תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תוכנה קלה שניתן לעבוד בה בקלות לערוך קבוצות ללא בעיות תודה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
יש לי נייד-120EJ cq60 של HP ואני לא מוצא דרייבר לכרטיס קול שתואם עם WINDOWS XP חיפשתי ברשת ולא מצאתי דרייבר מתאים. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, בלי יותר מידי מילים: http://vi9ati.deviantart.com/art/Eve-127404513
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של Maxtor שאני רוצה להוציא ממנו מסמכים ותמונות עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אז ההארדיסק נקלט בביוס אבל כשאני מפעיל את המחשב ונכנס ל "מחשב שלי" אני רואה רק את הכונן הראשון ה Maxtor לא רואים אותו שם עכשיו ניסיתי תוכנת שיחזור מידע וזה עושה כל רגע שגיאה כאילו הסקטור פגום ואני ממש חייב להוציא מההארדיסק הזה קבצים מה לעשות?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לפייסבוק מופיעים לי כל המשתמשים שהתחברו מהמחשב שלי בשורה של המייל, איך אפשר למחוק את כולם?? מחקתי את כל הקוקיס וההיסטוריה של האקספלורר וזה לא עזר עדיין תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
כלומר בין כל השירים שיש לי במחשב היא משווה לא דווקא בשם הקובץ אלא בכל מיני טאגים וככה יודעת מה יש פעמיים. תוכנה ספציפית לשירים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
השיפור במהירות ממש מורגש, ממש משתווה לכרום מהבחינה הזו. להורדה: http://www.mozilla.com/
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום, השתמשתי עד היום עם התוכנה NETLIMITER v2.0.10.1 והכל היה תקין עד שיום אחד התוכנה הוציא לי הודעה שיש לי TRIAL ואי אפשר להמשיך להשתמש, התקנתי מחשב וזה המשיך. הסרתי את התוכנה והתקנתי את הגרסה היותר ישנה .v2.0.7 עם קראק. הכל היה טוב שהמחשב החליט שבא לו להתכבות כל כמה זמן. בעזרת התוכנה windbg של מייקרוסופט גיליתי שהבעיה בnltdi.sys שזה בעצם אזשהו דרייבר של התוכנה. שתי שאלות: 1.מה אפשר לעשות כדי להשתמש עם התוכנה ? 2. איזה תחליף יש לתוכנה (המטרה היא להגביל העלאת/הורדת מהירות באינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי את כל הדרייברים אל לוח האם Asus P5B SE אם אפשר? אני רוצה לפרמט את המחשב אבל נשבר לי הדיסק עם כל הדרייברים שלו ( המקורי ) אני יכול בבקשה הורדה של כל ההתקנות שהיו עליו? בבקשה כמה שיותר מהר המחשב לא זז לי
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון אבל זה היה נראה לי הכי קרוב לבעיה שלי. אני מנסה לראות סידרה בBS PLAYER ואני גוררת אליה כתוביות בעברית. הבעיה היא שהם מופיעות כג'יבריש. בדקתי את כל הכתוביות שהורדתי וכולן בג'יבריש. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש את שורת החיפוש הזאת ליד שורות הכתובות.... ואני רוצה שכשאני מחפש בגוגל אז זה יקשר אותי לגוגל בעברית וזה מקשר אותי לגוגל.קום בעבר זה לא היה ככה.... איך משנים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי firefox מסוג 3.0 ואני רוצה לעבור ל3.5 איך אני יכול לשמור את המועדפים + הגדרות + סיסמאות וכולי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בדוס שבודקת שגיאות בדיסק קשיח. אבל יש בעיה שאני לא מצליח לסרוק דיסק קשיח מסויים. אני אסביר: יש לי לוח אם בדגם ASUS - P4P800 במחשב שלי יש 2 cdrom אחד DVD רגיל והשני צורב רגיל ושניהם מחוברים ל- IDE2. ויש לי 2 דיסקטים קשיחים אחד W.D. 40GB והשני MAXTOR 160GB מחוברים שניהם ב- IDE1 בדיסק הראשון 40GB יש חומר חלונות XP ודיסק השני 160GB יש חומר חשוב גיבויים אני רוצה ליסרוק בדיסק שגיאות דיסק קשיח השני maxtor 160GB .בביוס הגדרתי ש- CDROM שיעלה לי דיסק תוכנה בדיקה דיסק שגיאות ויסרוק את דיסק קשיח הזה. שעולה לי תוכנה בדיקה מראה שם דיסק קשיח הראשון w.d. 40GB ואני לא רואה דיסק קשיח נוסף של 160GB. נסיתי לשחק בהגדרות ביוס בלוח אם שיעלה לי דיסק קשיח 160GB ולא הצלחתי רק עולה לי …
