תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הי עשיתי גיבוי של מחחשב שלם שהיה בו וירוס קטלני שמחק כמעט הכל עם mini xp של HIRENS מצאתי את כל החומר וגיביתי לפני פירמוט בסוף, על המחשב החדש יש את התיקייה של הגיבוי אבל ריקה מתוכן. התיקייה שוקלת 50 גיגה אבל התוכן נסתר הבנתי שיש פקודה שמשחזרת את החומר והופכת אותו לגלוי ניסיתי לעדות גוגל על ATTRIB אבל כל אחד טוען שם אחרת ואין תשובה מדויקת. אולי למישהו יש נסיון על דבר דומה יכול לומר לי מה לרשום בפקודת CMD תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה שולח לי מהאנשי קשר שלי אליי הודעות זדוניות כל פעם..(מאנשי קשר ספציפיים) ברגע שאני פותח את המנסן אני ישר מקבל הודעה כזאת אם שאר האנשים אני יכול לדבר רגיל ואין בעיה אז מזה אומר? הוירוס אצלי או אצלהם? ואיך פותרים את זה? זה ממש מנגס ההודעות האלה וגם אי אפשר ככה לדבר ולתקשר עם האנשי קשר האלה יש לי את Malwarebytes' Anti-Malware ואנטי וירוס החינמי של AVAST והם לא מצאו שום דבר מיוחד... מה אפשר לעשות? הבעיה אצלי או אצלהם?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב PROCESS MONITOR מבית SYSINTERMALS, אבל אני מחפש תוכנה שתמצא באיזה DRIVER משתמש תוכנה אחרת. יש לי שתי תוכנות אבטחה שמתנגשות אחת עם השנייה ואני חייב למצוא באיזה DRIVERים כל אחת משתמשת כדי להעביר את הטיפול הלאה למפתחים. יש לי רשימה חלקית מ PROCESS MONITOR אבל אני לא בטוח שזה הכל וחשבתי אולי מישהו מכיר תוכנה טובה יותר.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
רק לMP4. יש למישהו תוכנה להורדה מהיוטיוב באיכות ל AVI?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להפעיל תוכנה כלשהיא על ווינדאוס 7 (הווינדאוס בעברית) והתוכנה עצמה בעברית חלק מהתוכנה מופיעה לי סימני שאלה עכשיו זה קורא לי בלאפטופ הוא חדש נרכש לפני שבוע ווינדאוס 7 פרימיום בעברית ניסיתי לפרמט לא עזר הגדרתי הכל כמו שצריך בווינדאוס הכל מוגר בעברית והווינדאוס עצמו מגיע בעברית רק במחשב עצמו ספציפי הלאפטופ רואים חצי מהתוכנה בסימני שאלה הורדתי כמה פעמים מחדש את התוכנה העברתי מהמחשב הנייח את התוכנה דרך צריבה וגם דיסק און קי ניסיתי כל דבר אפשרי וזה לא פותר לי את הבעיה אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטערת אם זה לא קשור לפה. טוב, לאחרונה ישלי בעיה עם המסנג'ר שלי. בעצם, לא לאחרונה. הוא פשוט מתנתק לי כל הזמן, כל כמה שניות/דקות. אני לא מסוגלת לנהל שיחה שלמה עם בנאדם כל זה נופל כל כמה שניות. עכשיו יש לי מודם חדש, והDSKL תמיד דולקת קבוע, אז אין נפילות באינטרנט מהסוג הזה. בנוסף ניסיתי להתקין אולי גרסא חדשה יותר. (היה לי את 9.0). לא עזר, זה המשיך. בבקשה עזרה.. אולי משהו באינטרנט שצריך להגדיר?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני צריך באופן דחוף תוכנה שיכולה לקרוא או לפתוח קבצי RMS. אני לא בטוח שיש עוד פורומים פה שיוכלו לענות לי על השאלה הזאת אז החלטתי לנסות כאן. למישהו יש המלצה או מכיר תוכנה שפותחת כאלו קבצים? חיפשתי בגוגל ולא כ"כ הצלחתי למצוא משו.. אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה יום טוב..