תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי עם וירטואל דאב ועוד תוכנה אבל החלק השני לא יוצא טוב מבחינת הקול והתמונה,ושמתי לב שכל הזמן זה ככה. מישהו מכיר משהו טוב?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שמאפשרת לגזור קטעים מסרטי MPG ו AVI, לערוך ולחבר?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
פירמטי את המחשב ושאני מתקין את הדרייבר של כרטיס קול זה עושה לי בעיות : לא נכנס לי לדברים , לא עולה ה explorer.exe בהתחלה ועוד ... אז אם מישהו יכול להביא לי דרייבר מעודכן , תודה. איזה דריבר: כרטיס קול. שם הדרייבר (חברה): RealTek . דגם: Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller . סוג ה-WINDOWS: וינדוס XP . אפשר שיהיה לי סאונד בלי הדרייבר ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני יושב כבר שעתיים ולא מצליח להבין מה לא בסדר... זו הפעם הראשונה שאני מתקין וינדוס 7 (עד היום היה לי XP) אני מתאר לעצמי שלמי שיש וינדוס 7 התשובה צריכה להיות ברורה מאליה עקרונית פעם ראשונה שאני מתקין וינדוס והוא מעדכן דרייברים לבד הכל כביכול מעודכן, הסאונד כביכול עובד, אין חומרה לא מותקנת, ועדיין בפועל אני לא שומע כלום ניסיתי לחבר קלט אחר למגבר אך הבעיה לא במגבר, להסיר את ההתקנה ולהתקין מהדיסק עצמאית, ועדיין לא שומעים כלום השתגעתי, נדפק לי הראש מזה הלוח הוא p5k-e asus הוינדוס בגירסת 64 תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מסך LCD רחב 900*1440 ואני עובד ברזולוציה הטבעית שלו. הבעיה היא שהטקסט מאוד קטן ולא נוח לקריאה. את הבעיה הזו בוינדוס פתרתי ע"י קביעת 140DPI לטקסט ואכן כל הטקסט בוינדוס עבר לגודל נוח. הבעיה הגדולה שלי היא באתרים בעברית כמו YNET ששם אני לא מצליח לשנות את הגודל. ניסיתי לשנות ב- VIEW<TEXT SIZE אבל זה לא משנה שם כלום ( באתר הזה זה כן שינה) מישהו יודע על פתרון לבעיה (התקנת פונטים אחרים או משהו כזה) או שפשוט לא קיים ???
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
כשאני לוחץ על האייקון פותח את האינטרנט ואז אח"כ לוחץ על האייקון שוב כדי לפתוח עוד דף הוא לא פותח לי אלא מקפיץ את הדף הקודם. נראה לי שזה איזו אפשרות בדפדפן,איך אני עושה שזה יהיה רגיל שמתי שאני לוחץ נפתח עוד דף ועוד דף?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את קובץ בפורמט AVI ולצרוב אותו על דיסק DVD כל שאני אוכל לצפות בו ב מכשיר DVD שלי. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ AVI לפורמט של DVD נכון? יש לי את התוכנה "AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter" בשביל זה. בתוך התוכנה הזו אני צריך להמיר לפורמט של DVD, VCD או SVCD? מישהו יכול לענות לי? אחרי שבחרתי לאיזה פרומט להמיר את הקובץ AVI איך אני צורב אותו ב NERO? יש לי את Nero 7 Premium. איזה אופציה של צריבה אני צריך לבחור שם? לאיזה קובץ אני עושה Burning? שעשיתי Convert מקובץ AVI ל DVD ראיתי שנוצרים שלושה קבצים שונים. איזה מהם אני צריך לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בOUTLOOK 2003 בלוח שנה אני לא רואה את הפגישות שלי בתצוגה של יום/חודש/שנה ואני רואה רק בתצוגה מקדימה מה ניתן לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
למי שלא יודע זאת תוכנה שאפשר לדבר איתה בעזרת האייפי אז עכשיו אני רוצה למחוק תתוכנה איך אני עושה זאת? נכנסתי להוספה ולהסרה ואין שם תתוכנה בכלל גם דרך "כל התוכניות" אני לא מצליח עזרה בבקשה!!!1
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש לפני מספר ימים, עם מערכת Vista64 bit גרסאת home premium. בג'ימייל, פייסבוק, וכל אתר ששומר קוקיז, אני מקבל ארור על זה שאני לא שומר קוקיז, או שסתם אני לא מצליח לעשות "זכור אותי" וכיוצא בזה. בהגדרות הלכתי לprivacy->advanced->override ועשיתי accept לקוקיז מצד ראשון ושלישי, ובכל זאת, לא שומר קוקיז. שדרגתי ל IE8, גם זה לא עבד. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ txt ששוקל 14 מגה ואני לא יכול לפתוח אותו עם שום תוכנה בגלל שהוא שוקל הרבה ואז התוכנות נתקעות.. אני מחפש תוכנה שתפצל לי את הקובץ לכמה קבצי txt קטנים...
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אשמח לקבל הכוונה לתוכנה לניהול פונטים וכיצד להשתמש בו בתמורה אשלח כמה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא כל כך בטוח שהניא בעיה פשוט לא הצלחתי להבין יש את התיקייה programData הורדתי אימיול וזה לא רוצה להוריד כלום אני בטוח שזה שומר את הקבצים שם ומנסה לקרוא את הקבצים בתיקייה האחרת עכשיו יש לי עוד שאלה איך נפתרים מכל השאלות על ההרשאות האלה כל תוכנה שאני רוצה להתקין או כל משהו שאני רוצה לעשות אני נתקל בשאלה האם לאפשר לתוכנית להמשיך.... תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
קיימת? אם כן, אשמח ללינק. אני מתכוון לתוכנה שתחקה צעדים שאני יקבע לך מראש, איכשהוא... לדומגא: קליק ימני במיקום מסויים, כתיבה משהו, עוד קליק וחוזר... אם זה לא הפורום בבקשה להעביר. תודה מראש, אליאב.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
לא כולם, אבל לאחרונה הרבה סרטים שאני מפעיל עם ספלאש לייט הם בלי קול . לעיתים עם קול אבל מאוד חלש, או שקול חלש אבל כשיש יריות למשל אז הוא מתחיל להשתגע וניהיה יותר מדי מה הבעיה? קודקים? אם כן, למה בנגנים אחרים אין את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה חינמית שמפצלת לפי נקודות זמן קבצי mp3 תודה
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אני יכול לדעת מה ה-Computer ID שלי? תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
משתמש באנטי וירוס המבונה windows defender. ואני מחפש במקביל תוכנה שתגן מרוגלות שונות ומשונות. אשמח להמלצה לכמה כלי טובים, לא חייב חינמים. thanks!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס נחשב להכי טוב היום?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום,לאחר שחיפשתי,ולא מצאתי בפורומים,אלו,היתי מבקש לדעת מקצועי,האם יכול להיות,שאני לא מצליח,ליצור,גיבוי(IMAGE) למחיצה אחרת ,עם תוכנות כמו,נורטון גוסט,וגם עם תוכנת אגרוניס.כאשר ברשותי כונן קשיח מסוג, SATA,(כמובן שגם לוח האם תומך בסאטה) תודה ,מחכה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-