תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב תקייה עם מלא התקנות של תוכנות, מסודרות בתיקיות וזה קצת נהיה מבולגן. יש איזושהי תוכנה אולי שיכולה לארגן את זה? איך אתם שומרים על ההתקנות בצורה מסודרת? אולי כדאי ליצור תקיות עם קטגוריות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קובץ עם סיומת RAR איך מחלצים אותו ? לחצתי עליו קליק ימני ואין לי שם "חלץ"
-
- 10 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
שלום שלום, אז ככה יש בידי קובץ התקנה עם סיומת EXE להתקנת תוכנה מסויימת. עכשיו הבעיה היא שמפתחי התוכנה הגדירו מיקום התקנה אוטומטית כלומר אין אפשרות בחירה של מיקום התקנה כאשר ברירת מחדל שהם עשו זה דיסק C [תאמת דבר כזה אני רואה פעם ראשונה]... אז הבעיה היא שאיני מעוניין להתקין את אותה תוכנה בדיסק C וברצוני לבחור את מיקום ההתקנה בעצמי כלומר בדיסק אחר ולא C שהם הגדירו אוטומטית. [מי שעדיין לא הבין אז כאשר אני פותח את הקובץ מופעלת תוכנת התקנה כפי שכולכם מכירים [sETUP רגיל], בעמוד הראשון יש את הרישיון ואז אחרי שלוחצים NEXT תהליך ההתקנה מתחיל אוטומטית בלי שאני אבחר את הדיסק שבו אני רוצה להתקין]! מה שאני רוצה לעשות עכשיו זה לבצע עריכה לאותו קובץ התקנה עם ברירת מחדל מעצבנת לעיל ו"…
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
במקום העבודה שלי מדפיסים כרטיס באופן ידני (עם המכונה הזאת שמדפיסה שעה על הכרטיס) לפני 6 שעות נגמר החודש, ואני רוצה לחשב בדיוק כמה שעות עבדתי... להתחיל לחשב 10 כרטיסים של 10 עובדים שונים זה מורט עצבים יש תוכנה שאפשר להכניס לה את הנתונים והיא תעשה את החישוב? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לעוזרים מהיום התחילה תופעה מוזרה ודי מעצבנת... כל פעם שאני פותחת דף IE7 וגולשת מעבר לדף הבית, שאני רוצה לסגור את האקספלורר לוקח לו 5-7 להיסגר והוא נתקע על הדף ולא נותן לגעת בשאר הדברים במחשב... ניסיתי לרסט את הIE7 אבל זה לא עזר... יש פה בטח שיגידו שיש פיתרון מצויין.... לעבור לדפדפן אחר, אבל אני אוהבת להשתמש באקספלורר, הרגל שכזה אשמח לשמוע הצעות לתיקון הבעיה תודה לכל מי שיעזור!! מורן
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה!ואין לי מושג איך להחזיר את זה חזרה! אז אם אפשר תעזרו לי ותיתנו גם קצת הסבר איך וכל זה
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hercules geforce 2 ti והתקנתי את הדרייברים וכשאני הולך למאפיינים אני רואה הכל סימני שאלה, מתישהו ראיתי שלעוד מישהו היתה את הבעיה הזאת, איך אני מתקן אותה? יש לי ווינדוס מילניום!!
-
לצערי הרב המחשב לא עולה!! הוא נותן שגיאה -FILE-WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\TCPIP.SYS הוא לא מאפשר לעלות ב SAFE MODE,LAST NO GOOD CONFIGRATION אשמח לעזרה בבקשה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח ג'ורג' בוש לא באמת עשה אצבע משולשת למצלמה יש למישהו מושג לגבי הטכניקה לדברים כאלו? תוכנות, תהליך עבודה וכו'... (זה לקוח מאיזה חתימה של מישהו) http://img412.imageshack.us/img412/4102/111xg.gif
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הדבר הבא: ממה זה נובע? תודה ואיך להגדיל את הלימיט של הטורנטים? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני הורדתי בינתיים 6 סוגי אימיול למחשב שלי: 1)emulev0.46c-MorphXTv7.8-src 2)Super_Fast_eMule_by_Zulu_גירסת_אימיול_חדשה_של 3)האימיול של Warezfaw גרסה 3 4)super emule V8.01 5)האימיול הרגיל מהאתר www.emule-project.com הגרסה החדשה 6)האימיול של ליונטוורק גרסה 5.3 שאני לא מצליח להתקין הוא עושה לי הודעת שגיאה Access to an unname was denied זה כל האמיולים שמותקנים לי במחשב חוץ מהאימיול של ליונטוורק לכולם הורדתי קובץ קרדיט clients.met בגודל של כ30 מגה אבל משום מה שאני נכנס הקובץ הזה הופך לOLD כלומר מתבטל לי ובמקומו בא קובץ clients.met חדש בגודל של כ1kb דבר ראשון תגידו איזה אמיול אתם ממליצים לי להוריד יעני איזה אימיול יש לו את ההגדרות הכי טובות על מנת שיטוס לי(אתם יודעים פורטים וכו…
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מחפש תוכנת צריבה טובה כגון NERO6 או 7?? איזה מבינהם יותר טובה כי שמעתי שבנרו 7 היא ממש כבדה/מכבידה על המחשב ולא מסתנכרנת טוב עם צורבי די וי די למינהם... יש לי צורב די וי די LG4167B והוא מעולה ואני מחפש מאיפה להוריד תוכנת צריבה טובה..! המלצות בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנה Ad-Aware הרגילה שלי לא רוצה להתעדכן כבר שבועיים מה עושים?(תמונה בפנים)
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לא עברה יממה מאז השקת הדפדפן IE7 וכבר אנו מתבשרים על כשל אבטחה ראשון שנתגלה בו.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "{איתחול קובץ DLL נכשל} משהו בגלל שחלון הקובץ נסגר כבר" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5 שניות הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא לא מצא לי כלום! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אתמול הביאו לי שלושה dokים וגילתי בשלושתם וירוסים שהופכים את הקבצים בdok לקבצי מערכת + מוסתרים ויוצרים להם קיצורי דרך. מחקתי את כולם, בשני dokים הוירוס נמחק, בשלישי הוירוס חזר לdok כל פעם מחדש, אז אני חושב שהמקור של הוירוס נמצא במחשב של השלישי. במחשב ההוא יש את malwarebytes pro והוא לא מוצא שום וירוס אבל בכל זאת כל פעם שמכניסים את הdok למחשב הוא מוסיף 2 קבצי מערכת נסתרים (שכנראה הם הוירוס) קובץ אחד הוא- hrxxryydxo והשני הוא- gdygabcpng. חיפשתי את השמות שלהם בגוגל ולא מצאתי שם חומר יותר מידי מועיל... מישהו נתקל בהם ויש לו פיתרון? קראתי שלקובץ הראשון צריך למחוק את כל המקורות מהמחשב יש דרך אחרת יותר פשוטה?
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הפייר וואל חוסם לי את הגישה למייל של GMAIL , ביטלתי את הפייר וואל של ווינדוס אבל הוא עדיין מופיע אצלי כ ON בהגדרות . כמו כן התקנתי את zone alarm security suit . איך ניתן לבטל את החסימה של ה GMAIL ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי והתקנתי מחדש את המחשב הוא עבוד ממש אבל ממש ממש לאט בלי סיבה שאני גולש באינטרנט רק אז הcpu מגיע לבין 60 ל80 אחוז בשימוש, עשיתי איחוי סרקית וירוסים וכל העניין הזה ולא מצא כלום. למישהו יש עוד רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום רציתי להפוך מסמך PDF למסמך word .הורדתי תוכנת NCH ועשיתי את ההמרה. חשבתי שאקבל מסמך שאוכל לעשות בו שינויים כגון הוספת מלל או מחיקה אבל לא ניתן לבצע עליו כלום, ממש כמו שהיה ב pdf . איך מתקדמים עם זה ?
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
זה המצב - http://www.siz.co.il/up.php?file=yczinzaw40yd.jpg איך אני מתקין את העניין? מיותר לציין שאני לא מוצא את דיסק ההתקנה המקורי של המסך.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרבל מלא ספאם באימייל וזה כבר הרבה מעל מה שהיה בעבר. אז אולי יש לכם המלצה לאיזו תוכנה טובה שחוסמת ספאם? תודה!
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אלוהים!!! אני פוחד ממש אתם לא מבינים אני משוטט לי להנאתי באינטרנט.. פתאום העכבר מתחיל לזוז מעצמו בהתחלה חשבתי שזה סתם הוא נתפס בחוט וזז עד שהעבר התחיל לסמן את המסך... נבהלתי והתחלתי לשקשק... ישר כיביתי את המחשב אחרי זה הדלקתי אותו ושוב נחרדתי שראיתי אותו מסמן לי דברים ומשחק לי עם העכבר! הבנתי שהוא לא יכול לכתוב לי מילים אלה רק לזוז עם העכבר ואמאלה הרגע הוא שוב ממשיך ועכשיו הוא פשוט נאבק בי ומשחק עם העכבר ואני מת מפחד!! מה לעשות ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? אני נשבע לכם אנ י לא מחרטט אני אומר אמת!!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפש להתקין תוכנת RAMDisk כדי לשפר את ביצועי המחשב (הקלטות אודיו). המליצו לי על SuperSpeed. יש המלצות אחרות? נכון שיש דרייברים של RAMDisk שטוענים את עצמם לפני מערכת ההפעלה כך שהקרנל של Windows נטען לתוך מחיצת ה-RAMDisk, מה שגורם ל-Windows לעבוד הרבה יותר מהר? כמה זיכרון צריך בשביל זה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאתמול המסנג'ר שלי נשאר במסך של ההתחברות שכתוב "Singin in..." עם שני האנשים שמסתובבים הוא אפילו לא נותן לי הודעת שגיאה בהתחברות.. פשוט נשאר ככה שעות התקשרתי לתמיכה טכנית של הISP לשאול אם ידוע להם בעיה בשרתים. אמרו לי שלא ניסתי לעשות Repair להתקנה. לא עזר ניסתי להסיר ולהתקין מחדש. לא עזר בקצב הזה שני האנשים האלה יסתובבו לנצח מה עוד אפשר לנסות?
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-