עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shimronfio,

יש לי בעיה שאני מנסה להתחבר לICQ הוא פשוט מפסיק ורושם לי שהגדרות שלי לא נכונות.. היה לי ICQ 6 שהיה רושם לי :Couldn't connect to the HTTP tunnel אז התקנתי ICQ 5 ועדיין לא מתחבר לי מישהו יודע איך אני יכול לסדר תבעיה של ה-HTTP? עריכה: הICQ עבד לי טוב עד לפני שבוע לא היה לי שום בעיות בהתחברות ואני משתמש בנתב אני לא יודע אם זה כל כך קשור

2. היי שלום! אני מחפש תוכנה שאוכל להקליט אותי שר ולהדביק על שיר קיים. אצטרך להנמיך את הזמן בשיר הקיים ולהדביק אותי שר על המנגינה! יש אפשרות? אם איזה תוכנה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by JUVE,

יש לי תוכנה רק ל30 יום. האם אפשר לפרוץ את ה-EVALUATION של התוכנה לא מצאתי CRACK בשבילה. שם התוכנה היא HDL TURBO WRITE נ.ב אמרו לי שיש אפשרות דרך הREGEDIT

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. מישהו מכיר תוכנה שקוראת נתונים על החיבור לאינטרנט?? כמה רוחב פס מנוצל ברגע זה (העלאה והורדה); כמה GIGA עוברים דרך המחשב שלי בשבוע (העלאה והורדת); איזה תוכנות מנצלות את הרוחב פס (העלאה והורדה); מה הרוחב פס המקסימלי שלי הנוכחי וכד'

5. Started by valleyzz,

עולה לי השגיאה הזאת שאני מנסה להפעיל משחק ( Watch Dogs ). כבר כמה ימים שאני מנסה כל מיני מדריכים באינטרנט מוריד תוכנות מוחק/מתקין דברים ושום דבר לא מצליח איך אני פותר את זה ? *המערכת הפעלה שלי היא: windows 7 64 bit תודה

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות
  6. Started by ccc,

משום מה הם עשו את הכל מסובך באופיס הזה, כאילו בכוונה ממש.. ב אקספרס OUTLOOK שיניתי את ה STORE FOLDER בשנייה, אבל פה הסתבכתי כבר.. מישהו יודע איך ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  7. אני יודע מה ההבדלים ביניהם והייתי רוצה לדעת מה הסוג שלו תודה מראש לעוזרים..... ושבת שלום......

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  8. המחשב נותן לי error של boot.ini אז נכנסתי דרך הדיסק הפעלה לrecovery console ושם הוא אפילו לא נותן לי את השורה c:/windows ואז רשמתי chkdsk והוא אומר שיש לו בעיות unrecoverable problems ואז ניסיתי להתקין את הוינדוס על דיסק שונה , והוא לא מזהה שום דיסק ושולח איזה error משוגע שיש בעיה קשה . מה לעזעזל עושים עכשיו?‏ כנראה יש בעיה בדיסק עצמו, אבל איך בכל זאת מנסים לפתור את זה. בבקשה עזרה דחופה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. Started by רן.ט,

אם אני רוצה להתקין גירסה חדשה של messenger אני צריך קודם להסיר את הקודמת או פשוט להתקין עליה?? ואם כן צריך להסיר אז איך עושים את זה כי לא ראיתי אפשרות לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  10. Started by dvirf1,

היי, הכותרת די מסבירה את עצמה. אני צריך קודקים טובים שמתאימים לויסטה (+תהיתי, בכל הנוגע לקודקים, מערכת ההפעלה משנה?)

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  11. יש לי אותו, את האלחוטי, אבל אני לא מוצא את דיסק ההתקנה,מישהו יכול לתת לי אותו כי אני לא מוצא? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  12. ברשותי התוכנה ATITOOL, יש לי איתה בעיה שכל כמה זמן, לא משהו קבוע ההגדרות של המאוור משתנות, חלק נשארות כמו שהן וחלק הוא מאפס חלק שם על 100%. לא בעיה להחזיר את זה לכמו שהיה אני פשוט לוחץ על LOAD ואז בוחר את הפרופיל שלי, הבעיה שאני פוחד שמתישהו תיקרה הבעיה הזאת, אני לא אשים לב ואז הכרטיס יגיע למעלות גבוהות בלי לאמץ את המאוורר... ההגדרות שאני מדבר עליהם אם מישהו לא הבין זה ההגדרות של המאוור שעושות שממעלה X תעבוד על Y אחוזי מאמץ של המאוורר. מה עושים ? אם זה חשוב הכ.מ שלי הוא 1950XT של HIS עם הקירור המיוחד ICEQ3.

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  13. Started by moshen1169,

שלום עד היום הייתי משתמש בRECOVER MY FILES הבעיה היא שהסריקה שלה איטית מאוד וגם שהיא משחזרת קבצים אז יש כאלה שהם ללא תקייה ואם היא משחזרת אז בלי השם המקורי של הסרט אלא כל מיני מספרים כתוב על שם הקובץ אז איזה תוכנה אתם ממליצים שאין לה את הבעיות שציינתי?

14. אני צריך פלאג אין לווינאמפ שיישמש בתור שעון מעורר אבל שיהיה טוב , כי היו לי תוכנות בעבר והן היו גרועות.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. Started by lllb,

הורדתי וישבתי על הנושא המון זמן אני מקבל הודעה לגבי ה ROXY מישהו הצליח לדבר?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. כותרת. אני כמעת בטוח שזו בעיית תוכנה כי גם במחשב הקודם היה לי את זה. וזה לא בעיה בדיסקים.

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  17. Started by hofit_s,

אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון אבל זה היה נראה לי הכי קרוב לבעיה שלי. אני מנסה לראות סידרה בBS PLAYER ואני גוררת אליה כתוביות בעברית. הבעיה היא שהם מופיעות כג'יבריש. בדקתי את כל הכתוביות שהורדתי וכולן בג'יבריש. מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by liortaib,

שלום יש לי בעיה בתוכנה RealTemp אני לא מצליח להפעיל אותה אפילו מישהוא יודע למה? הינה יש לי פה תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=mzmdo32gzdmy.bmp תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  19. Started by David_Beckham,

מישהו יכול לעזור לי ?.. לא מתחבר מה אני עושה ? ...

20. התקנתי את הווינדוס מחדש ובמנהל התקנים הכל הותקן.כדאי להתקין את הדיסק דריבריים או לא צריך?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  21. Started by LOL,

אני מנסה להוריד ולנסות chrome, אבל גם כשאני בוחר אנגלית במסך של ההורדה זה יורד לי בעברית זה ממש מעצבן כי זה אומר שהכפתורים של האחרוה והקדימה בצד השני ואני לא מסוגל לחיות עם זה ;D יש דרך להחליף שפה אחרי שהתקנתי? או להכריח אותו להוריד באנגלית? תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 22:50:06 בטלואני עיוור מסתבר

22. אני צריך בשביל לשים דף עם רשימת השירים שיש בכרטיס זיכרון של ה-MP3 ברכב. מדובר בעשרות שירים ואין אפשרות לזכור בע"פ. לכן אני רוצה לשמור בתא כפפות רשימת השמעה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שומע שיר בתוכנת WINAMP אז הוא משמיע לי את השיר רק ב 2 רמקולים ולא ב 4 רמקולים וכשאני משמיע את השיר בWINDOWS MEDIA PLAYER אז הוא משמיע לי ב 4 רמקולים למה זה קורה לי ב WINAMP ?? אני רוצה לשמוע שירים דרך WINAMP ולא דרך ה WINDOWS MEDIA...... תודה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. סריקת מסמכים וכו'

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.