תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל אני מחפש תוכנה שאני יוכל לקחת תמונות וסרטון ולחבר אותם ולהדביק להם פס קול, הנה דוגמה למה שאני צריך לעשות - וכבר מצאתי שיר שאני רוצה לשים עם הסרטון הזה ( כמובן אם יש לכם שיר בסגנון של מלחמה כמו זה ובאורך של 3 וחצי דקות~ אני ישמח לשמוע! השיר שמצאתי מתאים בול רק שהוא טיפה קצר... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה אשר ניתן להתקין על מחשבים באותה הרשת כך שהעיבוד המקומי של מחשב מרכזי מתבזר ומחושב ע"י כל מכונה שעליה מותקנת התוכנה? תחת winxp. תודה, רודי.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
המטרה הוא לשחק, להפעיל משחק על מחשב מרוחק ולשחק אותו על מחשב אחר אחרת ברשת ביתית מהירות החיבור 12.5MB התוכנה צריכה להעביר גם קול 5.1 יש אפשרות לשינוי רזולוציה כמו לצג של המחשב המרוחק? יש תוכנה כזאות? מהירות החיבור מספק או שיש צורך לשדרוג נתב? תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני צריך אנטי וירוס ופיירול חינמים טובים למחשב שלי תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
היי היום קיבלתי את המחשב החדש ( HP ENVY ) וגיליתי שמקש INSERT עשו אותו עם ה F12 וכדי לבחור את INSERT ולא F 12 צריך ללחוץ על עוד מקש הבעיה אצלי היא כזאת יש לי איזה תוכנה שאני משתמש ב INSERT + F 12 F 4 F 5 באותו זמן ועכשיו זה לא ילך לי כי לא הגיוני שאני ילחץ על 3 מקשים כל זמן שאני יצטרך את זה שאלה אם יש אפשרות שאני יסדר את המקשים מחדש באיזה תוכנה ? ולשים את INSERT במקום ה PRINT SCREEN למשל ? ( בתוכנה שאני משתמש בה אין אפשרות לסדר או לבחור מקשים אחרים )
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה שבועות וגיליתי שהמצלמה שלי לא עובדת במערכת ההפעלה הנ''ל. לא יודע למה, אולי דרייברים (למרות שחלק מהאנשים אמרו לי שזה עובד בלי דרייברים על ווינדוס 7), בכל זאת בדקתי דרייברים ולא מצאתי כלום, אני מחבר את המצלמה רגיל וזה לא עובד... התייאשתי כבר ואני ממש צריך את עזרתכם ! תמונה ודגם של המצלמה: Vista WebCam נראה לי משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם השמור למערכת בתמונה לפי הסדר
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
חיברתי HD למחשב חדש כדי להציל חומר והוא לא נותן לי להכנס לתיקית Administrator הוא אומר לי שהגישה נדחתה,אולי בגלל שיש לי סיסמא לAdministrator???(אני זוכר תסיסמא) איך אני יכול להכנס לתיקיה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה שבאקס פי האייקונים של הסרטונים והסרטים יציגו תמונה מהסרט כמו בויסטה במקום להציג את הסמל של המדיה פלייר מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצרוב משהו ויש לי בעייה קטנה. יש לי דיסקים של 700 מגה ואני צריך לצרוב שתי קבצים,אחד 659 מגה שאין בעייה והשני 730 ואני לא רוצה לעשות אובר בורן. אני יודע שאני יכול לפצל את הקובץ ואני חושב שיש אפשרות דרך ווינראר מישהו יכול להגיד לי איפה זה? דרך אגב זה שתי קבצי ראר שצריך לאחד אותם מחכה לתשובה בתודה,איתי
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי את המחשב שלי ולא מצאתי את הדרייבר של הלוח אם. אז נכנסתי לאתר של אסוס מצאתי את הדרייברים של הלוח אם,אבל אני לא יודע האם להוריד את כולם או שלא? הנה הדרייברים שמופיעים שם: http://support.asus.com/download/download.aspx את איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?האם את כולם? תודה רבה שי נ.ב-אני רואה שהקישור שהבאתי לא מציג את רשימת הדרייברים אז הנה אני מעתיק אותם: 45 files found Qualified Vendor List (1) BIOS (7) [bIOS History] BIOS-Utilities (4) AUDIO (2) VGA (1) RAID (1) Utilities (12) Others (3) Manual (14)
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על אחד טוב לא מודים וכאלו אלה גירסה בפני עצמה עם אפשר קישור יהיה נחמד תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני לוחץ על קישור הוא נפתח לי בלשונית חדשה, והדרך היחידה לפתוח אותו באותה לשונית היא ללחוץ עליו כמה שניות. אני לא יודע מה קרה כי קודם זה לא היה ככה... בכל מקרה זה נורא מעצבן ואשמח אם תעזרו לי לשנות את זה... חיפשתי בכל האפשרויות ולא מצאתי תודה בכל מקרה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
הבן שלי כנראה לוחץ על כל חלון שנפתח לו כשהוא גולש, דבר שמילא את המחשב שלי בוירוסים. לצערי אין באפשרותי לפרמט, עלי להוריד כמה תמונות וקבצים חשובים ששמרתי על המחשב. בעת כניסה לאינטרנט, המחשב נכבה תוך חצי דקה. האם אפשר להתקין אנטי וירוס על דיסק און קי ומשם לנקות את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים , ברשותי WIN 7 64BIT, ודבר מוזר קורה לי בעת הפעלת המחשב לאחר RESTART או SHUT DOWN מלא, שכאשר המחשב עולה האייקון של החיבור אינטרנט למטה מצד ימין למטה מופיע עליו האייקון של התמרור עם הסימן קריאה הזה, מה שנקרא בעבר ה"קישוריות מוגבלת או חסרה", רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע את פתרונה, כיוון שזה די מרגיז כל הנושא . יש לומר שהמחשב שלי הוא מחשב חדש שמחובר בראוטר לעוד 2 מחשבים שבשניהם פועל האינטרנט מצויין בלי בעיה. ניסיתי גם UNINSTALL ומיד אחרי זה SCAN FOR HARDWARE CHANGE כשריסטרט אחרי זה אותה בעיה, וניסיתי UNINSTALL ריסטרט, לתת לו למצוא לבד דרייבר ואז שוב ריסטרט, ושוב לא פעל האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה שולח לי מהאנשי קשר שלי אליי הודעות זדוניות כל פעם..(מאנשי קשר ספציפיים) ברגע שאני פותח את המנסן אני ישר מקבל הודעה כזאת אם שאר האנשים אני יכול לדבר רגיל ואין בעיה אז מזה אומר? הוירוס אצלי או אצלהם? ואיך פותרים את זה? זה ממש מנגס ההודעות האלה וגם אי אפשר ככה לדבר ולתקשר עם האנשי קשר האלה יש לי את Malwarebytes' Anti-Malware ואנטי וירוס החינמי של AVAST והם לא מצאו שום דבר מיוחד... מה אפשר לעשות? הבעיה אצלי או אצלהם?
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
רשום לי בlog דבר כזה:Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.me אני לא יודעה מה זה אומר אבל זה מפחית לי את המהירות
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש.. הכל טוב ויפה ועשיתי את הבדיקה הזאת בווינדוס 7 עכשיו על המעבד והזיכרון הוא נותן תוצאה טובה אבל על הכרטיס מסך הוא נותן לי 6.0 ויש לי Hd5770 עם ה3850 שלי קיבלתי 6.9 ... מישהו יכול להסביר בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש לי בעיה, מחקתי את אנריל 2 לא מזמן , בעיקרון הוא נמחק אבל אני עדיין רואה אותו ברשימת התוכניות שלי אבל אני לא יכול לשחק בו כי כאילו מחקתי אותו. עכשיו אני רוצה להתקין אותו עוד פעם ואני לא יכול, יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? אני כבר מחקתי אותו מהרגג'סטי ואני עדיין לא יכול לשחק בו, אולי אתם מכירים תוכנה מיוחדת שמוחקת קבצים שנתקעו ברג'סטי?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, יש לי HDD חיצוני, ואני רוצה לבטל את החלוקת PARTITION שלו, חוץ מ-PARTITION MAGIC, יש עוד תוכנה מומלצת? אני עובד עם VISTA במחשב יש ל-VISTA תוכנה פנימית משלו בשביל ביטול PARTITION? האם יש אפשרות לבטל PARTITION גם ללא תוכנה חיצונית?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנה של כ 70% מופיעה שגיאה "c\office64ww.msi not found " הקובץ נמצא בדיסק ההתקנה אך משום מה בתהליך ההתקנה הוא נעלם. ולאחר מכן תהליך ההתקנה נפסק. ניסיתי להעתיק את כל תוכן דיסק ההתקנה למחשב ואז להתקין אבל אותה שגיאה בנוסף וידאתי שאין תוכנות שרצות ברקע . אודה לתשובתכם ,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
COOKIES וBOOKMARKS.. אני מפרמט את המחשב , איך לגבות את המידע מהדפדפן הזה?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מישהו מכיר פלאגין שמארה את התמונות (AVATARS) של הרשימת אנשים ממסנג'ר במירנדה? וגם מתעדכן שהם משנים תמונה? היה לי משהו כזה ואני לא ממש מוצא את זה שוב, חיפשתי שם באתר ולא מצאתי וגם משהו שמראה את השורה שכל אחד כותב אם אתם מכירים תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-