עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. פשוט באוניברסיטה אצלנו מעלים מצגות בפורמט PDF כנראה בשביל שלא יעתיקו מהם, ואיאפשר לכתוב על המצגת בצורה נוחה עם אקרובט רידר... יש למישהו המלצות מעבר לתוכנה של אופיס של המחברת? (יש לה לפעמים בעיה שהיא לא שומרת את מה שכותבים בה)

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by RonCohen,

משהו מכיר תוכנה שמוצאת אוטומתית כתוביות לסרטים בעברית לא BSPLAYER כי אני צריך להפעיל כל סרט לפני. אני מחפש תוכנה שאני פשוט אומר לה איפה תקיית הסרטים שלי והיא פעם ביום נגיד מחפשת כתוביות לסרטים שם אם לא קיים כבר

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Trin1ty,

ערב טוב, ברגע שאני נכנס לאתר של HIGH-Q (ניתן להיכנס רק דרך הIE), מזין שם משתמש וסיסמא, במקום לעבור לעמוד הראשי, העמוד לא נטען במלואו : http://up404.siz.co.il/up1/mmowtiy1q3zo.png' alt='mmowtiy1q3zo.png'> ניסיתי לעבור בין כל גרסאות האקספלורר האחרונות, עדיין אותה בעיה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Or ei,

אני נכנס להגדרות ופתאום נעלמו לי 32 MB מה קרה להם ???????

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכם. אני כבר חודש מחפש פיתרון אך ללא הצחלה. יש לי Outlook 2007 עם SP2 וכאשר אני עושה REPLY או FORWARD למיילים שהם בפורמט HTML אני רוצה שהם יעשו המרה אוטומטית ל-RICHTEXT. אני יודע שאפשר לגשת ל-OPTION ולשנות שם את הפורמט, הבעיה היא שאני מתעסק עם המון מיילים שאני צריך להמיר אותם ולפעמים אני מפספס. מישהו מכיר איזה דרך לעשות זאת? תודה, צחי.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. http://www.youtube.com/watch?v=ScuNdc9Li5Q אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה. ואל תשכחו לתת בלייק

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. מחפש תוכנה טובה למיקסוס מוזיקה לדיג'יי מתחיל..!!! על מה אתם ממליצים? אני דיג'יי מתחיל שרוצה להיכנס לסצנה ואני מחפש תוכנה טובה לערייכת שירים וכדומה...

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם. כבר הייתי עם הבעיה הזו והורדתי את TEAKUI והיא שינתה את רוב האייקונים, אבל ישנם אייקונים שנתקעו על הE של אקספלורר יש לי סרגל כלים של גוגל וכשאני מנסה להוסיף לו את החיפוש של יוטיוב אז האייקון עולה בצורת סימן שאלה , כאילו שהוא לא מצליח למצוא את האייקון הוספתי מועדפים חדשים וגם האייקון שלהם לא מתעדכן... למישהו יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מאיפה להוריד ביטורנט בעברית אוו ענגלית אבל אדיף עברית דחוף!!!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם, האם יש אפשרות כזו להעביר משחק שקניתי בסטים ולשחק אותו דרך אוריגין?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by jj516,

עם יש לי אינטרנט ADSL איזה מנהל הורדות הכי טוב בשבילי?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by eyaffe,

ברשותי SD CRUZER 8GB של סאנדיסק והוא מפורמט ב FAT32. אני רוצה לפרמט אתו ל NTFS ע"מ שאוכל להעתיק קבצים גדולים מ 4GB. הכיצד ?? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by IlanF,

מה אתם אומרים? יש משהו לשפר לפני שאני מעלה אתר עם העיצוב הזה? וכן אני מודע ללוגו המעפן בצד שמאל למעלה.. אני אשפר אותו יותר... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום, יש לי הרבה סרטונים קצרים בפורמט AVI ואני מעוניין לכווץ אותם כמה שאפשר לאיכות סבירה כרגע סרטון של 3 דקות שוקל כ-20 מגה אם לא יותר. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעבד את הסרטונים בצורה המהירה ביותר בלי יותר מידי סיבוכים כך שהם ישקלו כמה שפחות מומלץ שתיהיה אפשר לבחור תיקייה של סרטונים וזה יעשה את כל העבודה לבד (אם יש אפשרות כזאת) חשוב מאוד שאפשר יהיה להפעיל את הסרטונים בכל מחשב בלי קשיים , לא רוצה פורמט שדורש קודקים מיוחדים. תודה מראש. ד"א איזה פורמט הכי חסכוני ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by alexc32,

אם כן ,אשמח אם תעלו לינק להורדה כי אני מוצא רק באתרים משונים שהם לא של מוזילה

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by DXT,

בשביל ליצור שכפול מדויק של מה שהורדתי מהאינטרנט.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by AKEL,

שלום, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לעשות חיפוש בטבלה ארוכה ע"יפונקציה ורגע שאני לוחץ על נתון שהוא יראה לי איפה זה מצא מקווה שהגדרתי את מה שאני רוצה נכון

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכם, רציתי לשאול שאלה עד לפני כמה הפוקר בפייסבוק עבד לי חלק בלי שום בעיות ומשום מה פתאום לפני כמה ימים הוא פתאום קופא לי באמצע משחק ואז אני חייב לסגור את הדפדפן ולהיכנס מחדש לאתר וככה כל פעם ואני לא יכול לשחק בכלל.. עד היום שיחקתי באקספלורר 6 (לא אוהב את 7 ו-8 מבחינת עיצוב והסדר תפריטים) וכמובן הורדתי את הדפדפן של גוגל ופיירפוקס וגם שם הוא קופא. מה עליי לעשות ? תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו שבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. למי שנתקל בבעייה של שימוש מקלדת מולטימדיה מיקרוסופט עם winamp בסקינים חדשים, לא ניתן להשתמש בכפתורי השליטה על המולטימדיה. גם אני נתקלתי בבעיה הזו, ועד שייצא תיקון ל winamp או לדרייברים של מיקרוסופט ה IntelliType 5.0, מצאתי את התיקון הזה: Hot Keys

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by shaithebest,

עזרה דחופה בבקשה: לא מצליח לפתוח את כל התוכניות במחשב אפילו לעשות שחזור מערכת לכל התוכניות נעשה סיומת LNK ונפתח חלון של הורדות. לא יודע מה זה אומר. בבקשה בבקשה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. יש איזה משהו שמתקן את הקושי הזה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by overload,

נאמס לי מווקטורים פוטושופ יותר מעניין. לקחתי את התמונה המקורית והתחלתי לצבוע עליה בשביל הצורה הכללית ואז עם מברשות קטנות מאוד ומריחות המשכתי לצייר. לקחתי קצת מהטקסטורה של העור בתמונה והכנסתי לציור כדי שיראה יותר אמיתי באזורים מסוימים, טכניקה חדשה שלמדתי. את השעיר צירתי עם מברשת בגודל 1 (:-X) והרבה מריחות. בערך 10 שעות~ תלחצו שוב לגודל מלא אחרי הפתיחה. (נערך) תמונה מקורית http://img276.imageshack.us/img276/3280/adrianalimasanpaulo2002076ra.jpg רק אל תקשרו גם את זה לכל הוויכוח על הבנות בפורום כללי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by dima_ga,

הורדת סרט שלם בשביל קטע אחד...איך אני יכול לחתוך את הקטע הזה בלבד ולשמור אותו כי אני לא צריך את כל הסרט. מישהו מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לחתוך קטע מסרט?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

יש לי מספר תוכנות עריכת סאונד בין היתר: Cool Edit Pro 2.1, Audacity, GoldWave. אני עושה פתח לשיר מסויים(מוזיקה), ואיך אני מקליט אליו שיר?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by a556,

מה אם התוכנה הזאת? היא עובדת אופ-ליין?????? יש לה תוכנות ריגול? יש מתחרות טובות יותר?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים