עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ^ תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by menis,

אז כמו שאתם יודעים יש לי את הצורב החדש של פלקסטור. חיברתי אותו כמשני - master ואת ה dvd שלי כמשני - slave בתוכנת הצריבה אני בוחר שהתוכנה תיצור קובץ Image על הארד דיסק ואחר כך תצרוב ממנו לצורב אבל באמצע ההעתקה המחשב נתקע ואין לי ברירה אלה להפעיל מחדש את המחשב ולנסות שוב פעם גם בפעם השניה קורה אותו דבר רק בפעם השלישית הצלחתי לצרוב כמו שצריך בלי שום בעיות אז מה אפשר לעשות בשביל למנוע את התקיעות של המחשב

3. אהלן אנשים, בעקבות וויכוח שהיה לי עם אחי הקטן (בן 13 עוד מעט) הגעתי למסקנה, שמה שלא הולך בכוח - הולך בעוד יותר כוח. הילד פשוט לא מבין שהוא לא יכול לשחק כל היום מייפל סטורי, ולהשאיר את המחשב דלוק כל הלילה עם המשחק המפגר הזה ולשים עלי זין כשאני מבקש להפעיל מדי פעם את האימיול (בנוסף לעובדה שהוא כל פעם מוחק לי אותו מחדש). הגעתי לתוכנית פעולה ברורה - אני הולך למחוק לו את המשחק (ולשבור את דיסק ההתקנה כמובן), ולהפעיל את האימיול מתי שאני רוצה. עכשיו, זה ברור מאליו שהמניאק הזה ירצה למחוק לי את האימיול. את הבעיה הזאת כבר פתרתי - אשים את התיקייה על Hidden ואגן עליה באמצעות סיסמה. הוא לא ימצא אותה. הבעייה היא כזאת - נכון האימיול מופיע ב-TRAY?? אז הוא יכול להיכנס לי לשם ולמחוק את כל ה…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by קפלן,

קניתי מחשב נייד חדש. איך אני מעביר את האופיס אליו באותו סריאל של הישן? ( כמובן הכוונה להפסיק להשתמש באופיס הנמצא במחשב הישן, כחוק). מקווה שזה הפורום המתאים. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS עם מערכת הפעלה WINDOWS8 64bit - מקורית\חוקית ברגע שאני מנסה להתקין עליו JAVA אני מקבל הודעה שאומרת 'הגישה נדחתה' ניסיתי גרסאות של 64 ו32 ביט, הWINDOWS מוגדר כמובן למצב DESKTOP מותקן גם CHROME בנוסף לאקספלורר.. צירפתי את ההודעה שקיבלתי מקווה שמישהו יוכל לעזור בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ONKYO,

אז ככה יש לי נורטון 2002 כבר בפעם השניה (בפעם הקודמת הוא היה על xp ולא עשה לי בעיות שיפורטו בהמשך) בקיצור כל יומיים בממוצע נמחקים לי כל הכתובות וההשלמה אוטומטית (של ססמאות) בדפדפן (אקספלורר 6 ) זה מעצבן כבר חיפשתי בכל ההגדרות של נורטון ולא מצאתי כלום. אני כמעט בטוח שזה בא מהנורטון כי לפני זה לא היה בעיות... המערכת הפעלה שלי זה win 2000 pro . בבקשה תעזרו לי זה מעצבן מאוד!!

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מישהו יכול לעזור לי להחזיר אותו?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. מישהו יכול לזהות אם הבן אדם עצמו עבר עריכה?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by erandob,

אני מעוניין ליצור סרטון אנימציה... בתור תחביב, שביל הכיף... רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנות נחמדות חינמיות למתחילים. אשמח לקבל המלצות... ואם אתם מכירים גם מדריכים טובים באינטרנט, תוסיפו גם לינק. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by gatitito,

היי חברה יש לי בעיה לא נורמאלית משהו מהחברים שלי התקין לי את הTOOLBAR של MAKO על המחשב והוא נמצא כרגע בשני הדפדפנים שלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס האם תוכלו לעזור לי להסיר אותו לצמיתות משנייהם תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום מקווה שאני במקום הנכון ושזו שאלה שיש לה תשובה... לפני שנה יצרתי את התמונה המצורפת באתר שבו אפשר לבחור כל מיני אפשרויות לפרצופים, לבוש, תכשיטים, תסרוקות וכך להרכיב לך כל מיני דמויות. לצערי כל התמונות שיצרתי באתר זה אבדו עם הדיסקונקי. הייתי מעדיף למצוא את האתר המקורי ולא אתר אחר אלטרנטיבי מסיבות שלי שמסובך לפרט. תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ALE-XtaZi,

היי אני מחפש תמונות של טרייבלים וכו' למטרת קעקוע כמו כן מי שיודע לצייר או לעצב טרייבלים מוזמן לעלות לכאן בתודה ענקית אלכס.... נ.ב אני מבקש בבקשה...

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מדריך להורדת שירים מהאיטיונס לגירסה האחרונה ששחררה אפל שהי 1.1.5 למערכת הפעלה של 64 סיביות או 32 סיביות. אודה למי שיכל לעזור לי. בתודה, אוהב מחשבים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. Started by shmulike,

shockwave flash קורס ב-Chrome ניסיתי לפתור את הכעיה עם מספר מדריכים שמופיעים כאן בפורום, אך אחד מהם לא פתר. ביניהם ניסיתי: לבטל את הפלאש דרך Chrome//plugins ולאחר מכן להוריד את פלאש מהאתר המקורי. להוריד לבד Shokewave flash של Adobe. אני מריץ Win 7, הוא תמיד מעודכן אצלי. תודה על העזרה.

15. שלום לכולם! רציתי לדעת איך אפשר לקבץ סרטים בקלות ובלי הרבה בעיות למה לפי מה שהבנתי זה לא כל כך פשוט. יש לי הרבה סרטי DVD וכל מיני קבצים שאני מקליט מהטלוויזיה ומהווידאו שהם ממש אבל ממש גדולים ואני רוצה לקבץ אותם ככה שלא יירד הרבה מהאיכות השאלה היא יותר מאיפה להוריד נ.ב יש אולי מדריכים שאפשר להוריד מהאתר שיכולים לעזור לי בנושא הזה? תודה בכל מקרה!!! :AR15:

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by RonCohen,

משהו מכיר תוכנה שמוצאת אוטומתית כתוביות לסרטים בעברית לא BSPLAYER כי אני צריך להפעיל כל סרט לפני. אני מחפש תוכנה שאני פשוט אומר לה איפה תקיית הסרטים שלי והיא פעם ביום נגיד מחפשת כתוביות לסרטים שם אם לא קיים כבר

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by lioron7,

האם המרת קבצי bin ל iso פוגמת בו? כי שמעתי שאם ממירים קובצ bin שיש בו audio וdata אז קבצי ה audio הולכים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. הבעיה שיש לי עם אקספלורר שלא שומר סיסמאות או מיילים כמו מוזילה וזה משגע אותי , מה עושים

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. הייתי רוצה לדעת מניסיונכם או מהשוואות באתרים שבדקו את הנושא, איזה firewall הטוב ביותר וכמובן נוח לתיפעול? ZoneAlarm Pro with Web Filtering Norton Personal Firewall 2004 Sygate Personal Firewall Pro McAfee Personal Firewall Plus 2004 Kerio Personal Firewall

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Guy950,

היי לפני כשבוע פתחתי נושא על עניין בעייתי שיש לי על התוכנה האמצ'י (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456405.0-נושא ננעל) ומכיוון שלא הצלחתי להשיג שום עזרה בטיפול הבעיה התייאשתי ופניתי לחברה של התוכנה במטרה שתעזור לי, כל הצעדים שהם הורו לי לעשות נפלו לפח והמסקנה שהצלחנו להסיק היא שמשהו מסויים\דרייבר חוסם את התוכנה! נכנסתי למנהל התקנים לקטגוריה מתאמי רשת והתגלו בפניי 3 חיבורים שלא עובדים אשר שייכים לתוכנה ESET (כשנכנסים כתוב ESET) אז החלטתי למחוק את האנטי וירוס לחלוטין, לנטרל את הפיירוול ולנסות להתקין את התוכנה, הכל במצב בטוח כמובן, עשיתי כמו שהם אמרו לי בחברה לעשות ושוב נכשלתי. כמובן שגיליתי שאחרי ההסרה של האנטיוירוס החיבורים הללו במנהל ההתקנים נשארו! ני…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by zabal12,

חברים שלום !!! יש לי PHOTOSHOP CS5 ME מישהו יודע איך לפרוץ את התוכנה ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by arik100,

אהלן אני משתמש בכרום כרגע כמובן שמותקן חוסם פרסומות. משום מה הוא לא חוסם את החלוניות הקטנות האלה שהמון פעמים מופיעות על הסרטון ואתה יכול ללחוץ עליהם ב YOUTUBE. זה מטריף אותי פעם זה לא היה מופיע לי בכלל למישהו יש מושג למה זה קורה? ואיך להעיף את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by rotman,

שלום , מישהו יכול לעדכן אותי מה זה proxy ולמה זה טוב? האם אני כגולש רגיל צריך להשתמש ב proxy ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by omri_ro,

התקנתי אותו ומאז הWIN מבקש כל פעם סיסמא בהפעלת המחשב כשאני הולך לCONTROL PANEL לשנות את זה בUSERS ACCOUNTS אז חלון של הCHANGE THE WAY USER LOG ON OR OFF הוא נותן לי את ההודעה(בתמונה) איך אפשר לשנות את זה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום .. אני רק התחלתי בתחום העריכה והצילום אוהב הרבה לצלם ובקרוב אקנה לי מצלמת וידאו כמו שצריך כי רק עכשיו אני עובד עם מצלמה דיגיטלית לבינתיים אמ.. ועכשיו אני וחברים שלי רוצים ליצור מיני סידרה כזאת דומה ל''עספור'' עכשיו מה שרציתי לדעת איך אני עושה פתיח שכזה שתוך כדי השמות ככה מופיעים עם הצילום ביחד לחתוך ולעשות הרבה צילומים אני יודע רק להשים ככה את השם עם פונט או גופן איך שקוראים לזה להשים אותו ככה בפתיח נגיד רואים אותי אז שיהיה כתוב רון ... מקווה שהבנתם ומקווה שתעזרו ליי.. (הינה הקליפ שאני מתכוון )תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים