תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה להכין מעיין ספר להגשה ואני רוצה לעשות בו תוכן עניינים אני זוכר שהייתה אפשרות שה WORD עושה לי את הרווחים של ה נקודות בין הנושא ומספר הדף ככה שהוא עושה את זה ממש יפה ומסודר וכמעט בלי להיתאמץ אבל שכחתי איה זה נמצא :-\ אולי מישהו מכם יודע למה אני מתכון ויכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
חברה שתי שאלות בנוגע למקסטון ובכלל לידע כללי מה זה RSS FEADS ומה זה נותן לי המשתמש הפשוט? מה זה MOUSE גסטרס או משהו כזה!(מחוות העכבר?)
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגדרתי בשני המחשבים שבביתי שולחן עבודה מרוחק המובנה ב XP. הבעיה היא שאני לא מצליח להשתלט על המחשב השני פשוט קופץ הMRVGINA.dll . מישהו פעם נתקל בזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
טוב אני כבר הורדתי 5 סרטים אבל הבעיה היא שאני רוצה לראות אותם זה מראה לי רק את הסאונד ומדיה פלייר זה מראה כיאילו שמתי שיר למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת אנטיוירוס שלא תהיה כבדה(שלא תיקח הרבה זיכרון...) ושתהיה טובה... בהתחלה היה לי את הנורטון אבל זה סתם סרט... כי יש לי 128 ראם ורבע שעה רק עד שהנורטון עלה... אחרי זה היה לי את הנוד32 אבל זה לא מצא לי אף וירוס(אחרי חודש מחקתי והתקנתי שוב נורטון וזה מצא וירוסים.) קיצר על מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שמאוד מתרידה אותי. איך אני ממיר פורמט של סרט (700MB AVI ) שהנגן שלי לא תומך או בסאונד או בווידיאו של הסרט. יש לי ZVM עכשיו כולם יגידו יש תוכנות.....נכון ,יפה. אבל איך אני גורם לקובץ של 700 MB להשאר אותו גודל ואותה איכות?(למרות הנגן אני רואה בטלוויזיה ורוצה שהאיכות תהיה מקסימלית) כל פעם עם תוכנות זה שינה לי או את האיכות. אז איך ממירים קובץ שיתמוך ב ZVM ללא שינוי הקובץ????
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני צריך לכווץ קבצים של 750 מגה כך שיכנסו לדיסק של 700, ניסיתי את כל תוכנות הכיווץ הטובות (winzip,winra,winace) אבל אף אחת לא הצליחה לכווץ את זה לפחות מ 734 מגה. יש עצות? תודה piro
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום חברה.... יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל כאשר אני ממיר קובץ DOC ל PDF מהתוכנה אני מקבל את השגיאה הבאה: missing PDFmaker files. do you want to run the installer in repair mode? וברגע כשאני עושה "כן" הוא מריץ סוג של התקנה אבל בסוף הוא לא מראה שום הודעה שהצליח או לא, וכשאני פותח מחדש את התוכנה ומנסה לעשות שוב את אותה הפעולה, אני מקבל שוב את אותה השגיאה. ניסיתי גם להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה אך גם זה לא עזר. למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
כלומר בין כל השירים שיש לי במחשב היא משווה לא דווקא בשם הקובץ אלא בכל מיני טאגים וככה יודעת מה יש פעמיים. תוכנה ספציפית לשירים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמשנה קובץ nsv לקובץ אחר כמו xvid dvd וכו'
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
-
-
שלום יש מין תוכנה כזות שצורבים אותה על דיסק והיא מדמה יוסר במחשב ובעזרת אפשר לשנות סיסמאות ולעשות עוד כמה פעולות אני יסתמשתי בה כבר אבל שככתי את שמה מי שהבין בבקשה להזכיר לי תודה רבה מראש!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי, חבר שלי לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 4.1 (וגם ל-4.0). הם לא עובדים אצלו. זוהי הודעת השגיאה שהוא מקבל: failed to connect. please try again later. info number:0404 if the problem persists please click here יש לציין כי גירסת ה-2003PRO עובדת אצלו יפה. אבל הגירסא החדשה לא עובדת! אני חושב שזה בגלל שיש לו פיירוול של נורטון... אנ מכיר עוד מחשב שהאייסי החדש לא עבד בו בגלל הנורטון... ואצלי האייסי החדש עובד כי יש לי פיירוול אחר. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני משתמש ב WIN XP יש לי שתי תוכנות צריבה 1 WinOnCD 3.8 2 NERO 5.5 כשאני מתחיל ליצרוב בתוכנת ה WinOnCD אחרי כמה שניות המחשב מפעיל את עצמו מחדש ללא שום סיבה. כשאני משתמש ב NERO הכל עובד טוב,לא קורא למחשב כלום למה המחשב מפעיל את עצמו מחדש בתוכנה של WINONCD?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
4 מחשבים שמחוברים ברשת. מחפש המלצה לתוכנת גיבוי שתוכל: 1. לגבות קבצים מכל מיני מקומות ברשת לכונן קשיח. 2. שתדע לא לשכפל סתם קבצים אלא רק כאלה שהשתנו. ומה שנמחק במקור גם יימחק מהגיבוי. 3. שיהיה אפשר לקבוע לה זמנים לגיבוי אוטומטי. כרגע משתמש ב Aisbackup אבל היא קצת מסובכת. אשמח להמלצות וקישורים. תודה! [br]פורסם בתאריך: 18.09.2008 בשעה 18:52:40 לאחראי הפורום. אם זה שייך יותר לפורום תוכנה אנא העבר לשם?תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
האם לדעתך יש להסיר את השאלה? כן - לא נא לפרט, מה הפריע לך בשאלה זו? שגיאה!!! [h=1]האם ההודעות באאוטלוק של מיקרוסופט תופסות זיכרון במחשב?[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי נובל קליינט שעד היום שימש רק אותי, כרגע נוסף צורך לשם-משתמש נוסף על אותו מחשב, הבעיה שהוא מ-TREE ו-CONTEXT שונה לגמרי, אני רוצה ליצור 2 משתמשים בקליינט בלי שיפריעו אחד לשני (כמובן שאני אעשה LOG IN לכל אחד מהם בנפרד, אין לי בעיה אפילו לעשות יוזרים שונים במערכת הפעלה עם אותם שמות משתמשים בשביל להפריד אותם לחלוטין). יש למישהו מושג איך אני עושה את זה בקליינט של XP ? אם לא, אתם מכירים אתר שיכול לעזור לי לעשות את זה? ניסיתי דרך ה-KB של נובל אבל כנראה שלא ידעתי את מילות החיפוש הנכונות בשביל למצוא את התשובה (בטוח זה קיים שם איפשהו). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
חיפשתי ומצאתי רק לוינדוס ויסטה ומטה.. האשלה אם בכלל קיים לוינדוס 7? נ"ב socket LGA775
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מכניס מספר ומנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיעה כזאת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אז ככה, פירמטתי לחבר שלי את המחשב עם וונדוס חוקי+סריאל חוקי, הפירמוט הסתיים המחשב עלה ויש בעיה מוזרה בהתקנה של הדרייברים ושל משחקים ותוכנות. נסה שנית - התעלם או ביטול .. נקתלתי בזמן האחרון כמה פעמים בבעיה הזאת וניסיתי גם דיסקים אחרים ויש אחת מהבעיות הבאות : או בעיה בהתקנה של האופיס או בהתקנה של הדרייברים או בעיה בהתקנה של משחקים ותוכנות שונות .. אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN XP, רציתי להתקין תוכנה שיכולה לשחזר הגדרות מחשב והמליצו לי על Roxio GoBack 3.21 deluxe. במהלך ההתקנה המערכת יצרה קובץ גיבוי למחשב בסיום ההתקנה היה צריך לבצע פעולת RESTART למחשב. אחרי שהמחשב ניכבה והמערכת ניסתה לעלות מחדש הופיע לי מסך (אחרי שה BIOS עולה) עם סרגל שרץ במשך כ 4 שניות, במשך הזמן הזה, אם אתה רוצה לשחזר את הנתונים צריך ללחוץ על רווח ואז לפעול לפי ההוראות , אם אתה לא רוצה לשחזר אתה לא לוחץ על מקש רווח (במשך ה-4 שניות) ופשוט נותן WIN XP להיטען. בבעייה אצלי שפשוט אחרי התקנת התוכנה ה WIN לא עולה. ניסיתי ללחוץ על רווח להגדרות של התוכנה והעברתי אותה למצב DISABLE אבל עדיין מערכת ההפעלה לא עולה. האפשריות היחידות שהוא נותן לי הם…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-