עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני מוריד קובץ מסוים מהתוכנה אזורוס והוא הגיע לי ל- 70 אחוז בערך ולאחר מכן שמעתי על התוכנה ביטקומט שהיא הרבה יותר טובה ומהירה השאלה שלי היא האם אני יכול להעביר את קבצי ההורדה שבאזורוס אל הביטקומט ואז זה יתחיל לי ההורדה משם ב- 70 אחוז אם כן איך עושים את זה? עריכה: ועל איזה הגדרות הכי טוב לשים את הביטקומט ?

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  2. יש לי בעיה עם תוכנה מאוד מעצבנת ששמה הוא spyaxe אין לי מושג איך התוכנה שהזאת הגיעה למחשב שלי..למרות שמחקתי אותה מהמחשב עדיין היא השאירה אצלי הודעה מעצבנת (בתמונה): למרות שאני סוגר את החלון הזה הוא לא נסגר (אני סוגר אותו ואוטומטית הוא נפתח שוב) כאשר אני לוחץ עליו הוא מגיע לדף הבית של התוכנה spyaxe אין שום זכר לתוכנה במחשב שלי. הרצתי גם אנטי וירוס וגם spybot וכלום לא מסיר את זה. מה לעשות? תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by Frozen_Volcano,

אוקי, זו הודעה שידידה שלי כתבה {-----------------------------------------------------------------------------------------------------} אני כבר ממש מיואשת! מאז שהתקנתי את המסנג'ר 7.5 החדש אני לא מצליחה להתחבר למסנג'ר וזה כותב לי ככה: " מצטערים, לא הייתה לנו אפשרות להכניס אותך אל msn messenger כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. msn messenger ביצע מספר ניסיונות כושלים להכניס אותך. ייתכן שחומת האש שלך חוסמת בפני messenger את האפשרות להתחבר לשירות. נא בדוק את הגדרות חומת האש שלך. לקבלת מידע נוסף עיין בהוראות המשווק. " מה זה חומת אש ביכלל? איך אני בודקת את זה?!?!? ואיך אני ניכנסת כמו פעם למסנג'ר??? תעזרו לייייייי!!!!! {-------------------------------------------------------…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  4. Started by J.allmighty,

אני צריך תוכנה שתשב בטריי (בלבד) ותודיע לי על קבלת מייל חדש יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  5. שלום. לפני איזה שנה שנה וחצתי השתמשתי בתוכנה כזאת שאתה בעצם יכול להוסיף כותרות למעין עמוד של עיתון יש לך אפשרות רק לעצב את העמוד הראשי כירצונך כלומר אתה רושם איזה כותרות שאתה רוצה מוסיף איזה תמונות שאתה רוצה היה את זה פעם באחד הפורמים בתפוז אם אני זוכר נכון קיצר מישהו מכיר אולי את התוכנה הזאת + יש לו לינק לגירסת ההדגמה השתמשתי בה בעבר היא ממש נחמדה אפשר בבקשה לינק לתוכנה ? אם מישהו יודע בערך על מה אני מדבר אבל לא בטוח רק שישאל כדי להיות בטוח ואם מישהו מכיר תוכנה דומה שגם דרכה ניתן לעצב תמונות כביכול שם עיתון זה יהיה נחמד (התוכנה חוקית היא גם בעברית) אם יש גירסה אנגלית אז סבבה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  6. אני צריך לדעת מאיפה "לשאוב" דרייברים בשביל הSATA שלי, מהדרייברים האלו: (הראשונים בעמוד). כשאני אומר "דרייברים", אני מתכוון בשביל הדיסק שצריך בהתקנת הווינדוס...... בתודה, גבריאל. המשרשר צודק, התנצלותי..... אכן לא צירפתי קישור: http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/1,1081,722,00.html ומה לא ענייני בכותרת?

7. שבוע טוב לכולם השאלה שלי היא: האם התוכנה תעבוד כפי שצריך ללא בעיות, כמו אופיס 2003 פרו שברשותי?או שלא כדאי להתקינה? תודה מראש למשיבים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nadavov,

שלום יש לי את התוכנה winavi כבר הרבה זמן ואף פעם לא ניתקלתי ההעיה הזות חלק מהסרטים שאני עורך הם נערכים הפוך הכול הפוך מה אני יכול לעשות???? תודה

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  9. זאת תוכנה שצורבת קיבצי MDS ו MDF??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by barak19876,

התחלתי בהתקנה והוא בקש ממני את הסיריאל רשמתי אותו ואחר כך הוא ביקש ממני לודא את זה באינטרנט אני יודע שאסור לתת לו אם זה לא תוכנה מקורית מישהוא יכול בבקשה לתת לי הסבר איך להתגבר על זה??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  11. מה החינמי הטוב ביותר? ומה הבתשלום הטוב ביותר?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by mikamar2,

יש לי רשת עם מודם אלקטל שמשמש כנתב. יש אפשרות לקבל קבצים באיסיקיו (מדובר על גירסאת PRO 2003B)? תודה מיקי!

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  13. Started by exXxTreAm,

למה כשאני מוריד משהו בביטורנט אז אחריי כמה זמן ההורדה פשוט ''קופאת'' היא כאילו נתקעת ולא ממשיכה. אני משתמש בlh-bittorent 3.0. מישהו יודע מה לעשות בשביל שזה יעבוד כרגיל?

14. Started by Bug2000,

יש לי תמונה שאני רוצה לחרוט אותה על החלון במארז שלי, הידע שלי בתחום העריכה גרוע בלשון המאטה , לכן אני צריך את העזרה שלכם פה. בתמונה (שכבר ניסיתי לערוך אותה קצת) שאתם רואים אני צריך שתעזרו לי להפוך את הרקע של התמונה ללבן ולהקטין במאט את מספר הקווים הלבנים, אבל עדיין לשמר את הרעיון של התמונה בכדי שאני אוכל לחרוט אותה ביתר קלות על החלון. תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by idofr,

היייייייייי כולם אני חושב לקנות לוח גראפי למחשב כדי שיהיה קצת יותר כיף ונוח לעבוד עם הפוטושופ עכשיו השאלה אם אם יש יש פה מישו שעובד הרבה עם לוח ופוטושופ איך זה הולך יש לכם מדריכים משו כדי להתחיל? או אם יש תוכנות אחרות טובות שנוח לצייר איתן?....

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. אני משתגע ! בעבר ...(לפני קניית המחשב החדש) ראיתי תמיד סרט ב TV OUT ותמיד גררתי את התרגום שיופיע לי על החלק השחור של הסרט WIDE ככה שזה לא יפריע לי בסרק כי גם ככה שזה לא FULL SCREEN יש את החלק השחור כמובן שאפשר לנצלו לשים עליו את התרגום ! עכשיו הבעיה היא כזו ! אני לא יכול לגרור את התרגום אל השחור הוא נמצא רק בגבולי הסרט עצמו ! אם אני למשל בעבר לקחתי אותו למטה הוא פשוט עבר אל החלק השחור .... עכשיו התרגום פשוט "נבלע" בסרט ככל שמורידים במקום לעבור עוד למטה אל השחור .... עכשיו ב MV2PLAYER יש תרגום מובנה .....הבעיה ששם בכלל אני לא רואה את התרגום כאשר אני עובר למצב של TV OUT ! רק במחשב אני רואה אותו ! רק אני והבעיות המוזרות שלי ..... חייב עזרה דחוף ! (מכור לסרטים) ;D תודה... :…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by ran19,

אני רוצה ליראות במה חברי הפורום ממליצים/מישתמשים ככה יהיה יותר קל ליבחור אנטי וירוס וככה אנשים לא יפתחו דיונים בנושא.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by Avivo,

אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הורדתי סרט,ואחריי שפתחתי את הבין, זה יצא .IMG א. מה לעזעזל? img זה לא תמונה? ב. אם לא איך אני צורב את זה? עם איזה תוכנה וכו'... (זה אמור להיות dvdr)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום. יש לי ספריית שירים ושם האמן נעלם מפרטי הקובץ. יש לציין שעד לפני חודש הכל היה בסדר, מה עושים? לא נגעתי בכלום,לא שיניתי כלום. ככה פתאום זה נדפק. ויש גם לציין-שעם אני מפעיל את אותו טראק בוואינמפ,ועושה פרטים נוספים,בID3v1 וID3V2 והשאר,רואים את כל הפרטים על אותו טראק,הכל מפורט וטוב. העאלתי שלוש תמונות,בכדי שתראו ותבינו על מה אני מדבר. תמונה מס' 1: http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938236.jpg ^^כאן רואים שלא רשום שום אמן^^ תמונה מס' 2: http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938299.jpg כאן אנחנו רואים שזה לא מציג שום דבר,לאלה שחושבים שID3V2 נדפק/נהרס , קחו הוחכה בתמונה השלישית שהכל בסדר. http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938521.jpg ^^כאן אנחנו רואים שמפעילים…

• 12 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by bobby323,

שווה משהו,רואים הבדל, תומך ב powerdDvd ו MP2player

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  21. מה קורה אז ככה כמו כולם אני מקבל אימיילם ויש לי כול מיני סרטונים כאלה מצחיקים ששלוחים לי ושאני פותח ולוחץ לו לפתוח זה פותח לי קובץ TXT וזה לכול סרט יש להדגיש שהאיקון של זה לא של TXT אלא של הנגן שלי אני צריך לשמור כול קובץ להראדיסק ורק אז לראות וזה מתסכל יש למישהו דרך לסדר את זה?

22. Started by ilaysk,

לאחרונה הוספתי 1G זיכרון פנימי (512*4 קינגסטון DDR2 533 ) והשאלה שלי עם אני יכול לשנות משהו בזיכרון הוירטואלי כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר? ומזה ביכלל זכרון וירטואלי? (סליחה על הנוביות ) תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by מהיר^ועצבני,

אני צריך תוכנה להקליט שירים מהאינטרנט. נגיד אני נכנס לאתר ויש שיר ברקע אני רוצה להקליט אותו למחשב שלי. איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. Started by idansh,

I am searching a driver for LCD Samsung SyncMaster 730B and cannot find it, does a standart windows LCD driver will be enough ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום אני צריך את התוכנה S&M בגרסה הכי חדשה שלה לא משהו ישן חיפשתי בגוגל באימיול ולא מצאתי אשמח אם תמצאו לי תודה!

• 3 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים