4 שעות ). ה- htc TRIBAL החדש: http://up36.siz.co.il/up3/oyg4tbdmczz2.jpg במידה ויהיה שינויים/עדכונים/תיקונים, אשנה את הלינק. אשמח לקבל ביקורות ותגובות. עודד ב.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לגרום לדף בפורמט HTML להציג ולהפעיל קוד ב-PHP אבל עם תוכנת WAMP אני לא מצליח לעשות את זה.... מישהו יכול לעזור? תודה...
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כמו כמעט כולם אני מחפש ממשק לHTPC שיהיה בעברית.אני מבקש המלצה לממשק שיידע לנגן סרט ששמו ושם הכתובית לא זהה,וזה הכי חשוב לי בדרישות מהממשק. שיהיה ניתן להקפיץ את הסרט 5 שניות אחורה ע"י לחיצה על מקש החץ השמאלי (כמו בMV2PLAYER לדוגמא).אם יש אפשרות לעבודה על לינוקס זה מעולה אך לא חייב.תודה.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעשה לוג לכל פקודות ה-HTTP היוצאות מהדפדפן (עדיפות לפיירפוקס). חשוב מאוד שיהיה חופשי - בעדיפות משנית שהלוג יעשה לקובץ טקסט אוטומטית נ.ב. אני לא מתכוון לסניפרים ולתוכנות קליטת תעבורה - תודה כל טוב ושבת שלום, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אבל הבעייה רק עם האתר הזה ספציפית... EXPLORER מראה: "The page cannot be displayed" מה הקטע? אני משתמש ב - XP PRO, IE6 ו- KERIO FIREWALL
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היה פה אחד שכתב את התוכנה המושקעת HWzone Monitor כנראה yousux האתר התחדש והעם דורש עידכון לתוכנה HWzone Monitor המצויינת שלך! ונראה לי שככול שיהיו יותר תגובות לנושא כך הבחור יעדכן יותר מהר...
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
נמאס לכם לבדוק כל הזמן אם יש לכם הודעות חדשות ? מייל ? דיונים מעניינים ? הנה הפתרון. התוכנה רצה ברקע ובודקת מדי פעם אם קיבלתם מייל / הודעות חדשות ואם כן מקפיצה לכם חלון שמודיע לכם על ההודעות ומאפשר לכם לגשת אליהם באתר במהירות. תמונה מהתוכנה: תמונה עם הסברים: כדי להתחיל להשתמש בתוכנה הכניסו את שם המשתמש והסיסמה שלכם (היא נשלחת ישירות לאתר ולא עוברת באף מקום אחר) ולחצו על כנס. מאותו רגע: אם יש לכם תגובות חדשות לנושאים שהגבתם בהם, הם יופיעו בתיבה מס' 3, כאשר לחיצה כפולה על שם הנושא יביא אותכם לאיפה שקראתם אותו פעם אחרונה בדפדפן. הודעות חדשות שהגיעו יופיעו מדי פעם בתיבה מס' 4, שגם שם לחיצה כפולה תביא אותכם למיקום האחרון שלכם בדפדפן. אם קיבלתם מייל חדש הוא יופיע לכם …
-
- 24 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
נכון נכון, אין לי סיבה להתעצבן כי זה בחינם ואני לא שילמתי אגורה, אבל תארו לכם שאתם מסתכלים על סרט וברגע הכי מותח הפירסומת שאתם הכי שונאים( GOnext והבחורה המרקדת :AR15: )צצה לה בלי סיבה!, והדפדפן לא פתוח בכלל אז אני חייב להניח שזה בגלל התוכנה, וזה קורה לי בדרך כלל כחמש פעמים ביום, אני לא רוצה להפסיק להשתמש בתוכנה כי היא מאד שימושית אז למישהו יש פיתרון איך להפסיק את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, כשאני משתמש בפיירפוקס, אז בעמוד הראשי של HWZONE, כל לינק (פורומים, מפרטים, וכו') נפתח לי בטאב חדש. זו בעייה רק בעמוד הראשי של האתר, ורק עם האתר הזה, ורק בפיירפוקס. יש למישהו רעיון מה לבדוק/לשנות בקונפיגורציה של פיירפוקס? דרך אגב זה בכל הגרסאות, מ-1.0 ועד 1.5RC2. זה רק אצלי ככה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להעלות את האתר כאן בפיירפוקס אלא רק בIE? כל פעם שאני מנסה להכנס עם פיירפוקס זה מעלה לי את האתר הזה (וזה קורה בעוד כמה אתרים בארץ)
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו שמע על Hysys.Plant ואיפה אפשר למצוא אם לא את כולה אז את ה-demo?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
I am looking for a program,that shows my temperature in the pc
