תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
דרישות קריטיות: 1. יכולת לבצע גיבוי עם פילטר על סוגי קבצים ושמות תיקיות. סופר-קריטי, כיוון ש-90% מנפח התיקיות לגיבוי הוא של קבצים זמניים ענקיים שלא מעניינים אף אחד! 2. יכולת לבצע גיבוי אינקרמנטלי. 3. יכול Versioning כך שאם קובץ נדפק הוא לא "ידרוס" קובץ תקין ברגע שהגיבוי ירוץ. 4. יכולת שחזור פשוטה שאינה תלויה בתוכנה עצמה (בניגוד לקליינטים של SVN למשל). 5. יכולת תזמון של גיבויים אוטומטיים. רצוי מאוד: 6. יכולת לגבות קבצים פתוחים. 7. דיווח דרך EMAIL על בעיות/הצלחה של גיבוי. 8. יכולת ZIP של קבצים/תיקיות בנפרד (לא ZIP אחד גדול). 9. הצפנה של הגיבוי - חביב ובתנאי שהסרת ההצפנה לא דורשת את התוכנה עצמה. 10. עדיף חינמית וללא התקנה כמובן. 11. יכולת העברה של פרופילים/הגדרות בקלות ממ…
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום. אני צריך תוכנת גיבוי פשוטה שתעתיק את תיקיית המסמכים (WIN7) לדיסק הקישח השני, פעם ביום. ניסיתי בעבר כל מיני תוכנות וכל פעם התאכזבתי. מישהו מכיר תוכנה טובה? שלא תיתקע לי בגלל כל מיני אופציות והגדרות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנת גיבוי שתשב על הDOK וכל פעם שאני מכניס את הDOK היא תגבה אוטומטית ספריה מסויימת שאני אגדיר לה ותוסיף אותה לגיבוי קיים. כלומר, אני מעוניין שיהיה לי גיבוי מתמשך של אותה ספרייה מסודר עפ"י תאריך וזמן. אשמח להמלצה.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עובד על החזרה של מספר מחשבים לעבודה בתור שרתים כאלה ואחרים. לאחר הרבה מחשבה עם עצמי החלטתי שמחשב P4 2.8GHZ 512 MB ושאר מיניי ירקות יהיה שרת גיבוי נתונים משאר המחשבים שיש לי בבית... העניין שאני לא מוצא תוכנה שיכולה לעבוד צד שרת בתדירות של פעם בשבוע בערך ושתיהיה דינאמית בשימוש איתה... מישהו מכיר משהו כזה שלא דורש ממני לשלם עליה \ להעלות קבצים לאינטרנט או משהו בסגנון ?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לאחר חיפוש בפורום ולאחר שקראתי את המדריך הזה נראה שהתוכנה Synctoy יכולה להתאים ,אך יש לי שאלה... האם אני יכול להגדיר שהיא תגבה לי מממספר מקורות שונים? כלומר משני HDD שונים + קובץ או תקייה ספציפית שהיא חשובה לי? או להגדיר תדירות גיבוי שונות עבור קבצים/תקיות שונות? לפי מה שראיתי צריכים להגדיר לה יעד אחד וזה לא עוזר לי , אני לא צריך שהיא תגבה לי את כל המחשב. אם יש תוכנה נוספת שמתאימה .... עריכה: אחרי חיפוש נוסף, למשהו יש נסיון עם התוכנה הזו Backup4all Professional/Standard ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנת גיבוי שתעשה כל יום גיבוי חדש, בתיקיה נפרדת, לפי תאריך. שלא תדרוס את הקבצים הישנים, אלא תעשה גיבוי חדש לגמרי. מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מתכוון לפרמט את המחשב באופן סופי כדי ליצור מחיצות (partitions) חדשים. אני רוצה שתוכנת הגיבוי תיצור גיבוי רק לספריות נבחרות שקיימות אצלי. למשל ב- nero ניתן ליצור גיבוי רק ל- partitions שלמים. והבעיה עם זה, שאם ארצה לשחזר אז אוכל לשחזר רק לאותו סוג/גודל של partition. ואילו בתוכנת הגיבוי של win xp ניתן לבחור ספריות אבל לא הצלחתי לצרוב על דיסקים. כמו כן, אני מעוניין שהתוכנה תדע בעצמה לחלק את הגיבוי לגדלים המתאימים לכל דיסק. תודה על ההיענות שלכם, נתן.
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
- מעתיקה כל קובץ או תיקיה שלא קיימים ביעד - מוחקת ביעד כל קובץ או תיקיה שלא קיימים במקור - מדלגת על כל קובץ או תיקיה שזהים בשני הצדדים המטרה: יצירת תיקיית גיבוי שזהה לחלוטין לתיקיית המקור - תוך ביצוע מינימום פעולות העתקה. המטרה היא *לא* סנכרון דו-כיווני. אני מעדיף תוכנה חינמית, אבל מוכן לשלם עד $20 לתוכנה שעומדת בכל הדרישות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה לינק לתוכנת גיבויים טובה. אני מחפש אותה לאימא שלי שעובדת אם וורד והיא צריכה לגבות מדי יום את הקבצים על cd-rw. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
משהו פשוט וקל כמו ה NT BACKUP.. מבאס שאין אותו ב VISTA.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתשב על שרת, ותאפשר לאנשים שיכנסו לאתר להעלות תמונות משלהם לגלריות. משהו כמו גלרית המודינג של האתר. ניסיתי לעבוד עם "גאלרי" (התוכנה שמשתמשים בה פה באתר), אבל היא די כבדה ונתקלתי בהרבה בעיות בהתקנה שלה. התוכנה לא צריכה להיות מסובכת, ולא אמורה לכלול כלמיני פיטצ'רים מיוחדים (נניח עריכת התמונה, הוספת הערות גולשים וכו' כמו שיש בגלריה). פשוט שיוכלו להכנס לאתר ולהעלות תמונה שיוכלו לראות אותה אח"כ. כמה שיותר פשוט וקטן - יותר טוב. הערה: האתר ישב כנראה על שרת חינמי (משהו בסגנון לייקוס, ספיימק...), אז התוכנה צריכה להיות מותאמת לעבודה עם שרתים כאלה. תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת גרפיקה תלת מימדית שאפשר לבנות איתה שכונות חנויות וכל הדברים האלו [אם יש אולי בעברית]תביאו לי שם של תוכנה ואני כבר אלך לקנות אני רק רוצה המלצה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אני בטוח שיש אפשרות לעשות את זה דרך תוכנות נפוצות, רק שאני מנסה כבר שעה ולא מצליח. הרעיון הוא שיהיה קישור לכל איש קשר על הדסקטופ ובלחיצה עליו ייפתח חלון שמאפשר לכתוב לו דואר ולשלוח בלחיצת כפתור. כל זה בנסיון לשפט את המחשב לסבא שלי, שגם כך מסתבך עם כל הכפתורים האלה בכל מקום תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
דרישה 1 זה שמגיע מייל אז יקפוץ איזה משהו למסך ויודיע לי על זה. 2 שיהיה מסנן דואר זבל ממש חזק וטוב. כרגע אני משתמש בincredimail שהיא נחמדה אבל נמאס לי ממנה וגם המסנן שלה ממש על הפנים אז מחפש משהו טוב תודה
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל המלצה על תוכנת דואר חינמית ויעילה שתעבוד מול חשבון ה-GMAIL. אני די רגיל ל-Evolution Mail המובנה במערכת ההפעלה אובונטו האם יש תוכנה אחרת עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני מחפש תוכנת דואר טובה ואמינה ולא מוצפת באגים כמו Outlook Express המעצבנת,לא חובה מסננת ספאם כי ה-Norton Internet Security 2005 אם אנטי-ספאם שבדקתי אותו והוא מעולה אז לא חובה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני כרגע משתמש ב אווטלוק של חלונות והוא נחמד כזה אבל לא יותר יש אולי משהו יותר רציני עם לוח שנה וכ'ו מנהל משימות משהו בסגנון הזה תודה
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מחפש תוכנת דואר נחמדה שתקפיץ הודעת u'v got mail
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מבקש עזרה במציאת תוכנת דואר שניתן לשלוח איתה אי מייל בעברית לארה"ב, חינמית, ושלא מצריכה התקנת תוכנה כלשהיא בצד המקבל, (כמו lingomail למשל) תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
לאדע איך לקרוא לסוג התוכנות האלה אבל תוכנה שאני יכול לדבר עם מישהו באינטרנט אבל שיהיה אפשר להתחבר בלי שאני אצטרך להוריד את הגרסת סרבר של התוכנה ושהוא יוריד את של הCLIENT תוכנה פשוטה שתתן לנו לדבר באינטרנט ולא תעלה את הפינג מה מומלץ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה שלי אני מחפש תוכנה שתגן לי על דיסק שאני יצרוב בלי שעוד אנשים יוכלו לצרוב אותו או להעתיקו למחשב יש דבר כזה או דומה לזה במה שאמרתי? או שאולי יש אופציה כזאתי באחד מתוכנות הצריבה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש תוכנת הורדה חלופית לזו המצורפת עם מכשיר האל פסק שלי (Advice PRD650). התוכנה המקורית שמגיעה עם המכשיר נקראת UPSMON, ובעבר הייתה בה אפשרות לשנות את משך זמן ההשהייה של מכשיר האל פסק במצב סוללה, לאחר שהחשמל חוזר, עד שהוא שב בחזרה למצב מתח הרשת (הייתי מגדיר אותו על 10 שניות). בגרסה הנוכחיות של התוכנה, האפשרות הזו איננה קיימת יותר, ולפי דעתי משך זמן ההשהיה המוגדר כברירת מחדל במכשיר, הוא קצר מדי לטעמי (3 שניות בערך). האם יש תוכנת הורדה חלופית שמתאימה למכשיר, אשר מאפשרת לשנות באופן ידני את משך זמן ההשהייה על מצב סוללה לאחר שהחשמל חוזר.
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת הורדה חינמית ופשוטה (תוכנה שמורידה מאתרי אינטרנט לא תוכנת הורדה כמו emul..) מי שיתן לי לינק אני אודה לו.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנת הורדות, מנהל הורדות, לרפיד שר (RAPIDSHARE ) שתתן לי אפשרות להוסיף לינקים כמה שאני רוצה בלי הגבלה ושתיהיה עם אפשרות להכנסת סיסמא של רפיד כדי להבטיח הורדה תקינה בלי בעיות ושתהיה גם מהירה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-