תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יכול להמליץ על תכנה לחיפוש קבצים במחשב ? פשוט מאז שעברתי ל win 7 אני ממש לא מסתדר על ה search ...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להוריד ולשמור 3 סירטוני פלאש: 1 מ-mako ושניים מ-walla. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עבודה אצלי, עד לא מזמן עבדתי עם Windows 7 ועם תוכנת הדואר שלה (windows live mail). לאחרונה על פי בקשת הבוס, החלפתי מחשב עם אחת מהעבודה. במחשב שקיבלתי יש Windows XP שמגיע עם Outlook express. איך אני מעביר את המיילים ואנשי הקשר והודעות המייל מהמחשב הקודם שנמצאים כאמור ב-Windows live mail, למחשב הנוכחי שלי שעובד עם Windows XP (ששם תוכנת הדואר היא outlook express)? אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב את השאלה. במידה ולא, נא להעביר את האשכול למקום המתאים וליידע אותי על כך בפרטי. תודה מראש, dr70 כיוון שלא הייתי בטוח איפה לפתוח את האשכול, האשכול מתפרסם במקביל גם בפורום Windows.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וינאמפ, פובאר, WMP... זה קורה בכולם. ואם יש פלייליסט, הוא מנגן חלקיק שניה מכל טראק עד שהוא מגיע לאחרון. קורה לי גם בנגינת קבצים וגם ב-CD. העניין הוא שזה לא קורה תמיד. כשאף תוכנית לא רצה, הנגינה נמשכת כרגיל. רגע אחרי שפתחתי תכנית - ולא משנה אם זה פוטושופ, דפדפן או שולה המוקשים - הנגן קופץ לסוף הפלייליסט. כרטיס קול Realtek ALC892. יש גם AMD HD Audio Device של כרטיס המסך, למרות שאני לא מאמין שזה קשור. מערכת הפעלה Win7 Home Premium 64. מערכת i5 עם 8GB זכרון (~6 מתוכם פנוים), הבעיה היא לא חוסר משאבים. מה רץ ברקע: Steam Daemon Tools ASrock Xfast LAN / cfoSpeed Intel RST Babylon ועוד תוכנית פיצית שמאפשרת לכבות את הפאד X360. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לאחותי מתנה ליום הולדת וחשבתי על לקנות לה לוח גרפי אבל היסתכלתי קצת וראיתי שהרבה לוחות גם מיועדים לכתיבה רגילה כאילו במקום מחברת אז השאלה שלי אם למישהו יש להמליץ על משהו נורמלי עד 500ש'ח שהיא תוכל להישתמש בזה לציורים שהיא עושה ואח'כ אולי גם להפוך את זה לאנימציה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לא שיתפתי הרבה זמן עבודות שלי וגם לא ממש יצא לי לעצב בכלל. בכל אופן אילוסטרציה של חברה קרובה : http://artista67.deviantart.com/#/d4nnwce עבודה גרפית קטנה (אולי כשיהיה יותר זמן אני אשפר אותה ואיסף לה אלמנטים נוספים): http://artista67.deviantart.com/#/d4nvo6m
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום יש לנו כרטיס חיצוני של פלקסטור (PX M402U). בעבר השתמשנו בWINDVD על מנת ללכוד דרכו סרטי וידאו או DVD או ישירות מהטלויזיה. היות והתוכנה אבדה הורדנו שוב אך ברגע שלוחצים על הקלטה התצוגה המקדימה במסך התוכנה מוחשכת והתוכנה לא מבצעת את העבודה. נשמח לטיפ איך לטפל בכך או לחלופין: מחפשים תוכנה חינמית (או זולה לפחות) ללכידת וידאו בלבד- לא עריכה. המטרה היא לכידת קלטות וידאו קיימות באיכות כמה שיותר טובה כדי להעתיק אותן לDVD או ישירות לUSB לצפייה בטלויזיה. נשמח גם אם יש איזשהו מדריך לתוכנה כזו - כי לא נדע לבחור בעצמנו את האיפיונים המתאימים להקלטה... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב word 2010 הרבה זמן ללא בעיות לאחרונה החלה בעיה שאני מעתיק טקסט מהאינטרנט. קודם כל הוא מופיע משמאל לימין ובנוסף הוא מועתק בגודל בגודל 10 אני קודם צריך לשנות אותו לימין ודבר שני להגדיל את הגופן לפני זה הוא הופיע מימין לשמאל ובגודל נורמלי איך להחזיר את המצב לקדמותו תודה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מוריד מהיוטיוב עם התוכנה Freemake Video Converter סרטון לפורמט AVI ואז מכניס דיסק וצורב עם נרו על דיוידי DVD-ROM(ISO) ואז מכניס למערכת והיא לא קוראת לי את הסרטון מה אני עושה לא בסדר? כי דיסקים שצרבתי בעבר לפני שנים כן עובדים לי בפורמט AVI נ.ב וגם שאני מכניס דיסק און קי עם סרטון AVI המערכת לא קוראת לי ניסיתי לפרמט על כל האפשרויות NTFS-FAT-FAT32
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש בuTorrent ומגלה שהחיבור לאינטרנט מאט להחריד. בזמן שהתוכנה פועלת מהירות האינטרנט יורדת מ-10 מגה ל1.5 (המקרה הטוב) -את זה בדקתי באמצעות - http://speedtest.bezeq.co.il/index.html השתמשתי ב- setup שיש לתוכנה אבל זה לא עזר- ניסיתי להשתמש בbitsprit אבל גם הוא האט את החיבור אני לא יודע מה הסיבה לזה. לא זכור לי שה- uTorrent היה מאט לי את החיבור כלכך. הייתי אומר שזה התחיל לפני כחודש חודשיים. בכל מקרה אשמח מאוד אם למישהו יש פתרון. תודה
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה הזאת כדי להוריד סרטונים מיוטיוב. אולם בעת ההתקנה (שמתבצעת כל פעם שאני מעדכן לגרסה חדשה, התוכנה מציעה לי להתקין טולבר צד שלישי (ראו תמונה מצורפת). היום התברר לי (במחשב של אמי, לאחר שאחי התקין את התוכנה יחד עם הטולבר) כי הטולבר (שנקרא SweetIM) הוא וירוס שדופק לחלוטין את מערכת ההפעלה, עד כדי כך שלא נותר מה לעשות אלא לשחזר את המערכת למועד מוקדם יותר, ואם אין נקודת שחזור מתאימה: להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אין זה מחזה נדיר, שתוכנות חינמיות (גם ממקור ידוע) מציעות לך להתקין נוזקה במחשב, מבלי שתהיה מודע לכך. אמורים לאסור על דברים שכאלה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדרך כלל הבקשה היא לתוכנה שתשחזר קבצים שנמחקו. אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שנותנת לי היסטוריה של קבצים שנמחקו כולל שמות קובץ ומיקום מקורי. אם היא גם יודעת לשחזר זה אחלה אבל יותר חשוב לי לדעת מה נמחק אם בכלל! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, אני רק מקווה שאני בפורום הנכון יש לי תמונה שצילמתי, שאני מעוניין לחתוך חלק ממנה. חבר המליץ לי להשתמש בתוכנת "פיקאסה", הורדתי ו... לא מצאתי כפתור לחיתוך תמונות. האם ישנה תוכנה שיכולה לעזור לי ולחתוך תמונות היכן שארצה? אולי "פיקאסה" דווקא יכולה להתאים ואני לא יודע לתפעל אותה? אגב, אני מחפש תוכנה חינמית, שכן איל לי צורך בעבודה על מס' מצומצם מאוד של תמונות. תודה רבה לכל מי שיענה ויסייע !!
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם התקנתי את SPLASH PRO בנוסף ל - BS Player, באיזה קודקים ה - SPLASH PRO ישתמש? או יותר נכון, איך אני בטוח שהוא ישתמש בחבילת קודקים שלו? ואם אני מסיר את ה-BS , אני מסיר גם את הקודקים המובנים שלו? חפרתי קצת... תודה בכל אופן !
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אהלן חברים ערכתי קצת את ההודעה ... אז ככה אין לי עבר כצייר זה משהו שאני רוצה לעשות כתחביב ועכשיו אני מאוד אוהב לצייר אבל אני לא אוהב את כל הלכלוך שעיפרון משאיר וכו ואני נמשך ללוח WACOM יותר שהכל נקי וממוחשב אז חשבתי לקנות INTOUS4 M אבל ראיתי באינטרנט אנשים שמציירים דברים מטורפים בעזרת INTOUS4 S ואני שובר את הראש שלי איזה גודל לבחור כבר שבוע זה משגע אותי האם אתם יכולים לשפוך לי קצת אור על הנושא תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מקבלת הודעה עם ללחוץ על לינק וכשאני לוחצת על הלינק זה לא מעביר אותי ללינק באקספלורר זה פשוט פותח לי הודעת טקסט ואני לא יודעת למה,עד עכשיו כשהייתי לוחצת על הלינק זה היה מעביר אותי ישר להודעה באקספלורר עכשיו זה פותח לי הודעת טקסט..
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום קיבלתי דיסק התקנה הבעיה שאין לי CD במחשב איזו תוכנה יכולה להעביר את דיסק ההתקנה לדיסק און קי וממנו להתקין במחשב ?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב Winamp בתור נגן המוזיקה שלי ברירת מחדל שלי. זה כמובן גורם שכל האייקונים של הקבצים שנפתחים עם Winamp מציגים את האייקונים של Winamp. אני רוצה להשאיר את האייקונים המקוריים של ווינדוס (כי אני אוהב לראות את הסוג קובץ באייקון.) (המערכת היא ווינדוס 7) יש דרך לעשות את זה? (אם אפשר אז בלי לחטט ב-registry) תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי שלום לכם. אתמול פירמטתי את המחשב (ווינדוס 7) והתחלתי להתקין חזרה כל מיני תוכנות שאני משתמש בהן. לאחר ההתקנה של BS Player (עם סריאל) כל הממשק היה בג'יבריש. (מסתבר שכשהוא על עברית זה ג'יבריש-שיניתי לאנגלית ואין בעיה). הבעיה שלי היא שאני מריץ סרט (720,1080) הוא מריץ אותו חלק בלי בעיות אך כשאני Full Screen הוא נתקע לכמה שניות וממשיך ואז נתקע שוב וממשיך ובקיצור אין אפשרות לראות את הסרט במסך מלא. יש לי חלונות 7 (32 ביט) והורדתי את חבילת המקודדים הזו למקרה שהיא טובה: K-Lite Codec Pack 8.2.0 Basic. אם זה קשור יש לי 2 ג'יגה זכרון (מנוצל אולי 30%) וכרטיס מסך דיי מתקדם: GeForce GT 430 1 gb. עם הדרייבר התואם לו שהורדתי אתמול מהאתר של NVidia. תודה רבה רבה רבה על עזרתכם.
-
- 35 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה - עדיף חינמית - אשר תבצע שיפור אוטומטי בתמונות סרוקות זאת באצווה (Batch בלעז) וכמה שיותר Idiot Proof - נושא עיבוד התמונה זר לי. תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מחפש דרייבר לתוכנת אגרון 2006 כדי להתאים ל64 ביט תודה איציק
-
- 1 תגובה
- 14k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה עם הWINDOWS MEDIA PLAYER הוא לא מנגן לי סרטי HD שאני צילמתי במצלמתי אלא הוא מראה במקום זאת ריבועים וצבעים ירוקים וכחולים וכל מיני טשטושים. נגן VLC דווקא מריץ אותם סרטים במדויק, אבל אינני מעדיף אותו הוא פשוט מאוד. ראיתי בחנות צילום שנגן שאותו נגן הווינדוס פלייר דווקא כן ניגן את אותם סרטים בדיוק - ככה אני רוצה. אני מבקש את עזרתכם כדי שאוכל לנגן HD על WINDOS MEDIA PLAYERומבלי להתקין תוכנות מיותרות שיכבידו המחשב והזיכרון. ??? תודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי הווינדוס עושה לי בעיות... הווינדוס עולה, אבל שום דבר לא מופיע בצג. החלטתי שאם כבר אני אפרמט את המחשב. הבעיה היא שיש לי תיקיה על שולחן העבודה שלא מגובה בכונן D, ואני רוצה לגבות אותה לפני הפירמוט. רציתי לשאול איך אני נכנס לדוס, ומעתיק את התיקיה לכונן D. אני כמובן לא יכול לעשות את זה דרך הווינדוס כי אין לי אפשרות להכנס להפעלה - cmd. תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מה הבעיה שיכולה להיות שיש לי סרט במחשב (WIN 7) ומותקן עליו הקודקים SHARK007 וכן BS PLAYER וVLC וכמובן מדיה פלייר והסרט הוא בסיומת AVI אבל כשאני מפעיל אני לא שומע קולות של דיבור .את כל הסרט כן אבל אנשים מדברים לא! ואם אני יפעיל בBS PLAYER אני כן ישמע.. מה תריך לעשות כד ישזה יעבוד במדיה פלייר רגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-