עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by drBozo,

כנראה שבהגדרות צריבה מוגדר אצלך לצרוב לדיסק הקשיח במקום לצורב. אם יש לך Nero 6 אז ב-Toolbar למעלה יש חלון שבו אפשר לבחור לאן לצרוב. תפתח אותו ותסמן את הצורב שלך. אם הצורב שלך לא מופיע שם כנראה שה-Nero לא מזהה אותו. (אם זה Nero 5.x אז בשביל לבחור את הצורב צריך להיכנס לאחד התפריטים ולבחור שם Select CD-Writer או משהו כזה).

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  2. Started by sirexrv,

שלום לכולם לפני שבוע המחשב החליט שהוא לא מזהה את הכונן DVD שלי בבדיקה במנהל ההתקנים (מאפיינים של הDVD) נרשם: "Windows טען בהצלחה את מנהל ההתקן עבור חומרה זו, אך אינו מוצא את התקן החומרה. (קוד 41)‏‏ לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." אמרתי, סבבה - אבל למה את הכונן הוירטואלי שלי (DAEMON Tools) הוא גם לקח (הרי הוא לא מחובר פיזית)? מישהו יודע מה עשים? *רשמתי את אותה הודעה גם בפורום בעיות חומרה כי לא ידעי איפה הבעיה ..

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. Started by טל,

התקנתי את הדרייברים ואת התוכנות אבל אני לא יודע עם המצלמה עובדת ניסיתי להתעסק עם התוכנות ואני לא יכול לראות את עצמי כדי לדעת אם זה עובד , מה צריך לעשות כדי לבדוק אם היא עובדת?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  4. Started by composite,

שלום. ברשותי Kaspersky A-V 6.0. מבחינת הגנה הוא עושה את העובדה נאמנה (חוסם דברים ש- NOD32 לא חסם), אבל מצד שני - הוא כל הזמן מאט לי את המחשב. בחלון הראשי, תחת Statistics, הוא סריקה שוטפת כל הזמן, וכל הזמן נוספים קבלים ל- Total Scanned, כל פעם מחדש כשתוכנה נפתחת או כשמחשב עולה. אני חייב להפסיק את זה. יש עצות? עוד משהו קטן - אני מחפש תוכנה שמאזכרת לך דברים, לעשות פעם בשבוע \ פעם בחודש - היא תרוץ כל הזמן ברקע, אך פעם בשבוע (או אחרת) קופץ חלון קטן שמאזכר לך לעשות משהו. אם היא יכולה לנהל משימות זה גם טוב. מכיוון שאני רוצה שהיא תרוץ כל הזמן ברקע, אני מעדיף שהיא תהיה קלה כמה שיותר (שואף לפחות מ- 3 מ''ב). תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. פעם אחרונה שנגעתי שם לא יכולתי לראות סירטונים באתרים אז בנתיים ביטלתי רק את ה-ICQ מה עוד אפשר לבטל שם ? תדוה לעונים מראש

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by benamos1,

יש לי בבית רשת ביתית... האינטרנט והשיתוף מדפסות עובד מצוין אבל שיתוף קבצים לא... הנורטון אינטרנט סקיוריטי חוסם את זה ורק עם אני מבטל אות ואני יכול להעביר קבצים... מישהו יודע איפה בהגדרות אני אומר לו לאשר את הרשת?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by בזיק2,

אני משתף תמונות דרך פיקסה. היתרון שלה (או של האתר בעצם) נפח איחסון גדול, יכולת לשתף רק עם מי שאני רוצה (אנשים חייבים להשתמש בססמת האימייל שלהם כדי להיכנס). החיסרון - שנדרש חשבון בג'ימייל כדי לראות את התמונות ולא לכל המכרים שלי יש ג'ימייל. חוץ מזה שזה מעצבן שמנסים לכפות עלי צורת שימוש. אז: יש תוכנה/אתר לשיתוף עם היתרונות הנ"ל, שמאפשר שיתוף אם מי שארצה ללא תנאי?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by A1eX,

בגדול השאלה בכותרת, כמו כן שום תוספת/קודק מהאתר של וינאמפ לא עוזר.... מה שקורה בפועל זה שהתוכנה עצמה אחרי התקנת ה"תוספת" הופכת לרוסית, אבל שמות של השירים נשארים כ-"? ? ? ?". מה עליי לעשות? האם יש פתרון לבעיה שאני לא יודע? אגב, אצלי מותקן XP באנגלית וכל השפות נתמכות ב100%. בXP עצמו ניתן לקרוא את שמות השירים ללא בעיה... הבעיה היא רק בוינאמפ. תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  9. היי, אני מחפש תוכנה שמגבילה את זמן השימוש לאינטרנט- נגיד אני קובע שכל יום המשתמש יוכל לגלוש ולדבר בהודעות מיידיות שעתיים בלבד, ואחרי שהוא גלש שעתיים התוכנה תחסום את הגישה לאינטרנט עם סיסמא. מדובר באינטרנט ברשת ככה שזה לא יכול לנתק את החיבור- זה צריך לנטרל את הרשת. מישהו מכיר תוכנה כזו? אני זוכר שבימים שהיה אינטרנט 56K אז היה תוכנה כזאת שקראו לה ביילי אני חושב. אני ממש ישמח לעזרה- תודה!

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by Dano,

אני מחפש אנטיוירוס+פיירוול שהם יעילים ולא מאיטים את המחשב בצורה דרסטית! אך שיהיו טובים יעילים ושיחסל את כל המטרידים למיניהם... תודהרבה!

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by emmanuel,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שבה אוכל להקליט או לקבוע מראש מתי להתחיל להקליט,כמובן שמדובר במצלמת אינטרנט שיש לי של מיקרוסופט. ללא הגבלה של זמן או גודל וכמובן שתהיה איכות הקלטה טובה,מערכת הפעלה המותקנת אצלי היא ויסטה. תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  12. טוב יש לי קצת בעיות באיי סי קיו... עכשיו ההיסטורי מאוד מאוד חשוב לי! רציתי לדעת איזה קבצים בתיקיה של האיי סי קיו שלי היום אני צריך לשמור, זאת אומרת אילו הם קבצי ההסטוריה?? והאם ניתן לשחזרם? *עריכה: אני בעצם רוצה למחוק את האיי סי קיו הנוכחי שלי מהמחשב! ולהתקינו שוב (כמובן על אותו חשבון) וכמו שציינתי אני צריך שההסטורי יישמר..

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by שי345,

שבת שלום לפורום היקר, הורדתי סרט מהאינטרנט ויש לי את התרגום התואם לו..אני רוצה לדעת איך אני יכול להפעיל את הסרט והתרגום המצורף לו? (לא לצמיתות) תודה רבה! נ.ב יש לי XP 64 ביט

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. עד אתמול מיד אחרי שורת החיפוש הופיעו הלחצנים שהוספתי. פתאום הסדר השתנה ומיד לאחר שורת החיפוש מופיעים לחצני השירות כגון הכוכב להוספת סימניות,לחצן הדגשה, אפשרויות ורק אחר כך יש את הקיצורים שהוספתי. זה מעצבן כי סידרתי אותם באופן כזה שהם יופיעו על המסך, ועכשיו הם מסתתרים בצד שמאל וצריך ללחוץ על החיצים הקטנים כדי שהם יתגלו ואפשר יהיה ללחוץ עליהם. יודעים משהו? :-\ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. אני גוזר קובץ מסויים לכונן אחר אבל עדיין זה מראה לי בכונן הראשון ששם היה הקובץ שזה תופס מהדיסק הקשיח מקום.. אבל בעצם הקובץ כבר לא נמצא שם.. איך אפשר לסדר את זה? (טעיתי בפורום=/ זה היה אמור להיות בבווינדוס)

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  16. המדיה-חרא-פלייר לא פועל לי לא יודע למה, לא משנה עכשיו, אני צריך תוכנה כזאת שמעתיקה את השירים מהדיסק מוזיקה למחשב כמו שיש במדיה פלייר של ווינדוס, אפשר לעשות את זה גם עם ווינאמפ? אולי איכשהו בווינדוס, מה אני עושה?? טוב, אז למי שנתקע בלי מדיה פלייר אפשר לעשות את זה בREAL פלייר החדש...

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  17. היי, הורדתי דרייבר לכרטיס קול שלי. http://img526.imageshack.us/img526/6715/66616174.jpg השם שלו זה ConexantHDAudio 221 ושאני מנסה להתקין זה עושה לי תשגיאה הבאה: http://img441.imageshack.us/img441/1122/dsfdsp.jpg מה לעשות? בבקשה תעזרו זה די דחוף.

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  18. זאת בעיה דיי רצינית שאני מקווה שמישהו כאן יודע. יש לי מספר ICQ שיום בהיר אחד החליט שהססמא שלי לא נכונה. כל פעם שאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל שגיאת ססמא למרות שאני בטוח שהססמא שלי נכונה. ניסיתי בכל זאת להפעיל את התוכנה שמראה את הססמאות של מספרי האי סי קיו שנמצאים במחשב והפלא ופלא במחשבים אחרים היא עובדת ואצלי היא לא מצליחה להראות את הססמא. באתר של ICQ2GO גם איאפשר להכנס עם הססמא שזה אומר שזה שונה אצלם בשרת ולא בעיה אצלי במחשב. אין לי כתובת דואר במספר אי סי קיו הזה ככה שאני לא יכול להשתמש בשחזור הססמא באתר שלהם. השאלה שלי האם אני יכול לפחות לגלות את מספרי הICQ של האנשים שברשימה שלי מהקבצים של התוכנה שנמצאים במחשב שלי? אני יודע שרשימת אנשי הקשר נשמרת בשרתים של הICQ אבל ההסט…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by ofir5300,

התוכנה Xfire עושה לי בעיות כל כמה זמן היא מתנתקת ואז מתחברת מחדש מה עושים?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by demultiplexer,

האם אפשר עם NORTON GHOST לעשות IMAGE למחשב דרך כבל USB לUSB ? האם GHOST תומכת בצורב חיצוני USB ?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. Started by idg83,

יש לי ווינדוס XP. המחשב כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא שואל באיזה מצב להעלות אותו (SAFE MODE וכדומה) ניסיתי לעשות לו last known configuration וזה לא עזר. ניסיתי safe mode לא עזר. כולא משנה מה אני אבחר, הוא ינסה להעלות את ווינדוס, ורואים את השורה הכחולה הזאת שרצה כשווינדוס עולה ואז הוא מראה את המצב הכחול הזה ועושה ריסטרט. נכנסתי ל F8 וגם שם כול האפשרויות לא מאפשרות לי לעשות כלום שוב פעם נתקע אשמח לכל עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by berner,

חבריה שלום לאחר שבצעתי ארגון המחשב והעברת תוכנות ודוא"ל לכונן חדש אני מקבל הודעות בדואל אוט לוק בגי'בריש בצעתי קידוד לכל סוגי העברית וגם לקידוד 8 ולא השתפר מה עושים בברכה :s05:

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. שלום,יש לי מיקרופון למחשב שעובד אצלי נורא חלש בלוח הP5E. אבל זה לא בעיה במיקרופון כי ב2 מחשבים שונים אחרים,הוא עובד ממש טוב ונורמלי, וכל הזמן אנשים בסקייפ ובמסנג'ר מתלוננים על כך שהם שומעים אותי חלש כשאני משתמש בו. אני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם הלוח P5E של אסוס,ואני מנסה למצוא פתרון לבעיה מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by kobibo,

כל פעם כשאני נכנס לפורום שבאתר באמצעות ה Firefox אני נאלץ להתחבר תמיד מחדש, משום מה שם את המשתמש והסיסמה הוא לא זוכר וזאת למרות שאני בוחר בלהתחבר לתמיד. דרך אגב ישנם עוד אתרים שכניסה מחודשת אליהם מאלצת אותי לרושם שוב את שם המשתמש והסיסמה שלי. אודה לעזרה.

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by pazer005,

אני רוצה להתחיל במעין דבר חדש שיעזור גם לי וגם לכם. בכל פעם שאנו מתקינים מחשב חדש אנחנו נאלצים לבחור תוכנה אחת מבין כמה שתהיה לנו לאנטי וירוס, אנטי ספייוור, פיירוול, וכו'. השאלה היא מה הכי טובה באמת ואיזה לבחור. הפעם נתחיל עם תוכנות פיירוול: מהי התוכנה הנוחה ביותר שמצליחה להסיר לא רק איומים אלא גם קצת רוגלות ווירסים ו

• 5 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים