עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לאחרונה קרה במחשב של אחותי בעייה בגירסא 7.0 של המסנג'ר מה שקורה שנכנסים למסנג'ר אז זה מראה את הרשימה לאיזה שנייה ואז זה טוען משהו ויוצא מהמסנג'ר לגמריי תמיד ככה ועד לפני זה זה עב מצויין ניסיתי לעשות לזה תיקון וזה לא עבד ניסיתי למחוק ולהתקים מחדש ומי שאומר לעצמו איזה אידיוט שיוריד את הגרסא החדשה אז אני לא יכול להוריד לה כי ה-7.5 מתאין ל-xp ויש לה 98 ובקשר לפיירפוקס אני צריך את הגרסא הכי מעודכנת של התוכנה אני יודע שיש בדביק אבל נראה לי שזה לא מעודכן כי זה נערך פעם אחרונה ב-2004 אז אני משער שיש כבר גרסאות יותר חדשות!?! ובפורום ווינדוס נתנו לי קישור לגרסא אחת אבל אני חושב שיש יותר חדש אשמח עם תענו לי בהקדם על אחת מהשאלות או על שתייהם!

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by danny70,

שלום לכולם , אני מחפש דרייבר לכרטיס סקזי פרללי שהוא גם לרשת , מסוג QLOGIC ISP 1040B שהוא חדש יחסית לא הצלחתי למצוא :s05: אני מאוד אודה למי שימצא את הדרייבר . נ.ב - וינדוס XP כבר מצא חלק מהדרייברים ,אבל לרשת הוא לא מצא . מוזר

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. מה ההבדל בין שתי הסוגים ה- Premium וה- ULTRA יש הבדל גדול במשקל התוכנה אני מדבר כאן על גרסה 7 החדשה ?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  4. שמעו עד עכשיו יש לי GEFORCE 4 ואני לא מבין בדרייברים של ATI מה הדרייבר הכי טוב וחדש שלהם שיתאים לכרטיס מסך X800 GTO2 וגם אני לא מבין מה ההבדל בין קטליסט ויש כל מיני סוגים CCC וגם ALL IN WONDER משהו כזה בקיצור תביאו לי דרייבר מצוין של ATI שיתאים לכרטיס מסך שציינתי... ודרך אגב מה זאת התוכנה ATItool0.24 מה היא עוזרת או יותר נכון למה היא משמשת?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by dani1236,

שלום חבר'ה למי שעורך קליפ של תמונות מאירועים שונים בתוכנה הנ"ל נתקל בטח בעניין הוספת האפקטים השונים, וכאן שאלותיי,,,,1. האם ניתן להוסיף אפקטים למעבר בין התמונותבאופן מיקרי ובלחיצה אחת לכל התמונות? 2. האם גם ניתן להגדיר זמן קבוע להופעת התמונות בלחיצה אחת גם כן? 3.אולי מישהו מכיר איזה שהוא מדריך בעברית לתוכנה המצויינת הנ"ל.? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. שמעו אני מתקין אימיול במחשב החדש שלי ואני רוצה להעביר מהמחשב הישן את הנקודות צבירה של השיתוף איך אני מעביר את החשבון של האימיול הישן אל החדש כי אתם יודעים יש דבר כזה של אם אתה משתף יותר אז המהירות יותר גבוה אז מה אני צריך להעביר את התיקיות שנשארו אחרי ה- UNINSTALL אל התיקיה של האימיול במחשב החדש?

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by itayze,

כמו שראיתם בכותרת , אני מחפש תוכנה כמו Kazaa Lite שהייתה נקייה מspyware ופשוטה . הייתי משתמש בה ,אבל הגרסא שיש לי לא הצליחה להתחבר ( גם אחרי אישור בפירוול וגם לאחר ניטרולו ) ולא הצלחתי למצוא גרסא נוספת ברשת . על התוכנה להיות פשוטה - לא מסורבלת . תודה לעוזרים . ( אנא לא להמליץ על ביטורנט ואימיול ) .

8. Started by orlupo,

כאשר אני עובר לצפייה עם IE Tab באתר במצב של IE הוא פשוט אומר לי שחסרים לי תוספים אבל כאשר הוא מנסה לחפש הוא לא מוצא. יש לציין שכאשר אני נמצא במצב FF אני לא נתקל בבעיה מסוג זה. בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  9. שלום אני משתמש דיי חדש בפיירפוקס, וראיתי שיש אפשרות לשים סימניות במין קיצורי דרך כאלו בשורה מתחת לכל הכפתורים הרגילים של הפיירפוקס. אני שם שמה רק סימניות שאני צריך ליום יום ואת השאר רגיל ברשימה שיש ... הבעיה שלי זה שיש לי יותר מדי קיצורים לסימניות בשורה הזאת (את כולם אני צריך) ואחרי ששמים יותר ממה שהשורה יכולה להכיל, מופיע סימון של חץ בצד, ואז זה הופך את כל השורה הזאת ללא אפקטיבית בכלל השאלה שלי זה האם יש אפשרות להרחיב את השורה הזאת ל 2 שורות ? או שאולי אפשר להוסיף עוד אחת כזאת? או אם אפילו יש פלאג שכן מאפשר את זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by M7a,

אני שונא את נרו ----> עושה לי פול בעיות בזמן האחרון! תנו לי תוכנה (לא חייב רק חינמיות) שהיא טובה ותומכת בכל הצורבים והפורמטים כולל צורב דיוידי! ושתיהיה גם מהירה ונוחה לשימוש... תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by icebreak,

http://www.cpuid.org/cpuz.php

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by evy,

איך אני מסיר אותו טוטאלי מהוינדוס ? שמעתי שצריך לרשום איזה פקודה ב run שב"התחל"...שהיא מוחקת את המסנג'ר.. אולי אתם יודעים מהי הפקודה?

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  13. שלום יש לי מקלדת עם טביעת אצבע של מיקרוסופט - כמובן שהגימיק הזה עובד רק עם דפדפנים המבוססים על IE האם יש איזה תוסף אשר מאפשר את הטביעת אצבע הזאת גם FF? אני רוצה להשתמש בFF אבל הקטע הזה די מגביל אותי.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. טוב, אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל ה-Scrolling Arrows או איך שלא תקראו לזה פשוט נעלם לי, ובמסמכים ארוכים במיוחד זה מאוד מעיק אם כי אני יכול להשתמש בגלגלת. יש הצעות לפתרון?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

דיון התוספים לפיירפוקס 3 דפדפן האינטרנט הפך להיות חלק משמעותי ומרכזי בשימוש במחשב. אצל אנשים רבים הדפדפן פתוח כמעט בכל הזמן שהם משתמשים במחשב. הדפדפן שללא ספק תופס הכי הרבה כותרות לאחרונה, ובצדק, הוא Firefox מבית Mozilla. כידוע לכולם, כוחו האמיתי של דפדפן ה-Firefox הוא באפשרויות ההרחבה וההתאמה האישית שלו, המאפשרות לכל אחד להתאים את הדפדפן בדיוק איך שהוא רוצה אותו. בכל דפדפן יש יתרונות וחסרונות, ועד Firefox היה צריך פשוט לבחור אחד ולהתרגל אליו, או לעבור כל הזמן בין הדפדפנים השונים. Firefox הוא שונה. הוא מאפשר לכל אחד לקחת ולהוסיף את כל הדברים שהוא אוהב - ורק אותם, כך שלא יהיו דברים מיותרים שהוא לא צריך ושסתם יכבידו על המערכת, או אפילו יציקו בעבודה השוטפת. כמות התוספים …

• 2k תגובות
    • 246.7k צפיות
  16. Started by orlupo,

אם אני יוצר אנימציה פשוטה ב-3dmax איך אני יכול לייצא אותה לפלאש באיכות גבוהה וברקע שקוף?

17. Started by the kooks,

שלום. אני משתמש בתוכנה של Ad-Aware SE Personal נגד רוגלות כבר כמעט שנה ועוד לא ניתקלתי בבעיה כזאת כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה כל המחשב פשוט ניתקע מחקתי והתקנתי מחדש אך למרות כל מאמצי לא הצלחתי להכנס לתוכנה עשיתי סריקה עוד תוכנות נגד רוגלות נוספת ולא מצאתי בעיות לא שגרתיות של כמות של רוגלות וכדומה המחשב שלי פועל די מהר ולכן אני לא מבין מודע הוא לא מצליח לטעון את התוכנה אני רוצה להמשיך לעשות סריקות עם תוכנה זאת אם למישהו יש פיתרון אני אודה לו מאוד תודה מראש. ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by compman112,

שלום...קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו סוף סוף... המעבד AMD 64 אני צריך פיירוול תותח שאוכל לעבוד עם ביטורנט שלא יעשה לי בעיות פתחית פורטים, שיהיה קל לפתוח...שיהיה חזק תודה

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by עמיר שחר,

שלום לכולם אני מועניין לערוך חומר שצולם בHDV על מערכת עריכה אשר יש עליה AVID שתומך ב HD וגם פרמייר פרו1.5.1 אבל כאשר אני מחבר את הודאיו HD (פלייר PLAYER לא מצלמה).למחשב דרך חיבור הפייר המחשב לא מזהה אותו והוא לא מופיע ב"מחשב שלי". אבל כאשר אני משחק עם ההגדרות ואומר לו לשדר DV המחשב פתאום מזהה את הודאיו ואת הדגם ובגלל שהוא לא מזהה לי את הHD אני לא יכול לדגום למערכת בHD. מכיוון שאני עובד על מערכת שבנויה לתמוך ב HD (כי חומר HD שהבנו ממקורות אחרים עובד חלק) נשאלת השאלה האם WIN XP PRO תומך בפורמט הזה? ומה אפשר לעשות על מנת שכן נוכל לדגום ב HD??? בתודה מראש עמיר שחר

20. Started by DarkSight,

האיסיקיו שלי אתמול פתאום התנתק ומציג הודעת שגיעה 0405 ומאז הוא לא מתחבר והאתר של איסיקיו גם לא עובד לי מישהו עוד נתקל בבעיה??? או מישהו יודע איך לפתור אותה???

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by max_shifrin,

שלום, השתמשתי ב NETLIMITER 1.3 במשך כשנתיים עד שלפני כמה ימים החלטתי לעבור ל NL 2 כיוון שלאחר התקנת ZONEALARAM NL התחיל להתקע מדי פעם.. הכל טוב ויפה עד כאן... הסרתי את NL והתקנתי את גרסא 2.05 וזה נראה רץ... אולם אז הגיעו המסכים הכחולים בעקבות התוכנה... נתתי לה יומיים ואחרי 3 מסכים כחולים שנבעו עקב NLTDI.SYS החלטתי לחזור אחורה.... הסרתי את NL 2.05 והתקנתי מחדש את 1.3 אולם הבעיה היא שלאחר התקנה מחדש של 1.3 אי אפשר לגלוש יותר שום דבר לא עולה. לכאורה התקשורת בסדר כל הכתובות נותרו בעינן. יש לי פינג לנתב אולם לגשת אליו דרך WEB אני לא יכול (דרך כתובת IP) שום תוכנה לא מצליחה לצאת החוצה גם לא NL..... גם לכבות את התוכנה לא ממש עוזר. ברגע שהסרתי את NL 1.3 שוב אפשר לגלוש.... אחרי ההס…

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by WhiteHaze,

הFF נראה לי כאילו שהוא ניתקע אז סגרתי אותו והפעלתי אותו מחדש וכל הבוקמרקים שלי פתאום נעלמו! (והיו לי הרבה) בקושי זכרתי את הכתובת של HWZONE... נראה לי שגם הקוקיז נמחקו וכל הססמאות שבמלוי טופס אוטמוטי... מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  23. הבעיה העיקרית שאני לא רואה תמונות בחלק מהאתרים למשל ב- NANA יש למישהו פתרון לבעיה?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  24. Started by shuy,

אין לי סימפטמים מיוחדים אבל בכל זאת אשמח להצצה... ושוב תודה!

• 6 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים