עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Note: OS - WIN XP Pro

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  2. Started by SkeletonBoy,

כל פעם כשיש סרטונים ברשת שמופעלים ע"י ה media player (לא בחלון חדש, בתוך החלון של האקספלורר) אחרי כמה שניות הוא נתקע ויוצא לי מהאספלורר גם בפירפוקס זה עושה לי את הבעיה הזאת אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט, אלא אם כן זה בפורמט qt ניסיתי להסיר את ה wmp10 וחזרתי ל 9 ועדיין היו בעיות, וגם כשניסיתי לחזור עוד פעם ל 10 מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  3. Started by RayZ,

שלום. יש לי בעיה שמפריעה לי מאד. כמעט כל סרטי הוידיאו שאני רואה, קורה בהם תופעה מוזרה. באיזשהו שלב, אני רואה שהקול לא תואם לסרטון. ז"א, אני רואה את האנשים מדברים משהו, ואני שומע את מה שהם מדברים, אבל שניה לפני כן (או אחרי כן) זה כאילו שהוידיאו מאט בזמן שהקול פועל כמו שצריך. בדקתי עם אחרים על הסרטונים שלי, זה לא קורה. רק אצלי.. מישהו יודע מה עושים עם זה?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by IG,

אם מישהו מכיר ויכול להסביר לי מאיפה אני מוריד ואיך להישתמש, אני אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by jeyjey,

הבעיה היא שנעלמו לי כל הסימניות והמועדפים זה קרה אחרי שנכנסתי לפיירפוקס, והוא אמר שהוא תפוס על ידי משתמש אחר או משהו כזה ברשימת משתמשים היה את דיפולט ואז הוספתי משתמש חדש כדי שאני יוכל להכנס לפיירפוקס ומאז יש לי את הבעיה.. עכשיו איך אני מחזיר הכל?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  6. יש לי סרטון או קליפ או כל קובץ ויזואלי (לא על דיסק) שאני רוצה לקרוע ממנו רק את הסאונד, כדי שיהיה לי קובץ MP3 שלו. לא רלוונטי לי אם הסאונד יירד לגמרי מהמקור או יישאר במקביל, כי אני מתכנן למחוק את הסרטון בכל מקרה. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by nisim_y,

אני מחפש תוכנה טובה שתאמץ את המחשב כמו PRIME 95 אבל לא אותה יש תוכנה אחרת גם טובה ואם אפשר גם מדריך אז עוד יותר טוב לא חייב עם תמונות

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by FIRE-KID,

איך שמים תרגום במדיה פלייר? תודה בבקשה לא להמליץ על שום תוכנה אחרת אני חייב בתוכנה הזאת...

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. שמעו אני משתמש באוונט ברוסר(avant browser) ואני רשום למספר פורמים שונים.. עכשיו פעם היתי מכניס שם משתמש וסיסמא פעם אחת וכל פעם שהיתי ניכנס לפורום זה היה נכנס ישר בלי להכניס שם משתמש וסיסמא(ככה בכל הפורמים גם פה) ובזמן האחרון זה כבר לא עושה לי את זה..ואני צריך להכניס כל פעם מחדש שם משתמש וסיסמא.. למה זה?ואיך אני פותר את זה?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  10. חשבתי לקנות תוכנת אנטי ספייוואר וראיתי את שתי אלו WERBOOT SPY SWEEPER 4.5 ואת XOFTSPY 4.16 איזה מהם הכי טובה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sherlock1212,

למשל מה שיש לי בחתימה? אני מדבר על להוריד פיקסלים

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by טריפ,

אני רוצה איזה תוכנה שיש לה אקולייזר משלה יעני אם אני שם סוג של שיר טראנס אז אני שם על הטראנס ואני שומע הכי טוב מהרמקולים ושאני יוכל לעשות קריוקי (שהשיר יהיה בלי מילים ) ועוד כל מיני דברים מי שיודע על איזה תוכנה טובה שירשום לי את השם של התוכנה ואני יוריד אותה תודה אנשים

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by neogod,

משום מה לאחר התקנת אנטי ווירוס ופייר וואל של קאספרסקי כל הזמן מתנתק לי האיי בי קיו! ואני לא מצליח להוריד כלום מאי מיול!! האם מישהו יודע מה הסיבה לכך? והאם יש פתרון לדבר?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by עמיר שחר,

שלום אני לא מצליח לקבל קבצים שאנשים מנסים שלשלוח לי דרך ה ICQ הוא מראה את הזמן רץ אבל לא נותן לי שום נתון אחר (קצב התקדמות, שם הקובץ, לאן זה נשמר וכו') השמח לכבל עזרה משום שהקובץ די דחוף בתודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. Started by אנדי,

שלום לכולם, בכוונתי להחליף בקרוב את חבילת ההגנה על המחשב (נכון לעכשיו מותקנת החבילה של נורטון) לחבילה חדשה. עשיתי לאחרונה חיפוש בפורום אך לא מצאתי שרשור שעוסק בהשוואה בין החבילות השונות (כמובן - יתכן שלא חיפשתי טוב...). איזו מהחבילות הקיימות בשוק לסביבת XP-PRO (נורטון, מקאפי, פנדה, קריו, F-secure, וכו') היא העדיפה? מה מותקן אצלכם? תודה על שיתוף הפעולה!

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by דודי הסטלן,

שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית אם אפשר, להקלטת וידאו מאתר אינטרנט מסויים. ניסיתי להשתמש קצת ב-CATCH3D אבל היא פשוט משתגעת פעם עובדת ופעם לא. לכן אני מחפש תוכנה נורמלית פשוטה שתתן לי שליטה על איכות הוידאו וכל מיני אופציות בלכידת הוידאו. תודה מראש, דודי.

17. נכון יש חברה אחת שהמציאה סוג של צ'יפ שישב בתוך מחשב נייד ויעביר לזכרון הפנימי של המחשב כמה קבצי מערכת של WINDOWS וככה המחשב לא יצטרך לטעון את הקבצים דרך ה HD אלא דרך הזכרון הפנימי שזה בהרבה יותר מהיר וככה המחשב יפעל יותר מהר ויעלה יותר מהר! אז השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת שיכולה לעשות את זה? שתוכל לטעון קבצים לזכרון של המחשב ובכך המחשב יהיה יותר מהיר? תודה רבה לכלכם!!!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by עמיר שחר,

שלום אני עוניין לצרוב קובץ ששוקל 5.7GB על דיסק DVD DOUBLE LAYER בנפח 8.5 GB בעמצאות התוכנה נרו 6 רק כל נסיון שלי הוא מראה לי כאילו זה דיסק שכבה אחת. איך ניתן לצרוב בשני שכבות? תוסה רבה עמיר

19. Started by mSid,

יש איזה לינק למשו?.. אני מחפש כבר שעה ברשת לא מוצא כלום... פעם הביאו לי איזה תוכנה טובה לא זוכר תשם שלה..אולי משו עם FRIENDLY. תודה מרש....

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by KermitShor,

נראה לי זה קשור לפורום הזה.. נראה לי יש לי בעייה עם הזכרון (או שהשמשחק דפוק!! - Serious Sam 2( אני צריך שם של תוכנה שעושה דיאגנוזה לזכרון -RAM ובודקת אם הוא תקין ועובד כמו שצריך אני שכחתי איך קוראים לתוכנה .. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  21. Started by yarivot26,

הורדתי את העונה הראשונה של The O.C. ובאחד הפרקים פס הקול לא תואם לתנועה של השפתיים ובכללי לפרק עצמו, רציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by avi.hagit,

התקנתי במחשב xp אם sp2 ויש לי התראה של וינדוס לאין לי תוכנת אנטי וירוס עובדת במחשב אבל יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 והוא לא מזה אותו האם יש למשהו מושג למה זה קורה תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. מה עושים אני חייב גישה לקובץ ואני לא זוכר את הסיסמא ניסיתי שעות לשחזר ואני לא מצליח מה לעשות?

24. Started by Goten,

קניתי צורב די וי די ואני לא יודע עם איזה תוכנה להישתמש כדי לצרוב סרטים לדי וי די יש מישהו שיכול בבקשה לעזור לי ולהביא לי תוכנה לצריבת סרטים ויכול להסביר לי איך משתמשים בה?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by neogod,

הסרתי את norton internet security מכיוון שנגמרה לי התקופה של הרשיון, ולאחר הפעלה של המחשב השתנו לי השמות של הHD יש לי שני HD 30GB ו6GB . ה6 ג'יגה היה J אם אינ לא טועה והוא היה אחרי 5 המחיצות של ה 30 ג'יגה. לאחר ההסרה של NIS הוא פתאום הפך להיות D !! איך אינ יכול להחזיר הכל לקדמותו? ולמה הוא פתאום החליט "להתקדם" ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים