עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RayZ,

כשאני עובד על התוכנה, אחרי זמן קצר היא מציגה כמו "X" על המסמכי וידיאו \ תמונה \ קול שהכנסתי לצייר הזמן (העריכה). אחר כך, כשאני בודק את זה, כתוב "אתר קובץ חסר". זה כאילו שהוא פתאום לא זוכר איזה קובץ זה היה. ניסיתי לשחזר פרוייקט קודם, אבל גם שם היו Xים. מישהו נתקל בתופעה, ויודע איך לסדר אותה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by POD,

יצרתי את הקובץ לפני שנתיים ב-OUTLOOK 2000 נראה לי, עשיתי גיבוי כזה של כל הספריות. ועכשיו אני רוצה לייבא את ההודעות ל-OE. אבל זה עושה בעיות. ע"פ MICROSOFT אני אמור להתקין OUTLOOK רגיל ואז זה יעבוד. לא עבד. ניסיתי אפילו סתם לחלץ את ההודעות עם איזו תוכנה שמצאתי, DBEXPRESS, גם לא עובד. איך לעזעזאל אני מוציא משם את ההודעות שלי?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. מדובר בכרטיס הזה עכשיו הורדתי דרייברים וזה מראה לי באפשרויות לבחור בין 2 רמקולים ל4 מה הבעיה? איך אני מפעיל את הסנטר?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  4. התקנתי לא מזמן את הדרייברים החדשים בגלל שcz "הכריח" אותי, ועכשיו בחלק מהמשחקים הוא לא עולה מ60 הרץ למרות שהרצתי מספר תוכנות שמגדירות לא לרדת מ100hz יש איזה שהן הצעות? תודה :-*

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי דיסק DVD ובו משחק. כיצד אני יכול ליצור מהדיסק קובץ ISO (או כל פורמט image אחר) ? המטרה של כל העניין היא העברת הקובץ למחשב אחר שבו אין כונן DVD והתקנת המשחק עליו.

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by 3Dude932,

יש לי XP PRO עם SP1 וכשאני משתקין תוכנות מסוימות אני מקבל את ההודעה הבאה: מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי לוח אם שנקרא CRUUS אני מקווה שרשמתי נכון אבל יש לי את התצלומים של הלוח אני חיפשתי ולא מצאתי עד כדי יאוש מבקש עזרה במציאת דרייברים ללוח הזה וגם עדכון ביוס שלו תודה לכולם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  8. לפני שבוע בערך,סוף סוף נזכרתי להתקין את PEER GUARDIAN(אחרי שהשתמשתי בתוכנות שיתוף כבר שנה ולבטח יש לכולם את הIP שלי ),אבל מה פתאום אני מגלה שהאימיול שלי לא עובר את ה5-8 KBS. המצב נמשך כבר שבוע ואם קבצים בעלי מספר סביר של מקורות.חוץ מזה יש לי גם הרגשה שהאינטרנט אקספלורר שלי גם מאט(למרות שאני לא יכול להגיד בוודאות). אז השאלה הנשאלת כמובן היא-מה עושים? וכמובן האם ישנם עוד תוכנות טובות בסגנון? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by xBlAdE,

איך פותחים חשבון בGMAIL?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by טריפ,

שלום !!! אני מחפש תוכנה עם אקולייזר יעיני שיש בה את הסיגנונות של השירים כמו שיש במדיה פלייר אבל בתוכנה אני יכול גם לעשות שלא יהיה קול לעלות ולהוריד את הבאס וכול מיני שטויות כאלה אבל אני לא רוצה איזה תוכנות למיקסים זה תוכנה שאני רק עושה את הסגנון של השיר וזה מתאים לי את השמיעה הכי טובה לשיר הזה כול היודע למה אני מתכוון שיעזור לי למצוא אותה תודה למי שניסה לעזור לפחות

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  11. Started by david86,

אני צריך שתהיה תוחנה רדיו שאני ישדר באנטרנת שירים

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  12. אם אני רוצה להוסיף את האיש ה201 הוא אומר לי שהסרבר נכשל בהוספה...אם אני מוחק מישהו מה200 ומוסיף את אותו אחד אז זה בסדר הוא מצליח להוסיף אותו לרשימה למלא נאשים שאני מכיר יש יותר מ200 אנשים באייסי איך הם יכולים ואני לא ? עריכה: הצלחתי..צריך להוסיף אותו לקבוצה אחרת.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה לנעילה של עמדת עבודה ב WIN98 וחשוב שהיא תהיה חינמית עקב בעיית חוקיות. חשוב שהתוכנה תעשלה באיתחול ותנעל את העמדה ישר כשהווינדוס עולה וכמובן שתהיה אפשרות לנעול את העמדה באופן ידני. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  14. מישהו יכול לעזור לי? אין הרבה מה להגיד! פשוט התקנתי אותה הכל הלך רגיל ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הזו! אותו הדבר גם לגביי World Wind Moon 1.3 שבא יחד עם World Wind 1.3 [glow=red,2,300]לא חשוב ! כבר הסתדרת[/glow]י [attachment deleted by admin]

15. Started by mostwanted,

הנה כמה תמונות אין לי מושג למה זה ככה זה לא היה ככה בעבר! [attachment deleted by admin]

16. קודם כל אני רוצה להבהיר בלי ווראז בבקשה. אני לא אתייחס כאן למשחק מסויים, אלה לצריבה, ובליל הזכיר שמות. אז ככה משחק מסויים שיש לי במחשב, כשאני צורב אותו כ ISO הוא הופך לי אותו מ 3.6 גיגה ל 1.28... למה זה? ואז זה לא עולה בפלייסטיישן . :-\ איך צורבים משחקים לפי אס 2 ו.. באיזו תוכנה אתם ממליצים להישתמש.

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by talkfir,

icq 2003a Build #3800 גם במחשב בחדר המשפחה זה אותו דבר.. תגידו בבקשה דעתכם על התמונה הבאה.. מה יכולה להיות הבעיה? מדוע זה כך? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by mikk,

התקנתי אתמול Aston Shell , ואינני מצליח לגרום לאיסיקיו לעבוד... כאשר אני מפעיל את האיסיקיו, לאחר דקת שימוש, הוא כותב: Runtime Error Program: C:\ICQ\Icq.exe abnormal program termination שימו לב לתמונה... איך אני מתקן את הבעיה? ועוד שאלה, כשאני אני רוצה לכבות את המחשב, הוא לא מתכבה, ונתקע במצב saving setting ... אמרו לי שזה בגלל המודם של ה ADSL.. אם זה משנה יש לי מודם USB...

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by shklak,

שלום, אני מחפש דרך לכתוב שברים ב-Word הכוונה ממש לקו שבר אופקי שניתן לרשום מעליו ומתחתיו, ולא לשימוש בתווים "\" או "/"

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by moris,

היי ניסיתי לפתוח קובץ NRG עם תוכנת WIN ISO ,איסו בוסטר וכונן וירטואלי וזה לא הולך יש פיתרון אחר?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by moris,

היי כאשר אני לוחץ את מספר 0 בעבודה עם אקסל 2003הוא נעלם תמיד, איך אני מקבע אותו? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Rhx,

באתי להכניס דיסק להתקין משחק , הכל עבד הגיע להתקנה בהתקנה הוא עשה שגיאה שהוא לא מוצא איזה קובץ ( דיסק מקורי אגב ) ניסיתי לצאת נתקע המחשב עשיתי ריסט ניסיתי להעלות את הדיסק עוד פעם שמתי הכנסתי לסידירום אין תגובה,בדקתי עוד 2 דיסקים גם אין תגובה.. מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  23. Started by etai,

רציתי לשאול האם זה נורמלי שהCPU וה MEM USAGE יהיה כ"כ גבוהים?! הוא נע לי בסביבות 43.428K וCPU 30 ומשהו כנ"ל גם לגביי svchost.exe שתופס שימוש גבוה אשמח לקבל תשובה D: ד.א קניתי דרך הטריידזון שלכם ונהנתי מכל רגע תודה P:

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by Alfies,

יש לי צורב DVD וכל פעם שאני מנסה לצרוב איזה דיסק מופיעה לי הודעה: One of the files to be added is larger then 2GB. I you add this file, the disc will only be readable under windows 98, 2000, xp. (the udf file system will be used) וכשאני רואה את זה בDVD הוא חוסם לי את הקובץ אחרי כמה זמן צפיה. מה אני עושה בשביל לבטל את החסימה הזאת?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by the kooks,

היי אני לא בטוח למה הנושא הזה יותר שייך ל WINDOWS או תוכנה אם זה לא שייך לכאן אז תעבירו ניסיתי להתקין את גירסת הניסון של קספרסקי 5.0 לראות איך היא.. אני כרגע משתמש בAVAST גירסת הHOME ורציתי לראות אם הגירסה של קספרסקי תגלה לי וירוסים שהAVAST לא גילה.. בכול אופן אחרי ההתקנה הוא רושם לי שקובץ DLL מסוים חסר העלתי תמונה.. מישהו יודע איך אני יכול להשלים את אותו קובץ DLL ? ובנוסף זה קובץ ששייך לWINDOWS אם לאנטי וירוס קספרסקי? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים