תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי האם למישהו יש מושג כיצד ניתן להסתיר את איקון התוכנה/הסרביס של תוכנת VNC ? וכמובן שהתוכנה תמשיך להיות פעילה. תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
שמעו אני צריך תוכנה שמאשרת conversion בין .avi לVCD ושגם מחלק את הקבצים שתאפשר חילוק של קובץ לחלק אחד של נגיד 600 מגה והחלק השני של 200... חיפשתי בגוגל אבל זה יותר מידי ולא מסודר אז אם למישהו יש איזה המלצה אני ממש צריך ותודה...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די ותוכנת נרו. השאלה שלי אם אני יכול לצרוב סרט בפורמט vcd או כל פורמט אחר על גביי הדיסק די וי די.. (כאיל ואני רוצה כמה סרטים בתוך הדיסק די וי די שיהיה ) השאלה אם אפשר ואם כן אך אני עושה את זה בנרו תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
טוב רציתי לעשות בדיקת מהירות בין כמה דפדפנים כגון: nternet Explorer פיירפוקס Flock Opera אוונט איך אני יכל לעשות את זה ?? למישהו יש רעיון?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... הנה תמונה: תודה מראש לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש דיי טוב. הבעיה שאחרי שבוע הוא התחיל קצת להאיט אז עשיתי סריקות ב ad awera התקנתי krasp... עשיתי סריקה וזה לא מצא כלום. יש לי על המחשב גם krasp וגם symantec firewall. הבעיה החלה מאז שכמעט כלל דבר שאני עושה עולה הדבר הבא: http://img380.imageshack.us/my.php?image=plb4ii.jpg ואז הוא מפנה אותך לאיזה הורדה מהאתר שלהם. זה כמו מין סריקה קטנה. אחרי שעשיתי את הסריקה הזאת כמה פעמים היא לא מצראה כלום. בבקשה אני צריך עזרה . (אני לא גולש באתרים האלו שאתם חושבים ) אני משתגע ???
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לאחר פירמוט או עידכון הווינדוס אין לי שום התקנה בהוספה/הסרה של תוכניות אפילו לא הInternet Explorer מישהו מוכן לעזור לי? כי יש לי הרבה התקנות במחשב אבל אין לי את הUninstall שלהם בהוספה/הסרה של תוכניות
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה. זה התחיל כשהתקנתי נרו 7 ובטעות בלי לשים לב הוא התקין לי גם איזה תוכנה של השמעת מוזיקה של נרו והגדרתי אותה כדיפולט אחריזה רציתי למחוק אותה וגם את נרו 7 כי מצאתי תוכנה יותר טובה אז עשיתי uninstall עשיתי ריסטרט ובאתי להפעיל את אייטיונס מאז כל פעם שאני פותח אותו זה נותן לי את ההודעת שגיאה של ה-XP ושושואל אותי אם לשלוח אותה למייקרוספוט, התקנה מחדש לא עזרה. אגב אותו דבר קורה עכשיו עם quicktime רק בלי הקטע של ההודעת שגיאה הוא פשוא לא נפתח (ובטח יש קשר בן השתיים כי מתקינים אותם ביחד) ולעומת זאת הווינדוס מדיה פלייר עובד מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
בתוכנה Cubase מדריכים אם אפשר ואם לא אז אפקט רדיו ממ ?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם צורב DVD ורציתי לדעת איזו תוכנה הכי מומלצת (לא צריך משהו מסובך) בשביל לצרוב DVD וגם דיסקים רגילים (MP3 ו-DATA) עד עכשיו השתמשתי בNERO אבל אין שם אפשרות לDVD תודה מראש ניב
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אוקי אז ככה התחלתי פרויקט ראשון שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157590.new#new ואני צריך שמישהו יסרטט לי כמה דברים בתלת מימד.. אם מישהו יכול ומוכן לעזור לי אז שיצור איתי קשר בבקשה בבקשה.. :-X תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה ללכידת ווידאו ממצלמת אינטרנט? מצלמתי בכל מקרה היא GPT I-cam 340. תודה מראש, בן
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוסף שראיתי פעם לתוכנה Mozilla Thunderbird שמאפשר לבחור איך לפתוח לינקים למשל אם יש לינק מסוים שאני רוצה לפתוח בmaxthon אז מופיע רשימת תוכנות בתפריט הלחצן הימני וכך אפשר לפתוח את הלינק בנוחות ובלי שגיאות. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני ממיר וידאו אנלוגי לוידאו דיגיטלי ומקבל 4.5 ג'יגה לשעת קלטת האם זה הרבה? איך ניתן לצמצם את הנפח של הוידאו בלי לפגוע באיכות בצורה קיצונית? תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
הבנתי שכדי שאימיול יפעל בצורה נורמלית צריך להגדיר אותו כראוי או משהו בסגנון הזה, אז תהיתי אם מישהו יוכל להסביר לי קצת ויאמר לי איך עושים דבר כזה :]
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אתה מכירים תוכנה כזו? אבל שיהיה אפשר לשלוט על כל המאוררים (ציפסט\מעבד\כ.מסך\מאוררי מארז\ספק) אפשר בכלל לשלוט על המהירות שלהם? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הוינדוס XP PRO "נפל לי" , החזרתי אותו לאויר ע"י החזרת ה DLL שנעלמו, תראו את פירוט ב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157323.0 בדקתי וירוסים - אין , התחלתי לחפש תוכנה של אנטיוירוס בסוף לא הורדתי כלום -> ואז אחרי restart נעלמה התקנה של הכרטיס רשת התקנתי מחדש, ואז נעלם התוכן של encoding ב IE ולא יוכלתי לגלוש. adware , spybot ו nav (נורטון אנטי וירוס) לא מצאו כלום. עשיתי התקנת repair לוינדוס ... ואז ה- nis (נורטון סיקויוריטי) עשה קצת בעיות... בנוסף עף לי האופיס 2003, כנראה שאני גם צריך להתקין מחדש את SP2 (זה בטח בגלל ה-repair) (אגב sypbot לא מתעדכן לי אני עובד על זה כרגע) בקיצור אני צריך שתעזרו לי עם הלוג של HijackThis כי זה הדבר האחרון שלא בדקתי (אגב הלוג הוא…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
התקנתי אותו אתמול על חשבון ה-OUTPOST שהיה לי ושגרם להאטה מסויימת בביצועי המחשב. אני מאוד מחזיק מ-AVG ומהאנטי וירוס שלהם . אחרי שהתקנתי את הגרסה שכוללת גם פיירוול , ביצעתי סריקת פואטים דרך האתר הנ"ל : http://www.pcflank.com/scanner1.htm?from=myinternet התוצאה יצאה משביעת דעת , כל הפורטים שלי מוסתרים . בגדול אני מודע לעבובדה שיש פיירוולים כמו זה של WIN SP2 שהם טובים בהגנה מפני התקפות חיצוניות אבל תא מאוד מוצלחים בזליגת מידע מהמחשב . איך ה-AVG לעומתו ולעומת ה- OUTPOST . תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן עברתי ממקסת'ון ל FIREFOX משום מה, למרות שהוא מוגדר כדפדפן ברירת מחדל, וחזרתי והגדרתי אותו כך מהאפשרויות שלו - עדיין לינקים מתוכנות שונות של מיקרוסופט, מתעקשים להפתח עם המקסת'ון (תוכנות למשל כמו אווטלוק2003 או מסנג'ר לדוגמא, כאשר לינקים מ ICQ ומתוכנות לא מיקרוסוטיות, נפתחים בFIREFOX כרגיל) יש מצב שזה בגלל איזשהו REGISTRY TWEAK שבזמנו השתמשתי בו בשביל לנעול פתיחה של המקסת'ון כי בעבר עצבן אותי שלינקים מהמסנג'ר נפתחים ב IE רגיל ולא מקסת'ון... אז כנראה שהתקנתי פאטצ' לזה... יש למישהו רעיון איפה אני מתקן את זה , כך שכל לינק, לא משנה מאיפה, יייפתח ב FIREFOX ? עריכה : לפעמים אני לא מחפש לפני שאני שואל חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פתרון בצורת תוכנה, שמאפסת …
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בBITCOMET והייתי מאוד מרוצה אבל המקום שהורדתי דרכו הפסיק את התמיכה בתוכנה הזאת ועכשיו אני נדרש למצוא תוכנה חליפית.. זקוק להמלצה חמה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אסט: נוד32 - אנטי וירוס [גרסה 2.50.16-אדמיניסטראטור] / [Eset: NOD32 Antivirus [v2.50.16-Administrator או נרטון 2004 אני לא מכיר בכלל את הנוד 32 ואין לי מוסג איך הוא עובד ואיך מפעיל אותו אז השאלה שלי אם עדיף לי להישאר אם הנורטון 2004 שלי כי אותו אני מכיר יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עדכון ביוס ללוח ישן של ABIT-VL6 מפני שהחלפתי למעבד קצת גדול יותר והלוח לא מזהה אותו רק 400 והמעבד 800 לא נתקלתי אף פעם בבעיה כזו ואמרו לי שאני צריך לעדכן אז מי שיודע שיתן לי לינק ישיר לעדכון תודה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם DEAMON TOOLS התקנתי את 4 החדש!ומה שקרה הוא שזה השאיר לי דרייב אחד בלי להסיר אותו! כך שגם שדיימון לא מופעל נשאר לי אחד פתוח! איך אני מסיר אותו? עריכה: העצלנות עוד תהרוג אותי ;D הנה לינק למי שנתקל\יתקל בבעיה http://www.daemon-tools.cc/dtcc/t448-i-uninstalled-dtools-but-the-virtual-cdrom-is-still-there.html
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-