עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מדריך להורדת שירים מהאיטיונס לגירסה האחרונה ששחררה אפל שהי 1.1.5 למערכת הפעלה של 64 סיביות או 32 סיביות. אודה למי שיכל לעזור לי. בתודה, אוהב מחשבים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. אני משתמש ב FIREFOX גרסה החדשה ומשתמש בה כבר כמה חודשים. בתיבות טקסט שאני צריך לכתוב מלל שמובנה מאנגלית ומעברית ביחד אז כשאני מחליף בין אנגלית לעברית הסמן הרבה פעמים מראה קשיים לעבור שורה ולזוז כמו שאני מעוניין כמו כן קשה לי מאוד להשתמש בגרשיים ונקודות כי הם לא ממוקמות היכן שהם צריכות להיות ממוקמות הבעיה השנייה שבאתרים רבים יש בעיות קידוד וכל הבעיות האלו מקשות עליי מאוד. לכן הבקשה שלי היא מכם לומר לי איזה הגדרות אני צריך לתת בשביל שלא יהיו לי את הבעיות האלו. בתודה מראש. אני מקווה שהבעיות יפתרו ושיתחילו להתאים את האתרים לפיירפוקס(זה כולל את HWZONE).

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by alexc32,

אם כן ,אשמח אם תעלו לינק להורדה כי אני מוצא רק באתרים משונים שהם לא של מוזילה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש חיה כזאת? תחנות רדיו מכל העולם לא רק ישראליות.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Raul,

בתמונה הנ"ל סמנתי קבצים שנתקעו לי על הדסקטופ ואין באפשרותי למחוק אותם. כשאני מנסה למחוק את הקובץ, אני מקבל את השגיאה הבאה ניסיתי שיחזור מערכת, וגם ב"מצב בטוח" אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות אנשים? זה די דחוף... *מתן, הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אל תתעצבן

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by shmulike,

shockwave flash קורס ב-Chrome ניסיתי לפתור את הכעיה עם מספר מדריכים שמופיעים כאן בפורום, אך אחד מהם לא פתר. ביניהם ניסיתי: לבטל את הפלאש דרך Chrome//plugins ולאחר מכן להוריד את פלאש מהאתר המקורי. להוריד לבד Shokewave flash של Adobe. אני מריץ Win 7, הוא תמיד מעודכן אצלי. תודה על העזרה.

7. Started by arik100,

אהלן אני משתמש בכרום כרגע כמובן שמותקן חוסם פרסומות. משום מה הוא לא חוסם את החלוניות הקטנות האלה שהמון פעמים מופיעות על הסרטון ואתה יכול ללחוץ עליהם ב YOUTUBE. זה מטריף אותי פעם זה לא היה מופיע לי בכלל למישהו יש מושג למה זה קורה? ואיך להעיף את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אוקי, זה רה לי במשחק החינמי אמריקז ארמי, ובמשחק שקניתי מן-אונט. תסתכלו בתמונה הבאה - http://img100.imageshack.us/my.php?image=sdaadaig1.jpg אז ככה, אחריי זה הרצתי שוב התקנה של המשחק, וזה כותב לי אותו דבר. עשיתי ריסטרט חשב, הפעלתי את ההתקנה פעם אחת, וזה כותב לי אותו דבר. הפורום גיימר המליצו לי לעשות חיפוש רג'יסטרי מהו כזה, ועשיתי. וזה עדיין עושה לי את הדבר הזה. (אני לא בטוח שזה מחק לי את כול הרג'יסטרי האלה.) אבל אני לא חושב שזה העניין. ואני רוה כבר לשחק בהם! וזה ממש דחוף בשבילי אנשים! תודה לעוזרים!

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by NaorYfrach,

זה מה שפותח לי שאני מבקש מוינדוס לאתר את הבעיה . כאמור אני מפעיל כל דבר סרט , שיר והמדיה פלייר כותב לי את ההודעת שגיעה הזו . הקול במחשב עובד ואני מדגיש עובד . הורדתי נגנים כמו VLC וBS PLAYER ועדיין לא הולך . הורדתי קודקים הכי מעודכנים שיש ועדיין לא הולך . בתוכנות אחרות הסרט נפתח אבל עדיין הקול לא עובד בסרטים בכל התוכנות . יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by menis,

אז כמו שאתם יודעים יש לי את הצורב החדש של פלקסטור. חיברתי אותו כמשני - master ואת ה dvd שלי כמשני - slave בתוכנת הצריבה אני בוחר שהתוכנה תיצור קובץ Image על הארד דיסק ואחר כך תצרוב ממנו לצורב אבל באמצע ההעתקה המחשב נתקע ואין לי ברירה אלה להפעיל מחדש את המחשב ולנסות שוב פעם גם בפעם השניה קורה אותו דבר רק בפעם השלישית הצלחתי לצרוב כמו שצריך בלי שום בעיות אז מה אפשר לעשות בשביל למנוע את התקיעות של המחשב

11. על פי מה שהבנתי, התוכנה יודעת לאיזה קובץ קיים גיבוי (על מנת לא לגבותו בשנית) על פי סימון ה-Archive שלו. בהתחלה חשבתי שהתוכנה מבטלת את הסימון של ה-Archive, אבל מסתבר שהיא מבטלת בכלל את האופציה. האם יש אפשרות לשחזר זאת (להחזיר את ה"אפשרות")? כיצד ניתן לגרום לתוכנה (אם אפשר) להוריד רק את הסימון מבלי להוריד את האפשרות?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אהלן אנשים, בעקבות וויכוח שהיה לי עם אחי הקטן (בן 13 עוד מעט) הגעתי למסקנה, שמה שלא הולך בכוח - הולך בעוד יותר כוח. הילד פשוט לא מבין שהוא לא יכול לשחק כל היום מייפל סטורי, ולהשאיר את המחשב דלוק כל הלילה עם המשחק המפגר הזה ולשים עלי זין כשאני מבקש להפעיל מדי פעם את האימיול (בנוסף לעובדה שהוא כל פעם מוחק לי אותו מחדש). הגעתי לתוכנית פעולה ברורה - אני הולך למחוק לו את המשחק (ולשבור את דיסק ההתקנה כמובן), ולהפעיל את האימיול מתי שאני רוצה. עכשיו, זה ברור מאליו שהמניאק הזה ירצה למחוק לי את האימיול. את הבעיה הזאת כבר פתרתי - אשים את התיקייה על Hidden ואגן עליה באמצעות סיסמה. הוא לא ימצא אותה. הבעייה היא כזאת - נכון האימיול מופיע ב-TRAY?? אז הוא יכול להיכנס לי לשם ולמחוק את כל ה…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by omri_ro,

התקנתי אותו ומאז הWIN מבקש כל פעם סיסמא בהפעלת המחשב כשאני הולך לCONTROL PANEL לשנות את זה בUSERS ACCOUNTS אז חלון של הCHANGE THE WAY USER LOG ON OR OFF הוא נותן לי את ההודעה(בתמונה) איך אפשר לשנות את זה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by RonCohen,

משהו מכיר תוכנה שמוצאת אוטומתית כתוביות לסרטים בעברית לא BSPLAYER כי אני צריך להפעיל כל סרט לפני. אני מחפש תוכנה שאני פשוט אומר לה איפה תקיית הסרטים שלי והיא פעם ביום נגיד מחפשת כתוביות לסרטים שם אם לא קיים כבר

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. נגיד יש לי תיקיה אחת שאני רוצה להצפין איך אני עושה את זה ? (אבל שזה יהיה הצפנה שאי אפשר לבטל בלי סיסמא ) תודה tnx

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מישהו יכול לזהות אם הבן אדם עצמו עבר עריכה?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. מישהו יכול לעזור לי להחזיר אותו?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. היי. אני עד היום השתמשתי בשומר סיסמאות בשם lastpass ,אבל משומה אני לא מצליח להתקין אותו בכרום אז החלטתי לנסות את רובופורם.כמו כן,אשמח להסבר איך להשתמש בתוכנה,איך לשים את כול הסיסמאות שיהיו שמה ושכרום יסוכרן איתם בקיצר אשמח להסבר. תודה מראש. שבת שלום. :party0023::beerchug:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. מאיפה להוריד ביטורנט בעברית אוו ענגלית אבל אדיף עברית דחוף!!!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. עד היום הייתי עם Kaspersky Anti-Vir וSygate. איזה שילוב הכי טוב נמצא כיום בשוק? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. השאלה בכותרת^^^ משום מה החיפוש דרך התוכנה הפסיק בISOHUNT תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by com,

שלום רב. מקווה שבחירת הפורום מתאימה. אני מעונין לסרוק תמונות בעזרת הסורק שלי (מכשיר משולב HP5610) זה הרבה תמונות שאני רוצה לסרוק ולשמור אותם, ובנוסף לשלוח אותם לפיתוח. התמונות בעלות ערך סנטימנטלי רב ואני מעונין לבצע את הסריקה בצורה הטובה ביותר, שתשמר את האיכות של התמונות. איך סורקים בצורה המיטבית? באילו הגדרות להשתמש? איך לכוון את הבהירות, הקונטרסט, ה"גמה", ושאר האפשרויות? אני משתמש בסריקה בתוכנה של HP. אנא - הדריכו אותי כיצד להגדיר את אפשרויות הסריקה כדי שתתקבל איכות מקסימלית תודה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. לפני כמה ימים,עוד במחשב הישן שהיה מחובר באותו כבל כמו החדש לאינטרנט,היה מותקן XP SP3 החלפתי למחשב חדש מתקדם יותר עם מערכת הפעלה וינדווס 7 עם 64 ביט. משום מה התוכנה יוטורנט מורידה לי נורא לאט בהשוואה למחשב הקודם(לא הגיוני כי הם היו מחוברים באותו הכבל). האם יש משמעות לדבר שאני מוריד את הקבצים לדיסק נשלף חיצוני ולא לדיסק הקשיח המצוי במחשב עצמו? סתם לשם השוואה,במחשב הקודם ירדו לי אותן ההורדות במהירות של כ 1178 ק"ב ממוצע להורדה אחת. ועכשיו אני ממש מגרד את ה 200 ק"ב באותה ההורדה.. האם יש למישהו הסבר לכך או תשובה לשאלתי ממקודם. אשמח לקבל עזרה. בברכת שבת שלום,רועי.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. הבעיה שיש לי עם אקספלורר שלא שומר סיסמאות או מיילים כמו מוזילה וזה משגע אותי , מה עושים

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by rotman,

שלום , מישהו יכול לעדכן אותי מה זה proxy ולמה זה טוב? האם אני כגולש רגיל צריך להשתמש ב proxy ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים