תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול הקפי של genius, ואני רוצה תוכנה שאני אוכל להנמיך איתה כל ערוץ בנפרד (נניח רק את הימני האחורי, או רק את הקדמי השמאלי), התקנתי את הדרייברים שלו ואין שם שום דבר כזה. אגב, הכרטיס הוא: Sound Maker Value 5.1 תומ"ר
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הנה... הוא סוגר לי אוטומטית את הדפדפן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב .. אשמח אם אחד המומחים כאן יוכלו לעזור לי למצוא דרייבר למצלמה דיגיטלית powershot a430 .. נסיתי וחיפשתי בכל אתר אפשרי, כולל אתר היצרן ! במידה ואתם צריכים: windows vista sp1 בבקשה ממכם, זה דחוף לי נורא תודה רבה לכל מי שרק יגיב
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הורדתי את הדפדפן כי נמאס לי מהתקלות של IE, עכשיו זה דיי מסובך לי ודי חדש לי 1. הורדתי את תוספת IE TAB והבנתי איך משתמשים בה, הורדתי Add to search bar וניסיתי להוסיף את YOUTUBE וזה עשה שגיאת JAVASCRIPT ניסיתי גם להוסיף בלי תוסף הזה את יוטיוב אבל אני לוחץ הוסף את " YouTube Video Search " ולא קורה כלום, אז איך אני עושה את זה? 2. האם יש דרך או תוסף שתהיה הצגת מועדפים כמו ב IE 7? שפשוט רואים את המועדפים בצד בחלון? 3. כל הזמן שאני לוחץ על החץ ליד שורת הכתובות מופיעים לי הדפים שיש לי במועדפים ברשימה מתחת לשורת הכתובת, אני לא רוצה שזה יופיע מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אני משתמש באייטונס בתור הנגן מוזיקה העיקרי שלי (מטעמי נוחות) ושמתי לב שהווליום שהוא מנגן שירים נמוך בצורה ניכרת מהווליום הכללי במחשב. וגם בvolume mixer של הווינדוס ניתן לראות שהווליום הוא בערך מחצית מהמקסימום של המחשב (למרות שהווליום באייטונס על המקסימום). יש פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי בוטאייבל שעבד לי היום בכ30 מחשבים בלי שום בעיה...כולל התקנת וונדוס 7 \ לינוקס או סתם לינוקס לייב לבדיקת בעיות או שינוי מחיצות. בשבוע האחרון על שני מחשבים הוא פשוט עשה רסטארט מיד אחרי שהוא ניגש לדיסק און קי [לפני מסך הGRUB] ברציפות. זה קרה על שני מחשבים ישנים אבל הוא עובד עדיין על כל שאר המחשבים שניסיתי. יש איזו הגדרה במחשבים ישנים שתגביל הפעלה מדיסק און קי? אפשרתי את כל מה שקשור בביוס. [ד"א אם זה לא קשור לפורום תוכנה מצטער...לא ידעתי לאן לשייך את זה]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקיעות מובילה לזה שאי אפשר כמעט לכתוב כל הקשה של אות לוקח כמה שניות. מישהו מכיר בעיה כזאת? יש פתרון? תודה רביב
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אמנם מערכת ההפעלה עליו, אבל אני דואג לעשות לו Defrag עם Diskeeper 2009 (פעם בשבועיים בערך נכנס ובודק מה מצב הכונן לפי התוכנה- ופועל בהתאם). כונן ה 1.5TB מהסדרה השקטה של SEAGATE עובד במהירות הגיונית (ויותר גבוהה) ממוצעת של כ 75MB עם MAX 95MB. האם הכונן בדרך למות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שלא מאפשרת מחיקת קבצים ספציפיים אלא אם אני יכניס סיסמא תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אנסה לחדד את השאלה. האם יכול להיות לדוגמא שני קבצי AVI שכל אחד מהם קודד בקידוד שונה או שעצם העובדה ששניהם מסוג AVI זה אומר ששניהם קודדו באותו מקודד?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה שקורה שכאשר עוזב את המחשב לעמה שעות הסרבר הטוב ביותר שאני תמיד דואג שיתחבר אליו מתנתק אחרי כמה זמן וזה אוטומטית עובר לסרבר אחר לא טוב וגם לפעמים משתנה ל LOW ID ואז אני חוזר אחרי ערב של הורדה ומגלה שכלום לא זז רק בגלל זה ניסיתי לשים רק את הסרבר הזה בPRIORITY HIGH ואת השאר כולם ב LOW ...לא עוזר ממש איך אני נותן פקודה לאימיול להתחבר רק לסרבר הזה ואם יש ניתוק שינסה רק לזה כל כמה שניות עד ההתחברות ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הורדתי טקסט מסויים והכל יצא הפוך. אני משתמש בויסטה עם אופיס XP והיא משתמשת בXP, עם אופיס 2007 אז אני צריך להפוך שם הכול
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון אבל זה היה נראה לי הכי קרוב לבעיה שלי. אני מנסה לראות סידרה בBS PLAYER ואני גוררת אליה כתוביות בעברית. הבעיה היא שהם מופיעות כג'יבריש. בדקתי את כל הכתוביות שהורדתי וכולן בג'יבריש. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי איזה אנימציה בפלאש כולל הנפשות מוכנות אני רוצה לשנות איזה MOVIE CLIP שכבר יש לו הנפשה לשים בו תמונה אחרת.(הוא בנוי מתמונה אני רוצה להחליף אותה...) עכשיו מה שעשיתי זה בחרתי את הMOVIE CLIP עצמו איפה שהוא מוגדר כSHAPE ובFILL COLOR בחרתי לו את הרקע עם התמונה החדשה. הוא מכניס את התמונה אבל הוא מכניס אותה כאילו שלוש פעמים: חצי למעלה,תמונה,ועוד וחצי למטה. איך אני מסדר אתזה שפשוט כל התמונה תיהיה על פעם אחת? **אם לא הבנתם אז תגידי אני יסים תמונ/סירטון אני ממש זקוק לעזרה שלכם....
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בימים האחרונים הגלישה ביוטיוב נהייתה בלתי נסבלת בפיירפוקס. באקספלורר, לעומת זאת, הכל עובד כשורה. האם מדובר בבעיה פרטית או באג כלשהו בפיירפוקס? עריכה: עכשיו גם שמתי לב שאני לא יכול להוריד קבצי וידאו מGAMETRAILERS וגם לוקח להם זמן רב להטען בסטרימינג, מה שעובד כראוי בIE.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול, יום הסטורי, התחלתי לעבוד על פיירפוקס. עדיין ה-IE7 מרגיש לי יותר טבעי (ולכן פתחתי ת'רד זה...). אבל ניחא. אולי לוקח זמן למצוא את הסגולות של השועל (כמו הזזת האייקונים למקומות שנוחים לך. פשוט שיגעון!). יש לי כמה בעיות נוחות וויזואליות (שלא מופיעות באקספלורר). 1) פס הגלילה שלי בצד ימין תמיד, ולא משנה מה. אתר באנגלית, אתר בעברית, תמיד שם. הבעיה נוצרת כשאני פותח אתר שמחולק לחלונות, ואז קורה מצב שיש לי פס גלילה באמצע המסך וזה מטריף! 2) כשאני רושם משהו בשורת הכתובת, ב-IE אם אין כזה אתר, הוא פותח לי את גוגל עם מה שרשמתי, וזה נוח. פה זה לא קורה. היש פתרון? 3) כשאני פותח טאב חדש אני רוצה שייפתח לי דף הבית. בינתיים הדפדפן נחמד, ולמרות שהאקספלורר מרגיש לי לפעמים יותר…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה תוכנות נגד וירוסים שלא יודעים מה עושה את העבודה ומה סתם ניראה יפה מישו יכול לתת לי פה שם של תוכנה חינמית אפילו שפשוט עושה את העבודה? למערכת ויסטה 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי, בגדול, השאלה בכותרת. וידאו מאתרים שונים עובד רק במצב של מסך מלא, קצת מציק.. קורה גם ב-FF וגם באקספלורר. אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן הייתי צריך להתקין מחדש את ה-WIN. בזמן ההתקנה (לא התקנה מחדש אלא Repair) שמתי לב שלא קפצה שום הודעה על הדרייברים של הלוח אם, מה שבדרך כלל היה קורה. המשכתי להתקין כרגיל, ובסוף ההתקנה לאחר כל הסידורים הדרושים אנוכי בה להפעיל את הרשת, ואני מגלה שאין באפשרותי לעשות זאת. ב-Network Connections אין את Local Area Connection וגם אין אפשרות ליצור אחד.. באותו הרגע נזכרתי בדרייברים של הלוח, אשר היה בדיסק גם התקנה של הכרטיס רשת (OnBoard) האם זאת הבעיה? אם כן, תוכלו בבקשה להפנות אותי למקום בו אני יוכל להוריד את הדרייבר הדרוש? (לא מצאתי את הדיסק התקנה שבה עם הלוח) דגם הלוח הוא: Gigabyte GA-K8NS תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מתלבט בין NERO 7 לROXIO.... אין לי מושג מה יותר טוב אבל נראה לי NERO בגלל הפופולריות שלה... תקנו אותי אם אני טועה המטרות הם לצריבת CD ו DVD
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שישמעו בשני הרמקולים אותו דבר (אל תשאלו למה) עכשיו כל קבצי המוזיקה שלי הם בסטריאו. איך אני מגדיר לWINAMP לנגן אותם במונו מבלי לשנות את הקובץ תודה מראש טומי
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה חדשה שצצה במחשב לאחרונה מפרט המחשב: AMD ATHLON 3000+ 64BIT ASUS K8V SE DELUXE KINGSTON 512MB DDR RAM MAXTOR 80GB 7200RPM PNY GEFORCE 6800NU WINDOWS XP,SERVICE PACK2 [NORTON ANTIVIRUS 2005+NORTON INTERNET PROTECTION+NORTON GHOST] לפני כמה ימים המחשב התחיל להגיב באופן משונה...חשדתי שמדובר בוירוס,ולכן הרצתי כמה וכמה תוכנות לבדיקה. במהלך הסריקה של SPYBOT-SEARCH&DESTROY הוא זיהה שני קובצי ספייוואר בשם: "system security disable" ו"antivirus security overide" בלי הרבה השקעת מחשבה-מחקתי את שני הקבצים האלה... מאוחר יותר הפעלתי את המחשב מחדש... וכשהפעלתי אותו,הווינדוס פתח עבורי את ההודעה הבאה: "there is no antivirus software installed on your co…
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מרוב פרומים חשבונות דואר וכל מיני דברים נוספים כמות הסיסמאות שלי כבר לא נורמלית והפתקים כבר מזמן הפכו להיות מאוד לא יעילים ונוחים. על איזה תוכנה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-