עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מחפש שני דברים: 1. לסנכרן את פיירפוקס בכמה מחשבים. ניסיתי כמה כאלה מהאתר של פייפוקס כמו foxmark ו box net אבל זה עלה לי בספאם ל gmail וב"שתילה" של כל מיני מועדפים ב bookmarks שלי. 2. לסנכרן בין פיירפוקס ל IE תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by nitro_6,

אני מחפש תוסף שמאפשר לשלוט על גודל התצוגה והטקסט, היה לי אותו פעם אבל פירמטתי את המחשב ושכחתי אותו

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  3. שלום לכם אני משתמש (זה שנים) במוזילה וכמובן גם בפיירפוקס באתרים שונים התוצאות (מראה) לא פועלות טוב במוזילה ולכן אני משתמש באינטרנט אקספלולר ( ) אני יודע שיש תוסף שמאפשר ע"י לחיצה ימנית על העכבר ליפתוח את אותו העמוד בדפדפן אחר אבל אני רוצה קיצורי דרך (בתור כפתורים) ישירות על הדפדפן (ליד הGO) אם מישהו מכיר איזה תוסף או דרך לעשות זאת אני ישמח לקבל הסבר תודה אנשים טובים עריכה: לפני שפתחתי את הת'רד הזה חיפשתי בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=134454.0 ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. אני מחפש תוסף לפיירפוקס שפותח טאב במקום חלון חדש, יש לי FF16. ודבר נוסף, לאחרונה שמתי לב שבחיפוש מילה מסויימת באנגלית CTRL+F אני חייב להקליד אותה בדיוק עם אותיות גדולות וקטנות לפי איך שהיא רשומה על מנת למצוא אותה. לדוגמא, בעבר על מנת לחפש את שם המשתמש שלי הייתי יכול לרשום פשוט metalhammer רק באותיות קטנות מאשר לרשום MeTaLhAmMeR.

5. Started by amir85,

מחפש תוסף מילים לשירים ל WMP 64BIT עד היום אני תמיד השתמשתי בתוסף http://lyricsplugin.com אבל הוא לא עובד לי בגרסאת ה64BIT. תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  6. Started by IlanF,

אני מחפש תוסף לכרום שישנה את האייקון של הפייסבוק לפי הודעות צ'אט שאני מקבל וכו'. פשוט כשעושים Pin tab הוא מוחק את הטקסט ומשאיר רק את האייקון, וכמובן שרק בטקסט כתוב אם יש לי הודעה חדשה... משהו כמו ש Better Gmail עושה לג'ימייל בפיירפוקס (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/better-gmail-2/) תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. אני מחפש תוכנה בכדי לארגן את המשחקים שלי עם אייקונים מיוחדים (לא ה-DEFAULT). יש לי WIN 7 ULTIMATE ואני כבר משתמש ב-ROCKETDOCK, ו-STARDOCK סתם כבד. לא משנה לי אם זה יהיה בכמו TASKBAR, סיידבר או סתם משהו סטייל FENCES (אבל מעוצב ונורמאלי פנסס זה סתם קווים), העיקר שיאפשר לי לקבוע אייקונים לקיצורי הדרך ולהזיז אותם. הבעיה היא שב-ROCKETDOCK אני כבר משתמש ואי אפשר למקם שניים, וב-TASKBAR אני לא יכול לשנות אייקונים. ראיתי לפני מלא זמן מישהו שבמחשב שלו כשלחצת על כפתור שהיה מעל ל-TASKBAR והיה לו אייקון של gamepad כזה, לחצת עליו ומשני הצדדים של הכפתור יצא DOCK כזה ארוך על כל המסך שהכיל כל מיני משחקים והאייקונים היו אייקונים של BOX-ART. לחיצה נוספת סגרה את ה-DOCK חזרה אל תוך הכפתור הבו…

8. אהלן. אני אחד שמוסיף הרבה מועדפים. במקום הדרך הרגילה של הוספת מועדפים הייתי רוצה לדעת אולי יש איזה תוסף שכולה מוסיף כפתור קטן שכשאני ילחץ עליו , הBOOKMARK יישמר מיידית ללא שאלות. תודה רבה מראש.

9. Started by eyal00,

שלום, עד לא מזמן היה לי פיירפוקס,אבל הוא עושה לי מלא בעיות ובעיקר איטי מאוד... בכל מקרה עברתי לכרום,ואני מחפש תוסף לסימניות כמו שהיה לי בפיירפוקס. בפיירפוקס היה לי את התוסף ROOMY BOOKMARKS חיפשתי משהו כזה ולא מצאתי... אגב,יש את אותו תוסף באותו שם בכרום,אבל הוא לא עובד כמו שצריך...

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by zvkel,

עשיתי לעצמי רשימת שירים ועכשיו אני פשוט נותן לה לרוץ אבל יש לי בעיה הווליום בכל שיר שונה ....שיר אחד שומעים ממש בשקט ואני מגביר ושיר אחרי זה פתאום הווליום קופץ אין איזה דרך לעשות שהwinap או המחשב יעשה מעין השוואה כזו של הווליום?

11. מחפש תוספים לFIREFOX 1.5 שהיה תוספים יפים שהיה דברים שימושיים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  12. Started by Googleness,

יש לי כמה תוספים בפיירפוקס שלאחרונה גורם לי קריסות מוזרות במערכת ואני לא מוצא אותם בכרום שאני משתמש בו יותר. 1. DownThemAll - מין מנהל הורדות בילט אין בדפדפן שמאפשר מגוון של אפשרויות כמו האצת מהירות ההורדה והורדה של אלמנטים מרובים בו זמנית בלחיצת כפתור. 2. VideoDownloadHelper - דומה לכל ההורדות מיוטיוב למיניהן אבל מאפשר לשמור קבצי סטרימינג בלחיצת כפתור מכל אתר. 3. אם יש לכם משהו מומלץ אחר תזרקו... אבל את שתי אלו אני לא מוצא בכלל.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

אני מחפש תוסף בסגנון TAB MIX PLUS. ותוסף תרגום, שיפתח חלון קטן עם תרגום המילה. בפיירפוקס אני משתמש בבילון.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  14. היי, לא הכנסתי את זה לסטיקי כיוון שאלה תוספים שאני מחפש ולא בטוח שהם קיימים. קיצור, אני משתמש במקסטון עוד מימי myIE2, והחלטתי לעבור לפיירפוקס אחרי שאתמול ביליתי שעתיים מהנות בניקוי תולעת שזחלה לי למחשב בעקבות החור האחרון ב ie. כיף לא נורמלי. אם מישהו יכול לייעץ לי כיצד להגדיר או איזה תוספים ניתן להוסיף כדי לתת לפיירפוקס את ההתנהגות שאני רגיל אליה ממקסטון: 1. Mouse Gestures - תחליף של הלחצנים Back ו Forward על ידי החזקת הכפתור הימני של העכבר והזזתו ימינה או שמאלה. אפשר בפיירפוקס? 2. דאבל קליק על שורת הטאבים פותח טאב חדש. דאבל קליק על טאב קיים סוגר אותו. יש משהו כזה? 3. פתיחת לינק בטאב חדש - גרירה של לינק מדף קיים כמה מילימטרים תפתח אותו בדף חדש (ולא תעביר אותי אוטומטית לדף…

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  15. יש כזה דבר?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by TimoTy,

פעם נתתם קישור ל TOOL BAR ששימש מילון אנגלי עיברי ב-FF פירמטתי ואני לא מצליח למצואאת אותו קישור ... למישהו יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. Started by GbeTech,

מי שמכיר את Maxthon או Slimbrowser, בטח השתמש באפשרות שמשלימה לך את הסיומות בשורת כתובת. (אין את זה ב FF, לצערי) כלומר שבמקום לעשות walla.co.il ENTER פשוט כותבים walla CTRL+ENTER (לדוגמא) וזה משלים אוטומטית ל walla.co.il. האפשרות היתה ניתנת לשינוי, כלומר יכלת לבחור בין ארבע קיצורים: ENTER CTRL+ENTER SHIFT+ENTER CTRL+SHIFT+ENTER האם אתם מכירים תוסף כזה ל IE7? כי הדפדפן מושלם חוץ מהאפשרות הזו.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  18. בדקתי תוספות כאלה שונות ותמיד באיזה שהוא שיר אני שומע רעשים כזה מגיע לצלילם מסויימים, לפי דעתכם איזה תוספת הכי טובה? אני גם מחפש תוספת נחמדה שלפי דעתכם הכי נוחה כדי שתציג לי את שם השיר כל התחלת שיר בתחתית המסך מעל השעון,אני מדגיש הכי נוחה?

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  19. יש כמה אתרים, שבהם אני גולש, שלא עובדים במוזילה. אז כל פעם אני צריך להעתיק את הכתובת שלהם, לפתוח את האקספלורר...ואתם כבר יודעים את ההמשך. וזה ממש מעצבן! אבל שמעתי שיש תוספת למוזילה, שבסך הכל לוחצים על כפתור והאתר נפתח בדפדפן האקספלורר אוטומטית. אפשר בבקשה לינק לתוספת הזאת?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  20. למי שלא מבין אז אני מחפש תוספת שתאפשר לי לשחזר את הדפים האחרונים שהייתי בהם בזמן שסגרתי את הדפדפן, בפעם הבאה כאשר אני פותח אותו. ראיתי כזאת אפשרות במקסטון. עדיף שאפשר יהיה גם לבחור איזה חלונות לעלות כמו במקסטון. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by itzikman,

רשום לי שאני צריך תוספת ששמה: Virtual Machine Additions חיפשתי בגוגל ומיקרוסופט אבל אני לא מוצא... בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  22. עדיפות גבוהה למשהו עם שימוש נמוך כמה שיותר במשאבים, לא צריך שום דבר מתוחכם עם שמירה של היסטוריית שימוש למאה שנה אחורה וכו תודה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by marking,

בבקשה תעזור לי אני חייב תורגמן דחוף הבביליון שלי דפוק (עברה תקופה הניסיון...) שיהיה עברי-אנגלי-עברי (יש לי מבחן קשה...)

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. PICAVIEW... תוכנה שממש אהבתי... פשוטה, שוקלת כלום, ונותנת גישה נוחה מאוד לתמונות, כפתור ימני בEXPLORER\MY COMPUTER וכל ממשקי WINDOWS בעצם... ואתה מקבל את התמונה מוגדלת אבל בקטן בתוך התפריט עם כמה אפשרויות עריכה בסיסיות ובלחיצה על התמונה היא הייתה נפתחת לגודל מלא. פשוט, נוח ועוזר המון לעבודה על המחשב. עכשיו עם XP pro 64bit היא כבר לא עובדת ואין לה עדכונים, זאת תוכנה שלא עודכנה מסוף שנות ה90... אני מחפש בנרות משהו דומה, אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע על פתרונות חלופיים ! תודה! אוהד.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by most,

או ל TRUE IMAGE יש משהו טוב?? גילוי נאות: שאלתי את זה בפוסט הזה נושא: איך Norton Ghost 12.0 החדש? יותר טוב מגירסת 8 שאמרו שהיא הכי טובה שיש אתמול אך הוא נדחק אחורה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.