תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. עשיתי כפתור בפלאש ואני רוצה שהוא ינגן רדיו אינטרנטי, האם יש פקודה (יש לי פלאש MX) להפעיל URL במדיה פלייר? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו מוזר בדפדפן Mozilla Firefox עידכנתי גירסה 46.0.1 כמה ימים עברו קופץ חלון Adobe Flash Player שאומר לעדכן. עשיתי עידכון. ועכשיו שידורים סרטונים באתר ynet + וואלה + nrg +ערוץ ספורט לא עובדים יש הודעה תקלה של Adobe Flash Player קרס. הגירסה של Adobe Flash Player 21.0.0.242 נסיתי גם גירסה Adobe Flash Player 21.0.0.213 עדיין אותו בעיה. אני לא יודע איך להחזיר שידורים סרטונים. איך פותרים הבעיה.מה עושים? בתודה!
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני צלם עם ניסיון בPS יותר מהסטנדרט... ברצוני לרכוש WACOM לעבודה בPS בעיקר לעיבוד(לא מצייר בכלל למעט ריטוש קל). האם כדאי לי ללכת על הIntuos או שמא עלי ללכת על סדרה נמוכה יותר(כסף זה לא אישו)? בברכה, אורי קישור לגלריה שלי: http://www.pbase.com/shualy
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סתכלו, הורדתי את התוכנה (290 מגה) מכמה מקומות,אני מנסה לפתוח את זה, והמחשב חושב... לשניה ,ולא פותח כלום,אמרתי לי טוב,בוא נסתכל בתהליכים .. קיצר בתהליכים שנפתחים(במנהל המשימות) בתהליכים שנפתחים,שתי תהליכים נפתחים לשניה-שתיים ונסגרים. אין לי מושג מה זה... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אתר וואלה לא עולה אצלי חברים כן עולה אתר וואלה walla.co.il לא עשיתי לשנות הגדרות בבקשה פתרון בעיות
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מנסיון דל, מר ומועט בנושא הורדתי , מחקתי הורדתי בקיצר היה לי בלאגאן ועכשיו עשיתי פירמוט ואני במחשב החדש, מה חבילת הקודקים המומלצת ביותר פה, כאלה בלי SPYWARE ובלי טורג'אנים? מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני משנה הגדרות כמו SKIN וכו סוגר וזה לא נשמר עזרה בבקשה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים. הכרום במחשב שלי לא מפסיק לקרוס כל הזמן מאז ששידרג את עצמו לגירסה האחרונה. ניסיתי ניטרול כל התוספים, לא נפתרה הבעיה. ניסיתי הסרה מוחלטת, ניקוי הרג'יסטרי והתקנה מחדש, לא נפתרה הבעיה. זה קורה לעיתים כ"כ קרובות שאני שוקל לנטוש אותו לטובת דפדפן אחר רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה תוכנה הכי טובה לשליטה על המחשב מרחוק(לא התוכנה המובנת של XP)? שמעתי על LOGMEIN האם היא בטוחה בכך שזה עובד דרך האתר שלהם, ואולי יש משהוא יותר טוב?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי מעבד C2D E6550 כפול ליבה ו2GB RAM של DDR II .. השתי רכיבים האלה אמורים להיות מעל הוא מעבר לשימושי אינטרנט ומשחקי בסיסים... מה שבעצם אצלי קורה זה שבעבר זה באמת היה מעל ומעבר והיום הכל פועל לי לאט .. נסיתי לפרמט כמה פעמים ולוודא שאין אף וירוס ולנקות את המאז וכו'.. אבל תמיד יש שימוש אצלי בCPU שאני לא מבין למה כמה שאלות האם יכול להיות שעםהזמן המעבד מוריד מהערך שלו? האם יכול להיות שבגלל שיש לי ספק ג'נרי אולי הספק לא נותן מספיק W פתאום ואז המעבד לא מקבל את מה שהוא צריך? אני מציין שהמעלות אצלי ממש נמוכות וטובות ונקיתי כבר את המארז..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום פעם האנטיוירוס של Eset היה קליל ואיכותי, בכמה שנים האחרונות זה נהפך למשהו מגושם מאד וזולל משאבים. אני שוקל לעבור ל-Avast, האם יש כאן אנשים שמשתמשים באנטיוירוס (או החבילה) שלהם? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אנטי וירוס שיעבוד על מחשב בינוני (פנטיום 4 1.4 128 ראם XP) בקיצור כרגע יש את נורטון 2004 וזה פשוט כבד מאוד המליצו לי על האנטיוירוס FPORT אבל שמעתי עליו פעם ראשונה הוא מומלץ? איזה אנטי וירוס אחר מומלץ? אני רוצה שהאנטיוירוס יהיה כמה שפחות כבד, אבל בכל זאת שיציג ביצועים טובים
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
היום פירמטתי את המחשב שלי ואחרי זה התקנתי את הפיירפוקס ומאז אני פשוט לא מצליח להפעיל אותו. ניסיתי להסיר, להתקין מחדש, ניסיתי את מצב בטוח. וכלום. פשוט לא עובד. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הורדתי את האייסי לייט החדש ( www.icq.com/beta ) וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי Loading CL .. נתתי לזה לילה שלם לטעון וזה לא עזר. מה עושים כדי שזה יעבוד? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבל, אני צריך שהתוכנה לא תצריך אותי לדעת את הIP של המחשב. אני רוצה לשלוט על המחשב שלי בבית מהמחשב הנייד שלי, ושתהיה לי האפשרות לקחת קבצים וכדו.....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ברשת ביתית עם עוד מחשב ורציתי לגבות 20GB לשתף ולהעביר את הקבצים עד שאני יעשה פירמוט ויחזיר הכול בחזרה, אז שיתפתי, גררתי הכול לכונן שם וזה שוקל איזה 2KB.. איך אני עושה את זה נכון? יש לי רק כונן אחד C איך אני מגבה את כול הbookmarks הקוקיס והתוספים של firefox?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי בעיה שקוראת לעיתים קרובות בה אני נכנס לפעמים לתקיות ואז כל המחשב נהיה איטי והCpu Usage מגיע ל100% והדרך היחידה שלי לסדר את זה היא לסגור את ה Explorer.exe ולפתוח אותו מחדש עכשיו זה דבר שחוזר על עצמו הרבה פעמים וזה מעצבן. אני חושב שזה קשור לתוכנה DCC שיש לי במחשב שזה בעיקר קורה לי כשאני נכנס לתקייה שלה יש איזה קובץ שהוא לא נותן לי למחוק ( סרט שהורד ) גם אחרי רסטרט ... בקיצור אי אפשר למחוק את זה ניסיתי הכל. האם יש דרך כלשהי למחוק את הקובץ הזה... דרך אגב זה קרה לי מלא פעמים שקבצים כאלה אבל הם גם איך שהו נותנים לי למחוק אותם כשבא להם אין לי מושג למה זה קורה. וגם האם זה הגיוני שכל דבר קטן שאני עושה במחשב מקפיץ לי את ה CPU usage ל100% ( רק לשנייה ) אומנם לזמן קצר אבל עד…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים העלו לאתר איזה מדריך שהמהיר את העלאת התמונות בתוכנה במהירות גבוהה יותר מהרגילה, חיפשתי את הת'רד ואני לא מוצא אותו אפשר לקבל קצת עזרה ?! ועוד מש'ו, איך אני יכול לעשות שכאשר אני לוחץ, סתם לדוגמא ngo ואז Ctrl + Enter וזה יעשה לי סיומת של co.il ולא של com ? תודה לכולם, ניאו
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת רקעים לשולחן העבודה... יצרתי עוד אחד...: אני יודע שזה ממש ג'יפה, אבל תתחשבו... זה בין הראישונים שלי... הרקע תוכנן להיות רגוע... אשמח לקבל טיפים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי אתמול את המסנגר החדש 8.689 לאן לעזאזל נעלמו לי כל האנשי קשר שלי שפוט אין שם אף אחד מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נכנסתי עכשיו לאיי סי קיו שלי וכל רשימת החברים נעלמה לי מה אני צריך לעשות??? תודה מראש לירון
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מחפש דריוורים, המחשב לאחר התקנת XO PRO בעברית. לוח האם הוא : IPILB-BL אני זקוק לכל מה שתמצאו, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להציג בפניכם את SysTrayRSS, תוכנה בעלת שם מסובך אבל רעיון פשוט. מדובר בקורא RSS קטן ש"מתחבא" ב-System Tray. הקורא תומך בעברית מיושרת לימין. אני אישית משתמש בו יומיומית בעבודה ונהנה מכל רגע. בכל זמן נתון יש לי עדכוני חדשות ובלוגים שאני יכול לראות בקליק אחד. יתרון נוסף הוא שהתוכנה משתמשת בתפריט פשוט ולא מושכת תשומת לב מיותרת (חשוב למי שעובד במשרד פתוח כאשר הרבה אנשים מסתובבים באזור). קישור להורדה, צילומי מסך והסברים אשמח לשמוע תגובות.
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
זה לא מראה תמונה באתרים דוגמא מהאתר נענע וזה אחרי שמחקתי את התוכנות שהתקנתי ...... http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/nana.JPG ואני כן רוצה לראות פרסומות באתרים לפעמים מוצאים דברים טובים חחח חבל שזהביטל לי עכשיו מהאני יכל לעשות ? בשביל להחזיר את זה ? מחקתי את כל התוכנות שהתקנתי .... ומי שהתקנתי זה קרה לי אלה התוכנות Spybot - Search & Destroy Ad-aware 6.0 HijackThis xclean_micro spywareblaster spywareguard אני לא יודע בדיוק איזה מהתוכנות עשה לי את זה מחקתי הכל חוץ מה השניים הראשונים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-