עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by themen,

הביאו לי כרטיס טלוויזיה עובד אבל אין לי מושג איפה אני יכול לימצוא דרייבר בשבילו כי אין לו דיסק אם מישהוא יוכל להגיד לי איפה אוכל לימצוא דייבר אשמח לדבר ושמו גם לא ידוע אולי יש דרייבר אוניברסלי לכרטיס טלוויזיה או משהוא שיוכל לעזור תודה

• 9 תגובות
    • 559 צפיות
  2. אני רוצה לגבות את אוסף הדיסקים שלי שכולל כמה דברים שכבר לא נמכרים בשום מקום. איזה תוכנה מומלצת להמרה מסידי לFLAC ובחזרה לדיסקים? (ומFLAC לMP3 גם יעזור - ככה נעביר אותם לARCHOS שלי) אגב, למקרה שאתה תוהים למה אני לא צורב עותק של 1:1. אני מעדיף לשמור את המוזיקה שלי בצורה דיגיטלית, אבל למקרה שיום אחד ארצה להמיר משהו חזרה לדיסק אני רוצה תוכנה מומלצת.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  3. שלום התקנתי את הXP מחדש..הXP אומנם לא מזהה את המסך אבל במנהל ההתקנים הוא רשום כPLUG AND PLAY מוניטור יעני מסך ברירת מחדל. אם אני אתקין את הדרייבר למסך שלי (F700P) זה יגרום לשינוי בתצוגה ? שוה להתקין את הדרריבר (כי על פני השטח אין הבדל אבל אולי יש איזה הבדל שאני לא מכיר אותו ולא יודע עליו)

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by orlupo,

מחפש תוכנה שתמיר קבצי MP3 ל-MIDI ותעבוד, בניגוד להרבה שמצאתי בגוגל ולא עבדו. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by tommy_g,

אהלן חברים. מישהו יודע כיצד אני צורב DATA על מדיית DVD? אני משתמש בתוכנת NERO. כאשר אני מתחיל את הצריבה, התוכנה רושמת לי שאין מספיק מקום בדיסק. הקובץ שאני מעוניין לצרוב הוא בגודל 1.5GB, והמדיה יכולה להכיל 4.5GB. מה הבעיה? האם צריך לשנות משהו בהגדרות? לעזרתכם אודה, תומר.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by Homey,

שלום אולי מישהו מכיר תוכנה שאני מכניס לה תמונה והיא פשוט תשים סימונים עליה שזה יהיה כמו פאזל כדי שאני אוכל להדפיס ולחתוך? זה ממה חשוב תודה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Homey,

שלום אני משתמש היום בפיירפוקס 1.0.7 , והיום כשגלשתי לאתר של פירפוקס ראיתי שהם נותנים להוריד גם את ה FIREFOX 1.5 RC3 יש לי מספר שאלות: 1. מה זה אומר RC 3 , ושמתי לב שיש גם RC 2 זה כמו בטא ? 2. אם זה גירסאת "בטא" עדיין שווה להוריד אותה? אין הרבה באגים ופירצות? 3. אם זה באמת משהו בסיגנון "בטא" מתי יצא המלא? 4. ואיך זה שפיירפוקס דלגו מ 1.0.7 ל 1.5 - מה קרה למספרים באמצע? 5. אם אני מחליט לעבור ל 1.5, ואני רוצה להעביר את כל התוספים שלי (שהבנתי שיכול להיות שחלק לא יתמכו), וגם את הסימניות והעיצוב, בקיצור את כל הפרופיל שלי, איך אני עושה את זה בלי להתקין ולסדר הכל מחדש? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by J0HNiE,

בזמן האחרון אני מקבל את השגיאה הבאה, עכשיו אני גר בארה"ב ולפני כמה ימים זה לא קרה אז אין לי מושג מה קורה פה.... אם יש דרך אחרת חות מלדבר עם הספק אני ישמח :\ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  9. :s05: יש לי כבר מחשב אחר אבל אינני מצליח לראות עליו את המידע של הדיסק שעליו הייתה מותקנת התוכנה(PM) הוא מראה שהדיסק כאילו ריק - האם יש פתרון - או שצריך לפרמט את הדיסק?

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by liav12,

משהו קליל אם אפשר כי השתמשתי בזון אלרם והוא כבד על המערכת... תודה..!

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by uriya,

מהי הבעיה בשגיאה זו, ז"א מה הלך (עכשיו) במחשב?? חיפשתי בגוגל, אבל זה מביא לי כל מיני תשובות מפוזרות כאלו, האם מישהו םה יודע מה זה?? אשמח לעזרה מקצועית

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by בזיק,

יש לי Matlab 6.5. עם עליית המחשב עולה משהו בשם 'Matlab server' שתופס איזה 30 מגה זיכרון. אני לא מוצא אפשרות בתוכנה עצמה לנטרל את העלייה הזו. מישהו יודע איך?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  13. משתמשים בה לנטרל CD, עכשיו עשיתי Enable והוא קורס, אצל אחי זה עובד טוב אני כרגע בלי צורב כי הוא מנוטרל.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  14. כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה לוירוסים או update זה מראה את זה ולא עושה כלום... חייב עזרה דחוף-המחשב לא מוגן ויש לי כבר כמה וירוסים!

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by psycho killer,

יש לי בעיה באקספלורר שאני לא יכול להיכנס לכתובת מסוימת אין לי שום הגבלה לכתובת הזאת ודיברתי עם בעל האתר ניסתי כמעט הכל ורק אצלי זה לא עובד כנראה שיש לי פרצות אבטחה בדקתי עם כמה תוכנות ובספייבוט גיליתי 5 אקספלויטים שהספייבוט אומר שהוא מתקן או מוחק אבל בסריקה חוזר הוא מגלה אותם שוב ועדיין האתר לא עולה איך אני יכול לסדר את זה?<?<

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asmy999,

מותקן אצלי מסנג'ר גירסה 7.5 , ביצעתי בו צ'אט בשילוב וידאו. ברצוני לדעת האם ניתן לבצע שיחזור של השיחה?, כלומר , האם הקבצים של הטקסט והוידאו נשמרו היכן שהוא במחשב? תודה , אסף

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by liorgadidi,

שלום! יש לי בעיה קטנה במחשב... זה התחיל בזה שניסיתי להתקין משחק כלשהו ואחרי שהסרתי אותו נשאר על הדסקטופ סמל שלו. עכשיו שניסיתי להוריד אותו הוא לא נמחק. ניסיתי להפעיל אדאוור אולי זה יעזור וגם זה לא מחק אותו. מה אני יכול לעשות? בינתיים זה רק מפריע לי וויזיואלית(כתבתי נכון?!)אבל אני לא יודע מה זה יכול לעשות למערכת וגם אם לא יפריע למערכת אני בכל זאת רוצה להוריד את הסמל הזה. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by parker8,

אני מתכוון לא לאימג רגיל כמו-ISO אלא אימג' של MDF+MDS. ניסיתי לצרוב באלכוהול 120% אבל אני לא מצליח.... מישהו יכול לתת לי פיתרון בתוכנה אחרת או איך צורבים באלכוהול 120%? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by Psychedelic,

שלום, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לגבות את המידע במחשב כי אני צריך להחליף HD, ואין לי ממש כוח להתחיל לצרוב דיסק דיסק =\ תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by בזיק,

אם אני מקנפג את הzonealarm אצלי לעלות עם עליית המחשב אז המחשב עולה לאט אם אני לא מאפשר לתוכנה לעלות עם עלית המחשב אז הכל עולה מהר כרגיל יש לי win xp sp2. מה הבעיה ומה לעשות?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  21. Started by eliranl,

זה מוריד לי לאט ואני צריך איזה מדריך שיסדר לי את זה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by ran19,

אני רוצה ליראות במה חברי הפורום ממליצים/מישתמשים ככה יהיה יותר קל ליבחור פייראול וככה אנשים לא יפתחו דיונים בנושא.

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by Alfies,

יש אפשרות ב-PREMIER לראות TRANSITIONS בפועל בתוך סרט ולא בתוך ה-SETTINGS?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by the kooks,

שלום. לפני כמה זמן שמעתי שעדיף לי להתקין OFFICE 2003 ולא את 2000 (יש לי כרגע רק את 2000 ולכן השאלה) אוקיי אז אמרו לי שיש מסמכים שהמחשב יקרא אותם למשל בWORD של OFFICE 2003 אבל ביורת ישנים כמו 2000 ומתחה הוא לא יקרא אותם ואם למשל אני ארצה לפתוח מסמך WORD 2000 ב2003 אז יכול להיות שהמחשב לא יציג אותו כראוי אבל אם אני אנסה ההפך כלומר לפתוח מסמך מWORD 2003 ל 2000 או יותר ישן לא תהיה לי בעיה.. למישהו יש מידע על זה? ניתקל בבעיות דומות משהו בגללם עדיף את WORD2003? עוד דבר מישהו יכול להגיד לי מה יש בWORD 2003 שאין ב 2000? תודה.

• 3 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים