עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום , כמו שמצויין אני מעוניין בתוכנה חזקה להגנה על תקיות או קבצים בודדים עם סיסמא למערכות הפעלה XP וגם VISTA .

2. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי חלונות XP התקנתי על המחשב שלי את תוכנת ULTRA VNC אני לוחץ כפתור ימני ונכנס ל-ADMIN PROPERTIES ומשם למטה לוחץ על OK כשאני לוחץ על OK ההגדרות בתוכנה לא נשמרות אני מקבל את השגיעה הזאת שמופיעה בתמונה ששמתי למטה אי חייב להגיד שהרבה חלונות התקנתי וגם את התוכנה הזאת ורק פה מופיעה הודעה הזאת אני אדמין של המחשב שלי מן הסתם מה אפשר לעשות כדי לא לקבל את החלון הזה תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by galCool,

כאשר אני מנסה למחוק את המשחק ע"י uninstall הוא מודיע לי את ההודעה הבאה: "error 1316.A network error occurred while attempting to read from the file" מישהו?! תודה!

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  4. היי אני מחפש תוכנה שתיתין לי אפשרות לשלוח SMS מהמחשב הנייח ישירות לטלפונים ניידים בכל הרשתות בחינם האם יש דבר כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eliezer,

גירסה 9 עושה לי יותר מדי בעיות. אבל איך מוצאים את 8 ? כל נסיונות החיפוש מביאים אותי לגירסה 9...

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מגיע להיסטוריה באקספלורר כי לא מצאתי דרך להגיע להיסטוריה של הדפדפן תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  7. שלום יש לי שירים בדיסק די וי די וכמובן בפורמט הנל אני רוצה להעביר את השירים לפורמט רגיל שאוכל להכניסם לנייד שלי חשוב לי לציין שהשירים לא מחולקים בדיסק אני צריך לחלק אותם ולקחת את מה שאני רוצה זה דחוף תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מנסה הוספה\הסרה ולא מצליח דרך ccleaner וגם לא מצליח איך מוחקים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. (תמונת השגיאה מצורפת, מערכת Windows 7). גיגלתי קצת ומצאתי הדרכה להסירמפתחות רגיסטרי (שלא קיימים אצלי) ולעשות reinstall לתוכנה. מכיוון שהמפתחות לא קיימות ניסיתי רק reinstall וזה עדיין לא עובד. מישהו אולי נתקל בזה ויש לו רעיון מה לעשות (אילו מפתחות רגיסטרי למחוק אולי)? אני אנסה גם להסיר את התוכנה לחלוטין... אבל יש לי הרגשה שהמפתחות ישארו מותקנים ככה שהתקלה לא תפתר ע"י הסרה מוחלטת. תודה..! עריכה: מדובר כמובן ברשיון חוקי (מה-MSDN) פשוט בסופ"ש מיקרוסופט לא עונים וזה דיי דחוף. שוב תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by mat77,

שלום אני רוצה לצרוב סרט שהכנתי ,ואני רוצה לצרוב אותו על איכות גבוהה דרך סוג צריבה super video וכשאני מנסה לצרוב זה פותח לי חלון עם הודעה משהוא על plug in בצריבה רגילה של של video cd זה לא רושם לי את ההודעה הזאת נ.ב יש לי נרו 6 express תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by elad the master,

כשאני מנסה לפתוח את הקובץ..הוא נותן לי את זה : [attachment deleted by admin]

12. Started by sd27,

שלום אני מעוניין לפרמט את המחשב אבל אני רוצה לשמור על המידע של האימיול כלומר על נפח ההורדה וההעלאה שביצעתי לצורך שיחזור לאחר הפירמוט כיצד אני עושה את זה. תודה מרשא

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  13. Started by ^alon^,

מישהו יודע מה אני עושה עם הקבצים האלה לאחר שהורדתי אותם... איך אני צורב אותם, על איזה דיסק וכו' וכו'.... תודה אלון

14. Started by desert,

אני פותח וזה מה שאני מקבל[התמונה בקובץ] [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. Started by free fraek,

יש לי תיקיה של משחק שפתחתי עם הדמון טולס ואני רוצה למחוק אותה כי המשחק לא עבד.. והתיקיה לא רוצה להמחק! מה אני יכול לעשות? הווינדוז אומר לי שיש תוכנית שמשתמשת בזה אבל יצאתי מהכל אפשר לעשות משהו עם זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בעבר הייתי מחפש בגוגל EMULE SERVER MET ואז מעדכן את הרשימה. ועכשיו הרשימה כוללת רק 100+ סרברים. אין את הסרברים הגדולים! לאן הם נעלמו? עזרה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by VL,

תראו.. פתחתי כונן חדש ב-Partition Magic... עכשיו אני רוצה לפרמט (את C)...אם אני יפרמט את C (איפה שהפרטישן מג'יק מותקן) הכונן ימחק ? או ישאר? תודה רבה לעונים

18. Started by Guy950,

יש לי עכבר של Logitech ולפני יומיים התעדכן הדרייבר אוטומטית ופתאום ניהיה לי ממשק שליטה של העכבר, סבבה. משום מה אבל עכשיו כל פעם באינטרנט כשאני רוצה לעבור סימניה או ללחוץ על לינק אני חייב ללחוץ פעמיים ואני עובד מהר באינטרנט בין הסימניות ואני רגיל ללחוץ פעם אחת ככה שאני רוצה לבטל את האופציה המעצבנת הזאת! הבעיה היא שאני עובר על כל התפריטים ולא מצליח למצוא מה אני אמור לבטל, איך אני מבטל את השטות הזאת?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by *BYZ*,

יש לי מחשב נייד כבר שנתיים בערך. בזמנו קניתי בכ6,000 שקל אז הוא מחשב טוב רק לפני שבוע שבועיים הוא חזר מתיקון והעיפו את כל האבק לאחרונה המחשב זז לאט ושמתי לב לcpu usage שהוא על 100 אחוז למרות שאני לא עושה דברים מיוחדים גלישה באינטרנט מוזיקה וסרטים בו זמנית למה נראה לכם שזה ככה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nisim_y,

אני מחפש תוכנה טובה שתאמץ את המחשב כמו PRIME 95 אבל לא אותה יש תוכנה אחרת גם טובה ואם אפשר גם מדריך אז עוד יותר טוב לא חייב עם תמונות

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by ImAllMostAwake,

הורדתי התקנה באנגלית, ובויסטה הוא התקין לי את זה בעברית איך אני משנה את זה בויסטה שאני אוכל להתקין באנגלית

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by ^@^RaveHaek^@^,

בבקשה זה קצת דחוף eyesatrmail

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.