תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אנימחפש דרך לשמור את כל הפקסים היוצאים בתיקיה ולא מצאתי דר לאתר את התיקיה של היוצאים בניגוד לפקסים הנכנסים שקל לאתרם.
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
איך לגרום ל ZONEALARM לעבוד עם ADSL ? משום מה כל פעם שאני מתחבר הוא מודיע לי שהוא חסם את הגישה מהמחשב שלי.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני מכיר את האופציה של להסיר תוכנות כאלה דרך הMSCONFIG השאלה אם אני יכול להוסיף תוכנות
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי קובץ גדול שמשקלו הוא 718 אך הוא יצא קובץ שעוד לא ראיתי ושמעתי עליו, קובץ cdi, ואין לי מושג עם איזו תוכנה לפתוח אותו. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצוא תוכנה כזאת. בתודה רבה, דודי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאינני מצליח לעדכן כי אינני מוצא את הלינק לדף העידכון שלהם...
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בהעתקת משחק מקורי של PS2+1 לדיסק צרוב DVD\CD?.... בבקשה זה חשוב יש לי PS2 ואני לא יודע איך עושים את זה! תודה רבה לכל התותחים!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כשגולשים פה באתר, מישהו ב-HWzone החליט ש"יהיה מגניב" להוסיף את הטולבר המציק של וויביה. גם אם המשתמש בוחר למזער אותו, אז עדיין בכל עמוד חדש שנטען, החלק הממוזער דואג להזכיר שהוא קיים ע"י כך שהוא "עולה מלמטה". זה מאד מאד מציק. כאילו הנהלת האתר לא משתמשת באתר של עצמה, ולא שמה לב לזה. אני מעוניין לבטל אותו לחלוטין, שגם הגרסא הממוזערת שלו לא תדאג להזכיר כל הזמן שהיא נמצאת שם. ולכן יש לי 2 שאלות: 1) האם בהגדרות האתר יש אפשרות לבטל אותו לחלוטין? אם לא, 2) האם אני על המחשב שלי יכול לעשות משהו שיבטל אותו? (בלי להתקין תוכנה או תוסף ל-IE) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מממ..בעיקרון דרושה לי תוכנה והסבר אם אפשר. ויש לי כבר כבל שמחובר מהמחשב לקו טלפון רגיל.. תודה..
-
- 7 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
מצאתי את התוכנה TSSplitter אבל היא נותנת לחתוך רק לפי גודל ואני צריך לפי זמן פריים (כמו ש-VirtualDub נותנת)
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני משתמש בגוגל כרום ואני רוצה לחסום אתר מסוים שלא יוכלו להיכנס אליו יותר בדפדפן אני לא יודע איך לעשות את זה אני יודע שבאקספלורר אפשר לעשות את זה אבל אני לא יועד איך עושים את זה בקרום אולי מישהו יכול לעזור לי במקרה?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
מלבד פירמוט . המחשב פורמט והותקנה מערכת הפעלה מחדש win7 64bit זה קריטי בשבילי להריץ תתוכנה D3DOverrider , עד אתמול היא פעלה לי כרגיל , ופתאום היא פועל אני רואה אותה במנהל משימות אבל היא נעלמה לגמריי מהסרגל כלים כך שאי אפשר להיכנס אליה , עוד מישהו נתקל בזה ויודע ממה זה נגרם ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש דרך לגרום ליוטורנט (או לכל תוכנה אחרת) לפעול, אבל שלא יהיה לכך תיעוד בsystem tray או בtoolbar. יש למישהו עצה? בין אם זה תוכנה חיצונית או דרך ביוטורנט עצמו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האנטי וירוס מזהה אותה והוא מכניס אותה ל vault שלו אבל משום מה נראה לי שהיא עדיין פעילה, כתוב שהיא משפיעה על הקובץ svchost.exe של הווינדוס והיא מגדילה אותו ככה שיעמיס על המחשב, עכשיו הוא שוקל איזה 30 מגה ואני חושב שהוא לפני זה שקל רק 15 מגה.. אז אני מחפש מה לעשות.. תודה רבה למי שיעזור =]
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני צריך איזה תוכנה שתוציא לי את הקובץ מוסיקה שבתוך הקובץ הזה. תודה מראש, דור לוי
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה NIS07 ואני לא יודע איך אני עושה activation by phone, מישהו יודע שיסביר לי בשלבים! תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מבצע חיפוש של שיר בעברית או כל דבר אחר אז תוצאות החיפוש בג'יבריש מישהו ידוע איך לתקן את זה? ולא אל תגידו לי להוריד את הגירסה החדשה בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
או לגרום לתוכנה לא לשמור מסמכים אחרונים :s05:
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אבל תבדקו שזה באמת עובד כי הלכתי ל"התאמה אישית" > "סרגל כלים חדש" וזה לא יצר סרגל שמתפקד כמו מה שבא עם התוכנה. אי אפשר להוסיף אתרים (אני מוסיף ע"י גרירה לסרגל ולאחר מכן משנה את השם כדי שיהיה קצר ויהיה מקום) יכול להיות שיש שיטה אחרת להוסיף אתרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מצגת האם יש אפשרות להוסיף קובץ פלאש שיופיע לי במצגת? תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי סרט אבל הוא בלי כתוביות בעברית ואני רוצה להוסיף לו כתוביות לצמיתות. בסרטים רגילים בלי תפריטים וכל זה, אני מצליח אבל בפורמט הזה של סרטים לא הצלחתי למרות שניסיתי כמה מדריכים אבל נראה לי שזה יותר מסובך. קישור למדריך שעובד מנסיון יעזור מאוד אם לא הדרכה פה בפורום.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אנשים, אין לי מושג היכן יושבת התיקיה של הקבצים היוצאים של הפקס של ווינדוס אם למישהו יש מושג אשמח תודה כמו כן אשמח להמלצה על תוכנת פקס חינמית טובה יותר. עבדתי קודם עם סימנטק 10 אבל הבעיה שהוא מקטין את הכיתוב ולא הצלחתי להגבר על העיה בשום דרך תודה למי שמתמצא ובא לו לעזור
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
מכירים? ניסיתי דרך RUN-MSCONFIG וזה לא ממש עזר... רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני צריך שתפנו אותי למקום שנרשמים לתוכנה לא מאיפה להוריד קראק אלה יש לי קוד אמיתי איפה להכניס אותו ?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-