עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אניי חושב שאחרי מליון סקיצות הצלחתי סוף סוף להגיע לתוצאה שתספק אותי..והנה היא לפניכם.. זה העיצוב הבא של האתר שלי מקווה שהוא יצא יפה לפחות בעייני הוא יפה מינמאליסטי בלי יותר מדי שטויות וכו.. דרך אגב העיצוב הקודם שהצגתי לכם למכירה למי שרוצה באייסיקיו מספר 214779762 או פה בפרטי זה לא משנה לי.. זה העיצוב הקודם.. http://img453.imageshack.us/my.php?image=1copy9wm.jpg דרך אגב בקרוב מאוד אני יתן לינק לאתר איך שהוא פועל.. ***להתעלם מהטעות שלי בסלוגן תוקן פשוט לא היה לי כח לעלות מחדש זה FOR ולא OF***

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by BINI,

שלום ברשותי קובץ סאונד אשר הגיע מהקלטה מרשמקול. הבעיה היא שהקלטה זו מלווה ברעשי רקע, אותם אני מעוניין להוריד מן ההקלטה. האם ישנה תוכנה שתאפשר לי לעשות זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 9.9k צפיות
  3. Started by pyro_man,

טוב זה הולך ככה עיצבתי אתר בפוטושופ ואני רוצה ליצור מעיין פריימים כאלה שברגע שילחצו על כפתור יופיע טקסט וברגע שתלחץ על כפתור אחד יופיע טקסט אחר במקום הטקסט ההוא.. עכשיו רציתי לדעת אם איפשר לעשות את זה באימג' רדי בכלל? ודרך אגב בלי עצות של רולאובר כי זה קקי אי אפשר עם זה ניסיתי..

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by bubugu,

היי, אני רואה עברית בתוכנה אבל הכל הפוך... איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by yosi yosef,

קים ברשותי צורב של lg שבעבר צרבתי איתו במהירות 4 .אבל לאחר שהעברתי את הצורב למחשב חדש מהירות הצריבה הנמוכה ביותר היא 8 . ומהירת זו קימת לא רק בתוכנת צריבה אחת

6. יש מספר אתרים שאני משתמש בהם והתוסף הזה כל הזמן חוסם את הFLASH מהם. מה שיוצר בעיה מאחר ורוב האתר בנוי בעזרתו. כרגע (עד לפיתרון מכם) אני צריך להשתמש בIE

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  7. תראו אני צריך שאני שם תמונה שהכל יהיה בצבע כחול את הכתב אני יודע איך.. אבל תמונה אין לי מושג איך בבקשה זה די חשוב לי איך אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  8. שכאילו היא עם הלוח אם? שמתקינים את הדריוור של הכרטיס קול אז זה שואל אם רוצים את התוכנה של השליטה על האבטחה או משהו וזה פיירוול האם כדאי להשתמש בזה? כי שאני מוריד מאימיול או משהו אחרי כמה זמן אני לא יכול להתחבר לאייסיקיו או להיכנס לאתרים וחוץ מזה משהו חוסם לי את הפורטים של האימיול ואין לי מושג איך לפתוח אותם בקיצור אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי בבקשה?! תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. איפה אני מוצא את התוכנה שמגנה עלי(אתם יודעים מה RIAA הזה) בזמן שאני מוריד בביטורנט? או לפחות את השם שלה... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by Imtheman,

יש לי קובץ RAR עם סיסמא עכשיו זכור לי שיש איזה תוכנה שנותנת את הסיסהמה הזו כמו UZP רק ל RAR מישהוא יודע ??

11. Started by Raffa,

ברשותי התוכנה - PCTV Vision, תוכנה עימה אני יכול יכול לחבר את הממיר למחשב ולראות טלוויזיה. בתוכנה יש אופציה להקליט את מה שהטלוויזיה מציגה, והקובץ המוקלט נשמר בקובץ MPG. ברשותי גם צורב DVD, ואני רוצה לצרוב את מה שהקלטתי במחשב לדיסק DVD ולראות אותו במכשיר ה-DVD שלי בסלון, שאני ישר אכניס את הדיסק והוא יתחיל להריץ את מה שהקלטתי. יש לי את התוכנה NERO 6 שעימה אני מעוניין לצרוב, אך אני פשוט לא יודע איך. אני אודה לכל מי שיעזור לי בבעיה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  12. תודה לכל העוזרים :s05:

13. Started by Imtheman,

חברים אני מחפש תוכנה שמציגה לי את התווים של קובץ מידי מישהוא מכיר תוכנה כזאת??

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. קיצר לא יודע מה הולך נירא לי איזה מישהו שלך לי משהו שפשוט התלבש לי על כל דבר שקשור בgoogle אם זה להיכנס לאתר לgmail הכל !! כשהוא מתחיל לטעון את העמוד הוא מראה אתר בשם dutty.de מזה החרא הזה !!!! רציתי לבדוק אולי זה איזה שהוא מסכה שדומה לגווגל ?! בדקתי את המקור של התמונה שיש באתר של גוגל וכיבלתי את זה ! http://www.dutty.de/images/logo.jpg לא יודע מה הולך פה !!! אבל אני משתגע !!! עזרה בבקשההה@@@

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, יש ברשותי את התוכנה AutoCAD 2006. לאחרונה קיבלתי תוכניות מאוד חשובות ואני מעוניין לעיין בהן ולערוך אותן..עד כאן הכל בסדר. העיניין הוא שבתוכניות ישנן הרבה מאוד הערות קריטיות בעברית ואינני יודע כיצד אני יכול לראות אותן בעברית..כרגע אני רואה אותןו בתור סימני שאלה... בבקשה תעזרו לי לגרום לתוכנה להציג את ההערות בעברית תקינה.. בתודה ניר

16. Started by eladbu,

שלום לכולם! לאח שלי יש בעיה!הוא פשוט לא מצליח להתקין נורטון 2005 גם לאחר שהסיר את הגרסה הקודמת! בכל נסיון התקנה נאמר לו שיש לו עוד אנטי וירוס מותקן הנחתי אותו להיכנס לרגיסטרי ולמחוק מה שאפשר עם נורטון! אבל עדיין הוא לא מצליח להתקין!למרות המחיקות ברג הסרה של התוכנה וכל התיקיות שלה! מה אתם ממליצים??

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by emailaya,

שלום לכם לאחר עבודה רבה ובדיקות לא קטנות שוחררה גירסה 1.5 של תוכנת הדואר החינמית בעברית יחד עם גירסה חדשה, כם הועלה לאויר האתר החדש של התוכנה רשימת העידכונים לגירסה: * כתיבת שם ובחירת מין בהגדרות התוכנה * חלון הגדרות התוכנה יוצג בהפעלה ראשונה של התוכנה * נוסף splash screen * שונה צבע המסכים לגוון תכלת * אפשרות בהערת יומן, לקבלת תזכורת X דקות לפני הזמן * במסך SMS, הגדרת שליחת הערות יומן לא נשמרה * בסימון תאריכים מסויימים לא ניתן היה לכתוב הערה * קבצי תמיכה ב SSL לא ירדו אוטומטית * טיפול לא נכון בקישור שליחת מייל כשהתוכנה הינה ברירת המחדל * נוספה חלונית אישור סיסמה בהגדרת חשבון * הוספת קבוצה לאנשי קשר השאירה את הסימון קבוצה דלוק * טופלו מספר בעיות בחלון אנשי קשר * ניתן היה …

18. Started by nadav2605,

ערב טוב לכולם, קניתי לפני כמה חודשים מקלדת אינטרנט פשוטה מאוד של Silver Line בחיבור USB. אני עובד עם מערכת הפעלה XP PRO הבעיה היא שאני עכשיו רוצה להתקין את הדרייבר לכפתורים המיוחדים של המקלדת כמו להעביר שירים קדימה אחורה, עוצמת קול וכו' שקיבלתי בדיסק עם המקלדת אבל כנראה שהוא אבד לי :-\ למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את הדרייבר הזה? בתודה, נדב.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. האם יש אפשרות לגרום לאיש קשר אחד לא לראות מתי אתה מחובר או לא? BLOCKING נראה לי שעדיין מאפשר לו לראות מתי אתה אונליין ומתי לא. מישהו יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by MidNighT RaceR,

