תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בתוכנה ששומרת לי על הסדר של האייקונים בדסקטופ! ועדיף שתהיה קטנה ככל האפשר !
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתקין את התוכנה הנ"ל, אני לאחר הסרת 3.47. אבל יש בעיה, כשאני מתקין באשף הראשוני הוא מבקש ריסרט לצורך התקנת סקזי קונטרולר... לאחר הריסטרט הוא מבקש שוב, ושוב... ככה שהתוצאה לופים אין סופיים... הבעיה מופיעה מיד אחרי הNEXT הראשון... ככה שאני לא מצליח לגשת להתקנת התוכנה בכלל... אני נחסם עוד לפני. אני משתמש בXP, תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן הורדתי קובץ שהוא ISO, כשאני מנסה להפעיל אותו עם ALCOHOL או CLONE CD הוא כותב לי: Windows Cannot read from the disk. The dist might be corrupted or it could be using aformat that is not compatible with windows אז אני מבין שנדפקתי...איולי יש לכם איזושהו רעיון איך לסדר את זה? יש איזה תוכנה? ניסיתי גם לצרוב אבל זה נתן לי את אותה השגיעה... בבקשה תעזרו לי... :
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה ואי אפשר לעדכן אותה ולעבוד איתה עד שלא מכניסים key ניסיתי כמה גרסאות וכמה keys ואף אחד לא עובד הוא אומר לי שהkey פגומים וכו... מה עושים? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הורדתי תוכנת CATIA, הבעיה היא שאיני מצליח להתקין אותה על המחשב בעיה היא עם הרשיונות אם מישהו יכול לעזור או חושב שהוא יכול אני אודה לו מאוד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך צורבים או משתמשים בקובץ tar?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי את PartitionMagic 8.0. יש לי ככה: C= 20GB D=50GB E=45GB.... כמובן שבכל שלושת הכוננים יש מידע... אבל אני רוצה להעביר 5GB מכונן C לכונן E... איך אני עושה את זה? על מה אני אמור ללחוץ בדיוק? -והאם יכול להיעלם לי מידע לפתע? *אם תוכלו לתת סקרין שוטים, אני אודה מאוד!!
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
in the contact list how can change the left and right buttons... i already chose "dont display this massage again" what can i do ?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ב 6 היה ב FILE - BURN IMAGE ב7 אין שום אפשרו ת ל "BURN IMAGE CD" איך צורבים כ IMAGE ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כבר זמן רב, גולשי אינטרנט רבים (אפשר לומר "רוב הגולשים?") משתמשים בדפדפנים עם טאבים, כאשר הדפדפנים המומלצים הם Maxthon המתלבש על המנוע של Internet Explorer, ו-Firefox הבנוי על קוד פתוח. בד"כ, אני משתמש בכמה אתרי אינטרנט במקביל, והגלישה שלי באינטרנט הפכה לנוחה עד בלי הכר לאחר שעברתי לדפדפן המבוסס על טאבים, במקום לפתוח כמה חלונות של Internet Explorer (כבר שכחתי מה זה Internet Explorer). עכשיו, למה לא להשתמש בטאבים גם בתיקיות הקבצים? אני עובד הרבה עם קבצים שנמצאים בתיקיות שונות, ובד"כ פתוחים לי מספר חלונות של Explorer שבכל אחת מהן יש תיקייה אחרת, כאשר אני עובד על כל התיקיות הפתוחות במקביל (פתיחת קבצים בתוכנות שונות, והעברת קבצים מתיקייה לתיקייה). יש אולי תוכנה שמתלבשת על המנ…
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה לא עושה אצלי autorun יותר משום כונן מה לעשות די להחזיר את המצב לפעילות תקינה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איך פותחים פורטים בפיירוול? יש לי MCafee. האימיול מוריד אצלי איטי רצח!!! האם זה יעזור?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלומות פורום תוכנה יש לי אל פסק e-com של ADVICE, 700VA , ורציתי להוריד לו את תוכנת ההורדה שלו, אבל לא מצאתי באתר את התוכנה לXP. מישהו יכול להביא לי קישור מדוייק להורדה? תודה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נעלמה לי השורה התחתונה בדפדפן האקספלורר. שורה המציגה את המפתח הבטוח, התקדמות העלאת אתר, שמירת "עוגיות" במחשב ועוד. אשמח לעזרה כדי להחזיר את השורה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כמו הזאתי שיש בעמוד הראשי רק אחת בחינם מישו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום! אני מריך המלצה לאיזה תוסף לאופן אופיס 2 (לחלונות ובחינם) שיבדוק וימצא שגיאות כתיב בעברית. אם אין באתר הסבר התקנה, אני אשמח אם גם תסבירו לי איך מתקינים זאת. תודה!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי! התקנתי "פוטושופ" CS גרסא 8 ובהתקנה סימנתי לו בשפות "עברית" אך בסוף ההתקנה נפתח הסרגל באנגלית כיצד אני משנה זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן בא לי להחליף חתימה.... אני רוצה על בסיס של התמונה של GTX... יש הצעות לשיפור? גם ה AVATAR וגם החתימה כל הצעה תתקבל האם אפשר ב http://imageshack.us/ שהתמונה לא תיהיה קישור?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
זה אתר שצריך להיות רשום בו כדי לקבל גישה לקבצים אבל כולם שם משתפים וההורדה מהירה 100+... מחפש עוד אתרים כאלה תודה
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלומר, יש לי שלושה מיילים בוואלה, מייל אחד בנענע האם ישנה אפשרות טכנית לסדר את זה כך, שברגע שאפתח את האאוטלוק שלי אקבל כל המיילים שנשלחו לי לאחד מתיבות המייל שלי? במקום שאצטרך להיכנס כל פעם בנפרד לכל תיבה ותיבה. תודה
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה ? http://neowin.net/comments.php?category=software&id=31453 (לפחות משהו אחד הם כן יודעים לעשות)
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
משום מה יש לי בעיה מוזרה היום, כשהדלקתי את המחשב - הוא קרטע בצורה מאוד רצינית לפי הTASK MANAGER, המעבד על 100% ללא כל סיבה היישום הבעייתי - EXP למה זה קורה? (אני מתנתק - ומתחבר שוב.. - וכך הבעיה נפתרת באופן זמני) מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הפיתרון לה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם על המחשב שלי ישkaspersky האם יש סיכוי שהמחשבהשני שלי שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשי שלי. האם גם הואמוגןעלידי האנטי וירוסמפני פריצות וכו' או שחייב גםבואנטי וירוס
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-