עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sahargt,

אפשר בבקשה לינק לתוכנה שמסוגלת לתרגם טקסט שלם אנגלית עברית ? אני ממש חייב כזאת. תודה רבה רבה רבה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by dbx22,

?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  3. Started by raiongroup,

אהלן חברים, שמעתי על הפורום באמת דברים רק טובים והחלטתי סוף סוף להירשם. חברים אני מחפש תוכנה לעסק שלי. יש לי מוקד טלמרקטינג ובתוכו 20 מחשבים. הייתי רוצה להציג לעובדים את הנתונים שלהם בזמן אמת ולחבר את כל המסכים שלהם אל תוך מסך אחד האם הדבר אפשרי? האם ניתן לראות את כל המסכים של המחשבים במסך אחד מפוצל שכזה ? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. Started by amirn,

http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/index.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. טוב אני מקווה שיש פה אנשים מביני עניין עוד חודשים אני טס לטיול לתאילנד ורציתי המלצות לגבי מצלמות אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו HD והשאלות הן ככה 1-בתאילנד זול יותר משמעותית מבארץ או לא (אני כן מתכנן לעבור במסלול האדום ) 2-איזה מצלמת ווידיאו שתומכת ב1080P מומלץ למשתמש ביתי ? אני לא צריך אחת סופר מקצועית אלה אחד ידידותית שמספקת תמונה טובה בלי לשחק אתה יותר מידי 3-בעניין תקציב אני לא סגור אליו

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. Started by oronab,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת אני אשאל מהיום בבוקר המחשב לא מפסיק לעשות לי ריסטרט בלופ בלי הפסקה כביתי והדלקתי אבל זה לא עוזר דרך אגב שניה לפני שהוא עושה את הריסטרט הוא מראה איזה מסך כחול לשניה אבל אי אפשר לראות מה כתוב שם תודה לעוזרים. זה די מלחיץ אותי

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  7. Started by someone,

אני מחפש תוכנה די פשוטה להדפסת ספרים.. כאילו שתעשה עמודים מרובים עם עיצוב זהה (שתהיה בעלת אפשרות לעיצוב בסיסי לדפים עם אפשר) ואפשרות להוספת טקסטים ותמונות. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  8. מה אתם אומרים על WINDWOS 7 כדאי להתקין או לא ?

9. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מדוע ה-EDONKEY לא עובד??הוא לא מצליח להתחבר לשרתים??אני לא מצליח להוריד כלום!!!

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

שלום, מקווה שזה פורום המתאים. אני מנסה להמיר וידאו מMKV לAVI ולהוריד לו קצת את האיכות כדי שיכנס לדיסק אחד, הוידאו הוא עם כתוביות מובנות ואחרי ההמרה הכתוביות (בעברית) משתבשות ולא מופיעות כמו שצריך. אני משתמש בFORMAT FACTORY וניסיתי בהגדרות לשחק עם סוג הכתוביות (יש שתי אופציות לכתוביות בעברית) ובשני ההגדרות יש את אותה בעיה. למישהו יש פיתרון?

11. Started by דנינו,

המחשב שלי אחרי פירמוט אני נכנס לאתר של רדיו חיפה לשמוע או לראות את האולפן ו-2 האפשרויות לא עובדות לי.. בעבר שזה לא היה עובד הייתי מתקין מדיה פליר 10 מחדש וזה היה מסתדר. עכשיו זה לא עוזר ואין לי מושג מה לעשות. יש לכם רעיון אחר ? זה הלינק לאתר וזה בצד ימין למעלה. http://www.1075.fm/ בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  12. אני יודע שאני עומד לשאול שאלה אולי מעט "מורכבת" , ואני יברך ויודה לכול מי שיענה לי בעניין. יש לי מחשב ובו וינדוס 98 באנגלית ,אני מעוניין להתקין וינדוס 98 גירסה שניה בעברית בנוסף. מאחר ויש לי תוכנות ודברים חשובים ואני מעוניין לשדרג . ידוע לי שחלונות ME/98/95 דורשת שהמחיצה שלה תהיה המחיצה הראשונה (כלומר c) ולכן אני צריך "להחביא" את המחיצה הראשונה (מחיצה c) ולהתקין את הוינדוס השני (וינדוס 98 se) ולאחר ההתקנה "לגלות" את המחיצה . ולכן רציתי לשאול כיצד מתקנים ? והאם התוכנה acronis os selector או התוכנה PQboot של partition magic יעילות לצורך כך? אם אפשר לתת לי קישור למאמר כלשהו או הסבר מפורט אפילו באנגלית אשמח מאוד ואודה על כך . תודה מקרב לב וסליחה על בורותי בתודה יניב או לפחות …

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  13. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי מחשב עם כונן אחד ומערכת הפעלה ויסטה... אני רוצה לחלק את הכונן ל-2 אך ה-PARTITION MAGIC לא מתאים לויסטה... איך אפשר לעשות זאת בכל זאת?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  14. Started by scratch,

ובכן פתחתי קובץ טקסט לפני זמן מה שם איחסנתי תוכנים של טקסטים אך לא נתתי לו שם והוא נשאר "new text document" אתמול ברוב טיפשותי העברתי לאותה תיקיה בה היה המסמך קבצים בינהם היה מסמך אחר גם ללא שם (new text document) אך לא ידעתי על קיומו כשאישרתי את החלפת הקבצים וכעת הקובץ הראשון אבד. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אך זה החזיר אותי לנקודה מאוחרת מדיי ואם אחזור מוקדם מדיי רוב התוכן לא יהיה בטקסט כי אתמול הוספתי תוכן. האם יש פתרון להחזרת הקובץ כפי שהיה אתמול בערב לפני שהחלפתי אותו? **עדכון** - עשיתי סיסטם ריסטור לזמן יותר מוקדם וזה אפילו לא החזיר את הקובץ המוחלף, הקובץ החדש עדיין שם ואין סימן לאבוד. <<מחזיר את הסיסטם ריסטור לנקודת ההתחלה (היום)>>

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  15. Started by arik_bulldog,

אני ממש מתוסכל, המסנג'ר לא עובד לי כבר כמה חודשים, ניסיתי כבר ה-כ-ו-ל, כל מה שמצאתי באינטרנט, חומת אש, מחיקת קבצים, הסרה והתקנה ומה לא. החשבון שלי תקין בוודאות, אני מצליח להתחבר עם מסנגר של הווינדוס XP, גירסה 4.7. כרגע התקנתי, אני עושה התחברות ואחרי כמה שניות הוא פשוא מפסיק להתחבר בלי להגיד כלום. לפעמים הוא עושה לי error, send report or don't send, ולעיתים רחוקות הוא נותן לי מספר error, כרגע למשל המספר הוא 80072efd. ממש מתוסכל, כל פיסת אפשרות תתקבל בברכה.

16. Started by BornExtreme,

אני רוצה לשלוח אסאמאס מהמחשב... אם אפשר עדיף שבתוכנה תהיה אפשרות לשלוח את אותה הודעה הרבה פעמים לאותו מספר עם רשימת פרוקסי

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. Started by N-I-K-O,

היי הורדתי את Hiren's BootCD 9.7 עם KEYBOARD PATCH עם עברית. השאלה שלי היא מה הKEYBOARD PATCH עושה בעצם ? מוסיף תמיכה בעברית או שמחליף לי את האנגלית בעברית? והאם זה שימושי בכלל או שעדיף לצרוב אותו רגיל בלי הPATCH? תודה.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  18. Started by shabis,

קניתי לפני חודש ,הכנסתי דרייברים מהדיסק המקורי המצורף והכל עבד ללא בעיות. בימים האחרונים החלה לצאת הודעת שגיאה : RTHDCPL.EXE ILLEGAL SYSTEM DLL RELOCATION בדיקה קצרה הראתה שמדובר ברכיב האודיו של הלוח. האם יש מישהוא היכול לפתור את הבעייה?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. Started by kobi3211,

שלום לכולם אחרי סריקה של ad were שהוא מוצא רוגלות ושטויות שקשורות בקבצים שבמחשב אתם יודעים משחקים וכאלה יקרה משהו אם אני אומר לו תקן ותמחק קבצים אלו

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. יש איזה פאטץ או משהו לתקן את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. Started by show_biz,

לאחר סריקה בעזרת NORTON גיליתי שיש לי סוס טרויאני במחשב שבא מתוכנה שנקראת SHOW BEHIND האנטי וירוס לא מצליח למחוק את הקובץ וגם אני לא יכול למחוק אותו ידנית --- יש למישהו רעיונות\ניסיון???? תודה ???

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  22. עד שהשגתי אותה לויסטה שעות בעזרת מישהו מהפורום בשם אודי יש לי אותה בעיה אבל הצלחתי לראות בה טלויזה אבל הצבעים הכל ירוק כל מי שיכול לעזור אני יודה לו נורא

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  23. שלום לכולם הופיעה לי בעיה ב-IE6 בשעתיים האחרונות, חלק מהאתרים שאני נכנס אליהם מוצגים כעמוד ריק אך אם אני מסתכל ב source code שלהם אני רואה שאכן קיים הקוד, הוא פשוט לא מצליח להציג אותו. הבעיה הזאת כבר היתה לי בעבר ונעלמה אחרי מספר ימים. היא כל פעם באה וחוזרת לבד, למישהו יש רעיון כיצד אפשר לתקן את הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  24. Started by maormark,

צילמתי בטעות בפלאפון שלי הפוך... ואני רוצה להפוך את הסרטון שיראו טוב, איך אני הופך את הוידאו?? 180 מעלות..שיראו טוב.. תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  25. יש לי קובץ קול ששמתי אותו בפלאפון בתור צילצול אבל הווליום שלו חלש למרות שבצלי בפלאפון הוא מוגדר עם המקסימום. איך אם בכלל אני יכול להגביר לו את הווליום ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.