ככה כבר הרבה זמן אני מחפש פיתרון לבעיה והחלטתי לפנות אליכם, ככה אני יודע שקיימת אפשרות לנעול את הקובץ WORD כלומר, שתוכל להיכנס אליו אבל לא תוכל להעתיק ממנו שום דבר (לא תמונות וחומר כתוב) עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך אני עושה את זה ואם בכלל זה אפשרי (בלי תוכנות נוספות) אז כל מי שיודע איך אני יכול לעשות את זה (לנעול את הקובץ WORD לשימוש אלה רק שיוכלו לקרוא אותו) אשמח לקבל ממנו תשובה בהודעה פרטית או פה באשכול אם יש לכם איזה מדריך או משהו שיכול לעזור גם טוב ואודה לכם (ואפשר ליצור איתי קשר דרך המסנג'ר) *לנעול את הקובץ הכוונה שלי היא שתפתח אותו רגיל ולא תוכל להעתיק ממנו כלום* תודה מראש

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  21. ביומיים האחרונים מתרחשת לי באימיול בעיה שלא חוויתי קודם (ואני עובד עם האימיול כבר שנים ורצוף): במהירות ההורדה הוא רושם רק ביחידות של בתים ולא ק"ב, רק שזה בא יחד עם אינדיקציה של כביכול מוריד מכמה מקורות, מה שלא יכול להיות כמעט. רק אל תתחילו להגיד לי שזה ייתכן ושאולי זה זמני, כי אני אומר לכם שהגרוע הוא שגם עם ה"הורדה" המינימלית הזאת, לא רק שבפועל ההתקדמות לא זזה בכלל, בשני קבצים זה אפילו ביצע "נסיגה", וירד בחצי אחוז או משהו כזה. בשאר הקבצים בכלל אין התקדמות או שינוי לכאן או לכאן, למרות שזה כבר יומיים מחובר רצוף והכל היה בסדר. אני מחובר לשרת הכי גבוה במשתמשים (סוני בוי1 או 2) והכל עבד טיפ טופ עד שכבר לא. עשיתי ריסט פעמיים, וגם להחליף שרתים ולכבות את האימיול לכמה שעות, וכלום …

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  22. תודה לעוזרים ואל תביאו לי לינק ל WIDI כי זה לא נותן לשמור את הקובץ MIDI

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  23. Started by pak82,

יש לי במחשב כל מיני מקודדים מכל מיני תקופות, את חלקם אני רואה והסרתי אותם ואת חלקם אני לא רואה אני מחפש תוכנה שתמצא לי את כל המקודדים של הוידאו ואודיו שקיימים במחשב ותיתן לי להסיר אותם באופן מסודר מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. מה קורה ? אני כבר מיואש, כבר בכמה פורומים לא הצליחו לעזור לי בשום בעייה. אז אני אתחיל עם הבעייה שהכי מטרידה אותי: כרטיס קול- עד לפני שבועיים, שמעתי כל הזמן שירים.. הלכתי לישון וסגרתי את המחשב, שקמתי לא היה לי SOUND במחשב. ישר ניסיתי לבדוק למה הבעייה ועד עכשיו לא הבנתי! שאני נכנס ל- Everest ואז למקום שאני רואה את הכרטיס קול, מופיע לי רק AC47 או משהו כזה Tongue שזה בעצם הכרטיס קול המובנה על הלוח אם. את זה אני לא רוצה! אני רוצה את ה- Creative SoundBlaster Audigy 2 שלי בחזרה Undecided לא משנה מה ניסיתי! להתקין דרייברים מהדיסק שקיבלתי או מהאתר שלהם! כלום לא עזר. המחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס קול. אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס קול אבל אני מפחד לשבור.. כי פעם קודמת שה…

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by oded6188,

ICQ 4 Lite לא מתחבר... כל האייסיקיום האחרים כן מצליחים לעבוד רק אייסיקיו 4 לא אין פייר וול שיכול לעשות בעיה... מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים