תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים פתאום הדבר הזה התחיל: עשיתי סריקות לוירוסים וספייוורים...מישהו יודע מה לעשות?"
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחיפוש בגוגל הגעתי לזה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splashtop.remote.pad.thd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kainy.client איזה מהם עדיף? יש תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות את זה? מדובר על hearthstone המשחק לא תובעני מבחינה גרפית זה משחק קלפים
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הגדרתי ב-Excel כמה דברים קטנים, שמחשבים הוצאה יומית של באסטה קטנה. כאשר היא לוקחת את הכמות היומית, מכפילה בעלות המוצר, ומסכמת את עלות ההוצאות לאותו יום. -הקובץ הועלה על מנת לספק המחשה- מה שאני מעוניין לעשות, זה בעצם ליצור כל יום טבלה יומית, שתסכם את הוצאות היום - ובסוף החודש יהיה תא שבו תצויין סה"כ ההוצאה הדרושה. ידוע לי שאפשר לקשר בין דפי עבודה שונים בקובץ Excel יחיד, אבל זה נראה לי די מסורבל לעשות קובץ אחד, שבו 30 דפים, כאשר כל דף מתאר יום. - יש פיתרון יותר נוח ? אולי תוכנה כלשהי שלא שמעתי עליה ? - יש לכם הצעות איך ליעל את התיכנון הזה ? - ושאלה אחרוה, אם אני מעוניין שהתאריך ירוץ אוטומית, כמו לוח שנה, איך אפשר לעשות את זה ? רעיונות, הצעות, פיתרונות, טיפים וכל דבר אחר, ית…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, האאוטלוק אקספרס נעלם לי באמצע העבודה ומופיעה ההודעה אותה צירפתי כקובץ. אודה לכם על עזרה בנידון. אברהם
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם כן ,אשמח אם תעלו לינק להורדה כי אני מוצא רק באתרים משונים שהם לא של מוזילה
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי אומר שנורטון אנטי וירוס 2005 יותר טוב מקספרסקי אנטי וירוס רציתי לעשות השוואה בין שני הגורמים: kesparsky + Norton תודה..
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למי שנתקל בבעייה של שימוש מקלדת מולטימדיה מיקרוסופט עם winamp בסקינים חדשים, לא ניתן להשתמש בכפתורי השליטה על המולטימדיה. גם אני נתקלתי בבעיה הזו, ועד שייצא תיקון ל winamp או לדרייברים של מיקרוסופט ה IntelliType 5.0, מצאתי את התיקון הזה: Hot Keys
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי נורטון 2002 כבר בפעם השניה (בפעם הקודמת הוא היה על xp ולא עשה לי בעיות שיפורטו בהמשך) בקיצור כל יומיים בממוצע נמחקים לי כל הכתובות וההשלמה אוטומטית (של ססמאות) בדפדפן (אקספלורר 6 ) זה מעצבן כבר חיפשתי בכל ההגדרות של נורטון ולא מצאתי כלום. אני כמעט בטוח שזה בא מהנורטון כי לפני זה לא היה בעיות... המערכת הפעלה שלי זה win 2000 pro . בבקשה תעזרו לי זה מעצבן מאוד!!
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לקחתי תמונה X, הדבקתי אליה חלק מעננים מתמונה Y-בשכבה חדשה, סידרתי הכל במקום והתחלת למחוק את החלקים המיותרים בעזרת המחק, בטעות מחקתי חלקים שאני צריך איך אני משחזר אותם? אם אני מסמן V בERASE TO HISTORY זה לא משחזר חלקים מהתמונה Y אלה מחזיר את החלקים מתמונה X.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
נכנסתי ל MSCONFIG ואז לSTARTUP וראיתי את nwiz.exe הזה... חיפשתי בגוגל ואמרו שזה משו של הכרטיס מסך של NVIDIA משהו בסגנון.זה נכון? והשאלה הכי חשובה..מזה בדיוק עושה והאם אני יכול לבטל אותו שיעלה על ההתחלה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קיבלתי קבצים באייסיקיו,הרסו לי תמחשב, מאז שקיבלתי אותם יש רק בעיות, אחת הבעיות היא כלי המערכת של הווינדוס, אני לא יכול להיכנס לשחזור מערכת וככה אני לא יוכל לתקן תבעיות, עשיתי במעל 5 אנטי וירוסים סקאנים, ניקתי אותו מהכול אבל הקבצים פגומים עדין, אני רוצה להכינס לשחזור מערכת אני נכנס ומופיע לי שגיאה, כנראה שזה קרה מהטרויאן, יש תמונה מצורפת. מה אפשר לעשות? קראתי באינטרנט שצריך להיכנס להתחל>הפעלה לרשום משהו ואז להכניס תדיסק של הווינדוס והוא יתקן את הקבצים הפגומים, אבל אין לי כרגע תדיסק ואני מנסה להשיג, למישהו יש עוד פתרון? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שוב שלום (חח אני מפציץ היום P:), יש לי כמה קבצים במחשב שלא מוכנים להימחק. ניסיתי הכל, Safe Mode, UnLocker, Dr.Del - ה-כ-ל ושום דבר לא עוזר, הם פשוט לא נמחקים. יש דרך נוספת שאני לא יודע עלי על מנת למחוק את הקבצים? תודה מראש, אדם
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אחרי ניסיונות רבים אני פונה אליכם לעזרה בהורדת קטע וידאו מהאינטרנט. אני מנסה להעביר למחשב קטע מהאתר של ערוץ 2 http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/2009-a39a045060f00210/Article-762d862dbc01021004.htm (אם יש לכם 45 דקות, אני ממליץ לכם לראות אותו) האופציה המועדפת עלי היא כמובן לשמור את הקובץ המקורי עצמו במחשב כאשר האפשרות השנייה היא להשתמש בכלי שמקליט את מה שמופיע על המסך. ניסיתי בעזרת DOWNLOADHELPER של FIREFOX להוריד את הקובץ, ללא הצלחה. ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות להקלטת המסך כמו JING ו AVISCREEN, גם כן ללא הצלחה. אם יש למישהו רעיון נוסף אשמח לשמוע, תודה דני
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=3 זה מה שכבר הורדתי- לא עוזר, לצערי. הדברים כתובים בעברית ולא מצליחים להיקרא בוורד 2010 שמותקן על חלונות 7. הקבצים הומצאו בוורד 2003, כשעוד עבדתי עם חלונות XP. מקווה שיהיה פתרון, מאחר ויש לי המון כאלו ויש גם מידע אוניברסיטאי חשוב שם. תודה ויום מקסים (:
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה לכול ה FAN BOYS של פיירפוקס... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3144743,00.html
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה עם קובץ msvcr80.dll. התקנתי תוכנה קומפי למחשב וכאשר אני מנסה להעלות את המשחק הוא אומר שחסר את הקובץ הנ"ל. התוכנה חוקית מכיוון שרכשתי אותה. ניסית להוריד את הקובץ ולשים אותה במקום הנכון אך זה לא עוזר. האם מישהוא מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי ??? גיל
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי וקיבלתי הודעת שגיאה ש: לא נמצאה נקודת כניסה, לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה convirt to global handle של ההליך בספריית הקישור הדינאמי kernel32.dll, ניסיתי למחוק את התיקיה ולהתקין ממקור אחר ושוב אותה הודעה, ראיתי בפורומים (באנגלית) שאותה בעיה קרתה גם עם תוכנת tmpegens (ולא נתנו שם פיתרון) תודה, חברה...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום הם יש דרך לשחר סיסמאות לאתרים שנכנסו אליהם מהמחשב שלי ואחר כך יצאו מהאתר? או איזה שהיא דרך לשמור את הסיסמא כשהיא מוקלדת? לעזרתכם אודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כל מיני הקלטות של הרצאות מהאוניברסיטה בפורמט wmv. אני רוצה להיות מסוגל להציג את הסרטים האלה במהירות כפולה. ניסיתי כבר בכמה נגנים שונים (wmp, mpc, bsplayer, vlc). היחיד שהצליח לנגן במהירות כפולה הוא vlc, אבל הוא נוטה להתרסק (לא הצלחתי לעשות seek בלי שהוא יקרוס). בכל שאר הנגנים או שלא קיימת האפשרות, או שהיא סרבה לעבוד (לחצתי על מהירות כפולה וזה לא עשה כלום). למישהו יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב, ברגע שאני נכנס לאתר של HIGH-Q (ניתן להיכנס רק דרך הIE), מזין שם משתמש וסיסמא, במקום לעבור לעמוד הראשי, העמוד לא נטען במלואו : http://up404.siz.co.il/up1/mmowtiy1q3zo.png' alt='mmowtiy1q3zo.png'> ניסיתי לעבור בין כל גרסאות האקספלורר האחרונות, עדיין אותה בעיה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני לומד AUTOCAD ומשתמש בעיקר ב2010 (יש לי מותקן גם 2011 ו2008). הבעיה היא שכל קובץ שאני פותח, בכל גרסה שאני פותח הטקסט העברי מוצג בג'בריש. *בד"כ כשאני פותח קבצים ששלחו לי מופיע הודעת שגיאה.. לא שניתי שום הגדרה (לפי מה שזכור לי) שקשורה לשפה.. עוד שאלה קטנה היא כשאני פותח את הAUTOCAD 2010 הרקע הוא בלבן והוא אמור להיות בשחור.. איך משנים את זה? *בתמונות שלמעלה הרקע שחור כי הן צולמו בגרסת 2011 - המון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עיצבתי פלייר בפוטושופ באיכות גבוה מאוד (גודל 21\15 רזולוציה 300) ושלחתי לבית הדפוס להדפסה ושם זה יוצא להם על הפנים ואני לא מצליח להבין למה, שמרתי את זה באיכות הכי גבוה שיש זה שוקל כמעט 10 מגה וזה סה"כ כיתוב ועוד כמה תמונות, שום דבר מורכב מדי... למישהו יש רעיון מה התקלה?!? אשמח לעזרה מהירה כי אני חייב להדפיס את הפליירים השבוע! תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי הוריד מערכת הפעלה X הוא לא הוריד אותה ISO אלא זה היה ZIP והוא כבר חילץ את זה לתיקייה איך הוא יכול לצרוב את ה X כBootable בנרו? תודה אני השתדלתי כמה שיותר שלא יגרר אחרי זה Warez!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-