תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ונכנס לעיצוב->תבליטים ומספור אז הוורד קורס ומציג לי את ההודעה המפורסמת של לשלוח דוח, נכנסתי ליומן אירועים ומצאתי את האירוע הבאה: Faulting application winword.exe, version 10.0.2627.0, faulting module mso.dll, version 10.0.2625.0, fault address 0x000325b9 לפעמים הקריסה קורת כשאני יורד שורה בוורד. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי קובץ MDF וקובץ MDS אני רוצה לצרוב אותם על דיסק DVD (כי זה קובץ גדול של דיסק DVD) בתוכנה אלוכוהול 120%. איך אני עושה את זה? כבר ביזבזתי שתי דיסקים של DVD ואני די נואש. איך אני עושה את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אחרי גל ההספיים, הטרויינים והקוקייז שתקף את המחשב שלי, ואחרי שכל תוכנות האבטחה לא יכלו להם, החלטתי לקחת את החוק לידיים, ומחקתי את הקבצים של הווירוסים ידנית. גם את הdllים וגם מהרגיסטרי. את הקרב הזה ניצחתי עכשו האספלורר שלי (לא הIE, אלא זה שפותח חלונות...) מודיע לי על שגיעה שביגללה הוא צריך לבהיסגר כל פעם שאני פותח את תיקיית הסרטים שלי (התצוגה בה thumbnils). כשאני מציג את הקבצים בצורה אחרת, אין בעיות מיוחדות... בנוסף, התוכנה mv2player גם נתקעת לי כל פעם שאני מנסה להפעיל אותה! הווינאמפ, לדוגמא מציג את הסרטים רגיל. יש לי אפשרות לתקן את הרגיסטרי ולעשות התקנה מחדש של הווינדוס, מבלי שההגדרות שלי וההתקנות יהרסו (רק להחליף קיבצי מערכת חיוניים)? אני ממש רוצה להימנע מפירמוט, …
-
- 7 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנה מזה יום אחד.כל אתר שאני פותח או בעצם כל דף אינטרנט מופיע שהNOD מוריד קבצים מכל אתר/ דף שניפתח. האם ככה צריך להיות?האם זה לא ממלא את הדיסק הקשיח?האם יש צורך בכך או אפשר לבטל זאת?וכיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למצב של "לא נמצא" אלא שבכלל לא יראו שאני מחובר אבל שאני יוכל לשלוח הודעות ולהתכתב איתם. יש דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם הוספת כתוביות לסרט DivX לצמיתות חייבת לקחת זמן כאורך הסרט ? בדקתי בכמה מדריכים להוספת כתוביות לסרט DivX לצמיתות אבל התוכנות שהם מביאים שם דורשות להקליט את הסרט מחדש כדי להכניס את הכתוביות לצמיתות... אין איזה שהיא דרך אחרת יותר מהירה ? אני פשוט צריך לעשות איזה פרויקט ואם אני יצטרך לעשות את זה לכל סרט זה יהיה סיוט תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיצד ניתן למחוק את מילות החיפוש הישנות ?? לדוגמה, בGOOGLE כאשר אני מקליד מילה לחיפוש, אני רואה את כל מילות החיפוש הישנות שהקלדתי בעבר. א. איך ניתן לרוקן את הזיכרון של שורת החיפוש ? ב. האים ניתן לעשות זאת רק מאתר חיפוש מסויים ולא באופן גורף מכל האתרים ? ג. האם ניתן לימחוק מילות חיפוש ישנות באופן סלקטיבי מאתר מסויים ? (כלומר למחוק מהזיכרון מספר מילים מסויימות אבל לא לרוקן את כל הזיכרון). תודה, אמיר
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין ללכוד וידאו ממצלת וידאו בפורמט DV. החיבור מתבצע ע"י חיבור פיירוואיר... ניסיתי לעשות זאת עם ה- windows Movie Maker אך לא מצאתי שם שום אפשרות לעשות לכידה ולאחריה לצרוב לDVD. האם אתם מכרים תוכנה כזאת? רצוי תוכנה קלה להבנה ופשוטה. בתודה ניר
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
What can be the damn reason...? it goes offline with no reason couple times a day. please help ...!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
סליחה הרצתי חיפוש אחרי ומצאתי את התשובה... שאי אפשר עם מודם cable\adsl ....
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
השארתי את האימיול יום שלם לעבוד ובערב ראיתי שכל השרתים נמחקו מהרשימה ונשאר בקושי אחד למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי הUPDATE של האנטי וירוס הזה,נכנסתי לSETUP בUPDATE של האנטי וירוס הזה ואפשר להכניס שם שם משתמש,מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איך משנים את האתר אליו מתבצע החיפוש בפינה הימנית העליונה בFF מהאתר הבינ"ל לזה הישראלי? תודה! מנהלים, בטעות שמתי זאת בכללי. נא להעביר לתוכנה...
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
*
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי צורב DVD ומה שאני רוצה לשאול זה איך אני ממיר סרט ומצמיד לו כמה כתוביות לדוגמה: נכון תמיד בספריות וידאו יש סרטים שבתפריט שלהם יש אפשרות לשנות את שפת הכתוביות... אז לזה אני מתכוון.... תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הורדתי סרטים, הסרטים עובדים, שומעים סאונד, אך לא רואים תמונה, מה עושים??? תודה.
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איפה אני משנה את ההגדרות כדי שהיומן של התוכנה יהיה המסך הראשון שנפתח לי כשהתוכנה נפתחת?
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה עם הקספרסקי ליפני כמה ימים עברתי אליו והיתה לי בעיה שלא הצלחתי להיתחבר לאינטרנט אז הסרתי את הוי מהתמונה והכל עבד אבל יש לי אזהרה מה אני עושה ? תמונות למטה. בתמונה השניה היתכוונתי כשהיה הוי זה לא היה נותן לי להיתחבר לאינטרנט!!! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להקליט קובץ אודיו מהאינטרנט, ואני צריך תוכנה שתוכל לעשות את זה. תודה עריכה: Allrecorder - תוכנה להעתקת קבצי אודיו מהאינטרנט. אני אשמח לשמוע על עוד תוכנות
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הכנתי אתר בפרונט פייג' בשביל הכיף, ועכשיו כשני רוצה לעלות את האתר אני לוחץ על קובץ >> פרסום אתר>>> והוא נותן לי כמה אפשרויות ... ניסיתי את כולם שיעלו לאתר שפתחתי בנענע אך הוא לא מעלה לי את הקבצים איך אפשר לעלות את הקבצים שבפרונטפייג דרך התוכנה .. כדי שהקישורים שעשיתי בתוכנה השתנה מהכונן הקשיח שלי לאתר בנענע (אם יש בכלל דבר כזה..) עזרו לי
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, נעזרתי באחד המדריכים פה ב- HW איך לקרוא קבצי DUMP של המערכת בעזרת התוכנה WinDbg אך לצערי שאני בא לפתוח הוא רושם שגיאה כלשהי..ולא נותן לי לקרוא.. עזרה תתקבל בשמחה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש תוכנה שהיא בעצם כמו אולפן ביתי להקלטות. מי שיעזור לי ישא ברכה....
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-