תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת, ועדיף שתמיר ישר לVCD עם אפשרות להכניס מוסיקה. תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של קומפאק פרסריו 1700 עם כרטיס מסך ATI RAGE MOBILITY-M1. אני צריך דרייבר שלו עם INSTALL ולא INF. חרשתי את DRIVERGUIDE ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
יש לי סאן אנדרס ואני רוצה ליצרוב אותו אבל איפשר כי הוא גדול אז אני רוצה תוכנה שתחלק אותה לכמה חלקים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כל הנקודות האלה שאני מקבל כתוצאה משיתוף, זה נמחק אם נגיד אני מחליף ווינדוס? יש דרך לשמור את זה?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום, ביום בהיר אחד בלי שום הודעה מוקדמת הפסיקו כל הנגנים במחשב לעבוד (מדיה פלייר, VLC, BSPLAYER) עד היום הכל עבד בלי בעיה ולפתע בכל הנגנים שומעים את הקול אבל לא רואים תמונה הכל שחור. שתי הערות: א. עד היום כל הסרטים עבדו לפחות באחד מן הנגנים ולא היתה שום בעיה. אני לא עשיתי שום שינוי ולא התקנתי שום דבר חדש. המחשב הזה אפילו לא היה מחובר לאינטרנט כבר הרבה זמן. ב. סרטי DVD קמויים ולא צרובים כן רואים היטב. למישהו יש פתרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש את שורת החיפוש הזאת ליד שורות הכתובות.... ואני רוצה שכשאני מחפש בגוגל אז זה יקשר אותי לגוגל בעברית וזה מקשר אותי לגוגל.קום בעבר זה לא היה ככה.... איך משנים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה פשוטה ובסיסית לעיצוב תמונה והוספת טקסט. בעבר השתמשתי בACDSEE אבל הכתב על התמונה יוצא הפוך (פסיקים ונק') המטרה היא כתיבת ברכה ושינוי של התמונה לגוון עתיק לדוגמא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני מכין כרגע ספריה של סרטים ברזולוציית 4K HDR. מה הנגן הכי טוב למחשב שיעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעונינת לקבל הערכות היקף ומחיר לפיתוח מערכת, איזו רמה של איפיון מערכת נדרשת? ואיך ניתן להשיג דוגמאות לאיפיון ברמה כזו? + איזה סוג חברהמפתחת מערכות הכוללות תוכנה, אתר אינטרנט ואפליקציות לסלולריים? שירי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהכרטיס 9800GT שלי נהרס לחלוטין כתוצאה מהדרייברים גרסה 275 החדשים של NVIDIA, הידועים ביכולתם המדהימה להרוס טוטאלית כרטיסים מסדרות 8000/9000, קיבלתי עם האחריות כרטיס GTS 250 חדש, ורציתי לדעת מה הדרייברים הכי מומלצים להתקין כרגע? אני יודע שמלבד היכולות ההרסניות של גרסאות 275, היו לו גם ביצועים מזעזעים.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקובץ fldbg10.ocx. למען הדיוק, יש לי בעיה עם כל מה שקשור לflash של adobe media, כי באופן לא קבוע, ואם אני לא טועה-רק כשאני משחק במשחקי ZYNGA בפייסבוק (פוקר), פתאום מופיע החלון הזה שמיידע אותי שיש בעיה עם הADD-ON בIE6 שלי, שקשור לפלאש של ADOBE. למען הסר ספק, חיפשתי בגוגל, ונראה שאני הראשון (?!?!?) שכותב את הקובץ הזה באתר בעברית. איך ייתכן בכלל?!?! אם כבר מישהו מבין בזה, אז אולי הוא יוכל להסביר לי גם למה במחשב אחר שלי עם ויסטה וIE7 ישנה תקלה באותם מקרים, רק ששם זה עם קובץ FLASH10.OCX, שגם יותר את אותו אפקט ומפיל לי את האקספלורר??? בבקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט הורדתי מהאתר שלהם, ולא יודע מה לעשות לאחר הקניה, היכן מכניסים SN בתוכנה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את העוצמה של המחשב, לגבי הווליום של הרמקולים , אז אני לוחץ על עוצמה וזה רושם ככה : "לוינדווס אין אפשרות להפעיל את הקובץ Sndvol32.exe , השתמש ביישום הוספה\הסרה של תוכניות בלוח הבקרה כדי לבצע התקנה " ניסיתי להיכנס לשם אבל לא מצאתי שום דבר שקשור לקול מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
שלום!!! קניתי את השחק painkiller ואהבתי אותו מאוד...רציתי לעשות העתק של הדיסקים שלו על המחשב שלי (3 דיסקים של ISO) אבל יש על המשחק הגנה כי הוא מקורי רציתי לדעת אם התוכנה שךבםיםך 120 יכולה לעשות לי את זה ואם לא אז איזו תוכנה כן? נראה לי שזה חוקי אז לא למחוק (קניתי את המשחק ואני מגבה לעצמי), אם גם זה לא חוקי תמחקו... תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום אני מחר מתקין ווידוס ויסטה ורציתי לפני זה להוריד את כול העיתכונים שאני צריך אני ישמח מאוד אם תעזרו לי לעשות רשימה מסודרת של כול מה שאני צריך להוריד? מעבד AMD64 כפול לבה 3800 לוח אם אסוס A8N-SLI Premium כרטיס מסך GF7800 GT כרטיס קול מיוזיק אקסטרים קראטייב מסך VIEWSONIC VP930
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
בזמן האחרון היתי אמור לקבל כמה אימיילים ומשומה לא קיבלתי חלק... היום מישהו אמר שהוא שלח לי אימייל ונכנסתי ולא היה כלום בINBOX , שמתי לב שיש בSPAM 1. נכנסתי וראיתי שהאימייל שהיתי אמור לקבל נזרק היישר לספאם (שמתרוקן בסוף כל יום ובטח כל האימיילים שקיבלתי נזרקו לספאם ולא שמתי לב) איך אני יכול לסדר את זה? תודה !
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
-
אני מתכוון למשל אם אני רוצה לשלוח לכולם מייל אבל ממייל אחר איך אני יכול להוציא את כל רשימת הכתובות שיש לי באאוטלוק 2003 בעבודה (יש איזה 1000) ואז לשלוח ממייל אחר ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אהלן. יש דרך מסויימת לנעול תיקייה בווינדוס ? רק תיקיה, אם אני רוצה לעשות קוד לתיקייה מסויימת זה אפשרי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
מישהו נתקל בבעיה ב- IE8 שכאשר לוחצים על קישור, נפתחת לשונית חדשה, אך בכותרת שלה כתוב "....Connecting" ("מתחבר..."), והקישור לא עולה (נתקע כך וזהו). אך אם מעתיקים ומדביקים את הקישור ללשונית חדשה, הוא נפתח מיידית. ב- IE8 RC1 לא הייתה הבעיה הזו... מישהו נתקל בזה ומצא איך לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שאלה קטנה האם יש הבדל אם אני מוריד את הדפדפן פיירפוקס לבד, רק הדפדפן או שאני מוריד את החבילה מוזילה suite? האם יש הבדל בין הדפדפנים? תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שום דף לא נטען לי בפייר פוקס כל דף נטען לשנייה ואז אני רואה דף לבן..לעוד מישהו קרה? והאם יש קשר עם זה שעשיתי את העידכון של אתמול 2.004 או משהו כזה..
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת מס קבצים להפוך אותם לפלייליסט ומכולם ליצור קובץ אחד ברגע שאני אלחץ עליו כל השירים יפתחו אוטומטית בתוכנה (אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע איך)
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רישיון מקורי ל-windows 2003 אבל אני לא מצליח למצוא עידכון(שעובד)ברוסית מישהו יודע על זה משהו? תודה רבה לכל העוזרים והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-