עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני קונה מחשב חדש לגמרי רק בלי הארדיסק וכונן שאתה שניהם יש לי. בהארדיסק אחד מותקן ווינדוס 7 [שמעדכן דרייברים לבד] השאלה שלי אם יש משהו מיוחד שצריך לעשות לפני שמעבירים תהארדיסק למחשב השני? נגיד להסיר את כל הדרייברים? או שבכלל מומלץ לפרמט? [לא בעיה ממש אבל עדיין מבאס ):] אם יש עוד משהו שכדאי לעשות תגידו. ואם אפשר מהר כי כנראה היום קונים. ממש תודה!!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. Started by tenana,

שלום, אני מעוניין ששירים בוינאמפ יתנגנו באותו סאונד כל הזמן, כך שאם שיר חלש מדי הסאונד שלו יגבר ואם הוא חזק מדי הוא יוחלש, על פי מידה שאני אקבע. האם קיימת כזו אפשרות?

3. Started by zohar678,

התקנתי תוכנה בשם בורסה גרף הניתנת לניסיון של שבועיים. לאחר שתמו להם ימי הניסיון הסרתי את התוכנה בעזרת תוכנה שנקראת revo uninstaller, המנקה גם כל איזכור בתקיית הרג'סטרי אך ללא הועיל, אינני מסוגל להפעיל שוב את תוכנת הבורסה גרף מכיוון שאני מקבל הודעה שתקופת הניסיון שלי תמה. האם מישהו מכיר תוכנה שבאמת יודעת לבצע מחיקה כמו שצריך?

4. Started by eladh16,

שלום אנשים יש לי תמונה פנורמית אחת גדולה ואני מעונין לחתוך אותה ל 4 חלקים. כלומר לקחת את התמונה ולחתוך ל 4 תמונות שוות, קטנות ונפרדות. אם איזו תוכנה אני יכול לבצע את החיתוך הזה בכמה שיותר קלות ופשטות? ואיך בכלל אני מבצע חיתוך באופן שווה ל4 חתיכות? עם ה GIMP או עם ה photoshop אני יכול לעשות את זה? אם כן, איך בדיוק? זה למטרה חשובה ומגניבה 8) תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  5. שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה שבועות וגיליתי שהמצלמה שלי לא עובדת במערכת ההפעלה הנ''ל. לא יודע למה, אולי דרייברים (למרות שחלק מהאנשים אמרו לי שזה עובד בלי דרייברים על ווינדוס 7), בכל זאת בדקתי דרייברים ולא מצאתי כלום, אני מחבר את המצלמה רגיל וזה לא עובד... התייאשתי כבר ואני ממש צריך את עזרתכם ! תמונה ודגם של המצלמה: Vista WebCam נראה לי משהו כזה

6. האם בגירסאות החדשות, של בבילון ופיירפוקס, נפתרה בעיית התירגום, או שעדיין צריך לעבוד עם לשונית של אקספלורר כדי לתרגם כראוי?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  7. Started by shaithebest,

שלום רב יש לי כאן מחשב נייד של אייסר דגם ASPIRE 5715Z עם ווינדוס ויסטה בייסיק אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה וכבר מצאתי דרייברים באתר של אייסר לאקספי והכל טוב אבל איך עושים BOOT? במחשב נייח רגיל עם לוח של אסוס לוחצים על F8 ומגיעים למסך בחירה אם לעשות BOOT דרך ההארדיסק או דרך הכונן דיסקים השאלה איך זה הולך בנייד של אייסר? על מה צריך ללחוץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by master9,

שלום לכם, התקנתי WINDOW7 לפני כמה דקות, ויש לי בעיה. אין לי דרייברים המותקנים על המחשב, ואני לא מצליח למצוא את הדיסקים שלהם. הצלחתי למצוא את הדיסק של הglobespan virata למודם שלי, ALE 130 , ותארתי לעצמי שאוכל להוריד את הדרייברים מהאינטרנט. למרבה הצער, תכנת ההתקנה של הglobespan virata מתבררת כלא עדכנית ומאלצת אותי לאתחל מחדש את המחשב בכל פעם שאני מפעיל אותה, גם אחרי ריבוט. אפילו ניסיתי להפעיל אותה דרך מצב הרצת תוכנות בדמוי הWINDOWS XP, אך ללא הצלחה. יש לכם אולי איזה שהוא פיתרון לבעיה שתוכלו להציע לי? תודה מראש.

9. Started by wta,

הבעיה התחילה היום. אני פותחת כמה חלונות(לא כרטיסיות אלא חלונות) וכשאני עושה איקס על אחד מהם כל שאר החלונות נסגרים! הפעלתי סורק וירוסים והתקנתי מחדש את אקספלורר 7 אבל זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה לעשות? ???

10. Started by yossia23,

שלום אנשים הורדתי סרט (חוקי) עם סיומת AVI (זה MPEG DIVX) באתר של ההורדה רשום שזה סרט באיטלקית עם תרגום באנגלית. מה שהיה להוריד זה רק סרט עם סיומת AVI. צרבתי אותו עם כתובית בעברית בתיקייה. כשהפעלתי את הסרט בDVD שלי הנגן מזהה 2 כתוביות (כתובית אחת שאני הוספתי) וכנראה שבתוך הקובץ של הסרט יש אופציית תרגום באנגלית. אפשר לבטל את התרגום "המובנה" - אבל הבעיה היא שאי אפשר לראות את התרגום בעברית שצרבתי בנוסף. ניסיתי באמצעות תוכנות מסוג של DVD RIPPER לעשות RIP לסרט הזה, ולהוציא מהקובץ רק את הסרט בלי תרגום - לא הצלחתי התוכנות רוצות קובץ מקור רק מסוג DVD מה לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. היום נתקלתי בתופעות משונות: בחלק מהסרטים לדוגמא מסוג AVI הופיע פס ירוק בתחתית המסך תופעה נוספת שלחלק מהסרטים אין קול הסרטים היו תקינים בעבר האם זה וירוס או תוכנה שחסרה אודה לעזרתכם הדחופה[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 13:32:08 מידע נוסף:מתקבלת הודעה: aqiureing coded שלא הייתה בעבר

12. Started by IG,

ניסיתי הכול, אבל הוא פשוט לא מתחבר לסרברים... עד לפני כמה דקות גם הKAD לא התחבר (החץ שלו היה מקסימום צהוב). יש לי פאיירוול של COMODO ואין ראוטר. בFW הגדרתי את הפורטים של האימיול ואת התוכנה עצמה הגדרתי כבטוחה. הFW המובנה של הווינדוס כבוי. רשימת הסרברים מעודכנת. מה אני עושה עכשו? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  13. Started by banara,

פירמטי את המחשב ושאני מתקין את הדרייבר של כרטיס קול זה עושה לי בעיות : לא נכנס לי לדברים , לא עולה ה explorer.exe בהתחלה ועוד ... אז אם מישהו יכול להביא לי דרייבר מעודכן , תודה. איזה דריבר: כרטיס קול. שם הדרייבר (חברה): RealTek . דגם: Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller . סוג ה-WINDOWS: וינדוס XP . אפשר שיהיה לי סאונד בלי הדרייבר ?

14. אני שוקל להשתמש בסקייפ לחיוג לטלפונים קוויים בארץ (עולה כ-5$ בחודש), איני רוצה לקנות טלפון המתחבר למחשב ב-USB, אלא להפעיל אותה במקביל על המחשבים בבית. 1. האם ניתן להריץ אותו יוזר ב-skype על יותר ממחשב אחד בו זמנית? (בהנחה ויש להם אותו IP חיצוני ובהנחה ולא). במידה וכן, אם יש שיחה נכסת איפה הסקייפ יצלצל? האם ניתן להוציא יותר משיחה אחת בו זמנית? האם בזמן שיחה במחשב אחד, ניתן לשמוע אותה גם ממחשב אחר? 2. האם ניתן להריץ יותר מיוזר סקייפ אחד על אותו מחשב? 3. (לא קשור) - במידה והסקייפ מאחורי ראוטר ויש שיחה נכנסת, איך הסקייפ יודע לזהות זאת, והראוטר לא "זורק" את המידע הנ"ל? תודה.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  15. בוקר טוב, אני מעוניין להתקין אנטי וירוס של kaspersky. מה הגרסה שאתם מציעים להתקין 6 7 או 2008? אני אוהב את הממש של 6 ו 7 השאלה היא אם הם עדיין מספיק טובים לעומת 2008? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. Started by kot snikers,

הרכבתי מחשב מחלקים שמצאתי אבל יש לי תחושה שהוא עובד חלש מידי המחשב P4 3.0 fx5700le 1gb ram על XP שמתי NFS MW והוא נתקע לי על הגדרות אכי נמוכות שמתי דירקס דריוירים אין לי מושג מה חסר

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. Started by miki891,

עולה לי חלונות XP פרו.וישר מופיעה לי הודעה שגיאה של outlook express. ולחצתי "OK" ופתאום היהמהר מדי חלון סריקה.אני לא יודע מה הוא עשה סריקה. אני תמיד משתמש אופיס 2007 רק outlook 2007. איך פותרים את הבעיה הזאת שלא יקפוץ לי הודעה שגיאה שוב בדואר? בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]

18. Started by itayy009,

לא מצליח להתקין מערכת הפעלה שהבוט עולה אז אני לוחץ 2 לעלות תמערכת הפעלה והוא רושם לי הודעת שגיעה non-System disk or disk error replace the disk and press any key עכשיו ניסיתי כמה הגדרות בביוס ואני לא מבין מה הבעיה הארדיסק תקין לחלוטין אני השתגעתי האמת מהשגיעה תודה למי שעוזר אני טכנאי pc ככה שאני היתעסקתי עם רוב התקלות אז רק מי שמיקצועי בבקשה ומכיר תתקלה שיענה תודה ויום טוב

19. שלום לכולם. יש לי תוכנה כלשהי (נקראת HOCR, והיא לוקחת תמונה עם כיתוב כלשהו או דף סרוק, ומחזירה דף טקסט וכך אפשר לשנות אותו), בכל אופן, אני צריכה לרשום קוד שידע "להשתלט" על התוכנה. כלומר, להצליח דרך הקוד לפתוח את התוכנה, לעלות אליה מסמך, ולהריץ אותה על המסמך הזה. (אני יודעת בגדול שפת JAVA, אבל גם C זה בסדר) אז - בתקוה שהשאלה שלי מופנית למקום הנכון - יש כאן מישהו שיודע איזה שורות פקודה צריך כדי להריץ אפליקציה כזו? אפשר עזרה, הכוונה בבקשה? מקווה לטוב ותודה מראש לכל המגיבים.... עינת

20. Started by gal_zaken,

מישהו יודע איך אני הופכת תמונה לציור קומיקס?? תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  21. אז ככה לדוגמא אם אני רוצה לשנות את כל המקלדת שהיא תתאים לי.... נגיד אני רוצה שבמקום הלחצן של הA יהיה O....בקיצור לסדר מחדש את המקלדת... איך אני עושה את זה?? וכמובן אחרי זה להחזיר את זה למקורי...

22. Started by mordydd91,

אני רוצה להגדיל את המחיצה של הוינדוס האם זה אפשרי? יש לי 2 כוננים c d ואני רוצה להגדיל את c .יש לי הרבה מקום בd וחסר לי ב c. לאמצאתי תוכנה שתעשה את העבודה על ויסטה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nisimm,

שלום אני מחפש תוכנות עריכה איכותיות לכל מיני דברים,יש המלצות חוץ מAdobe After Effects וvagas? ועוד משהו-יש תוכנות שלא פועלות עם כרטיסי ATI,אתם יודעים איזה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by avi333,

קודם כל אקדים ואומר שיש לי ווינדוס אקספי home כבר המון זמן ואני די מרוצה ממנו... הבעיה התחילה לפני כשבוע +- והיא שכשאני נכנס לגוגל ועושה חיפוש על אתר כלשהוא (לא משנה איזה אתר ניסיתי זה פשוט בכולם!!) אז אחרי שגוגל מוצא אותם אם אני לוחץ על הלינק כדי לעבור לאתר אז פשוט אני נשלח לאתר הזה http://www.yahoo.com/ .אז בהתחלה הייתי בטוח שזה איזה וירוס קטן ומעצבן אז ניסיתי סריקה עם תוכנת האנטיוירוס שלי (avg) ולאחר שזו לא העלתה שום בעיה ניסיתי גם בAd-Aware SE Professional וגם היא לא העלתה כלום. מחקתי גם את כל ההיסטוריה +קבצי הקוקיס שיש לי וגם זה לא עזר אז אני מתחיל לחשוב שאולי משהו במחשב (כלומר באקספלורר..) לא מוגדר נכון .. אז בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן הסיפור הזה!!! :bash: ותו…

25. Started by mc_elad,

האימיול לא מוריד!....גם אם יש מלא מקורות..זה פשוט לא מוריד...אבל להעלות אין לו בעיה.... יש דרך להמהיר ת'אימיול?? ...מוד מסויים אוליי או מדריך שיכול לעזור....? (זה מרגיז בטרוף ) ..בבקשה עזרה..

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.