עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alexc32,

אם כן ,אשמח אם תעלו לינק להורדה כי אני מוצא רק באתרים משונים שהם לא של מוזילה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. נגיד יש לי תיקיה אחת שאני רוצה להצפין איך אני עושה את זה ? (אבל שזה יהיה הצפנה שאי אפשר לבטל בלי סיסמא ) תודה tnx

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by NaorYfrach,

זה מה שפותח לי שאני מבקש מוינדוס לאתר את הבעיה . כאמור אני מפעיל כל דבר סרט , שיר והמדיה פלייר כותב לי את ההודעת שגיעה הזו . הקול במחשב עובד ואני מדגיש עובד . הורדתי נגנים כמו VLC וBS PLAYER ועדיין לא הולך . הורדתי קודקים הכי מעודכנים שיש ועדיין לא הולך . בתוכנות אחרות הסרט נפתח אבל עדיין הקול לא עובד בסרטים בכל התוכנות . יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. השאלה בכותרת^^^ משום מה החיפוש דרך התוכנה הפסיק בISOHUNT תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by RonCohen,

משהו מכיר תוכנה שמוצאת אוטומתית כתוביות לסרטים בעברית לא BSPLAYER כי אני צריך להפעיל כל סרט לפני. אני מחפש תוכנה שאני פשוט אומר לה איפה תקיית הסרטים שלי והיא פעם ביום נגיד מחפשת כתוביות לסרטים שם אם לא קיים כבר

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. מאיפה להוריד ביטורנט בעברית אוו ענגלית אבל אדיף עברית דחוף!!!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. עד היום הייתי עם Kaspersky Anti-Vir וSygate. איזה שילוב הכי טוב נמצא כיום בשוק? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. על פי מה שהבנתי, התוכנה יודעת לאיזה קובץ קיים גיבוי (על מנת לא לגבותו בשנית) על פי סימון ה-Archive שלו. בהתחלה חשבתי שהתוכנה מבטלת את הסימון של ה-Archive, אבל מסתבר שהיא מבטלת בכלל את האופציה. האם יש אפשרות לשחזר זאת (להחזיר את ה"אפשרות")? כיצד ניתן לגרום לתוכנה (אם אפשר) להוריד רק את הסימון מבלי להוריד את האפשרות?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by ellell,

שלום . במקרה פתחתי את פתיחת תוכניות "הפעלה" ומצאתי את הקובץ הזה . C:\WINDOWS\system32\mslatest_updt.exe מסומן ב-V מה זה ומה תפקידו? תודה למסייעים.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. הבעיה שיש לי עם אקספלורר שלא שומר סיסמאות או מיילים כמו מוזילה וזה משגע אותי , מה עושים

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ONKYO,

אז ככה יש לי נורטון 2002 כבר בפעם השניה (בפעם הקודמת הוא היה על xp ולא עשה לי בעיות שיפורטו בהמשך) בקיצור כל יומיים בממוצע נמחקים לי כל הכתובות וההשלמה אוטומטית (של ססמאות) בדפדפן (אקספלורר 6 ) זה מעצבן כבר חיפשתי בכל ההגדרות של נורטון ולא מצאתי כלום. אני כמעט בטוח שזה בא מהנורטון כי לפני זה לא היה בעיות... המערכת הפעלה שלי זה win 2000 pro . בבקשה תעזרו לי זה מעצבן מאוד!!

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by rotman,

שלום , מישהו יכול לעדכן אותי מה זה proxy ולמה זה טוב? האם אני כגולש רגיל צריך להשתמש ב proxy ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. כשאני מנסה לכתוב הודעה בפורום ואני רוצה להוסיף סמיילי או ציטוט אז פשוט הפיירפוקס לא מעביר שום סמיילי ושום כלום כאילו יש לו איזה בעיה עם גאווה וכשאני באקספלוררר הסמיילים והציטוט עובדים.......מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? תודה!

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by danezeq,

יש כל מיני תוכנות שעושות לו ניקוי. אבל מאמרים שמסבירים איך להפוך את מערכת ההפעלה למהירה יותר מפנים לכל מיני תוכנות בסוג הזה, השאלה האם התוכנות האלה בהכרח רק מנקות או שגם שותלות משהו לא רצוי? יש המלצה לכלי מהיר לניקוי הרגיסטרי?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by yossi051,

שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. היי. אני עד היום השתמשתי בשומר סיסמאות בשם lastpass ,אבל משומה אני לא מצליח להתקין אותו בכרום אז החלטתי לנסות את רובופורם.כמו כן,אשמח להסבר איך להשתמש בתוכנה,איך לשים את כול הסיסמאות שיהיו שמה ושכרום יסוכרן איתם בקיצר אשמח להסבר. תודה מראש. שבת שלום. :party0023::beerchug:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. מישהו יכול לעזור לי להחזיר אותו?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אהלן אני מחפש תוכנה שאני יוכל דרכה לעשות מדריכים אני צריך תוכנה שתצלם את המסך באיכות HD (או איכות ממש טובה) כי זה מדריך אז צריך לראות בדיוק מה אני עושה, מה אני בוחר ואיך וגם שיהיה אפשר לדבר כאילו עם המקרופון משו קל ופשוט בלי יותר מידי פונקציות שאני לא סתם ייסתכך יש המלצות??

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  19. Started by ^GunX^,

שלום לכולם, אני משתמש בתוכנה הזאת ורציתי לדעת אם אפשר ליצור בה ציור\שירטוט תלת מימדי..? אם אפשר מישהו יכול להסביר לי איך.? ואם לא אז אולי יש איזושהי תוכנה אחרת שבה אפשר לעשות את זה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by shaithebest,

שלום לכולם, יש לי לפטופ עם ווינדוס 8 שכאשר הורדתי סרט ואני מוצא את התרגום שלו בTOREC לצורך העניין הוא מראה לי בג'יבריש עם VLC או KODEC PACK וזה כן מראה לי טוב עם כל מחשב אחר. מה יכול להיות הבעיה?????????? הורדתי כל נגן וידאו שבעולם וזה לא עוזר רשימה של נגני וידאו חינמיים: http://ninite.com/

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה מומלצת להורדת קבצים, שתהיה יציבה ונוחה, תודה. g0vner_x3

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ybe,

אני מעונין לחסום את מספר ה-IP בזמן הגלישה באינטרנט, אני מחובר בADSL. איזה תוכנה מומלצת לכך?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Raul,

בתמונה הנ"ל סמנתי קבצים שנתקעו לי על הדסקטופ ואין באפשרותי למחוק אותם. כשאני מנסה למחוק את הקובץ, אני מקבל את השגיאה הבאה ניסיתי שיחזור מערכת, וגם ב"מצב בטוח" אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות אנשים? זה די דחוף... *מתן, הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אל תתעצבן

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by AdamS,

שוב שלום (חח אני מפציץ היום P:), יש לי כמה קבצים במחשב שלא מוכנים להימחק. ניסיתי הכל, Safe Mode, UnLocker, Dr.Del - ה-כ-ל ושום דבר לא עוזר, הם פשוט לא נמחקים. יש דרך נוספת שאני לא יודע עלי על מנת למחוק את הקבצים? תודה מראש, אדם

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by xtract1,

נכנסתי ל MSCONFIG ואז לSTARTUP וראיתי את nwiz.exe הזה... חיפשתי בגוגל ואמרו שזה משו של הכרטיס מסך של NVIDIA משהו בסגנון.זה נכון? והשאלה הכי חשובה..מזה בדיוק עושה והאם אני יכול לבטל אותו שיעלה על ההתחלה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים