תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה לעריכת אודיו בצורה של "חתיכת"קטעים על מנת לעשות מהם טרוטונים .קטעים קצרים של Mp3 וגם לחבר ולעשות כמו שיר חדש אודה למי שיעזור לי למצוא תוכנה כזות
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מהי תוכנת הצפיה הממולצת לוידיאו ו/או המקודדים לפתיחת כל סוגי הקבצים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צריך תוכנה שאומרת לי איזה חומרה יש לי במחשב (כמוכרטיס מסך זכרונות וכו) וגם תוכנה על טמפרטורת המעבד תודה לכל מי שעונה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לראות סירטונים ברשת רק שומע סאונד. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה ההבדל .? ובכלל איזה גירסא הכי מומלצת לדעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט שאני רוצה לחתוך קטע ממנו איך אני עושה את זה בדיוק ? לא מצאתי תוכנה שעושה את זה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשיש לי שורת כתיבה קירה בתוך החלון דיבור ואני לוחץ על הכפתור BACKSPACE, מקווה שאני לא טועה, זה שמוחק אחורה אז אני שומע את הצליל האיום שהמחשבים היו מוציאים מהתקופה שעוד לא היו מחשבים חחחח... אני לא חושב שהייתי שקוע בעצמי או במשהו שלא שמתי לב אבל זה תקין ותמיד היה... אשמח לתשובה ועזרה בהקדם כי זה מחרפן אותי !!!! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי את הגירסה החדשה של firefox ומאז יש אתרים ( כמו lionetwork) שברגע שאני נכנס אליהם התוכנה קורסת. חוץ מזה היא עושה עוד כל מיני בעיות קטנות. מישהו ניתקל במשהו דומה?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אם נגיד אני מוריד באימיול ואני הולך לישון ומכבה את המחשב, ואז בבוקר ממשיך את ההורדה זה הקצב ייהרס ממש?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
באיזה אופן מומלץ להסיר תוכנות מהמחשב: 1. ע"י מנגנון הוספה/הסרה המובנה במערכת ההפעלה? 2. ע"י אופציית uninstall , במידה וקיימת בתוכנה?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה מתימטית מסויימת ואני אשמח לפיתרון מצדכם. הבעיה שיש לי שני מסלולים על מערכת צירים דו מימדית, וחשוב לציין שאלה שני מסלולילים ולא פונקציות, כלומר עבוד כל x יכולים להיות הרבה ערכים של y. כל מסלול מחושב בנקודות מסויימות ולא בהכרח באותם ערכים של x, ואז את המסלול בונים ע"י חיבור הנקודות. העניין שאני רוצה לעשות הוא לחשב את השגיאה בין המסלול הראשון לבין המסלול השני, למשל ע"י גרף אחר שיתאר את ההפרש. האם ישנה דרך לעשות זאת ב Excel? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להפעיל את 5 ולא את 6 כי זה לא מאפשר לי זה עושה לי שגיאה של הICQ.. ואם לא יש תוכנה כמו BORINGCQ ל6? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
שלום האם למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית הממירה קבצי CDA ל-MP3 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום: אינני מסוגל לאחרונה לשלוח או לקבל תמונות וקבצים מאנשי הקשר שלי בחו"ל בעיקר. החשבון שלי ושל אנשי הקשר הוא MSN. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
זה ישן מאוד, עישיתי את זה לפני שנתיים בפוטושופ 7 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה ויעילה להדבקת כתוביות על סרטים, באותה מידה אני רוצה גם לערוך את הכתוביות כך שאוכל לקבוע את הגודל שלהן, מיקום, סגנון וכדומה, ניסיתי להשתמש ב AVI RECOMP אבל יש איתה בעיה בלהגדיר את המיקום (היא לא ממקמת אלא רק בווידיאו עצמו ולא בפס השחור מתחתיו) וב AVI SUBS שגם נתקעת בהדבקה בסרטים של R5. משהו מכיר תוכנה טובה אם כן?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון הפיירפוקס מתנהג נורא מוזר. כשאני נכנס לאתר אז זה מראה רק חצי ממנו (לפעמים זה קוטע סקריפטים באמצע) ואני צריך לעשות כמה פעמים "רענן" כדי שזה יראה את כל האתר במלואו. בבקשה תגידו לי איך אני מסדר את זה. אי אפשר לגלוש ככה.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שתשמור על ווליום אחיד של סאונד במוזיקה לעסק. כשמורידים שירים יש הבדלים בין כל שיר בעוצמה. אני מחפש משהו שייפתור את זה. אתם מכירים דבר כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים.. ממש נמאס לבדוק טמפרטורות בביוס כל שניה... אז אני מחפש תוכנה שיכולה איכשהו לתת לי מידע על הטמפרטורה של המחשב שלי.. מעבד/בורד לא משנה מה.. תודה :]
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
זה התחיל עוד אתמול בערב גלשתי ואז התחילה הבעיה הsynematec email proxy התחיל להתחרפן קבלתי טונה של הודעות (שבמהלך קבלתן המחשב נתקע...הכמות הייתה ענקית) עשיתי איתחול למחשב בדקתי אותו אם אנטי וירוס הכי מעודכן ועדין הבעיה צצה כל פעם שאני גולש וזה פשוט משגע אותי לעשות איתחול כל רבע שעה
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בspy bot ובregsupreme או משהו כזה.... להסרת הרגיסטרי ותוכנות ודברים אחרים שמפריעים למחשב. ראיתי אצל מישהו ad-aware 6.0. וזה נראה לי תוכנה פצצה. כי אני חושב שהיא גם מעיפה רגיסטרי וגם תוכנות ואחרים כמו spy bot. זה נכון???? מה 2 התוכנות שאני משתמש בהם בדיוק עושות? ומה adaware 6 עושה??? במה עדיף להשתמש???? תודה
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, Dropbox הוא שירות אחסון שמאפשר לכם ליצור תיקיה שמסתנכרנת אוטומטית עם כל הוספה\שינוי\גריעה של קובץ ממנה. בכל מחשב שבו תתקינו את השירות התיקיה תופיע עם כל הקבצים שלכם בה. אני משתמש בשירות בעיקר לעבודות באוניברסיטה,השירות מאפשר לשמור גם היסטוריה של כל קובץ,בנוסף לגיבוי. השירות מגיע עם 2GB בסיסים שניתן להרחיבם אח"כ. אם תרצו להרשם, אודה לכם אם תרשמו דרך הקישור ותקבלו 500MB נוספים(וגם אני.. ) **** נערך - קישורים עם refid לא מקובלים פה. בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאחר ותמונות ררזולוציות כאלו קשה למצוא חשבתי לערוך תמונה לרזולוציה הזו ... העינייין הוא שאני לא רוצה שיהיו איזה שהם עיוותים האם אני יכול לעשות זאת דרך פוטושופ ? ואיך ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-