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
רכשתי מודם פקס USB של SMARTLINK והוא מחייג בפולסים במקום בצלילים. לא הצלחתי לשנות את החיוג לצלילים. אודה על עזרתכם dlampert@012.net.il
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
הי, אני עומד לקנות מחשב חדש לאינטרנט, ומעדיף להיות בנתיים מוכן ולדעת מה ההגנה הטובה ביותר למחשב? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
בעיה 1: כשאני גולל את המסך למטה בדפדפן הוא גולל בקיטועים ולא רצוף. מה הסיבה? ומה לעשות? בעיה 2: כשאני רואה סרט הקול מופיע לפני שרואים את האיש מדבר. מה לעשות? יש בעיקרון עוד משהו אבל אני לא יודע אם זה בעיה במחשב. יש לי מסך 22 אינצ' וכשאני רואה סרט אני לא רואה את הסרט ברור כלומר אני רואה את הפיקסלים. זה בעיה במסך או באיכות של הסרט? או בהגדרות של רזולוציה וכו'?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי לכולם, לאח שלי יש כמה מאות טובות של תמונות מהטיול שלו בפרופיל בפייסבוק שמפוזרות בדי הרבה אלבומים, וההורים שלי רוצים שאני אצרוב להם את כולם. השאלה שלי היא אם יש תוכנה שיכולה להוריד לי את כולן בבת אחת, כי רוב הסיכויים שאני אנגח במסך של המחשב עד שאני אנפץ אותו לפני שאני אסיים להוריד את כל הכמה מאות תמונות האלה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו מתאים.. בתודה, רן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט וידאו שצולם ע"י אדם שיציבות ידיו היא לא מתכונותיו החזקות, צפייה בסרט הנ"ל לא רק לא נעימה אלא גם זה מעוררת מחלת ים. ההגיון שלי אומר שאפשרי תיאורתית לבטל את הרעידות האלו ע"י ביטול אחוזים מסויימים מהתמונה (למעשה קורפ אקטיבי). יש תוכנה שתעשה דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני צריך סריאל לתוכנה לאחר שחיפשתי נוכחתי לדעת שכל הקראקים לתוכנה מכילים וירוס!! בבקשה עזרה זה דחוף מאד
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לערוך קבצי EBOOK כך שיתאימו למסך מסויים (מכשיר סלולרי), לשנות גודל פונט, רזולוציות, וכו' ? אם כן, איזה תוכנה הכי טובה לכך ?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה פשוטה ובסיסית לעיצוב תמונה והוספת טקסט. בעבר השתמשתי בACDSEE אבל הכתב על התמונה יוצא הפוך (פסיקים ונק') המטרה היא כתיבת ברכה ושינוי של התמונה לגוון עתיק לדוגמא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי עכבר חדש, Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 ורציתי לדעת אם אני יכול באיזושהי דרך לגרום לגלילה של הגלגלת לצדדים [ימין ושמאל] להחליף טאבים בFF.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
למי שלא מכיר Peacekeeper (ר"ת PK) תוכנה שנוצרה ע"י futuremark המפתחים של 3DMark. PK היא תוכנה שבודקת אונליין את ביצועיי האינטרנט (אינו דורש הורדה) PK את הדפדפן ע"פ ביצועיי javascript במצבים שונים. התוכנה עצמה יועדה להשוואה דפדפנים אבל יש עוד השפעות על הציון כמו המעבד בעיקר והכרטיס מסך (לא בטוח). קיים אפשרות התוכנה תבדות את החומרה (scan) בעזרת activex אבל זה לא חובה ולא מזיק לתוצאות הבדיקה. התוצאות של המפרט שלי (רשום מימין) עם אוברקלוק ל3.8 הם: IE8.0 1200 points FF3.5 2467 points אחרי הבדיקה יש ממוצע תוצאות של דפדפנים שונים על מעבדים שונים. ומה שמוזר שI7 920 מקבל ממוצע של 2559 נק' בFF3.5 וזה הפרש נמוך מאוד מהמעבד הדו ליבה שלי. אני מסיק מזה שOC טוב לביצועי דפדפן מאשר מעבד י…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-