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
i am searching for an AC3 codec tnx p.s. - Nemo is NOT welcome
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hi i got new hebrew keyboard and i did what told me in the instructons to make the hebrew working and it didnt work it was working min ago in document but not in the internet now its didnt work at all after i did someting trying to help myself what do you think i need to do? i have XP media center 2005 thank you for your help
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
iam in the USA and iam using a computer without hebrew installed. i went to the control panel to Regional and Language Options and tried to install the right to left languages but i dont have a windows CD so maybe some one can get me those files so ill have hebrew installed? THX
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום רב אני צריכה עזרה דחופה קניתי מצלמה דיגיטלית בהפלגה של מנו ספנות ובגלל ששיניתי את מערכת הפעלה מ: XP ל: VISTA 32BIT אני לא יכולה להעביר את הסרטים למחשב. בצ'ט של סוני אמרו לי לחפש את I LINK מאחורי המחשב ואני חושבת שאין לי את זה. אמרו שזה אפשרי לרכוש, ניסיתי באייבורי מחשבים ואם המליצו על פורום זה. מה אני יכולה לעשות כדי להמשיך להנות ממוצר שעלה למעלה מ 1000 דולר לפני 3 שנים?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
shalom asiti format ve ani lo motze et ha driver shel ha kartis kol sheli ani tzarih ladaat ma ha shem shel ha driver shel ha kartis kol sheli eifo ani bodek be everset ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
dunno why but i have anew computer and once in a while [its starting fine and its not passing untill iam restarting the computer] .:A i can switch between hebrew and english in some softwares its stuck on english like the IE and some on hebrew like the mirc in some softwares its working fine dunno what to do 10x
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
Hey there, I checked out in Evesrt and that's what I discovered: Multimedia: Conexant Cx20468 @ ATI SB400 - AC'97 Audio Controller PCI Video Adapter: ATI Radeon Xpress 200M (RS480M) CPU Type: Mobile AMD Sempron LV, 2000 MHz (10 x 200) 3300+ Motherboard Name Hewlett-Packard Presario V5000 (EZ552UA#ABA) If someone can find for me those drivers it will make me very happy By the way, I can see hebrew well if you wondered...
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
צהרים טובים חברים חילצתי רק את קולו של הזמר מהשיר ואני רוצה לתרגם את קולו לשפה אחרת בקולו המקורי על איזה תוכנה או אתר אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 284 צפיות
- 1 follower
-
-
לחבר שלי יש MINI IPOD אני מחפש בשבילו תוכנה שתהפוך את האיפוד לכונן במחשב ואז יהיה אפשר להעביר אליו גם קבצים אחרים תודה למי שיעזור נ.ב. התוכנה הייתה פעם בטק טיוי
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את ה- I-cool להורדה באתר של ג'יגהבייט. במה מדובר? האם זה מרסן את הסל"ד של המעבד או מה? מצ"ב לינק: http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/Utility_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1951&ProductName=GA-8I945PL-G מדובר בהורדה הראשונה, אשמח לתגובות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
It seems that i cant write in hebrew on forums and search engins please help me...... thanx
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-