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלו"ז שלי משותף על כמה מחשבים, ועל האייפון והטאבלט. באחד המחשבים יש לי בעיה, כל הזמן קופצת לי שגיאה שלא ניתן לסנכרן ביניהם. בפועל זה אכן עובד, אך ההודעה לא מפסיקה לקפוץ. את האאוטלוק שדרגתי מ2K7, ל2010. והבעיה מופיעה כעת כשגיאה 2006 או משהו כזה. הצעות לפיתרון הבעיה המרגיזה יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בע''ה שלום, בכמה משחקי מחשב אני נכנס לCONTROL אולם המקשים לא מופיעים/כתובים בג'יבריש - אולם הם עובדים ומתפקדים היטב בתוך המשחק וכן בכל פעולת כתיבה אחרת במחשב. יכול להיות שקיימת בעיית שפה במחשב?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אחרי שהורדתי מהאתר של אורקל את התוכנה שלהם לבסיסי נותנים, הרצתי את ההתקנמה, הגדרתי כל מיני שטיות, ונתתי לתהליך ההתקנה לרוץ. אחרי X זמן, נזרקת שגיאה על איזשהו קובץ מסוג .ear שחסר. חיפשתי באינטרנט הסברים, ולא כ"כ מצאתי. האם מישהו נתקל בבעיה, או יותר טוב- בפתרון? או שבכיוון אחר לגמרי - מישהו יודע איך אני יכול להריץ בסיס נתונים של Oracle על המחשב שלי, בעזרת תוכנה אחרת(אם בכלל אפשר)? הקישור ממנו הורדתי (את גירסאת ה x64, של 11gR2): http://www.oracle.com/technetwork/database/enterprise-edition/downloads/index.html [יש צורך להירשם ל Oracle לפני כן)
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת : לפני חודש בערך צצה לי בעיה באינטרנט אקספלורר . אני נכנס ליוטיוב או לכל אתר אחר שאמור להיות בו שמע :סרטונים וכו' ואני לא שומע כלום .. נכנסתי מהגוגל כרום וכן אני שומע .. מפה לשם בדקתי ונכנסתי למדריך הזה : http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2009/03/16/IE-encountered-a-problem.aspx לא כל הפעולות שלהם עובדות (דרך אגב סליחה על הפרסום , אם אסור אני אמחק אותו ) רק הפעולה של הגיבוי קבצי רגיסטרי וערכי היישום של האינטרנט אקספלורר עובד .. אני מגבה את הערכים בשולחן העבודה , מוחק אותם מהרגיסטרי ונכנס אליהם שוב מהגיבוי ומתקין מחדש אותם (כמו אתחול מחדש) ואחרי זה נכנס לאינטרנט אפשרויות ומאפס את ההגדרות של האינטרנט ואז זה עובד לי , הבעיה פה היא שזה עובד…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי אני מחליף מחשב בימים הקרובים ורציתי לדעת איך אני יכול לגבות את כל ההגדרות, והמעודפים ששמרתי על גוגל כרום. את הIE הצלחתי כבר לגבות, אבל אין לי מושג מה לעשות עם הכרום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מראה נניח את כל מדינת ישראל וגם אגרום לתווית של טבריה להיראות בכל זאת למרות שאני לא קרוב אליה?</blockquote>
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב במקום ציבורי וקבלתי תוכנה שאני יכלו להתקין אותה רק על משמתמש Admin הבעיה היא שאם אני אתן לאנשים גישה ל Admin הם יוכלו לעשות כל העולה על רוחם. אולי יש אפשרות לתת גישת Admin אבל לחסום את כל האפשריות ורק לתת גישה לתוכנה הזאת? או כל פתרון אחר.. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי חתימות זהות בגודל רק שאחת מסוג קובץ JPEG עם רקע לבן, והשני מסוג PNG ורקע שקוף. מתי שאני מוסיף את שתיהן לוורד (ואני חוזר על כך שהן בדיוק באותו גודל) הJPEG שומר על הגודל שלו והPNG נהיה גדול יותר. מה הפיתרון? (חוץ מלהקטין כל פעם את החתימה לגודל המקורי)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי DVD שמכיל קבצי VOB ברזולוציה 1024*576 אבל ווינדוס כותב שהרזולוציה 720*576 כשאני צופה בקבצים הם ברזולוציה הנכונה (1024*576), אבל כשאני מנסה להמיר אותם באמצעות format factory אני מקבל קובץ ברזולוציה של 720*576 והסרט נראה כאילו דפקו לו בוקס משני הכיוונים. יש אפשרות להמיר את הסרט ולהישאר ברזולוציה המקורית? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני לא רוצה שאיש קשר שנמצא ברשימה שלי יכול לראות את שאר אנשי הקשר שלי. איך מסתירים את רשימת אנשי הקשר במסנגר ?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם: כאשר אני צופה בקובץ וידאו באיכות HD במדייה פלייר הוא מציג לי אותו בצורה יותר טובה מבחינת הוידאו לעומת הצגת אותו הקובץ בנגן BS PLAYER. לפי מה שהבנתי מדובר בסה"כ קודקים שונים שהתוכנות השונות משתמשות, ושניתן לקבוע ב BS PLAYER באילו קודקים התוכנה תעשה שימוש. השאלה שלי היא פשוטה: 1: כיצד אני בודק באילו קודקים עושה שימוש המדיה פלייר שלי? 2: כיצד אני מגדיר ל BS PLAYER באיזה קודקים לעשות שימוש? מערכת ההפעלה היא 7 גרסאת המדיה פלייאר היא 12 גרסאת ה BS PLAYER היא 2.57 המון תודה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כל אתר עולה לי חוץ מ YNET ,מה יכולה להיות הבעיה? מחקתי את האנטי וירוס וניסיתי לגלוש מ 4 דפדפנים שונים. עדכון: שחיפשתי את YNET דרך גוגל האתר עולה דרך הכתובת : http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html אבל שאני כותב YNET.CO.IL בלבד האתר לא עולה,וזה לא קרה בעבר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: כאשר אני עוברת לדף הבא ב-WORD 2007 - הדף הבא מוצג בצידו השמאלי של הדף הראשון ולא מתחתיו. להלן תמונה הממחישה את הבעיה. http://www.siz.co.il/my/4815594325.JPG אני מעוניינת שהדף הבא יוצג מתחת לדף הקיים - איך עושים זאת? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
היי, מכירים את זה שאתם אומרים לעצמכם "יאללה.. עבר מלא זמן מאז הפירמוט האחרון ובטח יצטבר לי זבל שאף תוכנה לא יודעת לזהות.. נפרמט את המחשב.." ואז אתם מתחילים לגבות הכל, מוצאים את הדיסק שהיה מוסתר איפה שכל הדיסקים (מי עוד משתמש בדבר הזה?!), מכניסים לכונן והנה.. format.. next, next, next.. וואלה! WIN 7 חדש ונקי בלי זבל ישן. טוב.. רק נשאר לשחזק את הגיבויים, להתקין את התוכנות החסרות אה.. וגם כמה דרייברים.. right.. נכנסים לאתר של ASUS >> מחפשים את הלוח אם (M4N68T-M) >> מורידים את כל הדרייברים ומתחילים להתקין. אבל היי... יש בעיה. מה? בעיה? עכשיו? אבל פירמטתי כדי שהמחשב יהיה טוב יותר.. לא כדי שיהיו לי עוד בעיות בחיים.. למה פירמטתי למההה%^@#@ ובכן, יש לי בעיה עם התקנת ד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני עובד עם שרת שמותקנת עליו VMware גרסה 4 בפירוט החומרה אני רואה שיש שני מעבדים אבל אם אני מציג מאפיינים במערכת ההפעלה אני רואה מעבד 1 + 4 ליבות... איך אפשר לדעת בוודאות שהמערכת הפעלה מנצלת 2 מעבדים בפועל. מצרף תמונות תצוגה מה VM תצוגת ווינדוס תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי, יש לי איזה בעיה קטנה באקסס(2010) יצרתי כמה טבלאות שאמורות להכיל נתונים, ויצרתי טופס הזנת נתונים, שאמור לקלוט כל פעם נתונים ולהוסיף אותם לטבלה. הבעיה שלי היא שאני מזין נתונים בטופס, זה דורס את הנתונים הקיימים,ולא עובר הלאה..ככה שנשמר רק הנתון האחרון שהוזן. יש מצב מישהו יודע מה הסיבה לכך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
זה הדגם באברסט BrookTree Bt360 MediaStream Controller Multimedia Video BrookTree Bt878 Video Capture Device - Audio Section PCI מצאתי דרייבר והתקנתי אותו אני מחפש גם תוכנה שאוכל לראות את המצלמות
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-