עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני יודע שיש אפשרות לדמויות מכוערות כאלו באנימציה לMSN MESSENGER, איך אני מוסיף משלי? הוא לא תומך בGIF, אבל יש עוד פורמטים של אנימציה... באיזה הוא תומך? תודה :]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by dids22,

אהלן!! תראו גמרתי להוריד קובץ וסגרתי את התוכנה(BitTornado) עכשיו איך אני יכול להעלות ( to upload) את מה שהורדתיבעזרת BitTornado?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by someone,

כל פעם שאני מסתכל על קבוצת דיון בלי להכנס אליה בOUTLOOK EXPRESS אני רואה שיש איזה 13000 הודעות, ושאני נכנס לקבוצה עצמה זה מראה לי רק איזה 15 הודעות... מישהו יודע למה???

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. שלום! אני מחפש תוכנה שיכולה להקליד פקודות קול ישירות לוורד,עם מיקרופון ותומכת בעברית. העיניין הוא שאני לא יודע אם קיימת תוכנה כזו בכלל... זה לבן-דוד

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. התקנתי את האנטי וירוס ואח"כ רציתי להסיר..זה לא רצה. גם דרך לוח בקרה לא הלך. אז נכנסתי לMSCONFIG מחקתי אותה מהSTARTUP וחסמתי אותה עם הפיירול של ZA גם וכלום לא הולך! ואין לי בעיה שהיא תפעל ברקע. אבל כל פעם שאני לוחץ מקש ימיני על הסל מחזור זה מעלה את הINSTAL של זה. מישהו מוכן לעזור לי איך אני מעיף אותה לכל הרוחות? ??? תיקון: זה נפתח (מה שבתמונה) כל פעם שאני לוחץ מקש ימיני על כל קובץ מסויים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. אשמח לקבל מדריך להאצת Shareaza שלי.... תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by AC/DC,

אני לא יודע למה אבל אני חושב שהנוד 32 לא עובד אצלי מישום שאני מנסה לעשות עידכונים והוא לא עושה לי אז אני לא חושב שהוא עובד מישהו מכיר <? אגב הוא שואל אותי סיסמה ומישתמש מיליון פעם ברצף וכל פעם זה שמור ואני עושה לו כן וזה לא משנה אם אני שם לו מחדש אני מדבר על זה שאני לוחץ על אפדיט זה מה שהוא עושה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by za-david,

מחפש תוכנה שנותנת פרטים על חומרה איזה חומרה יש לי במחשב ושל איזה יצרן פרטים נוספים יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by WarNet,

היי,איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. Started by M.G.,

האם הרצה של תוכנות במקביל להורדת קבצים בתוכנות כמו ביטורנט יכולה להשפיע על מהירות ההורדה? אם נגיד אני מריץ משחק או תוכנות כמו אנטיווירוס או IE, בזמן שאני מוריד קבצים - האם זה משפיע לרעה או לטובה על מהירות ההורדה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. תוכנה הכי פשוטה..... איתן

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  12. אנסה לחדד את השאלה. האם יכול להיות לדוגמא שני קבצי AVI שכל אחד מהם קודד בקידוד שונה או שעצם העובדה ששניהם מסוג AVI זה אומר ששניהם קודדו באותו מקודד?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by berner,

חבריה שלום לאחר שבצעתי ארגון המחשב והעברת תוכנות ודוא"ל לכונן חדש אני מקבל הודעות בדואל אוט לוק בגי'בריש בצעתי קידוד לכל סוגי העברית וגם לקידוד 8 ולא השתפר מה עושים בברכה :s05:

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. גם אם אני עושה REFRESH הוא עדיין לא נותן לי את הדף העדכני. איך אני פותר את זה ? תודה.

15. Started by 114508534,

בבקשה תעזרו לי אני לא מצליח לכתוב בעיברית

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by NIVs,

הורדתי תגרסא הזו ושאני חילצתי תקבצים והשתמשתי ב-DT הוא רושם לי בתחילת ההתקנה: http://img124.imageshack.us/img124/4769/33dm0.png

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by jackok111,

אני מנסה לראות וידאו זורם (נגיד באתר ספורט 5) בגוגל כרום, אולם הנגן לא מגיב (הכפתורים). אציין כי הוידאו אכן מתנגן אך אי אפשר לשלוט על הפאנל של ההפעלה. האם יש פיתרון לכך ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  18. במשך תקופה ארוכה השתמשתי בפיירפוקס כי כולם אומרים שהוא הדפדפן הכי טוב שיש. אבל אני ממשיך להיתקל בו באיטיות, בקריסות ובעומס מאוד גדול על המחשב. אז הפסקתי להשתמש בו ועברתי למקסטון, אבל קראתי לאחרונה שיש בו פירצת אבטחה שכבר חודש לא תקונה, אז החלטתי לחזור לפיירפוקס מחדש (למרות שמקסטון היה מאוד נוח ויעיל :-\). לפי מה שהבנתי אני יכול לבצע כל מיני טוויקים לפיירפוקס, כדי לשפר את מהירות עליית האתרים בו, להוריד את העומס שהוא גורם על המחשב וכו'. לא מצאתי מדריך דומה לבנתיים, אז יש סיכוי שמישהו מביא לי קישור לאחד, או אפילו רושם את השלבים בעצמו? תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by manorking,

יש שם כל מני אפשרויות איחוי לדוגמה : complete/name, space,stealth ועוד, מה עושה כל אחת? ומה הכי עדיף?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by yigal83,

יש לי אפשרות לרכוש את התוכנות הבאות: McAfee VirusScan 2006 הכולל את McAfee AntiSpyware 2006 ב 84 ש"ח. McAfee Internet security suite 2006 במחיר 120 ש"ח. KasperSky 5.0 ובעתיד לשדרג לגרסה 6.0 ללא תוספת מחיר ב 94 ש"ח. מי מהן מומלצת יותר ? האם יש אחרות טובות יותר ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by IG,

נדפק לי הקובץ cw3220mt.dll ועכשו אני לא יכול להריץ את רוב התוכנות שלי ... תשלחו לי בבקשה עותק למייל igal_galper@walla.co.il. תודה. (למי שמתכוון לכתוב הערות בנוסח שכולל את GOOGLE, אז זה לא עוזר, חיפשתי.)

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by shmoolm,

אז זה מתחיל ככה.... כשאני מנסה להיכנס לאתר gamer.. אני מקבל הודעה כזאת Err: Object expected Url:http://www.gamer.co.il/gamer2/php/?skin=0 Line:12 עכשיו זה קורה משהו כמו 3 פעמים ואז נכנס לאתר.. הבעיה היא כשאני כבר באתר לא משנה לאן אני נכנס משם ... אני כאילו מגיע לדף ריק! לא רואה שום תוכן באף מקום, לא בפורומים ולא בכתבות בקיצור בכלום... הבעיה קוראת רק באתר הזה . מישהו יודע מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by ido2309,

היי, בגדול, השאלה בכותרת. וידאו מאתרים שונים עובד רק במצב של מסך מלא, קצת מציק.. קורה גם ב-FF וגם באקספלורר. אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by nehmia,

יש לי בעיה שאני שלוח דואר זה מראה לי את זה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. יש חיה כזאת, אם כן איך קוראים לה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.