עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני יודע שהיא מנגנת מוסיקה אבל אני צריך מידע בעברית בבקשה,תודה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by shtrodel,

בגלל שאני מפנה את הדומיין שלי מאחסנה ציבורית אליי למחשב אני צריך תוכנה שתדע לעדכן את ה-IP שלי בכל פעם מחדש.. מעוניין בתוכנה טובה בגלל שהיא נמצאת בזכרון כל הזמן אז חשוב שהיא לא תהיה מהזוללות + לא חייב חינמית.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by stone cold,

הורדתי לא מיזמן גירסת ניסיון ומאוד אהבתי תאנטי וירוס הזה אז החלטתי ליקנות במיקרה שהמחיר זול ומוכרים אותו בארץ ואני כמובן מיתכוון לעותק מקורי כי לא תמיד צריך לישתמש בפרד ודרך אגב אני יודע שאפשר ליקנות מהאינטרנט אבל אין לי ויזה שמאפשרת לי ליקנות מיחול ואני לא בוטח בקניה דרך מחשב ביתי(אני תמיד מוצא תוכנות ריגול במחשב שלי) בקיצור מה המחיר? איפה אפשר ליקנות? וכל כמה זמן ניגמר התוקף של העידכונים?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by The Ball,

תוכנה כבדה שלדעתי לא עושה הרבה.. על איזה תוכנות אתם ממליצים? מנסיון אישי ו/או מביקורות שקראתם?

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  6. היי האם למישהו יש מושג כיצד ניתן להסתיר את איקון התוכנה/הסרביס של תוכנת VNC ? וכמובן שהתוכנה תמשיך להיות פעילה. תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. האם זה נכון שבחלון מוזילה אחד אפשר לפתוח כמה אתרים ובמסגרת החלון לעבור מאתר לאתר? ואם כן אז איך? תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי 2 שאלות 1. האם אפשר לבטל באיזה צורה את דו"'ח השגיאה של ווינדוס שקובץ שתוכנות קורסות (הדו"ח שששואל אותך אם לשלוח את הודעת השגיאה למייקרוסופט) 2. אני זוכר שפעם היה איזה משהו ברג'יסטרי נראה לי בשביל להעיף תמסנג'ר שבא עם הווינדוס מהמחשב אפשר בבקשה?... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by the kooks,

שלום. היום אחרי שניקיתי את ההיסטורי קוקוז וכדומה בדפדפן כנראה עשיתי משהו לא בסדר בהגדרות לא זוכר מה.. בכול אופן כל פעם שאני סוגר את הדפדפן נפתח לי החלון הבא מישהו יודע איך אני מבטל את זה לקביעות.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  10. Started by puuma,

יש לי צורב די וי די ותוכנת נרו. השאלה שלי אם אני יכול לצרוב סרט בפורמט vcd או כל פורמט אחר על גביי הדיסק די וי די.. (כאיל ואני רוצה כמה סרטים בתוך הדיסק די וי די שיהיה ) השאלה אם אפשר ואם כן אך אני עושה את זה בנרו תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  11. ברקע מופיע כיתוב של איזה שטות של ספייוור. הקטע הוא שאני לא יכול להחליף, את הרקע (זה נעל אותו איכשהוא) ולא הצלחתי למנוע מהPROCESS שגורם לזה להופיע להיעלם. מחקתי הרבה זבל עם HIJACKTHIS, ADAWARE וSPY SWEEPER ואפילו סידרתי הרבה דברים עם LSPFIX, וזה הדבר היחידי שנשאר ולא הצלחתי להעיף אותו. למישהו יש עצות?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  12. שלום האם יש תוכנה שיכולה להשמיד מה שכתוב בדיסק? תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by dark_zero,

ניסתי לראות סרטים על המחשב והם עבדו לא טוב אבל יש לי כרטיס מסך מספיק טוב אני חושב RADEON 9250 128MB

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  14. איך אני יכול לראות מה הדפיסו דרך המחשב שלי לאחרונה, בזמן האחרון, בכלליות אפילו.. או איך אני יכול לגרום לזה שאני יוכל לראות בעתיד מה שלחו להדפסה דרך המחשב שלי.. תודה.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  15. השאלה בכותרת... הנה תמונה: תודה מראש לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם... הורדתי משחק ששוקל 712 מגה. השאלה שלי היא איך לחלק אותו שבהתקנה שלו ידרש הדיסק השני ? אני חושב שפעם ראיתי מישהו עושה את זה, אבל עם התקנה של InstallShiled (ששמה כמו שאני יודע מחלקים את קבצי הCAB לדיסק אחר אם רוצים שההתקנה תבקש דיסק נוסף - אני בספק, כתבו אחרת אם אני טועה !)... כאן זו התקנה מסוג לא מוכר (לי, לפחות) - התקנה של מייקרוסופט כזו... אם תענו לי על השאלה הזו, זה יפתור לי בעיות רבות עם התקנות של תוכנות ומשחקים אחרים... בתודה, נעם בן-שבת.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by idani1983,

היה מותקן לי במחשב אלכוהל 120% גירסא 9.5.2 והחלפתי אותה לגירסא 9.5.3 אך לצערי שכחתי לעשות UNINSTALL לפני. התוצאה היא שהכוננים הווירטואלים שהיו לי נשארו עכשיו והם לא מופעים לי בגירסא החדשה וכרגע הם בעצם כמו כל כונן במחשב רק שאני לא יכול להסיר אותם . הבעיה לא מפריעה כרגע לתפעול המחשב אבל זה מעצבן - הבעיה היא שגם לא ניתן לעשות UNINSTALL לאותה גירסה כיוון שהיא לא מופיעה "בהוסף \הסר תוכוניות" מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  18. אני לא יודע מה הולך אבל כבר יומיים שגוגל לא פועל לי לא בפיירפוקס ולא באקספלורר, רציתי לשאול אם זה פועל לכם...?

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by swg,

מחפש תוכנה שמחברת קבצי VOB. שהתוכנה תוכל לחבר לי מספר קבצי VOB שאני אבחר. תודה ענקית מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. שמעו אני צריך תוכנה שמאשרת conversion בין .avi לVCD ושגם מחלק את הקבצים שתאפשר חילוק של קובץ לחלק אחד של נגיד 600 מגה והחלק השני של 200... חיפשתי בגוגל אבל זה יותר מידי ולא מסודר אז אם למישהו יש איזה המלצה אני ממש צריך ותודה...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by Freddy,

השאלה כבר בכותרת תודה מראש אודי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avivlevy,

טוב רציתי לעשות בדיקת מהירות בין כמה דפדפנים כגון: nternet Explorer פיירפוקס Flock Opera אוונט איך אני יכל לעשות את זה ?? למישהו יש רעיון?

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by TermiNal,

שלום לכולם ותודה. זה התחיל כשהתקנתי נרו 7 ובטעות בלי לשים לב הוא התקין לי גם איזה תוכנה של השמעת מוזיקה של נרו והגדרתי אותה כדיפולט אחריזה רציתי למחוק אותה וגם את נרו 7 כי מצאתי תוכנה יותר טובה אז עשיתי uninstall עשיתי ריסטרט ובאתי להפעיל את אייטיונס מאז כל פעם שאני פותח אותו זה נותן לי את ההודעת שגיאה של ה-XP ושושואל אותי אם לשלוח אותה למייקרוספוט, התקנה מחדש לא עזרה. אגב אותו דבר קורה עכשיו עם quicktime רק בלי הקטע של ההודעת שגיאה הוא פשוא לא נפתח (ובטח יש קשר בן השתיים כי מתקינים אותם ביחד) ולעומת זאת הווינדוס מדיה פלייר עובד מה עושים?

24. Started by YoS1,

לאחר פירמוט או עידכון הווינדוס אין לי שום התקנה בהוספה/הסרה של תוכניות אפילו לא הInternet Explorer מישהו מוכן לעזור לי? כי יש לי הרבה התקנות במחשב אבל אין לי את הUninstall שלהם בהוספה/הסרה של תוכניות

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  25. Started by idofr,

היייי תגידו מישו יודע איך אני עושה במקס גדר כזאת לא גדר עמודים כזאת אלא גדר גדר משו יפה.... 2. יש את החומר של הבטון שמגיע עם התוכנה איך אני גורם לו להיות בצורה של לבנים? תודה לעוזרים ולמנסים לעזור

• 4 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים