תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לפרמט דיסקשיח במחשב (C, עם הווינדוס). אבל יש לי תוכנות חשובות על הכונן, השאלה היא האם אני יכל להעביר תיקיות שלמות של תוכנות מותקנות כמו פוטושפ\פלאש\נורטון...ואחרות מPROGRAM FILES שעל הכונן © לכונן אחר ולהחזיר אותם אחרי הפירמוט בחזרה ל C. האם הם יעבדו כרגיל?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום התקנתי תוכנה בשם CATIA אשר עבדה לי בלי בעיות אתמול משום מה היא לא עלתה (אפילו במסך לוגו שלה לא עולה לי) ניסתי להסיר ולהתיקן מחדש אבל לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? חשבתי למחוק מהרג'יסטרי אולי כל מיני שורות קוד שמכילות את השם של התוכנה אבל עדיין אחרי שניסיתי שוב להתקין זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בגרסה 3.1 יש משהו יותר חדש? יותר טוב? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://www.google.com/analytics/ נראה פשוט מדהים (וחינם), נשים באתר שלי ונראה איזה דברים זה נותן. http://www.google.com/analytics/feature_overlay.html ^^^
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, פתאום הופיע לי קובץ חדש התיקייה המחשב שלי, הקובץ הוא ללא כל שם, אי אפשר למחוק אוו ולא קורה שום דבר אם לוחצים עליו. צירפתי תמונה שמראה את התקייה. דרך אגב אני משתמש ב windows 98 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אשמח לדרך/תוכנה כזו או אחרת. תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אם אני עכשיו הופך את המערכת קבצים מ FAT32 ל NTFS זה יכול לפגוע לי בפעולה התקינה של מערכת ההפעלה באיזשהו צורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני צריך לסרטט כמה דברים דו מימדיים מחפש תוכנה קלה שמיועדת לכך תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הי, כשאני משתמש בפיירפוקס, אז בעמוד הראשי של HWZONE, כל לינק (פורומים, מפרטים, וכו') נפתח לי בטאב חדש. זו בעייה רק בעמוד הראשי של האתר, ורק עם האתר הזה, ורק בפיירפוקס. יש למישהו רעיון מה לבדוק/לשנות בקונפיגורציה של פיירפוקס? דרך אגב זה בכל הגרסאות, מ-1.0 ועד 1.5RC2. זה רק אצלי ככה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני צריך מדריך בעברית או מדריך ברור באנגלית ל3dsmax 7, ממש מדריך כדי להתחיל מ0 וקצת דברים בסיסיים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הבנתי מחבר שיש אפשרות וכשרוצים לסגור קובץ אז פשוט נכנסים ל - הדפסה ושם משנים את זה ל - PDF השאלה היא איך משנים הגדרות ע"מ שיהיה אפשרות לסגור קובצי וורד כ - PDF בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על כל תשובה שתהיה אני מעוניין להמיר קובץ AVI (סרט שהורד מקאזה) כדי שאוכל לצרובו ולראותו ב DVD שלי שאינו תומך בפורמט הנ"ל וגם לא ב- DIVX. אנא עזרו לי....
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני מחפש תוכנה שתוכל לעזור לי להתחבר למחשבים של אחרים על מנת לתקן אצלם בעיות במחשב לצערי עד היום השתמשתי בpcanywhere אבל מסתבר שהיא מסובכת לחלק גדול מחברי האילגים אודה לכם ...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בכלל לא מגזים! אני כבר למעלה מיומיים רצוף מחפש תוכנה פשוטה לסנכרון בין המחשב שלי בבית לבין הלפטופ - משהו בסגנון ACTIVE SYNC של מייקרוסופט. פשוט לא מצאתי משהו שבאמת ניתן לסמוך עליו, כל התוכנות הם או מסובכות במדיי ומיועדות לפרוייקטים גדולים או ישנות בטירוף. אפילו באתר מיקרוסופט הדבר היחיד שהם מציעים הוא להתקין Exchange Server (שברור שזה לא הגיוני!). זהו. אני זורק את הכפפה... תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, האם משהו יכול בבקשה להמליץ על תוכנה חופשית (חינם) לשליחה וקבלה של פקסים דרך מודם המחשב ? בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח קבצים כמו AVI , MPEG, WMV מופיעה לי שגיאה אם אני מעתיק את הקובץ לשולחן עבודה אני יכול לפתוח אותו בשגיאה יש הסבר כיצד לתקן את זה אבל אני לא הצלחתי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
שלום לכם..אני לא מצליח למחוק קבצים מהמחשב..כרגע זה רק קבצים גדולים של סרטים(700 מגה), אולי זה קשור, מישהו יודע? גם לסל מחזור הוא לא נותן לי...מה לעשות? משהו מכיר?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע שיש נושא שלם על זה אבל אני לא בטוח לאן להשים, אז עכשיו כשהורדתי והתקנתי את התוסף הזה ועשיתי ריסט למחשב הוא עושה לי "שלח-אל תשלח" ואני לא יודע ממש מה הבעיה, עוד משהו הוא פתח לי איזה חלון כזה שצריך לרשום אימייל ומשהו אבל אני לא רואה איך זה יכול לפתור את הבעיה, בקיצור, אם עוד מישהו נתקל בזה או שיודע לטפל בזה אני אני אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי ותגידו אם יש מה למחוק...(המחשב בזמן האחרון ממש איטי!!) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 22:55:22, on 15/11/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Analog Devices…
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה (הכי טובה) לסידור תיקון שגיאות וכ' במחשב.. לא צריך את כל הדברים מסביב כמו ספייוור אנטי וירוס וכו'. רק סידור ותיקון שגיאות.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כשאני מתקין PCMARK05 .. הוא מבקש MEDIA ENCODER 9 מאיפה אני מוריד את זה ?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מופיע לי חלון (תמונה מצורפת) ש nt kernel system מנסה לגשת לאינטרנט ואני לא יודע אם לאשר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם זה בטוח לאשר לו את הגישה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה, שבא אני רושם את שם הסרטף ופרטים על הסרט, אם ראיתי את הסרט הזה, מה הדירוג שלי אליו, ומי משחק בו תקציר וכו' מישהו מכיר תוכנה כזאתי? תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם מישהו הצליח, מנסה להוסיף תרגום עברי, לסרט DVDR שיש בו תפריטים (הכל הכל) חוץ מתרגום עברי. ללא פגיעה באיכות התמונה, פשוט להוסיף לאפשרויות תרגום עברי מישהו הצליח? ניסה? יודע איך? אם יש כאלה אני בטוח שיש המון אנשים שרוצים לדעת איך, כמוני אז בקשה תגיבו compman112
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-