תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה להגדיר הרשאות ntfs על תקיה אבל אין לי את הלשונית אבטחה במאפיינים מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.. אז ככה.. אני רוצה ליצור דף\תוכנה\משהו שיחפש בכמה אתרים את הערך שאני מכניס לו.. כאילו מנוע חיפוש ספציפי לכמה אתרים.. כמו של גוגל רק לכמה.. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה טכנית נורא מוזרה בכול הקשור להתקנת פוטושופ 4. אז ככה: הורדתי את פוטושופ 4 וברגע שניסיתי להתקין אותו על מחשב נייד (מערכת הפעלה XP) הכול הלך חלק וההתקנה הושלמה כראוי והוא עובד מעולה. עכשיו ברגע שהעברתי את תקיית ההתקנה למחשב הPC החדש שרכשתי (בעל win 7 64 bit) והתחלתי את ההתקנה הופיעה לי כותרת מסוג: "please insert photoshop cs4 into drive c" עכשיו במחשב מותקן לי דיסק קשיח יחיד לבנתיים ועדיין לא חילקתי אותו לC,D יש לי רק את C. עכשיו נסיתי אין ספור פעמים ואין ספור שיטות להתקין אותו. רשמתי את ה"EROR" בגוגל ומסתבר שלעוד מספר אנשים הייתה את אותה הבעיה ונסיתי להיעזר בפתרונות שלהם.. את חלקם לא הבנתי וחלקם פשוט לא עבדו. אז אשמח לכול עזרה בנידון... ועוד עיניין …
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה !! אני מכניס דיסק DVD למחשב לקונן DVD ויש לי מקודדים והכל אבל הוא רק מנגן הוא לא מראה לי ,וב DVD בבית יש תמונה מה עושים!? תודה לעוזרים בפורמט EMPG מערכת הפעלה ווינדוס XP עברית
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה !! אני מכניס דיסק DVD למחשב לקונן DVD ויש לי מקודדים והכל אבל הוא רק מנגן הוא לא מראה לי ,וב DVD בבית יש תמונה מה עושים!? תודה לעוזרים בפורמט EMPG מערכת הפעלה ווינדוס XP עברית
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה (ואם אפשר - חינמית) לעריכת וידאו - ליתר דיוק אני פשוט רוצה לקחת קטע קטן מסרט. אשמח לקבל המלצות בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם :] אז ככה- אני לומד כבר לא מעט זמן After Effects וזו תוכנה מדהימה . אני יודע לעשות Keying לצבע ושנות רקע וכל מיני .. אבל יש לי שאלה: הדוגמא הכי טובה שמצאתי היא מהסרט הארי פוטר שראיתי אתמול. זה ברור שהם עושים את הקווידיץ' בעזרת מסך ירוק ,אבל במאחורי הקלעים של הסרט ראיתי שה"שחקנים" במשחק רתומים לתקרה בעזרת כבל כדי שיראו כמעופפים . אז איך הם מוציאים את הכבל הזה שרותם אותם ? הכבל לא היה בצבע ירוק בכלל ! (כמובן לא מצפה שתסבירו לי איך עושים את זה בתוכנה,אלא את הרעיון של איך עושים את זה..) תודה רבה ומקווה שהסברתי את עצמי כראוי עריכה: http://www.youtube.com/watch?v=058gI6XHFl4 1:26 יש דוגמא מעט קצרה אבל רואים בבירור על מה אני מדבר
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
משום מה הוא לא מפעיל לי סרטונים ביוטיוב, התקנתי Flash ו- Java העדכניים ביותר וזה לא עזר. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני רואה סרטונים ביוטיוב, אז כשאני מגדיל הסרט לא זז, יענו הקול כן אבל תמונה נעצרת על מה שהגדלתי, גם המד של הזמן לא זז והתקנתי את כל הפליירס של אדובי....? אני מרגיש מיואש אני אודה מאוד אם תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell studio 1537 ולא משנה מה אני עושה (הגברת העוצמה של הרמקולים דרך הכפתורים או דרך המחשב עצמו כולל לוח בקרה) עוצמת הסאונד נשארת נמוכה מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב סרט באיכות HD 720P על מנת לצפות בו בנגן DVD עם HDMI (פיוניר DV-420S ).לצורך כך,יש לי את תוכנת ASHAMPOO BURNING 9. 1. איך אני אמור לצרוב אותו כדי שאןכל לצפות באיכות HD? 2. האם יש תוכנה אחרת שמומלצת לצריבה ב-HD ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
כיצד אני יכול להגדיר אילו "כותרות אחרונות" (Latest Headlines) יופיעו לי בסרגל הכלים? כרגע מה שמופיע זה מה BBC, אני רוצה להגדיר שזה יהיה מאתר ישראלי כלשהו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אתמול התחילו לי מספר בעיות במחשב והגעתי למסכנה שזה כנראה וירוס שנקשר לREADER_S ולא מרפה פירמטתי את כונן C(והתקנתי בו WINXP מחדש) וזה עזר בדיוק לכמה שעות אבל התופעות חזרו. לדוגמא כשאני מעלה את המחשב אז הוא מציג לי את התיבה של הלהכניס שם משתמש וסיסמה לWIN (מכיוון שאני אדמיניסטרטור ויוזר יחיד זה מעולם לא הופיע לי), הוספתי תמונות של ההודעות שהוא מציג לי והם חוזרות בלופ. בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם לאחרונה עברתי לאינטרנט זהב ו HOT למהירות 2.5 ועשיתי את הטלפון של זהב ומאז ה XFIRE לא מתחבר לי יותר בדקתי אולי הוא חסום בפייר וואל אבל לא!!.. הוא מגודר כמו שצריך מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? תודה שמעון
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אהלן אנשים... יש לי את הקוד הנ"ל בCSS: right: 0; width:-100%; height: 54px; position: fixed; bottom: 0; בשועל זה עובד אחלה, ד"א הקוד הוא לבר תחתון שתמיד נמצא למטה . עכשיו הבעיה היא שבאקספלורר זה מתחרבש לגמרי...אין לי שמץ מה הבעיה פה...אבל כנראה תאימות או משהו למרות שהקוד ממש נקי וקטן. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה ניתן לעבור פריימים בלחיצת כפתור בלי ללחוץ כל הזמן על pouse ו play, אני צריך ששום פריים לא יתפספס לא ראיתי את האופציות האלה בתוכנות כמו: bsplayer WMP VLC תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני משתמש ב windows movie maker בויסטה (גרסה 6.0 המצורפת עם מערכת ההפעלה). הבנתי שבווינדוס 7 תוכנה זאת כבר אינה זמינה ומחליפה אותה תוכנת ה windows live movie maker שעד כמה שהבנתי לא מכילה את כל הפונקציות שמכילה התוכנה הותיקה יותר. השימוש העיקרי שלי הינו הכנת מצגות מבוססות תמונות סטילס בצירוף קטעי וידאו קצרים. אני יודע שישנה אופציה פשוט להעתיק את כל הקבצים הרלוונטים למובי מייקר וע"י רישום קבצי DLL מסויימים התוכנה תעבוד מצויין גם בווינדוס 7. שאלתי היא- האם זהו הפתרון האידיאלי? האם מסתובבות בשוק תוכנות נוספות שיאפשרו לעשות את אותן מצגות והן קלות לשימוש כמו המובי מייקר ומכילות מספר לא מבוטל של אפקטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אוקי שמעו, הורדתי Norton Ghost Boot CD, ויש שם את הקבצים האלה: MOUSE.INI COMMAND.COM IBMBIO.COM MOUSE.COM AUTOEXEC.BAT CONFIG.SYS ותקייה בשם GHOST, ובתוכה יש GHOST.EXE. וזה מה שרשום בקובץ ה BAT. של ה AUTOEXEC - @echo off SET TZ=GHO-09:00 MOUSE.COM echo Loading... CD GHOST GHOST.EXE אפשר להבין שזה מפעיל את הקובץ MOUSE.COM, רושם שזה טוען, נכנס לתקייה GHOST, ומפעיל את הקובץ GHOST.EXE. - צרבתי את הקבצים ישירות לדיסק CD - אני מפעיל איתם את המחשב, ושום דבר לא קורה. הווינדוס עולה כרגיל... כי לפי ה AUTOEXEC, זה אמור לפעול לא? האם זה משנה שיש לי גירסה 12 מותקנת במחשב ואולי הקבצים שייכים לגרסא אחרת של GHOST? אגב, נכנסתי לאחר מכן לביוס, והגדרתי בלשונית BOOT, את הכונן דיסקים ראשון,…
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
או שהבפר טוען 20 שנה או שהוא בכלל לא זז. למשהו יש רעיון מה לעשות :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
האינטרנט שלי התחיל לזייף היום - לוקח לעמודים להיטען הרבה זמן, יש לי לאגים במשחקי רשת, ואני לא מוריד כמו שצריך. הרצתי סריקה עם כמה תוכנות שונות, Spybot Search&Destory מצאה לי טרוייאן בשם Zlob.Downloader.vcd , אך כשאני מנסה למחוק אותו מופיעה הודעה שאי אפשר בגלל שהמשתמש שלי הוא לא אדמיניסטרטור (למרות שהוא כן), אני מאשר ומופיעה ההודעה הבאה - http://www.siz.co.il/my.php?i=yt2diy0wi5zz.jpg מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
לפי הכותרת....אני מחפס קודק שיעפשר סאונד בסירטוני אינטרנט(דוג'--youtube ) בבקשה עזרה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה לפתיחת קבצי dump אבל משום מה אני לא מוצא את התקייה שלהם {הסתכלתי בסטיקי } ועדיין לא מצאתי ניסיתי דרך שורת ההפעלה אבל הוא אומר שאין תיקייה כזאת מותקן אצלי וינדוס אקס פי , מה שמוזר שעים הויסטה הוא כן פתח לי מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על החץ השמאלי במקלדת אז הסרט רץ אחורה.. השאלה איך אני מגדיר את זה למס' השניות שאני רוצה שהוא יחזור אחורה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה האחרונה של PcWizard הוא מראה לי הכל חוץ מהטמפ' של הכרטיס מסך. בתפריט הראשי של התוכנה, ב Video הוא מזהה את כרטיס המסך (4850), אבל בתפריט של הטמפרטורות אין התיחסות אליו. האם זו בעיה אצלי, או שככה התוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-